Horoskop po ciganskim kartama


Horoskop po ciganskim kartama za Jul 2019.


OVAN

DAR-VENCANJE-DETE

Ljubav

Po svemu sudeći – jul mesec može biti izuzetno povoljan za one u dužim emotivnim vezama i brakovima. Neki parovi se mogu odlučiti na veridbu ili ulazak u bračne vode, a primetno je i da ćete biti okupirani proširenjem porodice. Očigledno – vreme je za prinove! Ostavite problematične situacije negde iza sebe a vi i partner se okrenite lepšoj strani života! Slobodnima jul daje izuzetnu priliku za ulazak u NOVU ljubavnu priču. U prevodu – ne pokušavajte da obnovite kontakt sa bivšim partnerom niti bivše primajte ponovo u život – stiže vam nova ljubav koja, sudeći po svemu – može potrajati....

Posao

Ovnovi dobijaju mogućnost aktivnijeg učestvovanja u poslovnom životu, a neki od vas će se obradovati i pojačanju finansijskog segmenta ili unapređenju. U drugom delu meseca i nezaposleni mogu pronaći svoju šansu, a to je istovremeno i period za nove poslovne početke, nove projekte i jače napredovanje. Stoji vam velika pomoć prijatelja i podrška onih koji su vam poslovno važni.

Zdravlje

Stomačni deo je osetljiv, pa povedite računa o ishrani. Izbegavajte slatkiše i „tešku“ hranu.BIK

OFICIR-MISAO-LJUBAV

Ljubav

Postoje dobre mogućnosti za sređivanje emotivnog života i skladnije funkcionisanje sa osobom koju volite. Mali preduslov – ne opterećujte sebe nekim pitanjima na koja trenutno ne možete dobiti odgovore, više se opustite i uživajte. Stavite emociju, ljubav i nežnost na prvo mesto i sigurno je da ćete imati divne zajedničke momente. Slobodni u prvoj polovini meseca imaju par lepih poznanstava, a jedno od njih bi se pri kraju jula već moglo pretvoriti u ozbiljnije ljubavno dešavanje. Osoba koja će privući vašu pažnju mogla bi lako doći preko poslovnog segmenta ili poslovnih kontakata.

Posao

Možda ovaj period i neće ispuniti vaša očekivanja, bar kada su dešavanja i promene u poslovnom segmentu u pitanju. Ukoliko se ovome nadate – malo je verovatno da će se to i ostvariti. Uglavnom je naglašena poslovna svakodnevica i neke uobičajene obaveze koje vas prate i u dužem periodu unazad. Ono što je dobro jeste da će se finansijski segment polako stabilizovati, najpre u drugom delu jula.

Zdravlje

Manji problemi sa kičmenim stubom, a osetljivi će vam biti i respiratorni organi, naročito pluća.BLIZANCI

KUCA-VERNOST-NADA

Ljubav

Ljubav, privrženost, poštovanje i posvećenost partneru preduslov su da tokom jula imate kvalitetan odnos sa osobom koju volite. Više se aktivirajte jedno prema drugom, jer je to sada potrebno da bi se neka sitna eventualna problematika lakše prevazišla. Ukoliko ste u prilici – drugi deo meseca je fantastično postavljen za putovanje i godišnji odmor – pa gledajte da napravite dogovor oko toga. Slobodni Blizanci – vi ćete pomalo klackati između osoba iz prošlosti i nekoga ko se od skora pojavio a sa kim imate samo prijateljsku komunikaciju. Dajte prednost novitetima i sačekajte malo – kraj meseca....

Posao

Nećete biti zadovoljni poslovnim dešavanjima samo iz razloga što će vam za sve trebati neuporedivo više vremena nego inače i što će, vama bitne situacije i rešenja ići isuviše sporo. Ukoliko imate neke zaostatke – iskoristite ovaj period i rešite ih, a ukoliko ste otkrili greškice – ispravite u prvom delu meseca. Po pitanju finansija – drugi deo jula poboljšava stanje u vašem novčaniku.

Zdravlje

Stariji Blizanci neka obrate pažnju na kičmu, kosti i stomačni deo. Mlađi – alergije.RAK

LJUBAVNICA-DAR-KUCA

Ljubav

Zauzeti Rakovi mogu u ovom periodu znatno ojačati i poboljšati odnos sa osobom do koje im je stalo. Pustite samo da stvari idu svojim tokom, ne požurujte niti partnera niti dešavanja između vas dvoje i sve bi trebalo da ide u onom pravcu koji vama odgovara. Zapamtite još nešto – sve se može reći na lakši i lepši način, pa usvojite ovaj princip! Slobodni Rakovi – ljubav vam dolazi, a ona ovog puta može biti obavijena dahom prošlosti. Da li je u pitanju baš bivši partner ili neko ko vas izgledom i postupcima podseća na staru ljubav – to ćemo tek videti. Sudbinski važan mesec za vas kada je ljubav u pitanju.

Posao

Sve što je vezano za posao – vaša pozicija, status, odnos sa osobama sa kojima radite – izuzetno je stabilno tokom juna, mada se vama u nekim momentima može činiti da to baš i nije tako. Ne brinite, možda napredujete sporije nego što biste vi to voleli, ali idete sigurnim korakom ka svojim ciljevima. U ovom ćete se mesecu nešto više istrošiti, kupovinom sitnica za kuću ili renoviranjem doma.

Zdravlje

Više obratite pažnju na ishranu, a u širokom luku izbegavajte slatkiše. Stariji – kičma, zubi, kosti.LAV

UDOVAC-MISAO-LOPOV

Ljubav

Evidentno je da vas muče neke situacije koje se vezuju za partnera ili za vaš odnos – ali vam se tokom jula ne savetuje da potencirate na odgovorima ili rešenjima jer je malo verovatno da ćete ih dobiti. Umesto toga – smislite na koji biste VI način mogli da popravite situaciju između vas dvoje, da ponovo vratite poverenje i bliskost. Sve se može kada se hoće i kada emocija postoji.....Slobodni Lavovi kao da ne znaju šta žele tokom jula. Malo razmišljaju o prošlosti, malo se upliću u pričice koje baš i nisu za njih ili im se dopadaju osobe koje žive dosta daleko od njih, možda i u inostranstvu....

Posao

Treba obaviti zaostale obaveze, treba rešiti problematiku koja se nakupila, treba ispraviti propuste iz prethodnog perioda....Imaćete vi itekako posla tokom jula, ali se mora priznati da baš i nećete biti oduševljeni ovim. Negde ste vi sa energijom „na pola“ i pod hitno vam je potrebno da se odmorite i rasteretite misli. Finansije – novac vam se izvlači iz novčanika velikom brzinom.....

Zdravlje

Potreban vam je odmor, opuštanje, potrebno vam je da se opustite i ne mislite ni na šta....DEVICA

NEISKRENOST-OFICIR-DAR

Ljubav

Nije pravi trenutak da razgovarate o problemima u vašem odnosu, osim ukoliko imate nameru da budete izuzetno diplomatični i da sve kažete na lep i otvoren način. Manipulacija, želja za raspravama ili neiskrenost samo će doneti negativnu energiju, pa gledajte da to maksimalno izbegavate. Dobićete odgovore na vama važna, neizgovorena pitanja u drugom delu meseca. Budite strpljivi i verujte u osobu koju volite. Slobodne Device – moguća je emotivna idealizacija i preveliki zanos pa u nova poznanstva ulazite oprezno. Ljubavne šanse postoje ali ih treba dobro odmeriti….

Posao

U prvoj polovini jula biće vam potrebno dosta strpljivosti, taktičnosti i hladna glava. Mogući su problemi sa organizacijom, ali i u saradničkim odnosima. Situacija se lagano smiruje ulaskom u drugi deo meseca, koji vam istovremeno nosi i mogućnosti za pokretanje novih poslovnih dogovora, a i stabilizuje vaš finansijski segment. Ukoliko planirate odmor – drugi deo meseca je savršen za tako nešto.

Zdravlje

Moguće su infekcije urinarnog trakta. Takođe – povremeni problemi sa kičmom.VAGA

SVESTENIK-CEZNJA-IZNENADNASRECA

Ljubav

Dosta nemiran mesec za one u vezama i bračnim zajednicama. Treba izbegavati svaki vid konfrontacije sa partnerom i rešavanje situacija i pitanja koja vam ne prijaju ostaviti za neki drugi period, za bolje i mirnije vreme. Evidentno je da su vam potrebne promene, pa je bolje da ih pokrenete u smislu življeg društvenog života, zajedničkih izlazaka sa partnerom ili čak odlaska na kraći godišnji odmor. Slobodne Vage će oživeti tokom jula. Neće vas držati mesto, a nova poznanstva i nove osobe oko vas će vam dizati samopouzdanje. Ipak – flertujte, uživajte ali ostavite sledeći mesec za početak ljubavne priče….

Posao

Jasno vam je da na neke situacije i ostvarenje svojih planova morate da sačekate, ali to vam ni malo ne prija. Ne brinite – rešenje i pokretanje dolazi najpre u drugom delu meseca i to mnogo intenzivnije nego što ste očekivali. Dobićete podršku jakih ljudi, a neke od vas će sačekati i promena radnog mesta ili unapređenje. Po pitanju finansija – brzi obrti novca, ali i dalje pojačani troškovi.

Zdravlje

Uglavnom prolazne tegobe. Zivci su vam prenapregnuti.SKORPIJA

DAR-VENCANJE-SUDIJA

Ljubav

Neko pre, neko kasnije – ali Škorpije će u svakom slučaju uspeti da u potpunosti stabilizuju svoje emotivne relacije tokom jula. Uglavom ćete i partner i vi biti posvećeni jedno drugom, biće dosta lepih zajedničkih momenata za vas dvoje a i uživanje i strast će bolje profunkcionisati, naročito u drugom delu meseca. Ukoliko ste u dužoj vezi, ne bi bilo iznenađujuće da počnete da « pregovarate » i o zajedničkom životu ili ulasku u brak. Slobodne Škorpije će uglavnom provoditi vreme sa prijateljima, u izlascima i u aktivnom društvenom životu. Drugi deo meseca donosi lepe šanse za ozbiljno poznanstvo i vezu…

Posao

Dosta dobar poslovni mesec koji bi kao rezultat trebao da ima i pojačanje u finansijskom segmentu, ali i da pojedinima donese mogućnost napredovanja, novog posla ili jače kontakte sa ozbiljnim poslovnim partnerima. Vaš uspon je krenuo i iako će sve ići polako za vaš ukus – nećete imati razloga da budete nezadovoljni. Održavajte dobru komunikaciju i kvalitetan odnos sa nadređenima.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija. Manji problemi sa kičmom starijima. Takođe – smanjite unos slatkiša.STRELAC

VESELJE-DAR-POSETA

Ljubav

Sve probleme, nesporazume i negativnosti u odnosu sa voljenom osobom spakujte u neku fioku i dobro zaključajte a ovaj mesec koristite da se povežete što više jedno sa drugim i da razvijete dobar i skladan odnos. Sve se u ovom mesecu može reći i uraditi na jedan lepši, mekši i ljubavniji način – pa se vodite tim principima i oboje ćete biti zadovoljni i srećni. Uvek pronađite dovoljno vremena jedno za drugo. Slobodni Strelčevi će imati aktivniji društveni život i mnogobrojne kontakte i susrete sa suprotnim polom. Ukoliko vas neko baš zainteresuje – pustite da sve ide svojim tokom, polako….

Posao

Ako morate da radite – pa, onda ćete jedva čekati kraj radnog vremena da pobegnete i posao i obaveze ostavite iza sebe. Ovo nije baš vaš mesec kada je posao u pitanju – pravi radni elan ne postoji i uglavnom ćete gledati da uhvatite « krivinu » kad god možete. Steta, jer i u ovom julu može biti lepih novih šansi za kontakte sa osobama sa kojima možete napraviti fine poslovne dilove. Ne propuštajte prilike…

Zdravlje

Malo ste lenji, umorni, više skloni uživanjima i hedonizmu. Moguće oticanje i naduvenost ruku i nogu.JARAC

KUCA-NEPRILIKA-SUDIJA

Ljubav

U julu će vam trebati dosta strpljenja, tolerancije i sposobnosti da izbalansirate odnos sa voljenom osobom. Pred vama nije lagan zadatak, ali ukoliko želite da sredinom meseca ne dođe do nekog dubljeg raskola između vas dvoje – moraćete da se potrudite. Verujem da ste rastrzani obavezama i da niste baš uvek u dobrom raspoloženju i opušteni, ali morate negde razumeti i voljenu osobu i morate joj posvetiti dovoljno pažnje. Slobodni Jarčevi – malo je verovatno da ćete biti zadovoljni svojim ljubavnim životom tokom jula. Uglavnom neke polovične šanse i tek kraj meseca može pokrenuti situaciju…

Posao

Umor i manjak entuzijazma može vas pratiti tokom većeg dela jula. Ljudi na koje ste računali, situacije kojima ste se nadali – sve to ide nekako suviše sporo, suviše se oteže I već polako gubite nadu. Nema razloga za ovakav pad raspoloženja – pokrenuće se ono što vas interesuje ali tek pred kraj meseca. Povremeno nervoza sa saradnicima I mnogo obaveza. Finansije – malo poboljšanje…

Zdravlje

Dosta ste osetljivi tokom celog meseca. Više vodite računa o odmoru.VODOLIJA

PUTOVANJE-CEZNJA-PORUKA

Ljubav

Problemi u vašem odnosu sa voljenom osobom se mogu prevazići, ali verovatno tek tokom druge polovine meseca koja vam već donosi jednu istovremeno opuštenu, ali i življu energiju. Prosto rečeno – vi ćete se dobro osećati, a to dobro raspoloženje ćete prenositi i na partnera. Vas dvoje budite više u pokretu tokom jula, bilo da je u pitanju zajednički odmor ili više izlazaka, provoda I druženja sa prijateljima. Slobodne Vodolije će se odjednom naći okružene udvaračima, ali pola od ovoga je “smuti pa prospi” varijanta….Malo osoba oko vas će zaista vredeti. Neka bitnija dešavanja krajem meseca.

Posao

Dosta živ i pokretan poslovni mesec je pred vama i nećete moći ni u jednom momentu da se požalite da vam je dosadno ili da nemate šta da radite. Dakle, posla će biti….a da li će biti i rezultata ? Pa sudeći po kartama, hoće – I to najviše u drugom delu meseca. Vodolijama slede neki novi dogovori I intenzivnija saradnja sa strancima, a čini mi se da će se I vaše finansije znatnije poboljšati.

Zdravlje

Više se odmarajte, ali vam je istovremeno potrebno i kretanje i rekreacija.RIBE

UDOVAC-POSETA-LJUBAVNIK

Ljubav

U prvoj dekadi jula bi odnos sa voljenom osobom još uvek bio pomalo zategnut i između vas dvoje će se povremeno provlačiti neka negativna energija. No, vrlo brzo će se stvari pokrenuti na bolje – sledi vam jedan otvoren i iskren razgovor koji će promeniti mnogo toga. Poslednjih desetak dana jula će biti izuzetno romantični i strasni – kao na samom početku vaše veze ! Slobodni pripadnici ovog znaka prvo trebaju jednom za svagda da se reše okova prošlosti. Kada to uradite – pripremite se za novu, veliku i sjajnu ljubavnu priču koja dolazi ka vama. Uživajte, sreća jeste na vašoj strani !

Posao

Neke promene u poslovnom segmentu vam ne prijaju i trebaće vam vremena da im se prilagodite. Prvih desetak dana meseca donosi veliko nezadovoljstvo i osećaj da ste negde na margini dešavanja. Sredinom jula dolazi do preokreta – odjednom ste u centru dešavanja, u kontaktu sa mnogo ljudi, svi traže vaš savet i podršku….U ovom periodu ide vam i jedan važan razgovor u vezi posla koji može promeniti sve..

Zdravlje

Potrebno vam je više fizičkih aktivnosti. Stariji mogu imati manjih problema sa kičmom.Olgaastrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.