Horoskop po ciganskim kartama


OVAN

TUGA – POSETA - UDOVAC

Ljubav

Vreme je da se neke nedoumice i nedefinisane situacije sa voljenom osobom konačno raščiste. Doduše, ni vama ni voljenoj osobi neće biti lako da pokrećete neke teme i otvarate pitanja koja su možda pomalo bolna za oboje, ali ako mislite o budućnosti i stabilnosti odnosa u kojem ste – morate to uraditi. Pogotovo je druga dekada meseca pogodna za ovakve razgovore. Kada rešite probleme, onda krenite sa dogovorima o zajedničkom odmoru ili letovanju. Slobodni Ovnovi ulaze malo smoreni u mesec jul. Ništa ne ide po vašim planovima, obaveza je mnogo, problema takođe – a vremena za sebe nalazite samo povremeno. Od sredine meseca sledi vam više „akcije“ – izlazaka, provoda, ali i novih poznanstava. Mogla bi vas jako zainteresovati osoba nešto starija od vas.

Posao

Vaši su se planovi „razvukli“, odužili – kao da ne vidite mogućnost realizacije u nekom skorijem periodu. Shvatate da je potrebno nešto da menjate da bi se situacija pokrenula. Obavićete par razgovora, sastanaka, naći se sa nekim ljudima koji vam mogu pružiti savet ili biti od pomoći. Od drugog dela jula računajte na veću pomoć od strane autoriteta i šefova. Ako ste nezaposleni, ulazite u mesec u kojem biste trebali da se u jačoj meri aktivirate. Finansijski segment će biti dosta promenljiv i nestabilan.

Zdravlje

Moguće su promene u raspoloženju, upadanja u melanholiju, problemi sa spavanjem. Često ćete osećati i potrebu da se osamite i distancirate od svih. Potrebno vam je društvo pozitivnih ljudi. Starije može mučiti i pritisak ili mogu imati problema sa glavoboljama i sinusima.

BIK

ČEŽNJA – NOVAC - LJUBAVNIK

Ljubav

Bikovi u emotivnim vezama i brakovima ne osećaju više onaj „žar“, ali ni povezanost od ranije sa voljenom osobom. Čini vam se kao da se vaš odnos pretvorio samo u svakodnevno ispunjavanje obaveza, na jednoličnost i manjak nekih podsticajnih i zabavnih dešavanja. Iako možda niste planirali (ili se to neće baš u potpunosti uklopiti u vaš kućni budžet), ipak bi trebali da razmislite o zajedničkom odmoru, odlasku negde daleko od svih, gde ćete oboje moći da se opustite i posvetite jedno drugom. Usamljeni pripadnici ovog znaka bi trebali da manje pažnje obraćaju na posao i obaveze, a da se više posvete sebi i svom društvenom životu. Doduše, vi imate mogućnosti za emotivna dešavanja i preko poslovnog segmenta, ali biste mogli da s vremena na vreme i izađete sa društvom u provod.

Posao

Ovaj mesec obećava prvenstveno dobre finansijske mogućnosti, pa sam sigurna da ćete i svojim poslovima biti zadovoljni. Neki konkretniji pomaci i dogovori se mogu pokrenuti već do kraja druge dekade. Bikovima idu pare i preko privatnih poslova, kao i mogućnost novog ugovora u prvom delu jula. Generalno gledano – sada bi bilo vreme i da uložite više novca u posao, jer je sigurno da ćete ga dosta brzo povratiti i zaraditi. U principu – poslovni mesec pred vama će biti uspešan.

Zdravlje

Trebali bi da obratite pažnju na ishranu. Moguće su teškoće sa varenjem. Stariji pripadnici znaka neka čuvaju grlo, a moguće su i hronične tegobe, koje će se vezivati uglavnom za kičmu, a kod nekih i za kardio vaskularni sistem.

BLIZANCI

GUBITAK – SVEŠTENIK – NEŠTO NOVCA

Ljubav

U ovaj mesec vi i emotivni ili bračni partner ulazite pa...prilično razjedinjeni, moglo bi se reći. Komunikacija je loša, a reklo bi se da su prisutne i rasprave i generalno – osećaj nezadovoljstva. Iako sada imate mogućnosti da jednim delom sredite situaciju sa voljenom osobom, ono na čemu svakako morate raditi najviše jeste komunikacija. Ako neke probleme budete gurali pod tepih, postoji šansa da opet izađu na dnevni red, i to krajem jula meseca. Usamljeni pripadnici ovog znaka mogu se već početkom jula naći u jednoj emotivnoj priči koja deluje prilično obećavajuće. No, itekako je moguće da partnera gledate malo idealističkim očima, i da ćete brzo uvideti da druga strana baš i nije tako savršena kako vam se činilo. Neki od vas će želeti da ostvare komunikaciju sa bivšim ljubavnicima.

Posao

Nervoza je prisutna u poslovnom segmentu, jednim delom zbog napornih međuljudskih odnosa, ali velikim delom I zbog toga što niste zadovoljni finansijama. Istinski ulažete sebe, a rezultati I nisu onakvi kakve ste očekivali. Jedini period koji je nešto povoljniji za zarade je tokom druge dekade jula, pa pokušajte da ga iskoristite na najbolji način, pogotovo što će vam se tada otvoriti prilike I za dodatne poslovne angažmane. Regulišite dugovanja koja imate I gledajte da “skrešete” maksimalno troškove.

Zdravlje

Probleme sa stomačnom regijom možete jednim delom rešiti pravilnom ishranom. Mogli biste da razmislite da odete kod nutricioniste. Ukoliko se tegobe i pored ovoga nastavljaju, svakako potražite pomoć lekara.

RAK

PORUKA – NEISKRENOST - OFICIR

Ljubav

U bračnim odnosima – više ste okrenuti deci i nekim svakodnevnim obavezama nego partneru. Odnos između vas dvoje je dosta distanciran, i ne postoje naznake da će se tokom ovog meseca nešto značajnije promeniti na bolje. Možda bi vam zajednički odmor prijao, ali ni to neće biti dovoljno da stabilizuje brak onako kako biste vi želeli. U emotivnim vezama Rakovi zaobilaze neka pitanja i pokušavaju da funkcionišu sa voljenom osobom, iako su više nego svesni da njihova veza i nije najbolja u ovom trenutku. Usamljeni pripadnici znaka bi trebali da otputuju na odmor sa društvom i da sve brige i probleme ostave za sobom. Očekuju vas letnje avanture, ukoliko to poželite. U svakom slučaju – tokom treće dekade jula imate najviše mogućnosti da stupite u kontakt sa nekim ko će vam baš, baš prijati.

Posao

Moguće je da će se neki poslovni odnosi prekinuti tokom jula, ili da ćete, u najmanjoj meri – biti jako nezadovoljni odvijanjem postojećih saradnji. Shvatićete da neki ljudi nisu na vašoj strani, ili da ste sve vreme u njima imali konkurenciju koja vam je radila iza leđa. No, prebolite i krenite dalje. Generalno gledano – očekuje vas poslovni mesec koji vam nudi mogućnosti da pokrenete nove priče i da, naročito tokom treće dekade, učvrstite svoje pozicije. Što se finansija tiče – na žalost, dosta nestabilne.

Zdravlje

Problemi sa uro-genitalnim traktom, ali i mogućnosti za virusne i bakteriološke infekcije biće naročito naglašeni polovinom meseca. Karte vas savetuju da obavite potrebne nalaze i da svakako konsultujete lekara. Ne lečite se na svoju ruku.

LAV

OFICIR – NEŠTO NOVCA - PORUKA

Ljubav

Komunikacija je u emotivnim vezama I brakovima većim delom jula meseca dosta otežana. Voljena osoba I vi na različite načine gledate na trenutnu situaciju, I iako ostajete zajedno, ne pokazujete dublje namere da se istinski ponovo povežete. Niti vi, niti druga strana niste zadovoljni, mada je malo verovatno da će oni oko vas to primetiti – duboko čuvate sve u sebi I ne pokazujete drugima koliko vam smeta trenutno stanje sa partnerom. Neko poboljšanje kreće u trećoj dekadi jula, kada će vaš odnos živnuti – ili ćete konačno pronaći neka rešenja, ili ćete pak otići na neki zajednički put, odmor – koji će vas oboje “raskraviti” I učiniti da budete opušteniji. Ukoliko ste usamljeni, izgleda mi da je ovo više period za avanturu I neke povremene kontakte sa pripadnicima suprotnog pola, nego za vezu.

Posao

Mozak vam radi sto na sat – puni ste ideja, planova, analizirate svaki svoj budući potez i računate šta bi vam se najviše isplatilo. No, nije dovoljno samo misliti, mora se nešto istinski i uraditi, zar ne? Za konkretnije poteze, čekajte treću dekadu jula, jer je ona predstavljena kao vrlo podsticajan period u kojem zaista možete otpočeti sa novim projektima. Ovi su dani dobri da se i nezaposleni Lavovi pokrenu i pronađu sebi nešto što će im odgovarati. Finansijski – nećete se baš naročito „ovajditi“ tokom jula...

Zdravlje

Svaki čas će vam nešto smetati, boluckati vas, probadati – u suštini – neće to biti veliki problemi, više sitnice – ali će vas izuzetno nervirati. Karte savetuju da i te manje probleme krenete da rešavate, da se ne bi pretvorili u nešto ozbiljnije...

DEVICA

BOLEST – VENČANJE - PISMO

Ljubav

Možda se početkom jula I ne osećate najbolje u emotivnim vezama ili bračnoj zajednici u kojoj ste, ali bi dosta brzo ovo stanje trebalo da se promeni. Neke stvari koje su vas opterećivale idu ka svom razrešenju I već od početka druge dekade jula trebalo bi da mnogo opuštenije funkcionišete sa voljenom osobom. Neki od vas koji su u dužim vezama mogli bi da iznenade svoje prijatelje objavom veridbe ili planovima za venčanje. No, moram upozoriti pojedine Device koje imaju povremenu tajnu komunikaciju – flertovanje je fina stvar, ali nemojte dozvoliti da pređe u nešto konkretnije….kad tad ćete se kajati zbog toga. Usamljeni pripadnici znaka imaju ponude sa više strana. Možda će vam trebati nešto vremena da se odlučite, ali itekako je moguće da u drugom delu jula uđete u novu emotivnu priču.

Posao

Potreban vam je odmor i to je već više nego evidentno. Zato, drage i dragi moji – najbolje bi bilo da prvi deo jula meseca iskoristite za potpuno opuštanje i relaksaciju. Ukoliko niste u mogućnosti – spremite se na dane koji će se razvlačiti, a koji vam ništa podsticajno neće doneti. U suštini, stvari kreću da se odvijaju većom brzinom tek ulaskom u drugu dekadu jula. E, sada ćete već imati i energije, i volje, ali i mogućnosti da napravite neke profitabilne poteze. Mnogima ide novi posao ili nova ponuda.

Zdravlje

Manjak energije će biti prisutan još neko vreme. Moguće je da će neki od vas imati problema i sa spavanjem. Ako ništa drugo – računajte da ste ulaskom u treću dekadu jula ostavili najveće zdravstvene probleme za sobom.

VAGA

NEŠTO NOVCA – NOVAC - NEPRIJATELJ

Ljubav

Prosto ćete tokom većeg dela jula sa emotivnim ili bračnim partnerom funkcionisati na tankoj granici između ljubavi i mržnje. Red strasti i uživanja, red problema i rasprava – nikako nećete uspevati da se u potpunosti uskladite i smirite. Umeće partner da vas vrlo nezgodno „ubode“ nekim svojim rečima ili postupcima, ali ne brinem se da ćete mu ostati dužni – naprotiv, itekako ćete istom merom vratiti. Da će doći do nekog većeg problema u smislu prekida odnosa – neće, ali vam oboma sada treba izduvni ventil i smirenje i možda bi bilo dobro da ga potražite u drugačijem načinu komunikacije jedno s drugim. Usamljene Vage će se nešto „čačkati“ sa pripadnicima suprotnog pola, možda biti spremne da ulete i u poneku avanturicu... ali prave ljubavne priče trenutno nema ni na videlu...

Posao

Definitivno niste zadovoljni situacijom u poslovnom segmentu. Nervozni ste i na granici da se posvađate sa svima, da presecate kao sekirom i da pravite veliku „čistku“. Mogli biste malo da povučete ručnu kočnicu i da sačekate drugu dekadu jula, kada ćete biti stabilniji, a kada ćete videti i prve naznake da situacija kreće na bolje. Iako ovo generalno gledano neće biti savršen poslovni mesec, ono što će vas obradovati je znatno povećanje priliva. Prepreke ćete prevazići i dobro zaraditi. To je već dobro, zar ne?

Zdravlje

Problemi sa stomačnim delom, sa varenjem i radom želuca i creva najverovatnije su prouzrokovani vašom nervozom, ali i neadekvatnom i nezdravom ishranom. Bilo bi lepo kada biste se više posvetili sebi. Zdravstvena situacija će biti promenljiva tokom celog jula.

 

ŠKORPIJA

VERNOST – SVEŠTENIK - VESELJE

Ljubav

Potrebni su vam mir i stabilnost, i spremni ste zarad njih da pređete i preko nekih sitnijih problema u vašim emotivnim vezama i brakovima. Vaše strpljenje i upornost da stabilizujete svoje emotivne priče itekako će biti nagrađeni, jer je pred vama mesec koji dosta obećava. Izgleda da će odnos sa voljenom osobom funkcionisati baš kako treba. Ukoliko ste usamljeni – nadate se nekom novom emotivnom početku, ili pak već duže vreme čekate na jednu osobu koja vam se jako dopada da se konačno „smisli“ i odluči da li joj se dopadate ili ne. U prvom delu meseca ne računajte na neka spektakularna dešavanja u svom ljubavnom životu, ali zato će drugi deo jula da ispuni vaša očekivanja. Jedna osoba će učiniti da led oko vašeg srca počinje da se topi i doneće vam trenutke uživanja, opuštenosti i radosti.

Posao

Generalno gledano – niste nezadovoljni stanjem u poslovnom segmentu, ali i dalje smatrate da niste vrednovani dovoljno ili da sve ide sporije od onog što ste očekivali. Naviknite se na ovaj „pužev tempo“ u prvom delu jula meseca i čekajte svoje momente koji će doći, najviše tokom treće dekade. U ovom periodu vam stoji veća podrška od strane autoriteta, ali će neke Škorpije biti i prijatno iznenađene itekako dobrom ponudom koja dolazi od firme ili osobe koja živi u inostranstvu. Pare – skroz ok.

Zdravlje

I vama je jasno da ste se suviše opustili, da neredovno jedete (zbog čega imate stomačnih problema) I da se samo premeštate sa kreveta na fotelju….i obrnuto. Ako ne ranije, osetićete porast energije od treće dekade meseca.

STRELAC

NEPRILIKA – GUBITAK - KUĆA

Ljubav

Zaista mi je žao, dragi moji zauzeti Strelčevi i Strelice – ali izgleda da vas karte „neće“ već mesecima unazad....ne izgleda mi ova kombinacija ni malo obećavajuće kada su vaša emotivna i bračna partnerstva u pitanju. Očigledno je da biste vi i voljena osoba trebali da imate mnogo više strpljenja i razumevanja jedno za drugo, da biste iole krenuli da funkcionišete kako treba. U prevodu – prve dve dekade jula sledi vam krš i lom (ukoliko ne pobegnete na neki odmor od svega), i tek u trećoj dekadi meseca stvari između vas i partnera mogu krenuti da se smiruju. Pa dobro....čekamo onda taj period....Usamljeni pripadnici ovog znaka najviše će biti usmereni na neke neobavezne priče, na kombinacije, na avanturice, na flert. Ako vam se samo ovo nudi sada (a izgleda da je baš tako), onda je na vama odluka – ući u to, ili ne...

Posao

Da ste zadovoljni – niste. Da vam se radi – ne radi vam se (ali morate). Da imate nekih jačih finansijskih koristi trenutno – nemate. Kao što vidite – prilično labavo, prilično nestabilno, a s ove trenutno pozicije ne izgleda vam da će se nešto značajnije pokrenuti u skorijem vremenskom periodu. Na mišiće ćete gurati ove dane koji su pred vama i tek ulaskom u treću dekadu meseca, ući ćete u vreme kada su okolnosti već na vašoj strani. Neki od vas tada mogu započeti nov posao, drugi se stabilizovati donekle.

Zdravlje

Nervozni ste, nenaspavani, skačete za svaku sitnicu. Dobre životne navike gurate negde pod tepih, ail ste zato onim lošim širom otvorili vrata. Da je sve ovo dobro po vas – pa naravno da nije. Potreban vam je odmor i beg od svega.

JARAC

LJUBAV – LJUBOMORA - VESELJE

Ljubav

Odnos sa emotivnim i bračnim partnerom već duže vreme nije stabilan, i sada bi bilo dobro da više pažnje posvetite ovom segmentu, jer možete mnogo toga ispraviti i pokrenuti na bolje. No, problem je što će neki od vas imati mogućnosti za neko flertovanje ili avanturu sa strane, što mogu iskoristiti kao beg od stvarnosti i potrebu da zaborave na svoje probleme. Ljubomora i posesivnost već postoje u vašim vezama, nemojte stvarati dodatne mogućnosti za otvaranje novih „frontova“. Ukoliko ste usamljeni, sada je itekako lako ući u nešto zanimljivo, podsticajno, nešto što će naterati vašu krv da brže kola kroz vene i vaše srce da uzbuđeno kuca. No, bilo bi dobro da razmislite da li je samo strast okidač za ulazak u ovakve odnose, ili tu ima i nešto više od toga. U svakom slučaju – slede vam lepi i uzbudljivi dani.

Posao

Bolje poslovne pozicije za Jarčeve tokom jula meseca. Ne samo da možete više zaraditi nego u prethodnom periodu, već ćete kroz rad biti opušteniji, vedriji, ispunjeniji. Da se razumemo, to ne znači da će se vaši problemi rešiti sami od sebe, već da ste u jednom mnogo podsticajnijem periodu koji vam ipak otvara i šanse za boljitak na postojećim poslovima, ali i mogućnosti za promenu. Nemojte se bojati niti ustručavati da napravite neke iskorake – menjajte sebe i promenićete i okolnosti oko vas...

Zdravlje

Fizički segment nije predstavljen ni malo loše, osim nekih prolaznih prehlada ili manjih problema sa urogenitalnim traktom. Generalno gledano – vaš psihički, mentalni segment je sada više na „udaru“ – izbegavajte maksimalno stres i relaksirajte se češće.

VODOLIJA

TUGA – NESREĆA – NEŠTO NOVCA

Ljubav

Kada su vaše emotivne i bračne relacije u pitanju, Vodolije će često tokom ovog meseca preispitivati same sebe i pitati se – A gde sam tu ja? Naime, niti posebnog mira sa voljenom osobom, niti posebne ljubavi, niti posebnog zadovoljstva. Sve se nekako svelo na rutinu, čak se rutinski i svađate i raspravljate. Često će vam padati na pamet da uletite u neki flert, čisto da biste se osećali bolje, ali i od ovoga neće biti ništa posebno.....Generalno gledano – vi i partner se držite zajedno i neće biti pucanja odnosa, ali neće biti ni naročitog poboljšanja....Usamljeni pripadnici ovog znaka ako hoće zabavu, neobavezne priče i avanturu – e, to im je otvoreno. Ništa drugo nije. Ako želite da se zaljubite, od tog posla ništa. Opterećeni ste prošlošću, niste spremni da svoje srce otvorite i istinski se prepustite.

Posao

Odnosi sa kolegama su “na ivici”. Niti ste vi raspoloženi za priču, niti za ubeđivanja sa drugima – otaljavate svoj posao samo zato što morate i nadate se ili nekom odmoru, ili da će se što pre ova situacija promeniti na bolje. Na žalost, to se neće dogoditi tokom jula, pa se spremite na još jedan mesec koji iz vas izvlači i poslednje atome energije. Mnogo posla, mnogo obaveza, mnogo kontakata sa drugima. Koliko će vam se ovo isplatiti u finansijskom segmentu? Pa realno, ne onoliko koliko očekujete.

Zdravlje

Ni zdravstveni segment nije bajan i ne znam da li vredi više ponavljati vam da morate da menjate nešto što pre. Otarasite se navika koje vas sputavaju i ne čine vam ni malo dobrog. Pokušajte da se pokrenete i promenite situaciju.

RIBE

SUDIJA – UDOVAC - BOLEST

Ljubav

Da se razumemo – jul jeste mesec u kojem svoj emotivni segment možete stabilizovati, ali ni na koji način ne očekujte da će ovo ići baš lagano. Potrebno je da I vi I druga strana nešto promenite, da shvatite da ste jednim delom I sami krivi za postojeće stanje, I da donesete odluke koje su dobre za vašu emotivnu priču. Process promena će biti lagan, povremeno dosta bolan – ali itekako je moguć. Ukoliko ste usamljeni, jednim delom kod vas će se provlačiti i emotivna prošlost. Negde duboko u sebi još uvek ste vezani za staru ljubav, a to vas koči da biste mogli da se prepustite novim ljudima u vašem životu. Ako želite sebi dobro – pokušajte da prekinete veze koje vas samo iscrpljuju – pustite prošlost da živi u prošlosti, a vi se okrenite budućnosti. Ovaj mesec treba shvatiti kao mesec dubokih promena u vama.

Posao

Ribe sada nekako traže utehu baš u poslovnom segmentu. Ne mogu da kažem da ste nešto naročito zadovoljni stanjem, ali polako gurate napred. Sa kolegama i autoritetima, šefovima imaćete distanciran, ali pun poštovanja i odgovornosti odnos. Ne morate da se volite, ali morate da radite zajedno. Vaši planovi se ne odvijaju brzinom koju ste vi zamislili, ali ne možete poreći da neke pomake na bolje već vidite, naročito od treće dekade jula. U finansijskom segmentu bićete stabilni.

Zdravlje

Niste sjajno, ali niste ni loše. Fizičko zdravlje malo klacka samo kod starijih pripadnika znaka – ili se teško oporavljate od neke bolesti, ili nemate dovoljno energije. Psihički – pa onako – imate svoje uspone i padove u melanholiju...

Olgaastrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter