Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 06.04.2020 - 12.04.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Partner je sklon da kaže i što misli i što ne misli, a vi ste skloni da vam se to uopšte ne dopadne i da vas iritira. Nervozna i negativna energija se može kumulisati i dovesti do ozbiljnijeg emotivnog potresa sredinom sedmice. No, i pored toga što situacija može delovati dramatično i neki od vas biti na korak od prekida i odvajanja, ipak bi strasti trebale ubrzo da se stišaju i pronađe kompromisno rešenje i dogovor. Slobodni Ovnovi – čak i da ste od jutra do sutra zatvoreni u četiri zida – ljubavne prilike ne mogu da vas mimoiđu. Šta više – itekako je moguć kontakt sa više osoba, sve podjednako zanimljive i privlačne.

Posao

I pored zabrinutosti koja evidentno još uvek postoji u vama, i pored toga što trenutno nemate pojma kako ćete rešiti neke situacije ili u kom će pravcu one ići – vi ste u savršenom radnom raspoloženju. Sve bolje uspevate da se organizujete, sve jednostavnije i brže funkcionišete a mora se priznati i da ostvarujete sve značajnije rezultate. Jedina prepreka u ovoj nedelji vam može biti naglašena nervoza, koja vas može odvesti put ishitrenih i impulsivnih poteza i rasprava. Nemojte to da radite, iskulirajte.

Novac

Nije vreme za impulsivne veće troškove i kojekakve kombinacije po pitanju novca.

Zdravlje

Nervoza, problemi sa spavanjem i sklonost povredama. Mentalno ste „labavi“, ali fizički – skroz ok.

Hrana

Jasno vam je da klopate na nervnoj bazi i da preterujete, ali još uvek ne uspevate da pronađete način da se zaustavite u grickanju svega jestivog što vam dođe pod ruku. Početkom nedelje su mogući čak i stomačni problemi.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.