savet za dan: 28.05.2017.

"Oni koji se penju stepenicama uspeha nikad se ne žale da su ostali bez daha."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 29. maja do 4. juna 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ova sedmica vam „izvlači“ više energije nego obično, pa je potrebno da je nadoknadite kroz povećan broj kalorija. Najviše će vam prijati meso, na sve načine, ali zbog vašeg zdravlja – preporučujemo grilovano, kuvano, ili bareno.

Ljubav

Kod zauzetih Ovnova nema nekih posebnih priča ove sedmice – vaš vladar je na poslednjim stepenima Blizanaca, izlazi iz opozicije sa Saturnom – ako se vi i voljeno vam biće iole potrudite jedno oko drugog, ne biste trebali da imate većih problema. Ne mogu da kažem da ćete se osećati savršeno, ali ovi aspekti nisu dovoljni da dovedu do nekih naročito turbulentnih dešavanja. Pogotovo što je vladarka partnerskih odnosa, Venera, u trigonu sa Saturnom i konjukciji sa Uranom – poslušajte neki predlog od strane voljene osobe – vreme provedite u nekim akcijama, dešavanjima – i sve će biti baš potaman! Što se usamljenih tiče, vama ova nedelja donosi šta god hoćete – biće tu svega – i kontakata sa bivšima, čak i obnove prekinutih emotivnih veza, biće iznenadnih ljubavnih prilika preko izlazaka, prijatelja, društvenih mreža. Možete ove sedmice započeti nov emotivni odnos, koji obećava veliko uzbuđenje i strast – okolnosti mogu biti neuobičajene ili čak pomalo čudne – ali to ne umanjuje lepotu onoga što će se desiti!

Posao

Ova nedelja nudi lepe mogućnosti nezaposlenim Ovnovima – neke šanse vam se mogu otvoriti preko noći, prijatelji vas mogu „pogurati“ ili vam pomoći u kontaktima sa potencijalnim poslodavcem. Budite aktivni, vrebajte prilike i iskoristite ih. Generalno gledano – polako izlazite iz perioda zablokiranosti po nekim pitanjima i sada ćete moći lakše da dođete do svojih ciljeva. Stoje vam mogućnosti i za dogovore oko dodatnih poslovnih angažmana. Osećaćete se rasterećenije, pa će i svakodnevne obaveze funkcionisati neuporedivo lakše.

Novac

Neočekivane zarade, mogućnosti za prilive van redovnih poslovnih angažmana. Sve su ovo kratkotrajne šanse, pa ih nemojte propustiti, a mogu itekako pomoći da poprave stanje vašeg kućnog budžeta.

Zdravlje

Imaćete više energije i bolje ćete se osećati, ukoliko ste pripadnik mlađe generacije. Ipak, trudite se da se ne iscrpljujete do maksimuma. Stariji Ovnovi mogu imati tegoba sa glavom, pritiskom ili blaže prehlade.

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)