Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 05.11.2022 - 11.12.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ukoliko je odnos sa voljenom osobom suštinski stabilan – takav će i ostati i pored nekih sitnih ispada i mogućih brzopoteznih čarki. No, ako je odnos već neko vreme nestabilan i na klimavim nožicama – obratite pažnju na komunikaciju. Jer, reči se lako i brzo kažu a umeju da duboko udare i da od sitnice ispadne krupnica. Takođe, ukoliko postoje tajne koje želite da to I ostanu – čuvajte ih bolje, jer u ovoj sedmici mogu izaći na videlo. Slobodni Ovnovi – I dalje su aktuelne obnove komunikacije I ljubavnih odnosa, ali su aktuelne I nove ljubavi od kojih mnogo očekujete I u koje ćete zaroniti iz sveg srca.

Posao

U ovoj se sedmici greške lako prave….a teško ispravljaju i za te ispravke će biti potrebno vreme. Zato, ne žurite kao da vas neko goni – posvetite svakom detalju pažnju, pa čak i ako vam to oduzme više vremena od planiranog. Obilje informacija dolazi do vas – neke će vam podići optimizam na kvadrat, neke će učiniti da se na tren osetite zabrinuto. Ni jedne ne druge ne uzimajte zdravo za gotovo – šta je istina a šta ne, videće se u periodu koji je pred vama. Po pitanju finansija se ne opuštajte, kontrolišite troškove

Novac

Zdravlje

Prehlade, povrede. Stariji – aktivacija hroničnih tegoba, zglobovi, meteoropatske reakcije.

Hrana

Nedelja kvantiteta kada je ishrana u pitanju. Nemojte da ovaj povećani broj kalorija crpite iz neadekvatne ishrane – slatkiša, brze hrane, peciva – već iz mesa, ribe, povrća, jaja, sireva.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter