Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 16.09.2019 - 22.09.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Fina nedelja da sredite odnos sa emotivnim partnerom. Merkur i Venera ruku pod ruku šetaju kroz vaše polje partnerstava – sve se može kad se dvoje dogovore i slože! E, imamo samo jedan problemčić ovde – vi ste samo delimično prisutni i polovično čujete voljenu osobu, ili bolje da kažemo – na jedno uvo vam uđe, na drugo odmah izađe....Pokušavam da kažem da je vama sada posao na prvom mestu, a za voljeno biće – ma dogovorićete se, samo da uhvatite malo vremena....Slobodni – još uvek gro ljubavnih šansi ide preko posla....pa nije ni čudo obzirom da tamo provodite i dane i noći....A iskreno rečeno - te ljubavne šanse nekako više mirišu na strast, ali dobro – ako vi to zovete ljubavlju, onda neka bude tako!

Posao

Posle opšteg kolapsa i haosa koji se dogodio tokom prethodne sedmice i koji vas je razvukao na sto strana odjednom – ova nedelja će vam doći kao melem na ranu. To ne znači da ćete biti opušteni i bez ijedne brige na ovom svetu, neeee! Već – da će sve ipak funkcionisati normalnije, da neće biti baš toliko nepredviđenih situacija, da ćete se dobro snalaziti i odlično raditi, da će biti prostora za nove dogovore i stabilizaciju odnosa sa poslovnim partnerima i saradnicima....Malo li je?

Novac

Vesti o novcu. No, nisu samo vesti – i parice stižu! Taman da popune vaše namučene novčanike....

Zdravlje

Želudac i creva vam i dalje vrlo čudno grgoljaju i povremeno boluckaju. Više obratite pažnje na ishranu!

Hrana

U vama tokom ove sedmice kulja ogromna količina energije, ali to nikako nije razlog da navalite na klopu bez ikakve mere. Opravdanja tipa „pa moram da pojedem pola torte, baš sam se istrošio/istrošila od jutros“ stvarno ne piju vodu....

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.