Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 19.03.2018 - 25.03.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Kada I Sunce uđe u vaš znak sredinom nedelje, ceo svet je vaš! Vreme je da živite, da se radujete, da osvajate, da volite ! Jeste doduše da će taj retrogradni Merkur, taj dosadnjaković, u vašem polju ličnosti non stop da vas podseća da niste završili sa nekim obavezama, ali slušaćete ga samo s vremena na vreme. Gledaćete da svaki momenat iskoristite za uživanciju i provod. Na volju vam bilo – proleće je uvek vaše vreme, vaš trenutak…nemojte mnogo da mi se opterećujete time da li će nešto trajati, da li je samo kombinacija ili avantura…pokušajte da se prepustite i da u prve prolećne dane uplovite zaljubljeni do neba i nazad ! Zauzeti – partnera za ruku i u neku šetnju, neko opuštanje i uživanje…to vam je savet.

Posao

Vaš vladar je ušao u polje karijere i znak Jarca gde je jak kao crna zemlja. Doduše, neki bi rekli da je i težak kao crna zemlja i da samo na posao i svoju korist misli, ali šta sad…i treba da radite i da zaradite, zar ne ? Iskočiće neki problemi i problemčići od ranije koje ćete morati da rešite, ali gro vremena ćete se usmeriti na karijeru, na građenje novih poslovnih konekcija i na uspeh. Možda ste u ljubavi ponekad brzi i brzopleti, ali kada je posao u pitanju – sada ste baš onakvi kakvi treba da budete ! Jaki i uporni !

Novac

Ušli ste u period kada ćete lakše zarađivati i kada će novca biti više. No, ove sedmice još uvek nije vreme za opuštanje, pogotovo što morate isplatiti neka stara dugovanja i obaveze.

Zdravlje

Energetski – mlađa populacija će biti na svom vrhuncu i taman bi bilo vreme da krenete sa nekom rekreacijom. Stariji – pa, još uvek se provlače problemi hroničnog tipa….

Hrana

Vašem telu potrebno je “gorivo” koje će vam pomoći da budete u punoj snazi I da održavate nivo energije koji vas sada prati, a koji je prilično visok. Naravno, svesni ste da se ne možete “dopuniti” na pravi način brzom hranom I grickalicama. Meso, jaja, mlečni proizvodi – dosta svežeg povrća.

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter