Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 21.09.2020 - 27.09.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Batalite ozbiljne teme i dileme sa voljenom osobom, jer rešenja teško da će biti. Partner će s vremena na vreme biti sklon da vas „ubode“ i to onako na finjaka ali će izrečeno imati težinu i oštrinu na koju zaista nije potrebno da reagujete. U ovoj nedelji igrajte na kartu ljubavi, na kartu strasti – to je ono što radite više nego dobro i gde sigurno ne možete pogrešiti. Slobodni Ovnovi – itekako može biti ulaska u novu, prilično vatrenu ljubavnu priču koja će samo na prvi pogled delovati kao prolazna, kratkotrajna. Nikako nije prolazna, šta više – može vam doneti „zarobljavanje“ i obavezu, put ka zajednici ili braku.

Posao

Naučite da prećutite u ovoj sedmici. Da onda kada vas najviše „svrbi jezik“ da kažete, onako otresito i snažno, kao što umete – ne dozvolite sebi da progovorite. Čudna je ovo nedelja, da znate i može doneti sukobe i sa saradnicima i sa nadređenima. Sa ovima prvima – budite prilagodljivi, jer to možete. Sa šefovima……pa tu ne znam šta bih vam rekla, za vas sada važi ono – il se skloni, ili se pokloni. Pobediti ne možete. Merite reči, proveravajte papire. Papirologija će vam svakako zadavati glavobolju.

Novac

Hoće vas novac u ovoj sedmici. To što vi hoćete da ga potrošite dibidus, to je druga stvar….

Zdravlje

Niste baš bajni po pitanju energije i elana. Kulirajte više, odmarajte, šetajte….sve lagano.

Hrana

Definitivno bi bilo potrebno da odradite detoksikaciju organizma. U ovoj nedelji ste skloni da vodite nezdrav život, što po pitanju ishrane, što po pitanju drugih loših navika. Probajte da konzumirate više čajeva, naročito od koprive, ili od korena maslačka.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.