Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 13.09.2021 - 19.09.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

U emotivnim ili bračnim pričama bilo bi baš fino da pokušavate da smanjite napetost i nervozu. Vaš vladar je od srede u znaku Vage, što ne znači da ćete biti savršeni diplomata, već da ćete umeti da se iskontrolišete i podignete ručnu kad situacija krene da se usijava. A partner će se potruditi da vam začini svaki dan – mnogo manje na lep, mnogo više na ne baš sladak način. Svaku situaciju koju možete da okrenete na strast – uradite to. Slobodni Ovnovi – fatalne privlačnosti i lude strasti su super i ako mislite da možete da se nosite sa takvim slučajevima, bilo da je u pitanju prošlost ili novo – samo napred.

Posao

U prvoj polovini nedelje moguće su neke nejasne situacije i problemi u saradnji koji mogu dovoditi do napetosti ali bi ovo trebalo da se na zadovoljavajući način reši u drugom delu sedmice. Nemojte žuriti sa odlukama u ovom periodu, pogotovo ako niste u potpunosti sigurni u informacije koje imate. Od polovine nedelje ulazite u period kada ćete imati veću podršku od strane osoba koje su vam poslovno bitne. Takođe, dobar je trenutak za nove dogovore i obnovu starih saradničkih odnosa.

Novac

Nemarno baratanje novcem, nepotrebni troškovi, nije dobar trenutak da se zadužujete.

Zdravlje

Više opuštanja će pozitivno delovati na celokupan organizam.

Hrana

Svoj frižider ili ostavu najpre napunite svežim voćem i povrćem, a možete dodati i nešto sušenog voća, integralnih žitarica. Od mesa – neka na prvom mestu budu piletina i junetina. Slatkiše umanjite, osim što povremeno možete uzimati crnu čokoladu.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter