Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 22.02.2021 - 28.02.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Možete kroz ovu nedelju da prođete jednostavno, a možete i komplikovano. Da se razumemo – u svakom slučaju ćete se nervirati, od toga nekako ne možete da pobegnete ovih dana – ali makar možete pojednostaviti sebi život. Na primer – uživati u nekim lepim i strasnim trenucima sa partnerom, kojih će biti. Ne tvrdoglaviti se i ne praskati za svaku sitnicu. Ne flertovati sa strane i ne upuštati se u tajne komunikacije. I biće vam život u većoj meri miran u ovoj sedmici. Slobodni Ovnovi – neke osobe vam mogu zagolicati maštu i probuditi onaj osvajački duh u vama. Jak nalet adrenalina i strasti.

Posao

Sunce u prošloj nedelji a Venera u ovoj vam dolaze „iza leđa“. U suštini, za vas je ovo period kada planovi polako sazrevaju, dobijaju svoj oblik i cela se situacija priprema za mart mesec u kojem ćete vi, naročito od kraja prve dekade – itekako krenuti napred. Neke poslovne nedoumice koje su vas opterećivale u ovoj nedelji počinju da se rešavaju a dogovori i papirološka pitanja kreću ka realizaciji i sređivanju. Još malo je ostalo do izlaska iz izuzetno teške i naporne poslovne faze za vas.

Novac

Promenljiva situacija.

Zdravlje

U ovoj sedmici vam je potrebno više odmora.

Hrana

Velika je razlika u tome šta će vam prijati u odnosu na ono šta će vam odgovarati kada je ishrana u pitanju…..Najviše bi vam odgovaralo dosta zelenog povrća, svežeg, najpre u salatama, ali i mlečni proizvodi sa manje mlečne masti. Ono što će vam prijati – slatkiši, dosta začina, testa….

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.