Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 18.01.2019 - 24.02.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

U ovoj nedelji treba biti posebno oprezan kada je komunikacija sa partnerom u pitanju. Vaše voljeno biće je prilično sumnjičavo, i ukoliko mu se učini da postoje nelogičnosti u vašim izjavama ili ukoliko pomisli da lažete – možete se suočiti sa prilično snažnim ljubomornim prebacivanjima. Što je najgore, vi ćete povremeno stvarno delovati kao da ste izgubljeni u vremenu i prostoru, što će drugoj strani samo davati materijal za sumnju. Gledajte da se „volite“ što više – u prevodu, igrajte na kartu strasti, da biste neutralisali mogućnosti za bilo kakvu sumnju. Slobodne može zainteresovati osoba koja ne živi blizu njih, ili eventualno – neko preko poslovnog segmenta.

Posao

Prelazak Marsa koji vlada vašim znakom u polje koje se vezuje za finansije, doneće vam potrebu da prvenstveno ovaj segment sređujete i tu ulažete sve svoje snage. Neki se dogovori mogu pokrenuti u ovoj sedmici, ali iako će sve na prvi pogled biti prilično dobro, pitanje je da li se to može realizovati odmah. Itekako je moguće da konkretna dešavanja budu pokrenuta tek tokom marta meseca. Ono što je najbitnije jeste da ste vi dosta mirniji, tenzija se spustila i konačno možete da funkcionišete bolje...

Novac

Drugi deo sedmice može biti dosta zanimljiv po pitanju finansija. Neki od vas bi mogli da se u ovoj nedelji lepo opare....

Zdravlje

Posebnu pažnju obratite na grlo u ovom periodu. Osetljivost postoji, pa su moguće prehlade. Generalno – manji pad imuniteta.

Hrana

Energiju ćete tokom ove nedelje najviše crpeti baš iz svežeg voća i povrća i gledajte da salate, šejkovi, ceđeni sokovi postanu deo vaše svakodnevice. Svu brzu hranu i grickalice trebalo bi strogo izbaciti, a od slatkiša, ako baš ne možete da izdržite – uzimajte crnu čokoladu.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.