Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 14.06.2021 - 20.06.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Vi ste sada Mars u znaku Lava – vatrena energija vas nosi i imate više nego dovoljno volje i želje za sve. Partnerovu podršku imate, ali ste vi inicijator, vođa i organizator. Period je odličan za zajedničke planove, pogotovo ako se oni vezuju za putovanja ili za sređivanje doma, pripremu za zajednički život. Povremeno će se između vas provući po koji momenat nervoze, ali će brzo otići u zaborav. Slobodni Ovnovi – znak Lava je vaše polje ljubavi i zabave i sigurno je da ćete i sada i u narednom periodu biti baš aktivni po ovim pitanjima. Dobro raspoloženje, bilo da su aktuelne nove ili stare ljubavne priče….

Posao

Još uvek ćete imati neka kašnjenja i odlaganja, još uvek ćete morati mnogo situacija da ponavljate ili da uspete tek iz drugog pokušaja, još uvek ćete se saplitati u dogovorima i po administrativnim pitanjima….ali ćete sve to od ove nedelje hendlovati na neuporedivo drugačiji način. Situacije vas više neće lomiti, već ćete vi lomiti njih – i naravno – uspevati u svojim zamislima. Ponovo ste dobili motiv, volju i želju da se dokazujete. Ipak, to ne znači da jurite i žurite – preispitajte svaku svoju odluku.

Novac

I pored pojačanih troškova, finansijska situacija je korektna.

Zdravlje

Energetski se oporavljate, zdravstvena situacija ide na bolje.

Hrana

Ma ko će još razmišljati o hrani kada je ova sedmica za neke Ovnove puna provoda, druženja, zabavnih momenata a za one druge – puna jurnjave, trčanja i završavanja stvari u poslednjem trenutku? No, pošto ne možete živeti od vazduha, ipak se povremeno setite da čalabrcnete po koji zalogajčić…

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.