Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 18.09.2023 - 24.09.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Možda vam komunikacija neće biti baš savršena, ali će biti znatno bolja nego tokom proteklog perioda. Bilo da se dogovarate o nekim svakodnevnim temama ili pak pravite planove – uspevaćete da pronađete zajednički jezik. Može doći do situacija u kojima će na kratko provejavati nepoverenje – ali će se one brzo izgladiti i raščistiti. „Igrajte“ na kartu ljubavi i na kartu strasti – one su sada vaši najjači aduti. Slobodni Ovnovi – vrlo ste raspoloženi za nove ljubavne „akcije“ kojih u ovoj sedmici može biti više nego inače. Nešto vam deluje kao prolazna strast, ali se može pretvoriti u mnogo više od toga.

Posao

Malo zakočite po pitanju troškova i pokušajte da tokom ove sedmice ne letite mnogo sa ulaganjima – dajte sebi dovoljno vremena da sagledate sa svih strana situacije i dobro razmislite o njima. Iako će i na dalje biti tekuće što veće, što manje problematike u poslovnom sektoru – lakše će se sa njima izlaziti na kraj i brže ćete se dogovarati sa kolegama i saradnicima. Generalno – u radnom okruženju se atmosfera poboljšala, ukoliko ste u procesu reorganizacije ili ubacivanja novih elemenata – nazire se kraj.

Novac

Zdravlje

Bolje se osećate, iako ste još uvek pomalo roviti i često umorni.

Hrana

Neke navike se teško menjaju, koliko god vi želeli i trudili se. U ovoj će se nedelji iskušenja češće javljati – a ono što bi bilo dobro po vas jeste kuvana hrana – naročito čorbe, supe, variva.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter