Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 23.11.2020 - 29.11.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Polako se vraćate sebi. Energija, volja i optimizam su iz dana u dan sve jači – i sigurno je da će ovo pozitivno uticati i na partnera. Vaš najpre seksualni život bi mogao da se od ove nedelje poboljša i da u odnos unesete više strasti. Izbegavajte samo da te strasti odu u pravcu posesivnosti ili ljubomore. Malo obratite pažnju na drugi deo sedmice koji može na kratko zatalasati vaše ljubavno more. Slobodni Ovnovi – zanimljivi, ali najpre vatreni dani su pred vama ! Biće tu interesantnih kontakata i preko društvenih mreža a ne bi me čudilo da je više osoba aktuelno kod vas trenutno……

Posao

Dobra pozicija Merkura u ovoj radnoj nedelji daje vam priliku da ostvarite promene, da krenete put svojih planova, ali I da napravite dobre dogovore I skladnu atmosferu u svojoj poslovnoj svakodnevici. Stanje u vašem radnom okruženju se poboljšava, situacije se ubrzano čiste a ukoliko ste imali papiroloških problema ili tegoba sa raznoraznim dozvolama – ulazite u fazu rešavanja I završetaka istih. Neki zahtevi saradnika mogu biti iznenađujući po vas, ali ne znači da su automatski loši.

Novac

Sa novcem baš I nećete najuspešnije baratati u ovoj nedelji. Vodite računa o troškovima, pojačani su.

Zdravlje

Poboljšanje u zdravstvenom segmentu. Više povedite računa o ishrani.

Hrana

Potencijalni problemi sa krvnim pritiskom mogu se javiti kod starijih Ovnova u drugom delu sedmice. Smanjite unos jako kaloričnih namirnica, masti i pokušajte da budete umereniji sa začinima. Za mlađe I one koji se tako osećaju – u datom periodu ne preterujte sa slatkišima ili ljutom hranom.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.