Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 10.05.2021 - 16.05.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Što više pričate – bolje ćete se razumeti. Što se više dogovarate i zajednički planirate svaki dan – lakše ćete i opuštenije, sa više radosti prolaziti kroz isti. Što ste više u pokretu i aktivnostima, što više živosti unosite u vaš odnos – sve će funkcionisati mirnije i lepše. Da, postojaće konkretno kod vas u ovoj sedmici talasi nervoze jer će partner povremeno igrati po nekim svojim pravilima (a i po vašim živcima) ali bar sada – to se može na lakši način prevazići. Slobodni Ovnovi – zatalasalo se vaše emotivno more i to vam prija. Nove osobe su oko vas – ne razmišljajte puno, neka vas događaji nose.

Posao

Ako se budete nervirali oko svake situacije koja se aktivira u poslovnom segmentu na način koji vama ne odgovara – samo ćete uspešno pojesti sopstveni želudac i uništiti koji kilometar živaca. Ok, stoji da će povremeno biti razloga za nervozu – ali sa hladnom glavom, i sa željom da kroz komunikaciju sa drugima to rešite – zaista ćete sve uspešno privesti kraju. U ovoj vam nedelji dolaze i prvi nagoveštaji novih poslovnih ponuda ili projekata. Sada jeste vreme da se otvorite za nove mogućnosti koje vam posao nudi

Novac

Oko novca ćete se svakako nervirati, bilo ga malo ili puno.

Zdravlje

Kompletan stomačni deo vam je jako osetljiv. Menjajte nešto u načinu ishrane i ne stresirajte se.

Hrana

Ulazite u period kada imate odlične mogućnosti da napravite promene i zaokrete po pitanju ishrane. Apetiti su vam dosta jaki, ali je ova nedelja ipak dobar trenutak da pokušate da funkcionišete drugačije, ali i momenat kada na stare, loše navike – možete staviti tačku.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.