Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 13.07.2020 - 19.07.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Još jedna sedmica u kojoj čuvena Ovnovska razdražljivost i impulsivnost mogu donekle zatalasati odnose u kojima su. Imate sve predispozicije da vam sa partnerom bude lepo i više od toga – tu vatru koju trenutno nosite usmerite u konstruktivne stvari i akcije, u strast, u to da animirate i pokrenete voljenu osobu – na sve može, samo ne na rasprave. Besmisleno je, a i ne postižete i ne rešavate ništa. Slobodni Ovnovi – nameštaće vam se okolnosti za muvanja, za flertovanja, za značajne poglede i slatke reči. Prošlost sve više ostaje iza vas kao bleda senka i spremni ste da sebi date šansu za nešto potpuno novo.

Posao

Sedmica će krenuti kroz pritisak od strane nadređenih i kroz nerazumevanje sa onima sa kojima radite na dnevnoj bazi. No, posle početnog lošeg impulsa stvari se mogu dovesti u normalu i srediti. Ni u poslu, kao ni u emotivnom životu nemojte se voditi trenutnom tenzijom, već pokušajte da budete razumniji, prilagodljiviji. Rešenja za pitanja koja su vas opterećivala se polako naziru. Pred privatnicima je jedan zahtevan period u kojem moraju mudro da donose odluke.

Novac

Razmislite da li možete korigovati troškove koje imate vezano za kuću i porodicu.

Zdravlje

Niste nesalomivi – prijalo bi vam više odmora.

Hrana

Vidite i sami da vam stomak svaki čas protestvuje zbog previše kalorične i teške hrane kojom pokušavate da utolite glad u ovim toplim danima. Mogli biste lepo da poslušate signale koje vam vaše telo šalje i da pređete na laganiju ishranu….

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.