Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 14.06.2021 - 20.06.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Dobar period da se ljubav, pažnja, bliskost i uživanje stavi na prvo mesto u vašoj emotivnoj priči. Da se više posvetite jedno drugom i zajedničkim snagama prevaziđete te neke sitne probleme i prepreke koje život uvek donosi. Dobar je trenutak i da se pokrenete – da planirate putovanje ili sređivanje samo vašeg kutka. U suštini, ova nedelja bi trebala da vam donese mirnije i opuštenije funkcionisanje sa partnerom. Slobodni Jarčevi – ovo može biti vrlo interesantna sedmica – staro i novo se prepliću i iz ovog preplitanja može se aktivirati lepa emocija i dešavanje – baš ono koje vam je potrebno.

Posao

Biće i dalje sitnih problema u komunikaciji i dogovorima, biće pritisaka i nerazumevanja – ali ćete vi sve to uspevati da na pravi način raščistite . Moguće je doduše da ćete realizovati samo jedan deo od onoga što želite, ali i to će biti dovoljno da vam da podstrek kroz rezultate koji ne bi trebali da budu loši. U periodu ste kada ste praktični, kada vučete mudre poteze u pravom trenutku. U ovoj nedelji do vas može doći i ponuda za posao ili saradnju – nešto što ste već radili, samo sada zaodenuto u novo ruho.

Novac

Tražite nove načine za zaradu.

Zdravlje

Potencijalni zdravstveni problemi su podstaknuti stresom i neadekvatnom ishranom.

Hrana

Previše ste se okrenuli brzoj hrani, konzerviranim namirnicama, industrijskim mesnim prerađevinama….Kada ste poslednji put na miru pojeli svoj obrok, natenane? Ili – kada ste konzumirali sveže povrće, voće ? Budite odgovorniji prema sebi.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.