savet za dan: 28.05.2017.

"Oni koji se penju stepenicama uspeha nikad se ne žale da su ostali bez daha."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 29. maja do 4. juna 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Uveli ste neke fine promene u ishranu, koje vam jako prijaju. Najviše vam odgovara lagana hrana, manji a češći obroci i neizmerno uživate u svežem povrću – naročito spanaću, zelju, mladom kupusu.

Ljubav

Ako ste „solo“ – vaš vladar je tokom ove sedmice u trigonskom aspektu sa Venerom, koja vlada vašim poljem ljubavi. Itekako je moguće da u ovim danima osoba koju poznajete duže vreme, možda preko interneta ili prijatelja, napravi neki potez prema vama. Iako moram da primetim da u vama postoji i na dalje jedna forma „kočenja“ i nesigurnosti, možda zbog nekog proteklog lošeg emotivnog perioda, trebali bi da pustite da se stvari pokrenu. Nemojte bespotrebno kočiti ni sebe ni drugu stranu. U vašim emotivnim relacijama – stanje se smiruje, i to je sada već oho ho evidentno. Ne mogu da poreknem da ste vi još uvek malo „tvrdi“ kada je komunikacija sa partnerom u pitanju, ali kako dani budu prolazili i kako se budete opuštali, stvari će definitivno krenuti na bolje. Ovo može biti period potpunog smirenja i stabilizacije.

Posao

Lakše ćete od ove sedmice izlaziti na kraj sa nekim problematičnim obavezama ili ljudima. takođe, uspećete da završite i nešto što duže vreme „vučete“ i što vas non stop koči i vraća na početak. I pored ovih dobrih pomaka, ona prava stabilnost i sigurnost koju želite, vam nekako izmiče iz ruku. Doduše, neki od vas mogu tokom ovog perioda prihvatiti novu poslovnu šansu, nešto što je van njihovog dosadašnjeg domena poslovanja, što će se na duži rok pokazati kao jako dobro. Dajte sebi šansu da nešto promenite, jer promene su sada itekako dobre po vas.

Novac

Pomaci na bolje u finansijskom segmentu. Doduše, novac vam može dolaziti na „čudne“ načine ili od poslova koji nisu vaša osnovna preokupacija. Šta god da je – super je, para će biti!

Zdravlje

Malo vas je prethodna nedelja „slomila“ i sada se polako oporavljate. Doduše, kod velikog broja vas, to je pre bio psihički nego fizički „lom“, ali svakako vam treba neko vreme da ponovo budete „svoji“. To će se i dogoditi ove nedelje – idete na bolje.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni