Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 13.09.2021 - 19.09.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom u ovoj nedelji mogu kvariti vaše nesigurnosti, vaši strahovi, preispitivanja, sumnje i ljubomora. Takođe, možete nekim svojim zadrtim i isključivim stavovima donositi negativnu energiju, čak i zahlađenje u odnosu. Ono što će vam dobro ići jeste komunikacija – ali ona prava, otvorena i iskrena – bez manipulacije i pritisaka sa vaše strane. Slobodni Jarčevi – Venera je dobra prema vašem znaku ali u kvadratnom aspektu sa vašim vladarom Saturnom. Ukazuje ili na prošlost ili na neku formu straha od ljubavi, na razliku u godinama ili na početke karmičkih emotivnih veza.

Posao

Ulazak Marsa u vaše polje karijere polovinom nedelje i odlični aspekti koje će praviti a koji se vezuju za vas i za vaš poslovni segment – govore o bitnom periodu za Jarčeve koji će početi da se otvara verovatno ne od ove nego od naredne sedmice. U ovoj nedelji možete čak u nekom trenutku pomisliti da planovi koje ste brižljivo gradili neće moći da budu ostvareni i da nemate dovoljno podrške za svoje ciljeve. Ovo je samo trenutna faza – prave stvari za vas tek dolaze. Održavajte dobru komunikaciju sa saradnicima.

Novac

Nećete baš biti prezadovoljni svojom finansijskom situacijom.

Zdravlje

Nešto slabiji imunitet. Mogući problemi sa hormonima. Osetljivost grla.

Hrana

Manjak vitamina i minerala u ishrani kod vas je sada već evidentan. Ukoliko ne želite da se suočite sa jačim padom imuniteta, pojačajte ishranu citrusima, južnim voćem, mesom. Takođe – češće konzumirajte supice, čorbice i variva sa puno povrća.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter