Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 18.11.2019 - 15.11.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Vas je teško opciniti. Jedan Rak ce to pokušati. Nudece vamse na mnogo suptilan nacin. Pitanje je koliko može da funkcioniše ova veza, s obzirom da oboje želite da upravljate. Muškarci bi mogli da okušaju srecu, dajuci oglas u „licnim kontaktima“ na raznim web stranicama za upoznavanje. Ipak je ovo moderno doba i ima velike verovatnoce da uspe.

Posao

Borba vas i dalje održava u formi. Imate jako dobrih mogucnosti da obrnete postojecu situaciju u svoju korist. Vi jeste strpljivi, ali sada vam strpljenje nije jaca strana. Previše je bilo cekanja. Pokažite takta prema kolegama. Timski rad ce se ovde pokazati kao najbolje moguce rešenje. Ne dozvolite da vas isprovociraju pojedinci na pocetku nedelje.

Novac

Finansije nije najpovoljnije postavljeno polje, ali ima priliva novca. Pokušajte da sredite neke racune tokom ove nedelje.

Zdravlje

Pazite na zglobove. Moguci su problemi sa genitalijama.,

Hrana

Birajte mesa sa što manje masnoca. Moguci su problemi sa jetrom zbog prekomernog unosa hrane. Iskorigujte se. Ukljucite samo vašu cuvenu upornost.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.