Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 19.03.2018 - 25.03.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Sve što je vezano za bračnog partnera ili za voljenu osobu sada vas onako fino nervira, penje vam se na glavu I tera vas da stoički razmišljate o smislu života. Da ćete se truditi da budete korektni, hoćete. Da ćete uspeti u tome, nećete. Ma možete ove nedelje biti najdivniji na celom svetu, emotivni odnosi neće funkcionisati I tačka. Najbolje je da funkcionišete po principu – na jedno uvo ušlo, na drugo izašlo. To je jedini savet koji mogu da vam dam. Što se tiče slobodnih Jarčeva, trenutno se ne zna da li vi više bežite od ljubavi ili ona više beži od vas. Nikako da se susretnete. Možete nešto kao da se tripujete da se prijatelj zaljubio u vas ili da se “čačkate” sa nekim preko društvenih mreža, ali to vam je to…nula.

Posao

Pošto smo videli da od ljubavi vajde nema, hajmo lepo da se okrenemo poslu. Eto vam Marsa, ušao u vam u polje ličnosti, vreme vam je da grizete, da se aktivirate I pokrenete. Vreme vam je da sprovodite svoje ideje, da pravite promene, da “gurate” ono što želite. Da li će ostvarenje biti lako ove nedelje ? Pa iskreno, baš i neće, ali to ne znači da trebate da legnete i da čekate da nepovoljni aspekti prođu. Sada udarate temelj za neke stvari, a ostatak ćete da zidate već od naredne sedmice…

Novac

Nešto se malo poboljšalo po pitanju finansija, ali i dalje imate osećaj da vas novac baš i ne voli. Neće vam u džepove u dovoljnoj količini nikako….

Zdravlje

Ako se bavite sportom – da vodite računa da se ne povredite ove sedmice. Generalno gledano – poboljšanje po pitanju zdravlja.

Hrana

Osećate se prilično dobro, posle dužeg perioda ste mirni I stabilni, što će pozitivno uticati I na vaš apetit. Ipak, organi za varenje su vam nešto osetljiviji ove sedmice, pa je potrebno da izbegavate namirnice koje vam izazivaju težinu u stomaku, nadimanje ili gorušicu….

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter