Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 13.07.2020 - 19.07.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Gde je tanko – tu se kida, to znate i sami. Zato pojedini Jarčevi čije su se emotivne veze prilično istanjile u prethodnom periodu – imaju razloga za zabrinutost. Pogotovo ako je u prošloj nedelji došlo do većih ili intenzivnijih sukoba sa partnerom – sada se kao posledica svega javlja distanciranje koje se trenutno teško može zaustaviti. Oni koji su mirno prošli kroz prethodnu nedelju sa voljenom osobom, neka u ovoj budu spremni na više kompromisa i takta. Slobodni Jarčevi – pojavljivala se prošlost, noviteti ili šta god – sve to nekako stoji i ne mrda nigde. Male šanse za bilo kakve iole konkretnije emotivne početke.

Posao

Šta biste dali kada biste mogli mirno da živite po pitanju posla u ovom periodu…Ali ne može…Ne mogu vam obećati lakoću niti stabilnost, ali vam mogu reći – ponekad je baš potrebno da upadnemo u totalni haos i zategnemo odnose sa svima – da bi se situacija pokrenula. Dakle, ovo vam je nedelja za zatezanje. Vi i oni sa kojima sarađujete ste trenutno na potpuno drugačijim stranama i sa potpuno drugim viđenjima i rešenjima. Vaše je da gurate svoje i da ne odustajete od toga.

Novac

Ovo je period da rešavate dugovanja, ukoliko ih imate. Pa makar i na sitno….

Zdravlje

Stres izbacite kroz fizičku aktivnost. Vodite računa o ishrani i respiratornim organima.

Hrana

Samo lagana hrana. Količinski mali obroci, najbolje je da jedete od tri do pet puta na dan I da obavezno imate makar jednu užinu. Bilo bi divno da je riba češće na vašem stolu, najbolje morska. Povrće i dalje treba da zauzima značajno mesto u vašoj ishrani.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.