savet za dan: 26.02.2017.

"Karijeristi nemaju prijatelje_ oni imaju svoje ljude."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 27. februara do 5. marta 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Da biste dodatno ojačali svoj imunitet, uvedite u svoju ishranu spanać, cveklu, džigericu, tunjevinu. Od mlečnih proizvoda – mlad sir i kiselo mleko. Svakako jedite sveže voće, a možete za užinu napraviti i miks od orašastih plodova i sušenog voća – suvog grožđa, brusnice, urmi.

Ljubav

Vladarka vašeg polja ljubavi, planeta Venera, ove sedmice je stacionarna I kreće retrogradnim hodom. Mnogi od vas će početi da razmišljaju o prošlosti, da preispituju bivše emotivne veze I greške koje su pravili u njima, ili da se sa setom sećaju partnera iz mlađih dana. Pojedini Jarčevi počeće ozbiljno da kuju planove da obnove komunikaciju sa nekim ko im je ranije bio drag….Što se noviteta tiče, tu nekih sitnih komunikacija I susreta ima, ali za sada ništa od toga ne ide u pravcu ozbiljnije priče. U vašim emotivnim relacijama – trenutno kao da ste odnos sa partnerom gurnuli negde u zapećak I više ste se okrenuli sebi I svojim planovima, najviše poslovne prirode. Bliskost I ljubav trenutno nisu najjači između vas dvoje I na to bi trebalo obratiti pažnju na vreme.

Posao

Pomračenje Sunca I mlad Mesec u polju pokreta, komunikacije, dogovora otvoriće pred vama period kada ćete želeti, ali I moći da napravite neke ozbiljnije pomake u poslovnom segmentu. No, za sada to ide dosta traljavo I čini vam se da nikako ne uspevate da napravite konkretnije dogovore sa poslovnim partnerima. Sve to krene kao vrlo obećavajuće, da bi ubrzo došlo do nekog rasipanja, izvrdavanja dogovora ili obećanja koja ostaju da vise u vazduhu. Neka poslovna ponuda sada može doći do vas, ali vi niste sigurni koliko je druga strana ozbiljna I oklevaćete da je prihvatite.

Novac

Novac vam u ovom periodu najviše dolazi od nekih sitnih poslova ili dodatnih angažmana. Daleko je ovo od dobrog, ali makar uspevate da pokrpite neke najosnovnije obaveze.

Zdravlje

Generalno – zdravstveni segment je prilično dobar. Kod starijih Jarčeva su moguće prehlade ili blaže virusne infekcije.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni