Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 18.09.2023 - 24.09.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Unećete u ovu nedelju dašak nemira i nervoze iz prethodne. Mogu se pokrenuti jedna ili dve žustrije rasprave ili pak doći do obostranog durenja – na svu sreću – sve kratkog daha. Zatalasane emocije će se smiriti, najpre iz razloga što ste sada oboje spremni na dogovor i želite i da kažete šta imate, ali i da čujete jedno drugo. Suštinski, nedelja pred vama je korektna, zato što se oboje spremni da nađete kompromis po bilo kom pitanju. Slobodni Jarčevi – ukoliko je komunikacija sa osobom koja vam se dopada bila u zastoju – sada će se ponovo pokrenuti. Nedelja povoljna za flertovanje.

Posao

Nešto jednostavnije funkcionisanje na dnevnoj bazi – manje će biti zastoja i nesporazuma, a više pravih poteza i rešavanja. I komunikacija sa saradnicima i kolegama je bolja – biće možda početkom nedelje malo napeto (najverovatnije zato što ćete se sa sagovornikom pogrešno razumeti), ali posle početne faze nerazumevanja pronalazi se rešenje. Računajte da je pred vama jedna vrlo aktivna, ali dosta uspešna radna nedelja – pogotovo ćete biti zadovoljni finansijskim rezultatima.

Novac

Zdravlje

Respiratorne infekcije.

Hrana

Odličan je momenat da krenete sa dijetom ili nekim novim režimom ishrane. Potrudite se samo da na vašem jelovniku bude više variva, kuvane hrane.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter