Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 17.01.2022 - 23.01.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Pun Mesec u polju partnerstava nije baš odličan pokazatelj mira i spokoja u emotivnim relacijama. Partner je preosetljiv i sa velikim promenama raspoloženja a vi ćete povremeno imati utisak da na taj način pokušava da manipuliše vama (što možda i nije toliko daleko od istine). U prvoj polovini nedelje teško ćete se uklapati jer se nećete truditi da razumete jedno drugo, svako će se držati svojih stavova i principa. Drugi deo sedmice donosi olakšanje, mirnije funkcionisanje i više emocija i bliskosti. Slobodni Jarčevi – sve vas vraća unazad. Ili se prošlost aktivira….ili vi intenzivno kopate po sećanjima.

Posao

Najviše ste okupirani svim poslovnim i finansijskim aktivnostima. Tu je trenutno vaš fokus, mesto na kojem se najviše borite i gde ulažete najveći deo snage. Stvari su verovatno išle sporije i komplikovanije u protekloj nedelji, u ovoj ćete već osetiti pokretanje, ali tek u njenom drugom delu. Prva polovina nedelje donosi možda neprijatne informacije, nemogućnost dogovora sa saradnicima i dosta tenzije. Proverite obaveze – moguće je da ste nešto propustili da platite. Blago poboljšanje finansija.

Novac

Zdravlje

Osetljivost grla, disajnih puteva ali i stomaka. Stres prisutan u većoj meri.

Hrana

Potrebno je poboljšati ishranu. Jesti redovnije, više obratiti pažnju na kvalitet namirnica. Izbegavati industrijske mesne prerađevine, previše začina, ne jesti noću – pogotovo ako se tada okrećete samo slatkišima i grickalicama ili brzoj hrani.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter