Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 09.12.2019 - 15.12.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Dato vam je sve, samo da prepoznate i uživate u tome. Realno gledano, nema ničeg lošeg u vašim partnerstvima – sve to ide nekim svojim normalnim tokom, naravno – uz povremene oscilacije – ali ne turbulencije. Voljena osoba će imati neke svoje žute minute u ovoj nedelji – ma pun je Mesec, nemojte joj zameriti – reagujte na svoj način - smirite, saslušajte, poljubite, podržite! Slobodni Jarčevi – privlačnost prema nekome postoji, a postoji i uzvraćanje od strane te osobe. Dakle, sve je tu da se neke fine stvari pokrenu. Ako vas prošlost i dalje „žulja“ – gledajte šta ćete sa tim. Na vama je.

Posao

Pametni ste, sposobni ste, mudri ste. Još na sve – ne ponašate se impulsivno, ne trčite pred rudu, umete da prepoznate priliku i da je iskoristite. Šta ćete više? Motivacija postoji, postoje i dobre prilike za vas – neke od njih ćete iskoristiti odmah, a za druge ćete napraviti dobar plan, pa polako....korak po korak. Rešenja nekih vama bitnih situacija su izgledna, samo je potrebno sačekati da se ispune formalne i zakonske okolnosti. Malo vam je gužva na poslu ove nedelje, mnogo obaveza. Rešavajte, jednu po jednu.

Novac

Bolja je situacija nego ranije, a i dodatno će se popraviti u narednom periodu.

Zdravlje

Čuvajte se prehlade. Starijima manje reumatske tegobe.

Hrana

Opustićete se i moći da uživate u dobrom zalogaju. Doduše, na vaš način – s merom i ništa preterano! Prijaće vam izuzetno mlečni proizvodi, naročito stari sirevi. A uz sir tako dobro ide naseckano nešto suhomesnato, kvalitetno. I dobra salata. Ma može i čaša vina, crnog.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.