Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 27.03.2023 - 02.04.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ukoliko u vašim emotivnim relacijama postoji stabilnost i emocije – to će u ovoj nedelji samo biti potvrđeno i produbljeno. Ako su pak u prethodnom periodu postojali nemiri – sada ćete uspeti da situaciju sredite i više se povežete sa voljenom osobom. Makar u ovoj nedelji – sve će izgledati kao da je došlo na svoje mesto i da funkicioniše bez većih prepreka. A za dalje – pričaćemo. Slobodne Ribe – baš pravi period za ljubav, šta god tražili i želeli – bilo da ste samo za avanturu i uživanje, bilo da ste za stabilnije ljubavne početke. Sada vam se otvara mnogo prilika – a izbor je samo vaš.

Posao

Konstantno će se otvarati nove poslovne prilike, nove mogućnosti za dogovore, saradnju – u pojedinim trenucima čak nećete biti sigurni na koju stranu pre da se okrenete i kako da se organizujete. Vaše brzo reagovanje i pravilno odlučivanje je od velike važnosti za nastavak povoljnog perioda koji vas prati već neko vreme. Planovi će biti podložni promenama a moguće su i povremene varnice – na svu sreću kratkotrajne – u odnosima sa saradnicima. Po pitanju finansija – prilično uspešan period za vas.

Novac

Zdravlje

Pojačana nervoza, osetljivost respiratornog sistema.

Hrana

Jednim delom ste svoju ishranu popravili, promenili neke navike I ostaje vam samo da nastavite ovim tempom. Više vitamina I minerala potražite u svežem voću I povrću.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter