Blog: astrolog i tarot tumač Olga

Poklonite mu za Dan zaljubljenih ...

Evo nama i Dana zaljubljenih! Ženska populacija ovaj praznik očekuje sa nestrpljenjem...Hoće li se voljeno biće kao prvo setiti ovog bitnog dana, da li će vam nekim poklončićem ulepšati zajedničke trenutke ili će u stilu mačo mena da se šokira kada mu dopre do glave da vi očekujete nešto posebno za danas? Bojim se da će dosta njih uraditi baš ovo drugo, ali ako ste te sreće da je vaš muškarac pažljiv i voljan da vam pokaže svoja osećanja, onda morate biti spremni na to. Morate za svaki slučaj uzeti neku sitnicu za njega, jer zamislite njegovu zaprepašćenost kada shvati da je za svoj trud, potrošene pare za poklon i emotivnost prema vama danas dobio isto što dobija i inače. „Aha! Dao sam za cveće/čokoladu/plišanu igračku/parfem.. novac koji sam mogao da potrošim na mnogo pametniji način – sa drugovima za izlazak!“ Mislim da ćete, drage moje žene sledeće godine proći mnogo drugačije. Zato, evo jednog malog podsetnika šta možete svom muškarcu uzeti za Dan zaljubljenih....ako zatreba.

OVAN

Vaše voljeno biće je rođeno u ovom znaku? E, usrećili ste se....budite vrlo pažljivi pri kupovini, jer ako kupite nešto osrednjeg kvaliteta, taj vam to neće nikada oprostiti. Najbolja varijanta da biste prošli koliko-toliko jeftino jeste da mu uzmete neki dobar kačket ili kapu koja mora imati na sebi neki crveni detaljčić. Ili neku kozmetiku za lice...ali vodite računa – to mora biti kvalitetno! Šta da vam kažem – izabrali ste muškarca koji sebe smatra neophodnim u vašem životu, pa se tako morate i ponašati prema njemu.

BIK

Napravili ste dobar izbor...ovaj muškarac generalno voli poklone i nije preterano zahtevan po tom pitanju. Njemu je bitno da dobije NEŠTO jer će mu to, kao prvo, pokazati da je vama stalo do njega, a kao drugo – voli da je okružen lepim stvarima u kojima može da uživa. Da biste ga totalno osvojili uzmite mu neki lep šal za ove hladne dane, jer on voli kada su pokloni trajni i kada može da ih koristi duži period vremena. Uopšte nije loša ni neka flaša dobrog vina u kome ovaj veliki hedonista može uživati....naravno, sa vama.

BLIZANCI

Ovom velikom večitom detetu u telu odraslog muškarca je već malo komplikovanije uzeti nešto što će ga u isto vreme oduševiti i zadržati mu pažnju na duže od 10 minuta. Pošto sigurno niste u mogućnosti da mu poklonite putovanje, lap top ili najnoviji model mobilnog telefona, onda se snalazite....Pokušajte sa nekim dodatkom za kompjuter – na primer flash memorijom nekog otkačenog dizajna i veselih boja....ili sa kompjuterskom igricom, a čak i rukavice mogu doći u obzir. Bitno je samo da je to neobično i nesvakidašnje ...

RAK

Dušu i srce ste mu već poklonili, a to za ovog muškarca zaista jeste najbitnije. Ali, pošto ćete od ove osobe sigurno dobiti poklon za Dan zaljubljenih, morate uzvratiti na pravi način. On voli da ugađa i da obraduje, i biće jako pogođen ako za svoju pažnju i trud ne dobije adekvatnu nagradu. Zato nađite za njega nešto što će mu biti korisno i praktično i što može da mu posluži u kući. To mogu biti neke lepe čaše, otvarač za vino, mekan i topao peškir ili sitnice za kupatilo....vaša „muškarčina“ ima nežnu dušu i morate voditi računa da ga ne povredite nemarom.

LAV

Eto problema kada je ovaj muškarac u pitanju...Vi ćete svakako dobiti nešto što će biti kvalitetno i skupo jer kralj uvek daje samo kraljevske poklone, ali na žalost – i očekuje iste. Ne smete mu povrediti ego nekom banalnom sitnicom....stisnite zube i odvojite neki dinar više...jer, verujte – ono što vi budete dobili od njega će višestruko nadmašiti vrednost vašeg poklona. Najbolje ćete proći ako mu uzmete kartu za neki koncert za koji znate da želi da odgleda ili neku zaista doooooobru kozmetiku i parfem.....oprez!! To mora biti markirana roba!

DEVICA

Koliko god ovo muško stvorenje bilo komplikovano kada je emotivni život u pitanju, jer njega je izuzetno teško nagovoriti da prizna prvo sam sebi pa onda vama da je za vama lud.....toliko je lak za upotrebu po pitanju poklona. Kupite mu bilo šta što je praktično, jer on nema prevelike želje niti zahteva skupe pokone. Biće istinski zahvalan bilo kojim poklonom koji može da upotrebi u svakodnevnom životu ili na poslu. U obzir dolaze CD-ovi sa muzikom ili filmovima, knjige, markeri, slušalice za telefon, sav kancelarijski pribor...ma šta god vam padne na pamet.

VAGA

Auuuuu.....kako ovaj muškarac voli poklone....nikada nemojte to zaboraviti. Mada je teško da ćete jeftino proći kod ove probirljive osobe koja ima veoma istančan ukus za sve što je dobro i kvalitetno..i naravno, skupo. Da ne biste bankrotirali kupujući mu firmiranu garderobu ili umetničke predmete, najbolje je da odete u parfimeriju i uzmete mu neki dobar losion ili preparat za kosu, mada bi se najviše obradovao parfemu. Morate mu pružiti kvalitet, jer verujte – on neće štedeti kada je poklon za vas u pitanju.

ŠKORPIJA

Još jedno problematično muško stvorenje po pitanju poklona....Problematično u tom smislu što sa njim nikada nije sigurno da li će on vama darovati nešto ili ne, pa ne smete potrošiti previše novca za poklon, a i ne možete da ga ostavite bez njega. Komplikovano, jel da? Pa, pošto ste već njega izabrali za partnera, sada se snalazite. Da ne biste bili pogrešno shvaćeni (jer je on vrlo podozriv i u sve sumnja) najbolje je da uzmete ono za šta znate da ga interesuje – sve što je vezano za duhovnost, magiju, hipnozu, kriminalistiku....a uvek stoji varijanta da pređete preko svoje stidljivosti i odete u sexi šop ...

STRELAC

Njega će učiniti srećnim da vas obraduje i svakako možete očekivati dobar i lep poklon od ovog muškarca. Nećete morati da se isprsite i potrošite gomilu novca na njega, ali njemu je pažnja jako bitna i tu mu morate ići niz dlaku. Replike strela i mačeva će ga oduševiti kao i bilo šta od sportske opreme. U obzir dolaze čak i čudni i neobični kristali za koje mu možete reći da podižu energiju i donose sreću, a koje može držati na svom stolu. Ako ne želite da eksperimentišete suviše uvek mu možete uzeti knjigu, jer on obožava da čita i nadograđuje svoje znanje.

JARAC

Evo još jednog rođenog kritičara po pitanju poklona koje dobija. Na žalost, izabrali ste muško stvorenje kome je urođeno isključivo interesovanje za materijalne vrednosti. Ono što mu dajete ne mora biti toliko skupo, koliko mora biti praktično i upotrebljivo. Zanose se da su veliki majstori po kući, tako da mu možete uzeti bilo šta od alata jer će mu to biti hmmmm nekada potrebno...da. Pošto obožavaju predmete od kože, izdvojite neki dinar više i kupite mu kožni kaiš...e, tu ćete već dotaći njegovo ledeno srce, onoliko koliko je to moguće ...

VODOLIJA

Za ovog muškarca nećete morati da izdvojite neku ogromnu količinu novca da bi on bio zadovoljan i srećan, samo morate voditi računa da poklon koji uzimate bude na neki način originalan, autentičan i zanimljiv. Pošto mu ne možete uzeti nešto od najnovijih tehničkih spravica, kupite nešto što je na bilo koji način vezano za kompjutere ili internet. Ne zalećite se da uzmete za njega nešto od garderobe, ako i sami niste Vodolija nikada nećete pogoditi njegov ukus. Na žalost, kao i kod Škorpija najoprobanija i najjednostavnija varijanta je poseta sexi šopu....i pustite mašti na volju, kupićete ga za sva vremena.

RIBE

Sa njim možete da se opustite, totalno...on na vaša romantična i nežna osećanja neće odreagovati loše, naprotiv. Što više emocija i topline pokažete u kupovini poklona za njega, samo ćete ga više kupiti. Ova nežna duša ima skup ukus, doduše, ali mu neće biti mrsko i da dobije neki poklon ne toliko materijalne, koliko emotivne vrednosti. Možete mu uzeti flašu dobrog pića, bilo šta što je vezano za umetnost, a neće im mrsko pasti ni knjige vezane za duhovnost, okultno, snove i psihologiju. Čak i kozmetika dolazi u obzir, ali šta god da uzimate neka miriše duboko, egzotično i opijajuće. Jer, i oni su takvi ...

Olga 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
< 1 2 
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter