postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | od 17 novembra do 23. novembra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Pojedini ovog znaka idu iz krajnosti u krajnost. Ako ste na nekoj dijeti, vodite računa, jer vam ova nedelja nije dobra kada je polje zdravlja u pitanju. Moguće su manje infekcije, a slabija ili bolje reći nepravilna ishrana može samo da pogorša.

Ljubav

Bićete hladni jer vam je partner sa kojim ste nedavno stupili u vezu neinteresantna i dosadna osoba. Ovoga puta ovakve veze sebi ste priuštili da izlečite komplekse iz prethodnih veza u kojima su eventualno bile ostavljene ili bile neshvaćene. Razlog može biti i pokrivanje osećanja koja gaje prema nekom drugom, a smatraju da ga ne mogu osvojiti. Biće da nesrećnog Ovna ili Devicu „držite“ tek da niste sami, a sa druge strane gajite vrlo romantična osećanja prema jednoj Ribi i potajno uzdišete za njim.

Posao

Mnogi od vas su razdražljivi kada je ovo polje u pitanju. Moguće su rasprave koje će dovesti u pitanju vaš položaj na poslu ili pitanje radnog mesta. Nemojte olako shvatiti sve to. Ako radite u marketingu radite na promocijama i budite uporni iako će delovati da nema onog pravog odaziva, videcete u vremenu kako to funkcionise.

Novac

Novac koji kasni konačno stiže, ali su stigli i računi koje treba „namiriti“. Znaćete da napravite listu prioriteta.

Zdravlje

Ovo je idelan period kada ćete moći da se odreknete cigareta i definitvno prekinuti sa svim lošim navikama.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni