postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana astrolog Danica
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | od 22. decembra do 28. decembra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Dosta povrća, piletina, a može i divljač, samo pazite na kilograme koji mogu da se natalože. Imaćete dobar izbor ako se odlučite na više povrća, a manje mesa.

Ljubav

Nesigurnost i bezvoljnost vas polako napuštaju i opet ćete imati volje za nove planove ali i za lepe stvari, druženja, ljubavi. U prethodnom periodu ste bili isuviše angažovani i opterećeni nekim obavezama i od vas se tražila disciplinovanost, temeljnost i ozbiljnost i to u svakom odnosu. Kada su emocije u pitanju, morate sebi da priznate da su vašom krivicom one potpuno u drugom planu. Ne ustručavajte se da pokažete ono što osećate jer bi se tako ono što priželjkujete i čuvate u svojim mislima moglo pretvoriti u jednu lepu i harmoničnu emotivnu vezu.

Posao

Polako ulazite u formu i dobro raspoloženje. Opteretili ste sebe isuviše nekim obavezama, pa strahujete i brinete više nego što je potrebno. Odgovorni ste i zreli, pa ćete uspeti da završite sve što planirate. Ne plašite se neuspeha i budite sigurniji u sebe i svoje znanje.

Novac

Finansije pristižu ali ih troškovi sustižu.Iate razlog da budete zadovoljni.

Zdravlje

Stomačne tegobe. Moguća prehleda i grip.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni