savet za dan: 30.05.2016.

"Ranjivost i saosećanje prema drugima treba da ima meru. Pomognimo ali ne budimo sluga."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 30. maja do 5. juna 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Mirisi i izgled hrane u izlozima će vam i tokom prolaska ili šetnje kroz grad izazivati zazubice i činiti da se osećate gladni kao vuk. Nekako ćete tokom ovog perioda jesti brzinski, „s nogu“ pa su mogući i problemi sa probavom i radom creva. Potrebno vam je više ribe i svežeg povrća na meniju.

Ljubav

Ljubav vam kuca na vrata ukoliko ste slobodni. Da velikih prilika za ostvarenje emotivne sreće ima, to je zaista evidentno, samo nam još ostaje da vidimo da li će ovi odnosi uspeti da se održe i opstanu. Ako je u pitanju zauzeta osoba ili neko sa većom razlikom u godinama moguće je da će ovi počeci biti nestabilni i da će odnosi funkcionisati komplikovano. Takođe, pokušajte da budete malo realniji, jer vas može obuzeti preveliki zanos....a i sami znate da obično posle zanosa sledi razočarenje. No, da ne kvarimo – uživajte i potrudite se da ova veza u koju ulazite i potraje. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima moraju da obave neke važne razgovore sa svojim partnerima, a koji se tiču budućnosti vašeg odnosa. Možda biste želeli da se neke situacije pokreću brže, ali pred vama je još uvek vreme čekanja.

Posao

Velike aktivnosti u poslovnom segmentu. Prionuli ste na svoje obaveze, želite da uradite što više i zatvorite neke zaostatke, ali se u isto vreme aktivirate i oko novih saradnji. I sami ste svesni da se u brzini i gomili obaveza obavezno nađe prostora i za neke propuste, pa nemojte olako shvatati ono što radite – proveravajte dva puta! Nezaposleni će dobiti obećanje od svoje „veze“ ili prijatelja, ali je malo verovatno da će ono moći da bude ispunjeno. Sačekaćete narednu sedmicu za konkretnija dešavanja. Ukoliko ste privatnik sledi vam jačanje u finansijskom segmentu i mogućnosti novih projekata i dogovora.

Novac

Iako su vaše isplate redovne, imate opterećenost kroz povećane troškove ili kroz dugovanja. Ne zalećite se u neke veće kupovine ili finansijska ulaganja. Novac vam u ovom periodu lako odlazi, pa se potrudite da ga ne rasipate. Mogući su troškovi i oko kuće i porodičnog domaćinstva.

Zdravlje

Obratite pažnju na ishranu, jedite umerenije a krećite se više. Problemi sa hormonima ženskoj populaciji. Starijima vraćanje nekih hroničnih problema.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni