postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana astrolog Danica
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 26. januara do 1. februara 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Vaš telesni i emotivan metabolizam je usporen. Morate biti svesni te činjenice. Nagle promene kao i oscilacije u ishrani za vas su pogibne. Unosite što više ribe i povrća, a slatkiše izbegavajte.

Ljubav

Ipak i pored svih lepih dešavanja ne može se reći da će Bikovi biti potpuno zadovoljni. Naime,na ljubavnom planu čeka ih veliko razočarenje verovatno prekid veze koja im puno znači. Bikovi druge dekade usklađuju sentimente sa obavezama,pa eto lepog i opuštajućeg susreta.Izvesno vreme osećali ste se ugroženim,ali uviđate da je osoba koja je zainteresovana za vas iskrena.

Posao

Koliko deluje da je sve oko vas statično, ipak se stvari pokreću i vi imate u najavi krupne promene. Pazite da sada ne pravite neke velike zaokrete. Radite sve to polako i temeljno. Oprezni ste, ali vam sada deluje sve moguće jer ste imali jedan period kada su vam se poslovne želje ostvarivale. Apriliski Bikovi, posebno ne bi trebali da preteruju i da pokreću akcije tokom ove nedelje. Ako radite sa nekim članom porodice ili familije gledajte da razgovore i dogovore svedete na surovu relanost. Svako preterivanje će vas koštati.

Novac

Ono što je već bolja vest sigurno će obradovati Bikove koji teže sigurnosti, jeste značajni dobitak na materijalnom planu u prvoj polovini nedelje. Naročito dobro će proći oni koji se bave nekim privatnim poslom.

Zdravlje

Ova nedelja donosi opasnost od upalnih procesa i povreda.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni