postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 25. avgusta do 31. avgusta 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ako ste od onih Bikova koji imaju problem sa gastritisom za vas je idelana upotreba kokosove vode ( kokosovog mleka ) i to na sledeći način: tokom 24 sata konzumirajte samo kokosovu vodu. To će vam oporaviti stomak. Jedan kokosov orah pažljivo oljuštite, izrendajte unutrašnjost pažljivo i to stavite u veću činiju, prelijte to vrućom vodom i ostavite da odstoji sat vremena, zatim procedite i pijte.

Ljubav

Iz jednog veoma aktivnog emotivnog nastupa, polako se zadovoljavaš sa prikupljanjem potrebnih ti zaliha ljubavi i smirenosti... Veoma rafinirano i deletvorno artikulišeš odnose sa svima do kojih ti je stalo i usađuješ i njima i sebi potrebnu emotivnu energiju za dugotrajno i pouzdano poverenje koje neće zavisiti od dnevno političkog trenutka ili bilo čijeg aktuelnog (ne)raspoloženja. Time kao da podsvesno sondiraš teren za neke ozbiljnije lomove u narednom periodu.

Posao

Pravljenje studioznog i efikasnog plana za promenu težišta tvojih dejstava sa naglaskom na zaokruživanju konačnog odnosa. Ulaziš u završnu fazu življenja i iživljavanja u jednom produženom periodu kada se tvoje moći i sposobnosti u više navrata dominirale i upravljale svime i svakim u tvom okruženju. Mada još imaš snage, volje, ideja i istrajnosti da sve ostvariš što treba ili što želiš, jasno je da ti se potencijali po svim osnovama tope i da nećeš moći još dugo da odlažeš suočavanje sa jednim izrazito teškim i dugim, a krajnje nepovoljnim po tebe astro-periodom.

Novac

Možete biti zadovoljni ovom nedeljom. Imaćete poveće dobitke na početku i na kraju radne nedelje.

Zdravlje

Pravilna konzumacija hrane, tj. ne preskakanje obroka ili ne preterivanje u njima I eto vašeg organizma koji idealno funkcioniše.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni