postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | od 21. aprila do 27. aprila 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Od ponedeljka bi mogli imati stomačnih problema koji su izazvani načinom ishrane. Naročito ako ste skloni gurmanskim jelima koji sadrže mnogo začina. Ukoliko niste skloni ovakvim izborom hrane, onda veću pažnju posvetite žvakanju namirnica. Od četvrtka ćete i sami imati potrebu da nešto menjate u svom jelovniku.

Posao

Napetost, nezadovoljstvo i nervoza su prisutni u poslovnom okruženju. Bavite se samo onim što zavisi od vas, što sami možete da poboljšate. U ovom periodu vam se ne preporučuju sukobi, otvorena zameranja i prebacivanja. Ne gubite nadu ako još uvek ne uspevate da dođete do bilo kakvog zaposlenja.

Novac

Svojim stavom i načinom komunikacija utičete na lična primanja. Ako ste svađalački raspoloženi, bez tolerancije… propuštate mogućnost za učestvovanje u aktivnostima koje bi vam mogle doneti stimulaciju, povećanje primanja. Odlazak na teren, službeni put… mogu doneti značajnije poboljšanje finansija.

Ljubav

Nešto vrlo ozbiljno ali tajno, prisutno je na ljubavnom planu. Ukoliko ste u tajnoj vezi sa zauzetom ili popularnom osobom, budite vrlo obazrivi, ako želite da vaša ljubav ostane tajna. Rizični su vam četvrtak i petak. Sva tajna udvaranja, simpatije… koje su prisutne u prethodne tri nedelje konačno vas vode ka emotivnom spajanju. Slobodne osobe mogu očekivati intenzivnija dešavanja u drugom delu nedelje. Svako putovanje obećava nešto novo i lepo. Preko društvenih mreža moglo bi doći do prijatnog poznanstva, koje pokreće intenzivnu komunikaciju, dopisivanje… sa osobom koja živi u inostranstvu. Do prvog susreta dolazi u naredna dva meseca. Prihvatite predlog vama bliske osobe, koja želi da vas upozna sa nekim. I te kako bi se mogli prijatno iznenaditi i emotivno ostvariti. Nezadovoljstvo na poslovnom planu, mogli bi preneti u bračne odnose.

Zdravlje

Ako izbegnete stomačne tegobe, bićete u punoj formi.

astrolog Biljana Klark - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni