savet za dan: 25.07.2016.

"Čovjek je rođen slobodan , a posvuda je u okovima. Jean Jacques Rousseau"

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 25. jula do 31. jula 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ispada da kada god imate neke divne planove samo za sebe, vaši ukućani zahtevaju da krenete sa spremanjem njihovih omiljenih jela I poslastica…No, ne može se reći da će vam to u ovom periodu teško pasti – I sami volite da sada malo eksperimentišete I igrate se u kuhinji…

Ljubav

Polje doma je sada podržano tranzitima Sunca, Venere I Merkura, što donosi korektne odnose onima koji su u braku. U drugom delu nedelje može doći do neslaganja sa partnerom, naročito oko finansijskog segmenta ili oko vaspitanja mlađih članova porodice. U emotivnim vezama postoji neka forma blage uznemirenosti, ali za sada nema većih trzavica I neprilika. Ipak, ako postoje neki problemi, trebalo bi ih rešiti sada, jer sledeća nedelja donosi mogućnost da sve ono što ste “gurali pod tepih” izbije kroz rasprave I tenziju sa voljenom osobom. Slobodnim Bikovima stoji jedan promenljiv period. Vi se lako možete zainteresovati za jednu osobu, čak I onako “brzinski” zaljubiti, ali jako brzo bi došlo do problema sa ovom osobom. Ili ćete se razočarati u njene postupke ili shvatiti da je manje zainteresovana od vas.

Posao

Sedmica će krenuti dosta stabilno, vi ćete osetiti veliki priliv energije I smatrati da neke sitnije prepreke možete lako prevazići. Žao mi je što moram da vas razočaram, ali zaista je mala šansa za tako nešto. Ili vi nećete povući prave poteze, ili će ljudi sa kojima dolazite u kontakt biti tvrdoglavi – u svakom slučaju doći će do nekih razmimoilaženja I problema. Naročito obratite pažnju na period od polovine sedmice, kada u poslovnom segmentu može vladati dosta problematična komunikacija. Teško će biti doći do dogovora koji su vam sada neophodni. Dobijate neke informacije koje vam unose zabrinutost.

Novac

Nemojte se zaletati u neke veće kupovine, pogotovo ako se one vezuju za ulaganje u privatne poslove. Takođe, mogući su troškovi vezani za kuću ili članove porodice. I pored ovoga, finansijska situacija vam je dosta stabilna.

Zdravlje

Starija populacija, naročito oni sa povremenim problemima kardio vaskularnog tipa, neka obrati više pažnje na sebe. Kod mlađih pripadnika znaka dobra energija I vitalnost.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni