postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | od 20. oktobra do 26. oktobra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

MATIČNJAK se koristi u stresnim situacijama i u slučaju glavobolja izazvanih nervozom, ali češće u lečenju psihičkih oboljenja, depresije, tegobnih misli i anksioznosti.

Ljubav

Partner se oseća zapostavljenim. Osećate se jakim, sposobnim i punim elana i volje, što je zaista pozitivno jer vi umete da budete nezainteresovani i inferiorni. Bikovi treće dekade mogu osetiti i manjak energije, dobrog raspoloženja i optimizma, ali ne dozvolote da vas to ometa i onemogući da ostvarite neke planove i zamisli. Svi planovi vezani za porodicu, porodična pitanja sada su pod pozitivnim uticajem i možete se nadati dobrim okolnostima i uspehu, a to najviše Bikovi druge dekade. Pripadnici prvog dekanata na planu emocija ništa novo ne očekujte u narednih par dana.

Posao

Usmeravate svu svoju energiju na planove koje pokušavate da plasirate na polju posla. Mnogi od vas će biti u potrazi za poslom koji donosi sigurnost u bilo kom smislu te reči. Sada ste u stanju i da rizikujete, ali imate jaku želju i istrajni ste. Tokom ove nedelje još uvek će to biti samo u formi informacija, jer svaki početak sada može da bude i završetak. Većina vas će raditi samo ono što dobro zna i to polako i sigurno.

Novac

Najviše ste se posvetili radu i finansijama. Manji dobici i dalje stoje. Pa polako, nakupiće se.

Zdravlje

Pazite šta jedete – osetljiviji vam je stomak. Nije nemoguće da je u pitanju stomačni virus. Proverite kod lekara.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni