postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 30. marta do 5. aprila 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Za Bikove je da frižider uvek bude pun. U ovoj nedelji je preporučljvo da unosite što više povrća i mesa (ova kombinacija je jedna od vaših omiljenih).

Ljubav

Ova nedelja je za većinu Bikove, a posebno za one iz prve dekade bitna za završetak starih obrazaca u ljubavi i partnerstvu. Pojedinima, nekadašnji partner ponovo pokuša da pokrene zajedničku priču, ali vi vidite kojim tokom cela ta priča ide. Tačno znate uvod, razradu, zaključak i ne mili vam se da prolazite istim putem. Partner može biti nestrpljiv, užurban, direktan, da vrši presiju zaboravljajući pritom kako vi reagujete na bilo koju vrstu pritiska. Delovaćete strpljivo dok u vama sve vri. Strah i blokade od budućnosti koja deluje maglovito i raspršeno je prisutna. Pojedini Bikovi se i dalje zadržavaju u nekim emocijama. Zaboravite na smetnje i probleme. Razmišljajte o čarima koje nude razlike.

Posao

Mars u vašem znaku doneće energiju da funkcionišete na svoj način. Spremni ste na novine i na izazove sa kojima se susrećete. Potpuno ćete dati sebe i vaš posao će dobiti nove okvire. Bikovi će biti efikasni pri obavljenju svakodnevnih dužnosti. Frilenseri i honorarni saradnici biće zadovoljni projektima. Merkur koji je odgovoran za komunikaciju, dokumentaciju, za direktne isplate preći će iz znaka Riba u znak Ovna i time se naći u vaše prirodno 12.polje pa povedite računa sa poslovima koji iziskuju putovanja. Na nekim planovima radite studiozno.

Novac

Tokom ove sedmice su mogući veći troškovi iako će Jupiter donositi veću zaradu. Takođe su mogući novi izvori novca, što će vam dobro doći.

Zdravlje

Obratite pažnju na povrede. Nemojte olako shvatiti signale koje vam telo šalje. Stari problemi mogu da se pojave tokom ove sedmice.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni