postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 5. oktobra do 11. oktobra 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

E, kada tokom ove sedmice vladarka vašeg znaka, lepotica Venera, uđe u znak Device i vaše polje ljubavi, dragi Bikovi će nam se mnogo profiniti što se hrane tiče. Odjednom ćete početi da merite kalorije, da razmišljate šta je to zdravo za vas a šta ne, da grickate raznorazno semenje....Jeste da će vam stomak povremeno krčati, ali zbog ljubavi radimo i gore stvari od dijete... zar ne?

Ljubav

Slobodnima sledi jedan značajan susret u prvom delu nedelje. Ova osoba će vam prosto “zarobiti” misli I stalno ćete hvatati sebe kako ne možete da se otrgnete od njenog privlačnog uticaja. Problem je u tome što nećete moći da ostvarite pravi kontakt I da konkretnije pokrenete nešto, čak ćete razmišljati o tome da niste ostavili utisak na nju I da je ne interesujete. Moram da napomenem da se Bikovima ovaj susret prikazuje kao jedna vrsta karmičkog ili sudbinskog uticaja, opet sve u zavisnosti od postavki u vašim ličnim natalnim kartama. Od toga I zavisi u kom smeru će se odnos kretati, da li će biti lagan ili težak po vas, ali se njegov značaj ne može osporiti. I u dužim emotivnim vezama I u brakovima još uvek postoji dosta problema koji se moraju rešiti. Dobro je što će od vikenda stvari polako početi da se smiruju a vas dvoje ćete sve češće osećati potrebu da razgovarate, a ne da se prepucavate oko gluposti. I vreme je bilo da ponos I tvrdoglavost odgurnete u stranu I shvatite da ne želite da izgubite osobu pored koje ste.

Posao

Prosto ne možete da verujete da stvari počinju da dolaze na svoje mesto u poslovnom segmentu. No, čini mi se da će pre toga biti potrebno da napravite neki odlučniji potez, nešto što poslovni saradnik ili kolege ne očekuju uopšte. Prosto – neke stvari treba raščistiti jer vam je više dosta otezanja I čekanja. Moguće je da će pojedini biti iznenađeni vašim reakcijama ili idejama, stavovima, ali ne može se osporiti da će ovo itekako biti delotvorno. Jedna saradnja ili poslovni projekat oko koga se “zlopatite” već dugo najzad će početi da pokazuje svoje rezultate. Jeste da će vam ovo natovariti samo još više obaveza na vrat, ali vredeće. Prija vam što vaš način rada nailazi na odobrenje od strane nadređenih.

Novac

Finansijska situacija počinje da se pokreće na bolje. Istina je da još uvek niste ni malo zadovoljni prilivima, ali u ovom momentu ne možete u većoj meri uticati na to. Bitno je da ste neke problematike počeli da rešavate I da vraćate dugovanja koja su vam bila kao kamen oko vrata.

Zdravlje

Zdravljem nećete moći da se pohvalite I to je činjenica. Em ste vi dosta iscrpljeni I u psihičkom I u fizičkom smislu, em neke stare zdravstvene tegobe ponovo počinju da se aktiviraju. Malo više se angažujte oko njihovih rešavanja.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni