postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | od 1. septembra do 7. septembra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Koliko je pravilna ishrana bitna, to većina ovog znaka zna, iako ih bije glas da znaju preterivati kada je hrana u pitanju ( i to je tačno ). Predstavnici ovog horoskopskog znaka su skloni psihosomatskim bolestima ako ne funkcionišu u opuštenoj atmosferi. Biku je bitno i tokom obedovanja da bude mirno i tiho i da u potpunosti uživa u čarima dobre hrane.

Ljubav

Ako ovo shvatite možda još nije kasno za neke velike promene u vašem životu. Pokušajte da za ljubav dajete samo ljubav, ali ne zaboravljajte na svoje potrebe. Morate znati i konačno realno sagledati sebe i one oko vas i to pravim očima, bez iluzije. To je jedini pravi put vašeg uspeha u ljubavi. Dosta često znate da budete morbidne ličnosti čiji su planovi vrlo često nejasni partneru. Ipak imate šanse da ovaj trenutak u kom se sada nalazi vaš ljubavni život, iskoristite za svoj lični uspeh.

Posao

Ovo je nedelja koja u vama budi optimizam i elan iako neke šanse i dalje vise u vazduhu. Pazite se preteranosti u svakom smislu. Vi u ovom trenutku previše “svega” radite, kao da hoćete da ujurite neko vreme koje vam izmiče. Ako planirate neke poslovne kontakte sa inostranstvom ili sa nekim drugim prostorom, ovo je idealna nedelja za vas. Povoljniji je sam početak sedmice. Treća dekada može imati problema oko poslovne dokumentacije.

Novac

Osmeh će vam krasiti lice kada vidite zadovoljavajuću sumu novca na vašem kontu. Znate šta dalje i kako dalje, a to “dalje” je da ta ista suma novca ipak ostane i da “odleži” u banci. Prava odluka. Pokušajte da zaobiđete neku dokumentaciju, jer ćete imati nenadane troškove.

Zdravlje

Možda će neki od vas uzeti bolovanje. Stomačne tegobe, možda problem sa zubima, a i umor koji vas polako stiže.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni