postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | od 15. septembra do 21. septembra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Idealan čaj za probleme sa grlom i krajnicima za predstavnike ovog znaka je mešavina kamilice i hajdučice ( hajdučka trava ). Uzeti istu razmeru jedne i druge biljke, ali da ukupno bude u količini jedne supine kašike. Peliti sa 200gr vrele vode, odmah poklopiti, pa kada bude mlako procediti i piti. Takođe možete u ustima grgoljiti ovu tečnost. Ublažiće crvenilo grla i umanjiti bol.

Ljubav

Ujedinite volju i koncentraciju i vašu poznatu temeljnost. Svesni ste svega, samo treba da primenite teoriju i da je pretvorite u praksu. Samo tako ćete postići rezultate na svim poljima i harmoniju u ličnom životu. Ne smete dozvoliti da drugi mnogo utiču na vaš dnevni tempo i neke odnose. Ako treba da donesete neku važnu odluku ipak je odložite za neko drugo vreme. Ova nedelja nij pogodna za to. Ljubav je u drugom planu za predstavnike treće dekade, a na tom planu će se promeniti pozicije do kraja ove nedelje. Niste ni svesni da jedna reč može napraviti totalni obrt u vašem životu.

Posao

Ne budite skromni, jer zaslužujete uspeh. Moguće priznanje na poslovnom polju. Polako ulazite u pozitvan period i to samo vašom upornošću i istrajnošću. Najvažnije da se vi menjate, a samim tim i sve oko vas naočigled svih. Nahraniće vaš ego, koji je bio poljuljan nakon niza neuspeha u poslu i ciljevima koje ste sebi postavili kada je vaša karijera u pitanju.

Novac

Ne može se reći da ste u poptunosti zadovoljni, ali ovo je vreme kada ste svesni da morate da budete jako pažljivi sa finansijama. Neočikavan dobitak pri kraju sedmice.

Zdravlje

Mogući problemi sa prostatom kod muškaraca ovog znaka, a kod žena problemi sa bešikom i grlom.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni