savet za dan: 28.06.2016.

"Kreativnost i imaginacija danas nas ispunjavanju. Obratimo pažnju kako nas drugi doživljavaju."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 27. juna do 3. jula 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Vaše umeće u kuhinji ovih dana će moći da se meri sa onim najpoznatijih svetskih kuvara. Zatrpavaćete i sebe i one koje volite najprobranijim specijalitetima, a nekako će vam najbolje ići od ruke ledene poslastice tipa sladoleda, voćnih torti sa velikim količinama šlaga ili voćnih kupova.

Ljubav

Slobodni mogu imati odličnu komunikaciju sa osobom koju upoznaju preko poslovnih okolnosti ili preko društvenih mreža, izlazaka, prijatelja. Varnice se mogu pokrenuti brzo, ali isto tako brzo i zgasnuti, pa vam se ne savetuje da navrat nanos ulećete u neke kombinacije. Moguće je da ćete osetiti zanos i fatalno privlačenje, ali dajte sebi makar malo vremena – ako ova osoba zaista vredi, sačekaće vas par dana, neće pobeći... Pojedini Bikovi u emotivnim vezama mogu sada pokušavati da izazovu partnerovu ljubomoru, ali budite oprezni jer vam može biti uzvraćeno na isti način, pa ćete videti da li vam se tako nešto dopada... Trenutno se između vas dvoje ne odvijaju neki loši momenti, naprotiv – sve funkcioniše prilično dobro, pa nemojte testirati ljubav voljene osobe. Unesite neke novitete u emotivni život...

Posao

Solidne pozicije u poslovnom segmentu ove sedmice. Neke stvari će se pokrenuti brže nego što ste očekivali, a sada računajte i da ćete nabaviti papire potrebne za aktivaciju posla koji već neko vreme planirate. Sve ono o čemu ste u prethodnom periodu razmišljali, pravili strategiju, proučavali – sada možete da pokrenete, pa se bacite na posao. U saradnjama sa inostranstvom, iako je generalno situacija dobra, doći će do određenih promena koje vam u početku neće odgovarati, ali ćete uspeti da im se prilagodite. Kontakti i veze vam pomažu da dođete do ugovora koji vam je važan.

Novac

Neke dobre vesti vezano za finansije i prilive stižu već u prvim danima ove sedmice. Bikovi sada mogu zaraditi i na konto svoje kreativnosti, ideja ili kreativnih rešenja, talenata, hobija. U igrama na sreću možete osvojiti male dobitke, ali i to će vam biti slatko...

Zdravlje

Kod žena se mogu javiti povremeni, manji problemi u intimnoj regiji ili sa hormonima. Generalno – bilo bi dobro da uradite krvnu sliku, naročito obratite pažnju na nivo šećera u krvi.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni