savet za dan: 30.08.2016.

"Ako želiš videti dalje, moraš se popeti više"

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 29. avgusta do 4. septembra 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Vaša vladarka ulazi u znak Vage, znak balansa I harmonije, pa će u ovom periodu biti lakše kontrolisati apetite koji su vas toliko mučili tokom prethodne nedelje. Doduše, još uvek nećete moći lako da odolite nekim slatkim zalogajčićima, ali sada makar imate mnogo više mere…

Ljubav

Poznanstvo iz prethodnog perioda koje vas je duboko dojmilo nastavlja da se razvija tokom ove sedmice. Slobodni su u potpunosti očarani nekim I žele da se ovoj osobi dodatno približe. Doduše, budite svesni da će vaši napori da ubrzate stvari uglavnom ostajati bezuspešni. Trenutno morate da se prilagodite nešto sporijem tempu, koji će dati itekako dobre rezultate I doneti vam ono što želite….samo je neophodno malo sačekati I biti strpljiv….U prvih par dana ove sedmice oni u emotivnim vezama I brakovima mogu očekivati pokretanje nekih pitanja sa voljenom osobom. Doduše, neće baš uvek ova komunikacija ići savršeno, moguće su povremene “varnice”, ali je bitno da ćete uspeti da raščistite ono što vas kao par muči. Vi I voljena osoba ulazite u jednu novu emotivnu fazu. Stvari se sređuju I idu na bolje.

Posao

U vaše polje poslovnih obaveza I svakodnevice ulazi vaša vladarka Venera. Vidi se da biste vi da ubrzate neke situacije I pogurate one poslove koji su vam bitni, ali ne možete ići preko reda. Naime, itekako postoje poslovne obaveze ili problemi koje ste u prethodnom periodu “gurnuli pod tepih” koji će sada početi da izlaze na svetlost dana. Merkur, koji vlada vašim poljem posla krenuo je unazad, I vreme je da se okrenete ka onome što niste uradili, jer dok to ne završite, nećete ni moći da ostvarite neki napredak. Od vas će se očekivati da paralelno radite – I na onome što ste zapostavili, ali I na novim obavezama.

Novac

Jasno vam je da od nekih dogovora možete da izvučete solidnu finansijsku korist. Ipak, ako isplatu očekujete tokom ove sedmice, pripremite se na to da će verovatno kasniti. Slede vam I neki manji gubici ili troškovi, koji se uglavnom vezuju za porodicu I dom.

Zdravlje

Zdravstvene prilike su tokom ove sedmice dosta bolje nego u prethodnom periodu. Starija populacija samo neka obrati pažnju na neke sitnije tegobe vezane za kičmu.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni