postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 3. avgusta do 9. avgusta 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ove nedelje promenljiv apetit. U prvom delu sedmice još uvek ćete se držati uobičajenih navika (loših) ali pošto baš u tom periodu možete osetiti tegobe sa varenjem, i to velike – brzo ćete se okrenuti nešto zdravijem načinu ishrane. Jako će vam biti potrebna biljna vlakna, pa nemojte zaobilaziti povrće u velikim količinama. Od voća – u neograničenim količinama lubenica, grejpfrut, pomorandža.

Ljubav

Vladarka vašeg znaka, Venera – vratila se u polje doma i porodice. Bračni odnosi su dobili još jednu šansu za popravku. Daleko od toga da će ovo biti lagano, vi i partner imate još mnogo toga što trebate da sredite, ali dobro je što ste oboje voljni da pokušate. Srećna kombinacija vaše vladarke i Jupitera događa se po drugi put (ostala je još jedna konjukcija, ali u znaku Device) i ovaj trenutak označava tu jaku želju za promenom koja sada može i nastupiti. Slobodnima jedan moćan susret ide u drugom delu ove sedmice. Ovo može biti osoba koju znate od ranije (možda ste i imali neku kratkotrajnu aferu sa njom) i sada se ponovo susrećete. Evociraćete uspomene i pričati dugo, dugo. Nemojte se iznenaditi ukoliko u narednim danima opet dobijete poziv za susret.

Posao

Vladar polja posla i novca Merkur se, na žalost – tek pred sam kraj nedelje prebacuje u svoje sedište i znak Device, tako da ćete blagodeti od ovog tranzita osetiti nešto kasnije. Tokom ovog perioda čekate da nešto što ste predložili ili pokrenuli konačno „aminuju“ šefovi i to će se i dogoditi sredinom nedelje. No, u istom periodu vam dolaze i nagoveštaji nekih promena koje vam se uopšte ne dopadaju. Moguće je da firma u kojoj radite vrši reorganizaciju, smanjuje broj radnih mesta ili raspoređuje dodatne obaveze zbog povećanog priliva posla. Sigurno je da će i vama zapasti jedan deo ovog kolača.

Novac

Kao na iglama, čekate vesti o nekom novčanom prilivu. Ovo je nešto što ste odavno odradili a još uvek niste uspeli da naplatite. Ne brinite – novac stiže. Kad god došao – dobro došao!

Zdravlje

Nekih tegoba ne možete tek tako lako da se otarasite. Konstantno izbegavate da odete kod lekara, ali to nećete moći da odlažete još dugo.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni