postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | od 29. septembra do 5. oktobra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Našim lepim predstavnicama Venere bi odgovarala sledeća maska i to posebno ako im je tip kože normalan. Za tu masku vam je potrebno žumance, med i maslinovo ulje po jedna kašičica. Sve dobro promešajte. Masku nanesite na očišćeno kožu lica i vrata. Neka odstoji 25 minuta nakon kojih ćete isprati mlakom vodom i naneti dnevnu kremu.

Ljubav

U ovoj nedelji biste trebali da razbijete neke zablude oko svog partnera. Oni su uvek skloni preterivanju ili idealizovanju kada su zaljubljeni, a realna slika svega im postaje jasna tek na kraju. Bikovi treće dekade su uznemireni jer nikako da ostvare mir i harmoniju koja im je uvek potrebna, još uvek ne mogu da srede svoje emocije i postave stvari na svoje mesto. Popuštate pred jačim partnerom i dozvoljavate da on upravlja vama, vašim željama. Savet zvezda je intezivniji društveni život.

Posao

Imate jako dinamičnu nedelju ispred sebe kada je posao u pitanju. Ipak, budite u pripravnosti za neke zastoje, gde vi niste krivac. Posebno će utorak i sreda ove nedelje biti sklona tome. U isto vreme dobijate jako primamljivu ponudu. Razradite detalje i krenite u pregovore. Vašom snalažljivošću biće vam otvorena mnoga vrata.

Novac

Motivacija za sve što radite je egzistencija i poboljšanje materijalne situacije. Ne može se reći da ste prezadovoljni, ali ste svakako svesni da ste se pokrenuli u ovom polju.

Zdravlje

Ovih dana ste osetljiviji, pa postoji boojazan da ćete navaliti na obilniju hranu. Pazite se sada, jer ste skloni gojenju.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni