savet za dan: 10.12.2016.

"Reagovanje u ljudskom odnosu je razumevanje samo sebe."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 5. decembra do 11. decembra 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Zbog manjka vremena I velike okupiranosti obavezama, teško je da ćete tokom ove sedmice uspeti da funkcionišete onako kako vi najviše volite – da sednete I da natenane uživate u obrocima. Verovatno je da ćete tek u kasnim popodnevnim ili večernjim satima moći da se na ovaj način opustite.

Ljubav

Bikovi u dužim emotivnim vezama već vrlo ozbiljno razmišljaju da li je vreme da cela vaša priča krene u jednom ozbiljnijem smeru. S jedne strane – niste sigurni da li ste spremni da se u potpunosti odreknete svoje slobode, dok sa druge – potreba da se stabilizujete postaje sve jača. Počećete da “opipavate” puls voljene osobe da bi pokušali da utvrdite u kom pravcu ona razmišlja. Osoba koja vam se dopada počinje da pokazuje mnogo više interesa za vas – stalno je u kontaktu sa vama I njeni “signali” postaju sve jači. Prelazak vaše vladarke Venere u znak Vodolije polovinom sedmice doneće da budete aktivniji preko izlazaka, prijatelja, naročito društvenih mreža. Za sada sve ono što se dešava ima jednu laku, površnu, prijateljsku notu – ne žurite I pustite da se neka poznanstva odvijaju polako I bez ikakve presije.

Posao

Savetuje vam se da ne žurite po pitanju novih poslovnih ponuda I dogovora. Dobro razmislite, dobro se informišite o osobama koje vam nude dogovor, proučite svaku stavku njihovih ponuda. Niko ne kaže da ovo nije dobro I korektno, ali za svaki slučaj – bolje je da budete maksimalno sigurni. Generalno gledano, poslovni segment u ovom periodu ne funkcioniše loše. Možda to nije baš ono čemu ste se nadali, ali evidentno je da ste se stabilizovali. Sa kolegama ćete uspeti da poboljšate komunikaciju od drugog dela sedmice, a čak ćete I sa nadređenima moći da pronađete zajednički jezik.

Novac

Neki novac koji ste prilično dugo očekivali I za koji ste već smatrali da će ostati samo u varijanti “obećanje – ludom radovanje” konačno dolazi u vaše ruke. Taman na vreme da se pokrpe neke rupe u budžetu. Malo ste se stabilizovali, sada nemojte da se previše opustite I krenete u razbacivanje novca.

Zdravlje

Mogućnost za blaže virusne infekcije, koje ćete verovatno preležati “u hodu”. Starijoj populaciji tegobe sa varenjem ili kičmenim stubom, zglobovima.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni