postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 27. aprila do 3. maja 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Bik ima dobar apetit, voli hranu, ponekad je proždrljiv. Voli i alkohol, naročito fina pića.

Ljubav

Ova nedelja biće obeležena tvojom pasivnošću, melanholijom. Bićeš uglavnom zabrinuta. Pojedini ovog znaka će nastaviti neke odnose koji se baziraju uglavnom na erotskoj privlačnosti. Slobodni mogu da uđu u neku romantičnu priču sa osobom koja je dosta zrelija ( čak i po godinama ) od njih. Budite obazrivi, jer ta osoba možda nije ono za šta se izdaje. U bračnim odnosima dolazi do sagledavanja još većih razlika oko kojih može doći do sukoba.

Posao

Saturn je vladar vašeg polja karijere, statusa, ciljeva i kako se kreće retrogradno u 8.kući donosi preispitivanja šta i kako treba raditi na poslovnom planu. Pitanja većeg priliva novca može biti aktuelnija, ali postojaće ometajući faktori više kroz povećane troškove koje imate, nego kroz posao koji trenutno obavljate. Bićete motivisani, ali energija će povremeno biti u padu. Mnogi od vas će pokušati da nađu dodatni posao. U suštini tražite načina kako da poboljšate kućni budžet. Savet zvezda je da ne ulazite tek tako u neke nove priče, već radite na postojećim obavezama. Skok za dalje ostavite za neka druga vremena. Frilenseri moraju da se bolje organizuju i da poštuju rokove.

Novac

Loš uticaj Saturna preko vašeg polja novca donosi povećane troškove i to iznenada. Inače priliv novca je konstantan, mada stoji nezadovoljstvo ovim poljem. Dugoročne ciljeve ostavite za neka druga vremena.

Zdravlje

U polju zdravlja ova nedelja nije loša, ali ipaka obratite pažnju na probleme sa grlom, plućima, virusnim infekcijama. Stariji predstavnici ovog znaka osetiće umor koji je više prouzrokovan stresom.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni