savet za dan: 26.09.2016.

"Neka vas ne uznemiravaju ljudi i situacije, oni su nemoćni bez vaše reakcije."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 26 septembra. do 2. oktobra 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Vaša vladarka u tranzitu kroz znak Škorpije koja itekako zna šta je “pravi zalogaj” definitivno vam donosi dobar apetit I želju da uživate u raznim đakonijama, ali I da se vi oprobate u spremanju raznovrsnih specijaliteta. Dobar apetit, jedino nemojte preterivati sa alkoholnim pićima.

Ljubav

Pred Bikovima stoje velike mogućnosti za promene u emotivnom segmentu. Sada možete napraviti preokrete u odnosu sa voljenom osobom I konačno vašu vezu povesti u jednom stabilnijem I odgovornijem pravcu. Budite svesni da dosta toga sada zavisi od vas, pa se preispitajte I pokušajte da dođete do određenih zaključaka – koliki je vaš deo krivice u problemima I šta vi lično možete napraviti da to promenite? Koliko god vam neke situacije izgledale komplikovano, možete ih tokom ove sedmice rešiti na lakši način nego što mislite. Oni koji su slobodni osećaju veliku strast I intenzivnu želju prema nekom. Lako je upustiti se u avanturu u seksualnu kombinaciju ili kratkotrajnu strast. Međutim, nisam sigurna koliko ste vi u ovom periodu otvoreni I spremni za nešto ozbiljnije od ovoga…

Posao

Čini vam se da vam dosta toga stoji na putu I da non stop morate da prevazilazite neke okolnosti I preskačete prepreke ka cilju. Malo vam je već muka od ovakvih situacija, ali trenutno nemate razloga za zabrinutost. I pored komplikovanosti I zahtevnosti, ako iole realno sagledate – shvatićete da napradujete, doduše lagano, ali nepokolebljivo. Bolji odnosi sa onima sa kojima radite I veća usmerenost na svakodnevne obaveze. Budite odgovorni prema zadacima koje vam daju šefovi. Ukoliko ste nezaposleni, možete dobiti obećanje ili će vam prijateljska usluga pomoći da dođete do željene pozicije.

Novac

I dalje ste nesigurni povodom nekih obaveza koje ste preuzeli na sebe, a moguće je I da jednoj osobi dugujete novac. Iako će vas to pomalo opterećivati, jedan deo problema možete skinuti sa vrata ove sedmice, jer su prilivi jači nego inače.

Zdravlje

Tranzit vaše vladarke Venere kroz Škorpiju može doneti probleme sa urogenitalnim traktom, a ako ste pripadnica lepšeg pola, savetuje vam se preventivni odlazak kod ginekologa.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni