savet za dan: 05.05.2016.

"Ne trošiti novac više nego što je neophodno, dobici ili gubici."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 2. maja do 8. maja 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Naglašen apetit, uživanje u hrani, hedonizam – ovo su vaše predispozicije za nedelju koja je pred nama. Budite sigurni da ćete na ovaj način vrlo brzo nabaciti koje kilogramče, ali i opteretiti želudac i otežati varenje. Definitivno vam se preporučuje da budete umereni.

Ljubav

Mlad Mesec u vašem polju ličnosti u drugom delu ove sedmice, doneće drugačije razmišljanje i postupanje u emotivnom delu. Ukoliko ste u vezi ili braku, počećete mnogo više da obraćate pažnju na partnerove potrebe. Svojom ljubavlju i pažnjom prema vašem odnosu sada možete uzdići vašu vezu na mnogo jači način. evidentan je i porast strasti, pa su sada lepi dani, puni uživanja pred vama. Osećaćete se više nego dobro. Ukoliko ste sami, stelijum planeta u vašem znaku povećava uticaj koji imate na suprotni pol. Lako stupate u kontakt sa zanimljivim osoba, lako osvajate i u ovom periodu se mogu formirati neke zanimljive vezice koje bi mogle imati stabilnu budućnost. Doduše, pojedini će još uvek biti okupirani prošlošću – u drugom delu nedelje je moguće ostvariti kontakt sa bivšim. Ukoliko to želite...

Posao

Vi se tokom ovog perioda osećate stabilno, znate šta je ono što želite i bez ikakvog zastoja idete ka tome. Ono što vam malo ne ide na ruku jeste retrogradnost vladara polja posla, Merkura, pa će vam za neke poslovne projekte trebati više vremena da ih privedete kraju. Takođe, ova pozicija može doneti da vi lično pravite neke propuste, pa je više nego poželjno da ni u jednoj situaciji ne žurite. Dva puta razmislite, proverite, pa tek onda delujte. Imate potpunu podršku kolega, pa je sada timski rad nešto što će vam doneti najviše uspeha u poslu. Privatni segment ide ka jačanju, nove ponude za vas su blizu.

Novac

Finansije neće funkcionisati baš toliko dobro, jer postoje obaveze koje ćete morati da ove sedmice ispoštujete i zatvorite. Novčani prilivi mogu kasniti, ali zato možete naplatiti nešto što ste u prethodnom periodu odradili. Generalno – krajnji saldo će otprilike biti na nuli. Pozitivnoj...

Zdravlje

Sunce i Venera u vašem znaku daju vam podršku i popravljaju zdravstveni segment. Ipak, savetuje vam se da ne preterujete sa hranom i da se krećete više.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni