postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana astrolog Danica
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 2. marta do 8. marta 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Bilo da ste vegetarijanac ili ste gurman ove nedelje nije preporučljivo da se prejedate. Nadutost je prisutna svakako. Unosite što više kalcijuma tokom ovog perioda.

Ljubav

Mnoge situacije se na ovom planu odvijaju van pogleda drugih, bilo da ste u nekoj tajnoj vezi ili da imate potrebu da sačuvate postojeću vezu od mešanja drugih. Najlepše vam je u vapoj zajedničkoj tišini. Neki od vas će se osećati usamljenima jer se partner skoncentriasao samo na rad. Posao mu odvlaći svu energiju, pa već izvesno vreme vaša veza trpi zbog toga. Bilo šta sada da kažete ne vredi. Svaka nova ljubav sada samo će vam doneti nesreću, pa nije preporučljivo ulazite u neke veze sada. Sredinom nedelje seksulane veze dolaze do izražaja. Inače ste sentimentalniji tokom tih dana.

Posao

Puni ste planova, ali i povremenih strahova kada su neki poslovni potezi u pitanju. Imaćete problem u komunikaciji sa osobama koje vas okružuju i sa kojima biste mogli da ostvarite neku saradnju. Nije vreme da brzate iako ste kao „zapeta puška“. Ideje su vam se već preoblikovale, ali nije naodmet potražiti savet osoba koji su stručnjaci u nekim oblastima koje su interesantne za vaš posao. Oni koji imaju neke poslove sa inostranstvom, posebno ako su daleke zemlje mogu imati povoljne vesti tokom ove sedmice.

Novac

Imate prilive novca, ali su troškovii i dalje veći nego što ponekada planirate. Obaveze koje imate prema drugima diktiraju tempo trošenja. Ne brinite se. Stoji vam da ćete nadoknaditi sve.

Zdravlje

Pojava starih zdravstvenih problema je moguća u ovoj nedelje. Ne zanemarite šta vam kažu lekari, ako se nekim slučajem usudite da ga posetite tokom ove sedmice. Jetra, ždrelo, noge, cirkulacija, kosti – sve to vam može sada predstavljati problem.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni