postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 18. maja do 24. maja 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Uživa u testeninama, pastama, picama, njokama, voli i knedle sa šljivama i rezance sa makom ili orasima.

Ljubav

Mlad Mesec na poćetku sedmice se dešava u vašem znaku tako da ćete čuti i biti obradovani na ličnom planu tokom ovog perioda. Sve što je bilo komplikovano postaje jasnije. Počinjete na drugačiji način da sagledavate neke životne segmente i da budete optimističniji na mnogim životnim planovima. Usamljeni će imati prelepo ljubavno iskusto. Romantičan flert koji ne mora da završi vezom. Oni koji su već u vezi mogu očekivati harmonične dane. Bračni pak dolaze u sukobe zbog problema iz prošlosti.

Posao

Vraćanjem Merkura unazad može da dovede do nekih problema. Nemojte sve da shvatiti loše. U pitanju je manji neuspeh koji može da vas podstakne da drugačije plasirate svoj posao. Venera u 3-kući će vas ometati jer ćete uglavnom komunicirati sa klijetnima koji vam prijaju, a posao je posao. Frilenseri će ponovo kasniti sa rokovima. Nezaposlenima samo prazna obećanja. U svakom slučaju zbog Mladog Meseca u vašem znaku bićete dobro raspoloženi i gledaćete da primenite nove strategije na ovom planu.

Novac

Retrogradni Merkur se našao u vašem 2.polju,polju novca pa ćete male turbulencije osetiti u vidu plaćanja starih računa. Oni koji čekaju određene isplate pak se mog lepo obradovati tokom ove sedmice. Budite oprezni, razboriti i dosledni planovi kada je novac u pitanju.

Zdravlje

Generalno vam je zdravlje dobro, ali postoji mogućnost nenadanih povreda. Pojedinima odgovara alternativni vid lečenja, pa neka se skoncentrišu na to.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni