postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | od 27. oktobra do 2. novembra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

U slučaju da ste na dijeti pokušajte da koristite namernice koje izbacuju višak tečnosti. Skloni ste uživanju, ali aktivnosti koje imate vas stavljaju u poziciju da se neredovno hranite tokom ove nedelje.

Ljubav

Bračni partneri u ovom periodu više su okrenuti sebi. Ali ovo neće obeshrabriti ove šarmere ili umanjiti njihovo interesovanje za flert sve u narednom periodu kada ćete se zasititi. Nesposobnost da se na vreme odlučite za jednu od par mogućnosti, može vam samo otežati životnu situaciju. Možete zažaliti što propuštate dobru šansu da se malo smirite sa jednom osobom koja predstavlja jednu od tih mogućnosti. Na nju najmanje mislite jer je ona najstabilnija i najozbiljnija. Takođe bi trebalo da malo posvetite pažnje jednoj svojoj staroj prijateljici.

Posao

Stabilnost je moto koja vas vuče napred. Ta stabilnost vam je okvir vašeg života i ona jednostavno mora da bude sastavni deo nje. Ipak vaša tvrdoglavost može da bude ometajuća u nekim bitinim odlukama i planovima. Upravo takvu situaciju imate sada. Samo se prisetite da poslušate i drugu stranu, možda je viđenje nekih detalja jasnije nego vaše. Predstavnici druge i treće dekade puno rade, napreduju, ali usamljenost ih dočeka na vratima nakon svih obaveza.

Novac

Nemate razloga za preveliku brigu. Samo je stvar vašeg viđenja stvari. Kroz ovo polje vam stoji i podrška partnera.

Zdravlje

Prolazna nervoza može izazvati stomačne probleme.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni