postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | od 28. jula do 3. avgusta 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Slabi delovi organizma su grlo, krajnici, disajni organi, vrat, jajnici, bešika,zglobovi.. Sklon bolestima koje nastaju zbog prekomerne ili loše ishrane, infekcijama polnih organa.

Ljubav

Emotivna nedozrelost kod nekih pojedinaca samo udaljava osobu koja vam se mnogo dopada. Izleda da će pobeći glavom bez obzira dok se vi setite da ne treba da pritiskate viđenje i komunikaciju. Predstavnike druge dekade ovog znaka očekuje na ljubavnom planu muke, ali neće dugo trajati ta negativa. Ono čega ste se plašili i ono što vas je užasavalo se upravo dešava a to je nervoza, nerazumevanje, užurbanost, rasprave, nesuglasice, mešanje drugih. Pazite da neke svoje prijatelje ne uvučete u sve loše što vam se događa.

Posao

Ovo je dinamičan period, mada u nekim trenucima će vaša smirenost odigrati bitnu ulogu i napraviti presudan korak u odnosu sa saradnicima. Za pojedine Bikove će nerazjašnjeni odnosi iz prošlosti napraviti zastoj za sve bitne korake u budućnosti. Mlađi Bikovi će imati izuzetne uspehe u okviru svojih interesovanja, možda i škole. Ostali pripadnici ovog astrološkog znaka imaju jak tempo, tesne rokove u okviru posla kojim se bave.

Novac

Novac je ponekada vaša bolna tačka. U ovoj nedelji imate dobre prilive novca, ali nerazumno trošenje vam stvara dodatnu nervozu. Koliko god nešto isplanirali, ne možete da uhvatite dobar ritam kada su novčane transakcije u pitanju.

Zdravlje

Planirate da svoju napetu energiju izbacite van sebe, zato vam je idelana neka fizička aktivnost, neki vid rekreacije, sport. To će biti sjajno olakšanje za vašu nervnu napetost, a ujedno olakšanje i za vašeg partnera jer ste počeli svoju nervozu da namećete njemu.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni