savet za dan: 20.01.2017.

"Reagovanje u ljudskom odnosu je razumevanje samo sebe."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 16. do 22. januara 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Da biste malo iskontrolisali svoj apetit, i smanjili taj „šlauf“ koji je počeo da vam se stvara oko stomaka – okrenite se pilećem belom mesu, ribi, posnom siru. Od povrća – spanać, šargarepe. Od voća – jabuke.

Ljubav

Previše u ovoj nedelji očekujete od voljene osobe. Neophodno vam je da vam posveti više pažnje i svog vremena. No, malo je verovatno da će druga strana moći da vam izađe u susret onoliko koliko očekujete. Naime, voljena osoba je prilično u ovom periodu zablokirana i sputana nekom svojom ličnom problematikom i najviše je okrenuta sebi i svojim interesima. Ovo može dovesti do zahlađenja i distanciranja koje ćete vi prilično teško prihvatiti. Pokušajte da imate razumevanja. Neko koga jako dugo niste videli dolazi ponovo u vašu blizinu – do kontakta i susreta može doći već u prvim danima ove sedmice. Slobodni sada mogu lako ostvariti jaku povezanost sa osobom koja ih interesuje, ali još uvek nema naznaka ulaska u vezu.

Posao

Ulažete veliki trud u neke poslovne dogovore i pokušavate da pokrenete priče od kojih mnogo očekujete. Iako je vaš nastup više nego dobar, evidentno je da ćete imati posla sa dosta napornim saradnicima, tako da ne računajte da ćete do rezultata doći lako. Do polovine sedmice neki se poslovi mogu razvlačiti i opterećivati vas, da bi tek u drugom delu nedelje sve krenulo nekim bržim tokom. Budite odgovorni prema poslovnim obavezama koje imate – ne gomilajte ih i ne ostavljajte za sutra.

Novac

Budite dosta obazrivi kada su finansijska ulaganja u pitanju. Takođe, povedite računa o svojim troškovima, jer pokazujete veliku neumerenost.

Zdravlje

Evidentno bolja zdravstvena situacija, ali sve je to još uvek na dosta nestabilnim temeljima. I na dalje postoji potreba da vodite računa o sebi. Starijim Bikovima mogu se aktivirati hronične bolesti.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni