postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 31. avgusta do 6. septembra 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Najbolji predlog za vas bi ove sedmice bilo – sve sa pečurkama. Pošto se kod nas najviše konzumiraju šampinjoni, evo jednog jednostavnog recepta za brzo, ukusno jelo koje će svojim sastavom podmiriti sve ono što vam je potrebno – kombinacija kuvanih šampinjona, pilećeg belog mesa, celera, mladog luka i začina – sok od limuna, maslinovo ulje, biber, so.

Ljubav

Možda biste tokom ove nedelje neke stvari baš i mogli da zadržite za sebe kada su bračni i partnerski odnosi u pitanju. Međutim, koliko vidim – Bikovi neće moći da ćute. Očigledno je da su se neke stvari nakupile u vama i sedmica je kao stvorena za probleme u odnosima koje ćete vi inicirati. Sad – istina je da treba raščistiti i završiti sa onim što boli, ali vodite računa da imate mere. Što se tiče slobodnih, koliko god pokušavali da provalite šta jedna osoba misli o vama i šta je ono što želi od vas – ne možete. Vi ste se zapalili do koske i neizmerno vam je stalo do toga da saznate kako se druga strana oseća – ali u ovom periodu – ništa od toga. Umesto da preispitujete – uživajte – ionako je pitanje koliko će dugo sve ovo trajati... Dopustite romantici da izbije iz vas i pokažite koliko imate senzualnosti i nežnosti.

Posao

Zaboravile ste da morate nešto da odradite, m? Potpuno smetnuli sa uma i kada u ponedeljak stignete na posao – situacija će vas lupiti po sred čela. Prvi dani ove sedmice vuku jednu veliku užurbanost, nerviranje što se ništa ne odvija potaman i što šta god da počnete nikako da završite kako treba. Ako ćemo pravo, drugi deo nedelje će biti tek nešto malo bolji, ali ćete se makar jednog dela tereta obaveza rešiti. Privatnicima se otvara mogućnost jednog jačeg posla za strance, ali treba biti obazriv kod dogovora i potpisivanja obavezujućeg ugovora. Dobro preispitajte ponudu i ono što je vaša obaveza.

Novac

Nepovoljna finansijska situacija tokom ove sedmice. Veći troškovi, gubici novca – čak obratite pažnju da vas neko ne pokrade ili da ne izgubite novčanik. U drugom delu nedelje i povećani troškovi – sve u svemu – prilično ćete se teško snalaziti.

Zdravlje

Do sredine sedmice nepovoljna zdravstvena situacija. Ukoliko osetite bilo kakve neugodne tegobe koje ne prolaze u nekom kraćem roku (naročito ako je srce u pitanju) – pravac kod lekara...

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni