savet za dan: 20.01.2017.

"Reagovanje u ljudskom odnosu je razumevanje samo sebe."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 16. do 22. januara 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Naporan i stresan period koji je iza vas ostavio je posledice koje se mogu ublažiti i kroz ishranu. Vašem je organizmu potrebno crveno voće i povrće, belo meso i riba, mleko i crna čokolada. Preporučuje vam se da konzumirate i više čajeva – zeleni, crni ili Rtanjski.

Ljubav

Odnosi sa emotivnim partnerom već izvesno vreme funkcionišu u dosta promenljivom fazonu. U jednom trenutku ste obzirni i pažljivi jedno prema drugom, već u narednom dolazi do tenzija i trzavica, uglavnom nepotrebnih i bez ikakvog naročitog razloga. Ove sedmice je zaista neophodno da konačno stavite tačku na ovakav način funkcionisanja i da pokušate da se prilagodite više jedno drugom. U suprotnom, doći će do još većih napetosti u vašem odnosu. Jedna osoba vas jako privlači, ali postoje određeni razlozi zašto sputavate sebe u kontaktu sa njom. Ako dozvolite sebi da se ipak prepustite, ne razmišljajući o tome šta donosi sutra, u ovom se periodu može pokrenuti jedna strasna i intenzivna ljubavna priča.

Posao

Dosta toga treba raščistiti u poslovnom segmentu, posebno u odnosu sa saradnicima i poslovnim partnerima. Sam početak nedelje pokazaće se kao dosta naporan po vas, a možete ga učiniti još težim ukoliko dozvolite sebi da ishitreno i impulsivno delate u nekim situacijama. Ne budite previše sitničavi i kritični prema onima sa kojima sarađujete na dnevnoj bazi. Kopnkurencija vam u ovom periodu zadaje dosta glavobolje, a možete je imati i u okruženju najbližih kolega. Budite odgovorni prema obavezama.

Novac

Vreme je da neka zaostala dugovanja konačno izmirite, jer će ona u narednom periodu svakako doći na naplatu. Ne pravite sebi dodatne troškove.

Zdravlje

Mlađe Device ne bi trebale da prođu loše u zdravstvenom smislu kroz ovu sedmicu. Moguć je samo nešto usporeniji metabolizam. Kod starije populacije i dalje su aktuelne hronične tegobe.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni