postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 29. juna do 5. jula 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Više malih obroka u toku dana sada će u potpunosti zadovoljiti vaše potrebe. Apetit će vam tokom ovih nedelju dana „ispariti“ pa je ovo istovremeno i odličan period da započnete sa dijetom, ako ste tako nešto planirali. Kada budete videli kojom brzinom se kilogrami tope, dobićete još dodatni poticaj da nastavite na ovaj način. Pored dijete ne zanemarite i rekreaciju!

Ljubav

Postoji tendencija kod vas da u partnerskim odnosima „podvlačite crtu“. Ukoliko vaša veza već neko vreme klacka, a vaši napori da je održite ili da dođete do kompromisa, nisu imali adekvatnu reakciju sa druge strane – sada se pojedini Jarčevi čak mogu odlučiti za prekid ili makar za izvesno distanciranje od voljene osobe. Zbog Punog Meseca u vašem znaku nekih stvari vam sada stvarno može biti preko glave pa bi savet za vas bio da dobro odmerite pre nego što presečete. Što se slobodnih Jarčeva tiče, ovde lepih dešavanja ima ali se jedna priča koja je tek u povoju ne odvija onom brzinom kojom biste vi želeli. Opustite se malo i pustite da se stvari razvijaju svojim tempom. Žurba sada samo može donositi greške.

Posao

Srećna konjukcija Jupitera i Venere aktuelna je u vašem polju novca od drugih pa će saradnje konačno početi da se iplaćuju na pravi način. Ono što jeste malo problematično je prisustvo Marsa u polju poslovnih partnerstava, jer će ovde prilagođavanje biti neophodno. Neki vas saradnici mogu iznervirati svojim ponašanjima i nadobudnim stavovima i sa pojedincima će biti teško napraviti kompromis, pogotovo što ni vi niste spremni da tek tako povlađujete tuđim hirovima. U ovom segmentu morate biti dosta pažljivi, ako zatreba čak i proračunati i manipulativni. Neka svoja mišljenja zadržite za sebe.

Novac

Novac od privatnih poslova u ovom periodu je na prvom mestu, ali vidi se da će Jarčevima generalno ova sedmica biti dosta isplativa. Nije na odmet čak i okušati svoju sreću i sposobnost za rizik. Samo ne preterujte.

Zdravlje

Promena nekih starih navika sada vam može doneti da se mnogo bolje osećate. Preporučuje vam se i više kretanja. Grlo povremeno može biti bolna tačka kod vas.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni