postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 18. avgusta do 24. avgusta 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Za sve Jarčeve kojima je slaba strana organizma povišeni krvni pritisak postoji jedan jednostavan, ali efektan savet- smanjite konzumaciju soli.

Ljubav

Za slobodne Jarčeve druge dekade jedan prijatelj Riba je uvek tu i bukvalno te vadi iz nevolja, zar ne vidiš da bi hteo više? Jer, ukoliko to ne učiniš spremno i odmah, imaćeš obilje razloga za razmišljanje, žaljenje, lupanje glave o zid, stid, nelagodnost. Jasno je da određena topla osećanja koja uzajamno gajiš sa tebi dragim osobama neće prerasti u išta drugo do u moguće produbljivanje vašeg prijateljstva, bez obzira na mogućnost da se i drastično prekorači granica istog. Jer, već duže vreme postoji žestok naboj koji vas upućuje u tom pravcu i ravno je svetogrđu ako to bude ispucano bez pravih dodira.

Posao

Jarčevi koji se bave umetnošću očekuje dobre ponude za dalju saradanju. Neki Lavovi će promeniti životni prostor ili mesto boravka. Ne plašite se, prošlo je vreme loših izbora. Ovo posebno važi za predstavnike treće dekade. Oni iz drugog dekanata boriće se starim greškama. Obnova saradnje je moguća. Nemojte tvrdoglavo da se držite svojih stavova.

Novac

Rasporedite sredstva na pravi način. Pazite se novčanih transakcija krajem nedelje. Moguće su greške koje nemaju veza sa vama, ali će vam napraviti zastoj.

Zdravlje

Stari i već učestali problemi vas muče. Moguće alergije.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni