postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 3. avgusta do 9. avgusta 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Iako ćete od ove sedmice početi da se osećate bolje, i dalje je neophodno da vodite računa o tome kako se hranite. Neuobičajeno vam je osetljiv želudac na svu tešku i kaloričnu hranu tako da je najbolje ovaj period provesti jedući što više voća i povrća. Čini mi se da vam je ovo drugo još potrebnije i to ne mnogo termički obrađeno. Najbolje su salate od što više vrsta zeleniša.

Ljubav

Porodični i bračni odnosi će funkcionisati potpuno neometano tokom ovog perioda. I vi i draga osoba se maksimalno trudite da sve ide kako treba, sa zadovoljstvom ugađate jedno drugom, spremni ste na ustupke i na zajedničke dogovore. Blago vama... Pošto je vladar vašeg znaka krenuo direktnim hodom (doduše, još uvek u otrovnom, komplikovanom, teškom znaku Škorpije) i vi ćete lagano početi da se budite iz učmalosti i da budete spremniji da se aktivirate na polju emocija. Međutim, vladarka polja ljubavi ide retrogradnim hodom i izgleda mi kao da se i i neka osoba konstantno mimoilazite i nikako ne uspevate da se pronađete. Kada ste vi raspoloženi, ona nije. Kada je ona raspoložena, vi niste. Sada ste opet u jednoj takvoj fazi – vi bi bili spremni da pokušate opet, dok je ona obuzeta nekim svojim problemima, planovima... a moguće je i da ima nekoga pored sebe. Više sreće sledeći put.

Posao

Planeta Venera vlada i vašim poljem karijere, pozicije, nadređenih osoba. Pošto je u ovom periodu u retrogradnom hodu – čini mi se da vas neke značajnije stvari stalno preskaču. Ako ste očekivali neko unapređenje ili nagradu – moram da priznam da je mala verovatnoća da ćete to i dobiti. Obratite pažnju na odnos sa šefovima – o pojedinima baš i nemate neko bajno mišljenje, ali da se ne lažemo – i vi ste njima trn u oku. No, nije bitno da se volite – već da poštujete jedno drugo. Bićete dosta uznemireni nekim informacijama od strane kolega, pogotovo ako se ne uklapaju u vaše planove. Na primer – neko od njih vam može saopštiti da ide na bolovanje i da ćete morati da preuzmete njegove obaveze... divno.

Novac

Novčana situacija nije ni bolja ni gora nego u prethodnom periodu, ali ste vi lagano počeli da stežete kaiš i da ostavljate novac na stranu. Ne mogu da ne pohvalim ovaj vaš potez – retko je da neko u ovakvom vremenu uspe i to.

Zdravlje

Suviše obaveza i napetost rade protiv vas. Povremeno osećate probadanja u stomačnom delu a i često vas bole leđa i vrat. Verovatno je da ovo nije ništa alarmantno – samo premor, manjak odmora i sna.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni