postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | od 29. septembra do 5. oktobra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Za vas bi bio savršen sledeći recept. Maska od cimeta i meda. Razmera je 3:1,kada je cimet i med u pitanju. Ne koristite metalne kašičice kada uzimate med iz tegle, već plastične. Masku držite 20 minuta. Dobro je operite mlakom vodom. Moguće je crvenilo lica nakon skidanja maske, ali će se to crvenilo zadržati kratko.

Ljubav

Period će takođe biti uspešan za promenu mesta boravka ili putovanja. Emocije će sada biti malo zapostavljanje jer će vaša snaga, energija i pažnja biti koncentrisani na druga polja. Jedino što vam u ovom periodu može predstavljati teškoću jeste vaša nestrpljivost i trenutna nemogućnost da ostvarite sve što ste zamislili brzo i u jednom potezu.

Posao

Osobe rođene u ovom znaku u narednom periodu očekuje bitne promene i stabilizacija na svim poljima, posebno finansija i poslovnih kontakata. Biće dosta angažovanosti, potrebna će vam biti brzina i zato se pripremite i još malo uživajte u miru i odmorite se, a ne karakterišite to vreme kao dosadu i gubljenja vremena. Na početku nedelje ćete biti nagrađeni za vaš veliki trud koji ste uložili da se neke situacije srede. To će vas zadovoljiti i popraviti vam raspoloženje. Osetićete se mirnijim i stabilnim, a to će doprineti i sređivanju nesuglasica sa kolegama.

Novac

Konačno da vam stigne neke finansije koje su u zaostatku. I vi da osetite pozitivniju energiju kada je ovo polje u pitanju. Nemojte izbeći neke troškove tokom sredine nedelje.

Zdravlje

Bubrežnim bolesnicima će bubrezi biti preopterećeni tokom ove sedmice.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni