postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | od 28. jula do 3. avgusta 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Skloniji je bolestima koje se sporo razvijaju i dugo traju, hroničnim upalama, rahitisu, degeneracijama kostiju, ali i lomovima, a u starosti sklerozi.

Ljubav

Velika količina energije je prisutna danas, što će obradovati partnera koji će posle izvesnog vremena videti osmeh na vašem licu. Gotovo na svim planovima sledi poboljšanje. Ne zapostavljajte svoje najmilije zarad posla i obaveza koje ćete imati više nego što vaša energija može danas da izdrži. Neke stvari će morati da sačeka neke druge dane. Bitno je da se ne opterećujete osećajem krivice zbog poludovršenih obaveza. Dosta nervoze i nestrpjivosti prema deci.

Posao

Najaktivniji su pripadnici treće dekade ovog znaka. Ostali će osetiti blag pad morala i energije na svim poljima. Plašite se stagnacije. Upitajte se da li je to pitanje vašeg ega, ili pak žal za propuštenim prilikama. U dogledno vreme vas očekuju velike promene ali i prilagođavanja na poslovnom planu. Neki predstavnici ovog znaka će morati da sačekaju bolja vremena. Nije moment da pokazujete svoje stavove otvoreno. Neko vam može ukrasti ideje.

Novac

I ove nedelje će vas preskočiti dobitak koji očekujete. Mogući su sitni novčani dobici na kraju ove nedelje.

Zdravlje

Zdravlje je stabilno, osim za predstavnike ovog znaka koji imaju hronične bolesti.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni