postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana astrolog Danica
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | od 22. decembra do 28. decembra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Veoma je skroman kada je način života u pitanju, pa se to odnosi i na izbor hrane. Uglavnom voli mlečne proizvode i piletinu.

Ljubav

Za vas je naredni period jedan od najzanimljivijih i najuspešnijih u poslednje vreme. Sve će vam ići od ruke, a svojim znanjem, šarmom i lepotom uspećete da ostvarite sve što ste zamislili. Svi će vas hvaliti i uživati u vašem društvu. Puni ste energije koju vam šalju zvezde. U ovom periodu možete očekivati maksimum ljubavi, pažnje, zadovoljstva i uzbuđenja. Možete organizovati i zajedničko putovanje koje ćete pamtiti. Za one koji nisu u vezi, ovaj period nosi novo poznanstvo, koje će vas odmah zainteresovati i okupirati vašu pažnju. Raspoloženi ste za zabavu i ljubav, a u ovom periodu očekuju vas samo lepi i interesantni susreti i zabave, gde ćete biti u centru pažnje i zbivanja.

Posao

Rođene u prvoj dekadi u ovom znaku skinuće okove svoje duše pri susretu sa osobom koja im je od značaja za dalji posao. Prekinuće se loše navike, a brzo ćete se naviknuti na normalnija dešavanja i ustaljeni tok. Kolega može biti osetljiv na vašu ponekada hladnoću koja je deo vašeg karaktera.

Novac

Pazite sa koje strane vam dolazi novac. Neki poslovi koji su ilegalne prirode mogu na vas da utiču na ppgrešan način. Možda više gubite nego što dobijate. Neko traži pozajmicu. Jeste u stanju da pomognete, ali ste se zainatili.

Zdravlje

Dijabetis, umor, zubobolje – uglavnom su problemi koji će da muče ovaj zemljani znak, ali u skladu sa njihovom kardinalnom prirodom – naglo.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni