postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 22. septembra do 28. septembra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ako niste znali, kopriva je savršena za izbacivanje “metaboličkog” otpada iz organizma. Njeno dejstvo je snažno. Stimuliše bubrege da izbaca što više tečnosti.

Ljubav

Vaša preosetljivost i ranjivost se polako smiruje. Sve to ne liči na vas. Povremeno ćete se osećati usamljeno i napušteno ali imaćete dovoljno snage i energije da probleme rešavate i da ne posustajete pred prvim preprekama. Bez obzira na vašu inicijativu i sposobnost da pre svih drugih stvari vidite onakve kakve su, pa čak i da ih kontrolišete, sada se čuvajte prenagljenih postupaka. Ovo posebno važi za Jarčeve druge dekade. Ostali nemaju tokom ove nedelje koncentracije za velike stvari na svim poljima.Sačekajte bolje dane.

Posao

Probleme koje ste imali ostavili ste poluzavršene. Bili ste neodlučni tokom jednog perioda, pa vas sav taj zastoj opterećuje. Ipak, ne sumnjajte u sebe i svoje kvalitete. Delovaće da se vi lično pokrećete sporo, ali već neki ljudi koji su usko vezani za vaš posao ili sarađaju sa vama, donose vam pokrete.

Novac

Neko vam novac vraća ili se polako zablokiran račun u banci odblokirao. U svakom slučaju ti pomaci su vam bitni i daju vam podstreka.

Zdravlje

Teško vam je bilo da poslušate savet da idete kod lekara. Zato je tokom ove nedelje moguće da vam seupala grla, krajnika pogorša i da ćete morati hteli ne hteli što hitnije da odete na lekarski pregled.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni