postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 30. marta do 5. aprila 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Nikada ne zaboravite da vašem telu odgovara ishrana bogata kalcijumom. Volite začine i gurmanska jela. Napravite samo dobar izbor začina da ne biste imali problema sa probavom.

Ljubav

Vladar vašeg polja ljubavi Venera se nalazi u svom znaku tako da ćete imati lepe i romantične trenutke. Može se desiti da upoznate osobu koja liči na nekadašnju vašu veliku ljubav. Moguće je da platonske ljubavi cvetaju i da vi uživate u provedenom vremenu sa osobom koja vam se dopada. Za neke Jarčeve je ovo vreme zabave i zanosa. Bračni će imati lepe trenutke sa svojom decom tokom ove nedelje, dok oni koji još uvek nisu roditelji mogu da odu na zajednički put gde će da učvrste ljubav.

Posao

Vatreni Mars će u utorak preću u znak Bika što vama daje mogućnost da poboljšate komunikaciju sa okolinom i da radite na poboljšanju odnosa, posebno sa nadređenima. Poslovni ljudi će biti zadovoljni poslovnim ugovorima tokom ove nedelje. Frilensiri će imati dosta zadovoljavajućih projekata. Nezaposleni će imati manje sreće od ostalih predstavnika ovog znaka.

Novac

Imate zadovoljavajući protok novca. Vi već vodite računa o rashodima. Nije preporučljivo da ulažete u nove poslove, kao i u izgradnju ili renoviranje kuće.

Zdravlje

Nije povoljna sedmica za predstavnike ovog zemljanog znaka na polju zdravlja. Neki od vas mogu da završe u bolnicu ako ne obrate pažnju na simptome koje imaju. Problemi sa srcem, stomakom, crevima.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni