savet za dan: 29.09.2016.

"Dan iskoristimo za mudre odluke. Setimo se neprolaznih vrednosti."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 26 septembra. do 2. oktobra 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ulazak tranzitnog Marsa u vaše polje ličnosti neće vam doneti povećanje apetita, ali ćete se vi “dići” kada je raspoloženje u pitanju I biti odgovorniji prema sebi. Nećete više preskakati obroke, iako će oni I na dalje biti dosta jednolični I kao da ćete više jesti iz navike, nego uživati u obrocima…

Ljubav

Tranzitna Venera u vašem polju prijatelja može vam u ovom periodu “vratiti” jednu komunikaciju sa osobom koja vam je nekada bila vrlo privlačna I zanimljiva. Mars u vašem polju ličnosti sada vam daje više odlučnosti, više energije I angažovanosti, pa ćete lakše sklapati I nova poznanstva. Vreme je da neke svoje tuge ostavite za sobom I da se okrenete životnim radostima I ljubavi. Ne ustručavajte se da pokažete zainteresovanost, prepustite se dešavanjima – lepe stvari su ispred vas! U emotivnim vezama I brakovima vi lako prelazite preko nekih nesavršenosti u odnosu sa voljenom osobom. Svesni ste da ne želite I nemate nameru da pravite neke dublje raskole, pa ćete drugoj strani prepuštati da vodi odlučujuću reč, bez obzira na to da li mislite da je u pravu ili ne. Samo želite svoj mir I stabilnost.

Posao

Ove sedmice očekuje vas mlad Mesec u polju karijere, pozicije, koji svakako otvara pred vama period sa velikim šansama za napredovanje, rast I prosperitet. Obzirom na ulazak tranzitnog Marsa u vaše polje ličnosti, dobićete potrebnu snagu I energiju I da napravite te bitne preokrete koje toliko dugo iščekujete. Promene kojima se nadate sada će se u većoj meri pokrenuti I Jarčeve očekuje realizacija projekata oko kojih su bili angažovani u prethodnom periodu. Dobro je vreme I za nezaposlene pripadnike znaka, jer ostavljate dobar utisak na sagovornika, pa će razgovori sa potencijalnim poslodavcima biti više nego dobri.

Novac

Merkajte šanse oko sebe, jer će se pred vama u ovoj nedelji otvoriti mogućnosti za dodatno angažovanje I jače prilive sa te strane. Generalno – poboljšanje finansijskog segmenta.

Zdravlje

Ulazak Marsa u vaš znak deluje dvojako – istina je da će vam dati veću energiju I snagu, ali sada možete biti podložni I virusnim infekcijama praćenim temperaturom. Morate obratiti više pažnje na sebe, jačajte imunitet.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni