postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 20. aprila do 26. aprila 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Jarac voli biljne čajeve i pokušava da bude umeren u svemu. Oni voli orijentalne slatkiše poput ratluka, baklava, kao ušećereno voće, žele bombone i slatko od voća što može da doprinese gojenju.

Ljubav

Neko ko vam se već izvesno vreme sviđa može polako da postaje deo vašeg života. Moguće je da ćete uživati u romantičnim trenucima sa tom osobom. Oni koji su u braku i u dužoj vezi sve više rade na skladu. Možda ste uporniji nego inače da sredite ovo polje. Želite da nadoknadite partneru sve propušteno. Ne zaboravite da voljena osoba pamti i da joj neka ružna sećanja stoje kao „senka“ u vašem odnosu. Radite na poverenju.

Posao

Imate podršku kolega, saradnika i nadređenih. Nedelja u kojoj samo treba da funkcionišete prema utvrđenom rasporedu. Nove ponude mogu da vas obraduju. Nezaposleni mogu imati bitan razgovor koji će im promeniti status. Frilenseri i honorarni saradnici imaju dobre ponude koje neće propustiti. Nedelja je u suštini radna, ali nije opterećujuća.

Novac

Bolji priliv novca tokom ove sedmice dolazi od strane honorarnog posla. Uglavnom su prisutni troškovi, kako planirani, tako i neplanirani.

Zdravlje

Morate da poboljšate fizičku kondiciju. Inače vam je polje zdravlja stabilno i nemate preterane rizike, osim ako ste zanemarili stare zdravstvene probleme.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni