postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | od 21. jula do 27. jula 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Disciplinom može postići mnogo, ali je definitvno slab kada je domaća kuhinja u pitanju, što mu i prija. Prekomerna težina može oštetiti već osetljiv želudac i jetru.

Ljubav

Neki će se odlučiti da u ovom period svoju dužu i harmoničnu vezu krunišu brakom. Žene Jarčevi biće biće potpuno zatečene pristupom jedne muške osobe iz njihove blizine. Biće to početak jedne lepe i sasvim drugačije ljubavi od onih koje ste do sada imali. Možete biti uvereni da je taj muškarac potpuno drugačiji od drugih pa je i njegova ljubav takva. Neka vas ne plaši što se sve dešava iznenada i brzo. Dok se budete snašli bićete već zaljubljeni. Posebnu su uzbudljivi dani sredinom nedelje. Jedini savet u ovom periodu je da budete brzi i odlučni i da mnogo ne oklevate. Pošto je to vaša osobina, može se desiti da propustite nešto važno zbog čega bi se posle pokajali.

Posao

Novi posao vam može izgledati čudno. Možda zato što je vama uvek potrebno vreme da razmislite o svemu. Međutim, nemojte novonastalu situaciju shvatiti kao nešto neozbiljno i površno. Opustite se, jer će se iz toga izroditi nešto mnogo značajnije. Za Jarčeve treće dekade nastupa dinamičan period na poslovnom planu. U vašem poslovnom životu događaće se mnogo toga, a vi ćete doživeti to kao šok i iznenađenje. Događaji će se nizati mnogo brže nego što ćete vi očekivati.

Novac

Ako ste slučajno rešili da uzmete kredit ili pozajmicu, pazite u kakvu se priču upuštate. Očekivani priliv izostaje danas.

Zdravlje

Ako imate neke hronične bolesti, moguće su tegobe tokom ove nedelje. Uvrstite u ishranu kompleks vitamina B.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni