savet za dan: 28.05.2016.

"Danas možemo voditi interesantne razgovore sa prijateljima koji doprinose unutrašnjoj ravnoteži."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 23. maja do 29. maja 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Niste u potpunosti u savršenom raspoloženju, ali su neke važne promene ipak očigledne. Tokom ove sedmice vas očekuju i neki lepi događaji, na kojima ćete moći da se opustite i uživate i u društvu i u dobrom obroku. To vam je sada i najpotrebnije – malo mira i kvalitetna hrana...

Ljubav

Slobodni Jarčevi pred sobom imaju mogućnosti i za aktivaciju bivših emotivnih partnerstava, ali i za nešto potpuno novo u svom životu. Ako je u pitanju prošlost, razmislite da li se više vredi truditi oko nje ili ste se već umorili od konstantnog prekidanja i novih početaka. Ako vam se dopao neko koga ste tek upoznali, šanse da pokrenete emotivnu priču su velike, ali sa ovako naglašenim strastima treba biti oprezan da se ne „istrošite“ već u početnim koracima odnosa. Pokušajte da polako upoznajete drugu stranu i na taj način sebi date priliku da ova priča traje. Kod onih koji su u vezama stoje promenljive situacije. Ukoliko pustite da neki problemi ponovo izlaze na dnevni red i da vas sukobljavaju, imaćete dosta napete dane pred sobom. Pokušajte da uvedete više tolerancije i strpljenja u svoju vezu.

Posao

I u poslovnom segmentu će biti potrebno da prevaziđete neke probleme u svom poslovnom okruženju. Sunce i Venera koji tranzitiraju kroz vaše polje posla donose vam nove mogućnosti za napredovanje, ali ljudi sa kojima sarađujete su pomalo nepouzdani, i nećete moći da se oslonite na njih. Ne očekujte mnogo od tuđih obećanja, više se usmerite na ono što vi lično možete uraditi. Potrebno je biti strpljiv i oprezan u novim dogovorima, jer se mogu potkrasti propusti. Pojedini Jarčevi će pokušavati da na nove načine pristupe rešavanju stare problematike, što će se pokazati kao dosta uspešno.

Novac

Vaši su finansijski prilivi dosta ujednačeni, ali imate veliki problem sa zaostalim obavezama i povećanim troškovima. Nikako ne uspevate da neke obaveze zatvorite, a ako vam zatreba da pozajmite novac, verovatno je da ćete to i uspeti, ali sa kratkim rokovima vraćanja.

Zdravlje

Zdravstveni segment ide ka poboljšanju. Imate mnogo više energije nego inače i polako se oporavljate od prethodnog lošeg perioda.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni