postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | od 1. septembra do 7. septembra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Mleko, slatkiši, ljuta, začinjena jela, masni obroci sve je to zabranjena zona za vas, dragi Jarčevi.

Ljubav

Preporučljivo je da prestanete da se zavaravate sa lažnim idealima, uradite ono što trenutna situacija omogućava kada je jedna osoba u pitanju. Nemojte slušati savete i sugestije osobe iz bliže okoline po pitanju poteza koje trebate da napravite u svom ličnom životu. Jeste li nekome nešto obećali? Naravno da niste, pa stoga slušajte samo sebe. Emotivno rasulo i za bračne ovog znaka. Pazite se reči koje mogu biti pogrešno shvaćene, naročito 4.septembra.

Posao

Moguće su neugodne rasprave sa kolegama. Vi ćete ih shvatiti kao “udar” na vašu ličnost, ali će većina njih biti u pravu. Pokušajte kasnije da dobro razmislite o rečenom, jer ćete tu naći deo slagalice koja vam nedostaje kada razmišljate gde grešite kada je posao i napredak u pitanju. Bitni razgovori, ali i odlaganja stoje tokom ove nedelje.

Novac

Jarčevi se finansijskom dobitku mogu nadati između 2. i 5.septembra. U nagovešaju su pozitivne promene, ali polako i smireno. Još će proći vremena dok se stabilizujete na ovom polju.

Zdravlje

Problemi hroničnim bolesnicima. Moguće alergije i virusna infekcija.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni