postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 30. novembra do 6. decembra 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

I dalje ste u “fazonu” da vam najviše prija domaća kuhinja I obroci u porodičnom okruženju. Doduše, prijaće vam nešto što nije inače vaša karakteristika, a to je da hrana bude nešto malo jača, začinjenija. Rado ćete posezati I za sušenim mesnim prerađevinama u kombinaciji sa sirom I svežim povrćem.

Ljubav

Ni vi niste znak pred kojim će se tokom ovog perioda lako otvoriti šanse za emotivni odnos. Pričamo o usamljenima, koji su u ovom statusu već neko duže vreme, bez mnogo nade da će se situacija uskoro promeniti na bolje. Vama sledi jedno poznannstvo preko prijatelja ili preko kolege tokom ove sedmice I osoba sa kojom ćete vrlo rado razgovarati o svemu I shvatiti da na isti način gledate na mnoge životne segmente. Ipak, malo je verovatno da će se ovde pokrenuti konkretna emotivna dešavanja. Za sada je to samo mnogo razgovora I mnogo smeha, što vam je toliko falilo I bilo potrebno. Što se tiče Jarčeva koji su u emotivnim vezama I brakovima, okrenuti ste jedno drugom, ali to u ovom periodu ne podrazumeva neka ekstatična dešavanja. U brakovima razgovori na dnevnoj bazi o problemima o stvarima koje planirate da uradite zajedno, ali je sve to na neki način malo distancirano I više u zvaničnoj formi. Kod onih u dužim vezama situacija je neznatno bolja, ali ona prava bliskost kao da vam u ovom periodu izmiče.

Posao

Niko ne može da porekne vašu odgovornost kada je posao u pitanju, ali drugi bi je u ovoj nedelji pre nazvali krutošću I tvrdoglavošću. Suviše se čvrsto držite nekih ustaljenih metoda I principa po kojima radite I teško usvajate bilo koju vrstu noviteta I poboljšanja koje pokušavaju da zažive u vašem radnom okruženju. Potrebno je da budete malo prilagodljiviji, a ovo je vezano I za nove saradnike sa kojima dolazite u kontakt. Nekome je potrebna vaša stručnost, ali I spremnost da radite na drugačiji način.

Novac

Neki priliv koji ste čekali tokom prošle sedmice (I niste ga dočekali) stiže u narednim danima. Taman na vreme da se neki prioriteti u obavezama pokriju I da vi možete da odahnete. Onima koji rade u privatnoj režiji jači prilivi novca u ovom periodu dižu raspoloženje.

Zdravlje

I pored povremeno prisutne psihičke napetosti I zatvorenosti u sebe, što je posledica dešavanja oko vas, fizičko zdravlje je dosta dobro.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni