postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 25. maja do 31. maja 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Jarčevi su se zaželeli nekih starih ukusa i jela koje im je u detinjstvu spremala baka ili nečega što odavno nisu imali na svom meniju. Začudićete možda članove porodice kada poželite za doručak kačamak ili poparu, a uz ručak pokušate sami da napravite proju sa sirom. Mirisi gibanice, pite od heljde ili koprive ili sarmica od zelja mogu se ovih dana širiti iz vašeg doma.

Ljubav

Kod slobodnih je u ovoj nedelji jako naglašena romantičnost i želja da što pre ostvare bliskiji kontakt sa osobom koja im se dopada, a koju su skoro upoznali. Ne bih da kvarim vaše maštarije, ali lako je moguće da se vrlo brzo razočarate kada shvatite da sa njom/njim imate jako malo dodirnih tačaka, da su vam i karakteri i pogled na svet različiti. Izgleda da krećete u dalju potragu...Zahlađenje u emotivnim odnosima ili u brakovima ne bi trebalo da vas iznenadi – i vi i partner već duže vreme izbegavate neke ozbiljne teme i gurate ih pod tepih. Sada vidite šta ćete sa ovom situacijom...

Posao

Teško ćete ostvarivati zacrtano, a ni kolegijalnim ponašanjem osoba sa kojima radite nećete moći da se pohvalite. U ovom periodu su oni na koje računate spremni da vas ostave da se snalazite sami, kako znate i umete. Moguće je da će neko od kolega morati da ode i na bolovanje, pa ćete biti primorani da odradite i njegove obaveze. Sve u svemu – dosta naporna nedelja u kojoj će biti teško zadržati hladnu glavu i dobro raspoloženje.

Novac

Dosta, dosta napeto na polju novca. Nikako nije vreme da ulažete niti da trošite na ono što u ovom trenutku nije prioritetno i obavezno. Ne posežite u svoj „štek“ da biste nekome pozajmili pare, biće velikih problema oko vraćanja.

Zdravlje

Polje zdravlja je pod prilično teškim planetarnim aspektima, pa je vreme da, ukoliko osetite bilo kakav problem, potražite nadležnog lekara. Slaba tačka su naročito zubi, vilica, a ni imunitet vam nije najsjajniji.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni