postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 5. oktobra do 11. oktobra 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Obzirom da ste izgubili apetit i u prethodnim nedeljama uzimali čisto „rekreativno“ po zalogaj, dva u toku dana...promena koju ćete osetiti tokom ove sedmice obradovaće naročito neke vaše zabrinute mame koje su već mislile da će im se dete u potpunosti „osušiti“. Počećete da redovno jedete, da ne odbijate supice, čorbice, variva. Čak će i neki slatkiš promaći tu i tamo...

Ljubav

Sam početak sedmice je dosta problematičan I onim Jarčevima koji su u brakovima I u dužim emotivnim odnosima. Čini mi se da ćete uzrok problema ipak nekako biti vi, verovatno zbog toga što nesvesno stalno potencirate na nekim stvarima ili pokušavate da se postavite dominantno u odnosu na voljenu osobu. Ni sami ne shvatate koliko pritisak sa vaše strane može biti težak za partnera. U nekim momentima je to lakše podnositi, u nekim teže – a početkom sedmice partner baš I nije spreman da vas trpi. Dobro je što će ovaj raskol I turbulencija ipak biti kratkog daha I što je moguće sve regulisati, ako ne odmah tog dana, a ono već u narednim danima. Drugi deo sedmice I bračnima I onima u vezama ipak može doneti smirenje I opuštanje I vraćanje zajedničkim vrednostima I ljubavi. Što se slobodnih Jarčeva tiče, vama jedan bitan kontakt ide. Doduše, ovo može biti I od strane bivšeg emotivnog partnera (ako je to ono što priželjkujete). U svakom slučaju, počinjete emotivno da se dižete.

Posao

Morate da počnete da gledate na neke stvari na malo drugačiji način. Shvatite da ne možete ugoditi svima, koliko god se trudili I prestanite da obraćate pažnju na to šta drugi misle o vama, o vašem načinu na koji radite I o vašim idejama. Valjda ste vi sami sebi najbitniji. Poenta je u tome da u ovom periodu imate određene kočnice koje realno gledano, zaista nemaju tu šta da traže. Možete to nazivati obzirima, ali mislim da je pre vaš unutrašnji strah da se upustite u nešto što je malo drugačije od onoga što ste radili do sada. Shvatite više kolika je zaista vaša vrednost I počnite da cenite sebe da bi vas I drugi poštovali. Generalno – period je dobar za poslovno dizanje, naročito od drugog dela sedmice. Pokrećete važan posao ili bitnu saradnju za koju se vidi da može trajati dugo.

Novac

Čini mi se da vam neki gubici ipak idu, iako se vi inače trudite da baratate svojim finansijama na najbolji mogući način. Savet za vas je da ne pozajmljujete pare nikome u ovom periodu, koliko god bude tužna priča koju vam druga strana bude “složila”.

Zdravlje

Možda bi bio pravi trenutak da se odradi neka analiza krvi, šta mislite o tome?

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni