postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana astrolog Danica
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 23. februara do 1. marta 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Idealna hrana za ovaj znak zodijaka su sve namirnice bele boje: sir, mleko, piletina.

Ljubav

Ovo je period kada će slobodni imati više sreće od ostalih. Jedna osoba koja im se dopada konačno će odgovoriti na udvaranje. Bračni i oni koji su već u vezi imaće neka iskušenje. Jednom će teško odoleti tokom sredine ove nedelje. Bračni ne bi trebalo da se vraćaju na stare probleme. Pustite neke priče.

Posao

Mnogo ćete razmišljati o svojoj karijeri i poslu, ali akcija neće uvek biti praćena razmišljanjima. Morate uložiti više napora ako želite da držite tempo sa saradnicima i kolegama. Pojedini treba da izbegavaju direktnu konfrontaciju sa nadređenima tokom ove sedmice. Sada je mir važniji od bilo kakvog dokazivanja. Diplomatija je majka mudrosti. Predstavite svoje ideje na takav način i uspeh vam je zagarantovan. Mars i Venera direktno utiču na vaše 10.polje pa su prilike otvorene. Samo ih treba složiti i pokupiti na pravi način. Unosno vreme za osobe koje se bave modom, prodajom odeće.

Novac

Ovo polje nije baš najbolje postavljeno. Saturn u vašem 12.polju direktno udara na 2.polje, polje novca, pa ste ograničeni sa novcem. Čekanje, rad veći, dobici manj, pritom mogu iskrsnuti nepredviđeni troškovi.

Zdravlje

Nemate problema na ovom polju. Hroničnim bolesnicima upozorenje da se drže već utvrđene terapije.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni