postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | od 20. oktobra do 26. oktobra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

HMELJ je jako dobar prirodni sedativ, pa se zbog toga koristi za umirenje nerava i kao prirodni lek protiv nesanice. Ova biljka ublažava nervozu, nemir i stres, podstiče san i jača živce. U mnogim zemljama jastuci se pune hmeljom jer obezbeđuju dobar san i leče nesanicu, a vi možete da se odlučite i za stari, dobri čaj koji daje podjednako dobre rezultate.

Ljubav

Osećate kako nešto ponovo ruši vaš mir, stabilnost i harmoniju koji su za vas najvažniji. Vaše raspoloženje i stavovi se menjaju brzo i neočekivano, što je za vas neobično i nekarakteristično. Vi volite i umete da svoje probleme zadržite za sebe, ne želite da otvoreno o njima govorite, a i ne dozvoljavate da se drugi mešaju u vaš privatan život. Stariji iz vaše okoline će pokušati da zadru u vašu privatnost, ali iz dobrih i pozitivnih namera, i da otkriju razloge vašeg neraspoloženja. To će biti onoliko uspešno koliko vi budete dozvolili. Preispitujete se, pokušavate da otkrijete razloge svoga nemira, ali niste dovoljno objektivni i iskreni. Primetićete i sami promene u sebi, ali se plašite da ih priznate i to vas zbunjuje.

Posao

Vi kao da procvetate kada dođete do nekog uspeha. Cela ta priča vam je u najavi, ali nije naodmet veseliti se i sada, jer zaista vam u vremenu stoji da stabilizujete svoje pozicije na postojećem poslu. Ovo posebno važi za predstavnike druge dekade. Nekima ne smeta što svaki dan na poslu liči na onaj prethodni.

Novac

Manje priliva, ali ste zadovljni, jer ste rashode sveli na minimum. Ne rešavajte sada papirologiju kada su bankovni računi u pitanju. Sačekajte sledeću nedelju.

Zdravlje

Zdravlje vam je uglavnom dobro, osim kod hroničnih bolesnika.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni