postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | od 17 novembra do 23. novembra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Vama će zdravlje ili bolje reći zdravstveni problemi diktirati I način ishrane tokom ove nedelje. Skloni ste infekcijama, pa pomognite svom organizmu zdravim unosom hrane.

Ljubav

Reč voleti biste lako ovih dana mogli zameniti rečima: pripadati i biti odan, a za ljubav se valjda podrazumeva da to ide zajedno. Niste tip koji voli mnogo da eksperimentiše i proba, pa kada upoznate nekoga ko odgovara vašim zahtevima, umete da budete potpuno odani i verni. Preljubu činite posle dugih neslaganja i velikih razočarenja, a kada budete prevareni, nećete nikada dizati buku, pre ćete prećutati i progutati zbog mira u kući (ovo se posebno odnosi na Jarčeve u braku).

Posao

Teško vam pada sopstvena nesposobnost da pređete sa reči na dela zato što niste sigurni kako se treba poneti prema novom, ali i zbog vaše sumnjičavosti prema novim stvarima, ljudima (pogotovu), svežim predlozima i idejama. Na predlog ćete uvek pre odgovoriti sa ne nego sa da. Uvek tragate za skrivenim namerama drugih i oklevate dugo pre nego što nešto prihavatite, isto kao što želite da uvek najpre dobro upoznate ljude pre nego što sebi dozvolite da im verujete. Sve ovo nisu vaše osobine, ali ćete se ovako ponašati tokom ove nedelje.

Novac

Svim Jarčevima su naglašena putovanja u ovom periodu. Zadovoljstvo i dobit zajedno – šta ćete bolje od toga! Što se tiče novca, imaćete sreće, zahvaljujući svom šarmu dolazićete do dobrih poslovnih ponuda.

Zdravlje

Osetljiva vam je žuč, a manje nervoze su lakše i prolazne. Krvna slika vam je bolja nego ikada.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni