savet za dan: 10.12.2016.

"Reagovanje u ljudskom odnosu je razumevanje samo sebe."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 5. decembra do 11. decembra 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Tokom ove sedmice videćete da će se neke vaše navike po pitanju ishrane promeniti. Možda ćete količinski jesti isto, ali ćete se truditi da vaši obroci budu raznovrsni I mnogo zdraviji. Jedino će još uvek želja za slatkišima ostati potpuno ista. Ipak, postoji crna čokolada I voće, zar ne?

Ljubav

Složili ste neke stvari u svojoj glavi kada su vaša emotivna I bračna partnerstva u pitanju. Jasno vam je da morate promeniti ponašanje I postaviti se mnogo zrelije I odgovornije prema voljenoj osobi. Zaista ste spremni da se potrudite da vaš odnos funkcioniše I da budete korektni. Ovo ne znači da ste u potpunosti zadovoljni, ali se nadate da će vaš trud uroditi plodom u narednom periodu. Slobodni Jarčevi, neke stvari idu na bolje kada je emotivni segment u pitanju. Više se osoba “mota” oko vas – neke preko poslovnog segmenta, neke pak preko segmenta prijatelja, izlazaka, društvenih mreža. Polako zauzmite “niski start” I spremite se da se bacite u akciju. Neki od vas već tokom ove nedelje mogu otpočeti vrlo intenzivnu I strasnu priču. Oni neodlučniji moraće da sačekaju narednu sedmicu…

Posao

Ništa vam neće biti jasno. Daleko od toga da ste nesposobni, naprotiv – I vi sami ste svesni da zaista dajete svoj maksimum. Komunicirate, pregovarate, ali nekako tapkate u mestu. Očigledno je potrebno nešto da vas “pogura” ili usmeri na pravu stranu. Ne berite brigu, polovinom sedmice Venera ulazi u vaše polje posla I novca I polako ćete primetiti da se pred vama otvaraju neki lakši I lepši dani. Dobijate ozbiljnije ponude, saradnici pokazuju veće interesovanje za ono što imate da im ponudite. Nekima od vas će čak stići najave odličnih poslova ili ćete pak dobiti informaciju o mogućem unapređenju.

Novac

Bolje novčane prilike, ali još uvek niste u prilici da se opustite. Pojačane prilive iskoristite da zatvorite neka dugovanja koja vas već duže vreme opterećuju.

Zdravlje

Dobar je period da se zdravstveno dignete. Ojačajte svoj imunitet pravilnijom ishranom, ali ne zaboravite da se dobro odmorite I relaksirate.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni