savet za dan: 04.05.2016.

"„Želeti da nekome budete prijatelj je lako, ali prijateljstvo je voće koje sporo sazreva.“ – Aristotel"

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 2. maja do 8. maja 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Vi ste trenutno u takvom emotivnom raspoloženju, punog srca, pa ni ne obraćate mnogo pažnje na to kada i da li jedete uopšte. Lepo je biti zaljubljen, ali ne bi bilo dobro da vam neke romantične momente pokvari krčanje vaših creva koja zazivaju u pomoć. Najbolja varijanta – izvedite voljenu osobu na ručak!

Ljubav

Lepe vesti Jarčevima u emotivnom segmentu. Ukoliko ste u vezi ili braku, sada će situacije krenuti na bolje između vas i voljene osobe. Nije sve savršeno, ali se vidi da oboje ulažete dodatni trud da rešite probleme i jače se povežete. Kod pojedinih parova sada može biti i razgovora o prinovama, kao i kompletnoj budućnosti vaše veze. Ukoliko ste jedan od usamljenih Jarčeva, sve se nekako „namešta“ samo od sebe da se u ovom periodu ozbiljno vežete. Stelijum planeta u polju ljubavi, ali i mlad Mesec u drugom delu ove nedelje otvaraju pred vama neke divne, ispunjene zadovoljstvom i srećom, momente. Moguće je da ste već upoznali osobu sa kojom ćete u ovoj nedelji doživeti ljubavno ispunjenje. Jedino što je potrebno je da se malo aktivnije uključite, ne propuštajte prilike koje su pred vama!

Posao

Prvi radni dani ove nedelje biće najnapetiji, ispunjeni problemima u komunikaciji sa saradnicima i nerazumevanjem. Trebaće vam strpljenja da ove situacije sredite, ali i da ispravite neke greškice koje ste vi lično u brzini napravili. Ostatak nedelje je prilično miran, uglavnom ćete biti usmereni na svakodnevne obaveze i kontakte sa saradnicima i poslovnim partnerima. Retrogradni Merkur je vladar polja poslovnih obaveza, pa nemojte kasniti sa završavanjem istih, a preispitajte se i da li ste nešto u prethodnom periodu propustili da uradite. Obnavljanje kontakata sa jačom firmom iz inostranstva.

Novac

Uspeli ste da „uhvatite ravnotežu“ i izbalansirate prilive i troškove. Obradovaće vas i neki novci koji dolaze na konto prethodno odrađenih poslova. Vaša dodatna angažovanja takođe vam obezbeđuju solidne prilive, a možete zaraditi i na konto hobija, talenata, kreativnosti.

Zdravlje

Vladar vašeg znaka, ali i vladar polja zdravlja idu retrogradnim hodom. Ovo je period kada treba uzeti više vremena za sebe, odmarati se i biti okružen pozitivnim ljudima koji vas „dižu“.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni