postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 24. avgusta do 30. avgusta 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Vaš vladar na poslednjim stepenima znaka Škorpije i slabo kretanje kojem ste skloni u ovom periodu prosto iziskuje da konzumirate hranu koja će vam ubrzati metabolizam i potaknuti cirkulaciju. Riba, jaja, junetina, luk, zeleno povrće – dobar su izvor gvožđa i u ovoj nedelji će vam prijati. Ne opterećujte svoj organizam slatkišima, malo crne čokolade će biti sasvim dovoljno.

Ljubav

Poneki put ni sami sebe ne razumete. Kada je posao u pitanju, spremni ste da se u potpunosti posvetite i rešavate situacije sve dok ih ne dovedete u savršen red, a u ljubavi na tako nešto niste spremni. Umesto da se više angažujete oko donekle poljuljanih emotivnih odnosa u vezama ili brakovima, puštate da vam situacija klizi iz ruku ili sve prebacujete na partnera. Kao da je samo on zadužen da vodi računa o vašem odnosu. Vaše je očigledno samo da zakerate i da ukazujete na svaku, pa i nebitnu sitnicu. Mislim da je vreme da se više posvetite partneru, i nemojte se žaliti ako u septembru budete imali veću krizu. Posle će biti kasno za kajanja. Slobodnima sledi jedna lepa komunikacija već u prvom delu nedelje i ovo je nešto što se može razvijati. Za divno čudo – niste toliko stegnuti i sa zadovoljstvom razmenjujete poruke sa ovom osobom. Moguće je da ovde bude i konkretnijih dešavanja... nešto kasnije...

Posao

Nagoveštaji pravih promena po pitanju posla su već tu. Još samo treba rešiti vašu nestrpljivost koja je u ovom periodu velika. No, za sve stvari postoji vreme i red i nećete moći da pogurate dešavanja. Umesto što se nervirate zašto se stvari ne odvijaju brže, rešite još neke sitnice oko papirologije koje ste preskočili ili odložili. Komunikacija sa strancima ili državnim firmama daje rezultate koji su veći od očekivanih. Drugi deo sedmice donosi konkretan ugovor ili početak posla, a ovo je vreme koje pogoduje i onima koji su nezaposleni. Ne čekajte, malo vam treba da pronađete adekvatan posao za sebe.

Novac

Nedelja je finansijski jako dobro postavljena. Moguće je da neki novac niste očekivali sada, već u narednom periodu, ali bićete više nego zadovoljni što je isplata došla u ovom trenutku. Taman imate dovoljno da ne razmišljate o troškovima letovanja ili putovanja.

Zdravlje

Osećate se dobro.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni