savet za dan: 27.06.2016.

""Najteža stvar i životu je znati koje mostove treba preći, a koje spaliti". Rusel"

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 27. juna do 3. jula 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Bićete na slatkim mukama tokom ove sedmice, jer ćete imati pozive sa više strana. A na meniju – baš ono što vi volite – domaća kuhinja, neka tradicionalna jela koja obožavate....Budite umereni sa mlečnim proizvodima, što ne znači da ih ukinete, već da konzumirate one sa manjim procentom mlečnih masti.

Ljubav

U emotivnim vezama je sada naglašen pritisak, posesivnost i ljubomora, koji uglavnom i većim delom idu sa vaše strane. Sada možete praviti kojekakve komplikacije u svom odnosu, i to najviše zbog toga što se osećate nesigurno, što često menjate stavove i razmišljanja i prema partneru i prema vezi u kojoj ste. Kod nekih od vas ovo je posledica sedenja na dve stolice, to jest – vaše tajne relacije sada mogu ugrožavati i vas i one osobe sa kojima ste u zvaničnim vezama. I pored svega ovoga, sa partnerom vam sledi par momenata koji mogu biti dosta intenzivni i strasni, pa ćete možda kroz spavaću sobu uspevati da donekle držite situaciju pod kontrolom. Slobodni Jarčevi se mogu zaljubiti u osobu koja je nešto udaljenija od njih ili koja ima nerešenu emotivnu situaciju. Ipak, sve funkcioniše za sada dosta dobro.

Posao

Iako će izgledati da je pred vama jedna mirna i statična poslovna sedmica, bez većih dešavanja, stvari će jako brzo početi da se zahuktavaju i ubrzavaju. Na svu sreću – iz cele ove gužve i gungule, izrodiće se dosta dobri rezultati i povoljne poslovne ponude. Bili privatnik ili radili za nekog – možete lakše doći do nekih pomaka i šansi, bilo da je u pitanju proširenje poslovanja ili napredovanje. Kod pojedinih su moguće promene pozicije na bolje ili najave unapređenja. Takođe – nezaposleni pripadnici znaka imaju svoju šansu, bez obzira na to što bi ovo bio posao na određeno vreme ili honorarnog tipa.

Novac

U finansijskom segmentu je sada promenljiva situacija, ne zato što su prilivi slabi ili nestabilni, već zato što postoji problem sa plaćanjem nagomilanih obaveza. Samo polako i bez nerviranja – rešavajte jedno po jedno....

Zdravlje

Uglavnom ste stabilni u zdravstvenom segmentu. Jedino bi trebali da obrate pažnju hronični bolesnici, naročito oni koji imaju problema sa pritiskom.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni