savet za dan: 29.08.2016.

"Zašto ne idemo u potragu za srećom, kada su nas učili da je ona jedini cilj vrijedan truda. P. Koeljo"

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 29. avgusta do 4. septembra 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Definitivno se bolje osećate nego inače I evidentno je da vam je I apetit bolji. Ipak, vaš stomak ne reaguje baš dobro na svu hranu, pa je neophodno da otkrijete koje vam to namirnice izazivaju gorušicu, nadimanje ili probleme sa probavom…

Ljubav

Ako ste slobodni, još uvek se kroz vaše misli povremeno provlači neko bivše emotivno iskustvo. I sami ste svesni da je ovo gotova priča I da ne postoji šansa da nešto ponovo ostvarite, ali vas to još uvek sputava I sprečava da se prepustite nekim novim dešavanjima I novim ljudima koji vam ulaze u život. Nemojte propuštati svoje šanse, pošto u ovoj nedelji imate više nego dobru priliku da otpočnete jako zanimljivu komunikaciju, pa ubrzo I odnos sa osobom koja vam dolazi preko posla ili preko segmenta prijatelja. Ne sputavajte sebe, dajte priliku novoj ljubavi da vas oporavi I usreći! Oni u emotivnim vezama I brakovima su odlično. Konačno da vi I partner uspevate da se uskladite po svim pitanjima. Funkcionišete više nego dobro, pravite planove I razvijate svoju vezu. Poslušajte savet – idite na zajednički odmor, letovanje, ma uzmite makar par dana samo za vas dvoje!

Posao

Venera tokom ove sedmice ulazi u vaše polje karijere, pozicije, napredovanja. Planete iz znaka Device vas takođe podržavaju I nema nikakvog osnova da budete nezadovoljni dešavanjima u poslovnom segmentu. Neke prilike vezane za inostranstvo, koje ste smatrali da ste propustili, sada se ponovo aktiviraju. Prihvatite ono što vam se nudi. Takođe, pojedinima od vas sada može doći nova poslovna ponuda o kojoj bi itekako vredelo razmisliti. Povremeno će odnos sa saradnicima biti napet, ali neće dolaziti do rasprava – uglavnom ćete na miran način uspevati da rešite svu problematiku…

Novac

Niste zatvoreni po pitanju finansijskih priliva, ali onaj novac koji očekujete nikako da dođe. Moguće je da je u pitanju neka veća naplata zaostalih potraživanja. Budite strpljivi, ako ne ove sedmice – sledeće ćete se sigurno “opariti”.

Zdravlje

Čas ste dobro, šta više – odlično….čas osluškujete svoje telo I opterećujete se zbog nekih sitnijih tegoba. Razloga za strah nema, ali da biste bili sigurni – odradite neke osnovne analize kod nadležnog lekara.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni