postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | od 21. aprila do 27. aprila 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Još uvek ste pod nepovoljnim uticajima, kada je vaš način ishrane u pitanju. Što više birate i menjate svoje stavove o hrani, sve ste dalje od pravog rešenja. Pokušajte da se ustalite sa jednim načinom ishrane, pa tek posle par dana nešto dodajte ili oduzmite. Samo na takav način imate šanse da se izvučete iz ovog nepovoljnog uticaja.

Posao

Skromnost će biti vrlina ove nedelje. Ako planirate neke veće promene, usmeravate se ka velikim ciljevima, teško ćete u tome uspeti. Dobitak zaposlenja je izvestan, kao i poboljšanje na radnom mestu, ali ništa grandiozno. Za sada radite na manjim promenama, koje vas postepeno vode ka višim ciljevima.

Novac

Izuzetno je važno da napravite prioritete, kada je novac u pitanju. U suprotnom bi mogli napraviti manji haos, koji bi vam iskomplikovao život. Ne povodite se trenutnim potrebama i željama, kako bi uspešno vladali celom situacijom. Jaki pozitivni uticaji, omogućavaju potpunu stabilnost, što ipak zavisi samo od vas.

Ljubav

Sasvim je drugačija situacija kada je ljubav u pitanju. Nalazite se u izvanrednom periodu za ljubav i ljubavna ostvarenja. Ako još uvek želite pomirenje sa bivšim partnerom, sa kojim ste bili u dugoj vezi, očekuju vas lepa dešavanja. Sama situacija se slaže i omogućava kontakt koji najavljuje pomirenje. Možda vam je ovo razdvajanje bilo potrebno kako bi što bolje sagledali vaš odnos i na vreme ispravili dosadašnje greške. Lepi počeci vam se omogućavaju preko putovanja ili partnera koji živi u inostranstvu, ima bitan kontakt sa inostranstvom… U ovom periodu ste pokretljivi i otvoreni za nešto novo. Tu bi vam i prijatelji mogli omogućiti novo poznanstvo, koje bi u vama probudilo burne emocije. Interesantno je i to, da kada vam se pojavi jedan potencijalni partner, pojaviće se još neko. Na vama je da birate. Tajna veza sa osobom sa kojom radite, ulazi u manju krizu.

Zdravlje

Do četvrtka bi mogli imati glavobolju ili nesanicu.

astrolog Biljana Klark - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni