postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 8. februara do 14. februara 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Vaši apetiti ove sedmice prate vaše raspoloženje. A ono je čas gore, čas dole. Doduše, nekako ispada da ćete kada ste neraspoloženi, jesti grickalice, brzu hranu i peciva, a kada ste raspoloženi – onda slatkiše, kolače, torte. Kako god okrenuli – samo ne jedete ono što je dobro za vas. Ode linija pa pa.

Ljubav

Suviše sporo rešavate situacije između vas i voljene osobe. Nema potrebe za odugovlačenjem, ništa se neće samo od sebe raščistiti, a partner takođe čeka – vašu inicijativu. U suštini, i sami shvatate da mnogo toga zavisi baš od vas i od načina na koji ćete se postaviti prema dragom vam biću. Zanemarite neke njegove sitne propuste ili postupke učinjene u brzini, i pokušajte da nađete zajednički jezik. Sada to možete mnogo lakše nego inače. Ako ste sami, razmislite šta je ono što hoćete – uživanje, zabavu, prolazne odnose ili nešto trajno i stabilno? Ako osećate da bi vam dublji odnos trenutno oduzeo deo slobode, možda je bolje da malo budete sami, nego da se upuštate u avanturice posle kojih bi vam samo mogao ostati gorak ukus u ustima. Drugi deo nedelje bi kod onih koji imaju simpatiju mogao doneti konkretna dešavanja i otpočinjanje emotivnog odnosa. Dozvolite da vam se jedna osoba više približi.

Posao

E pa eto lepih vesti – Mlad Mesec je odmah početkom ove sedmice u vašem polju posla i novca. Očigledno je da će se pred Jarčevima otvoriti jedno potpuno novo razdoblje u ovim životnim segmentima. Pripremite se na promene od kojih će neke krenuti da se odvijaju već tokom ovog perioda. Ako i dođe do nekih iznenadnih i nepredviđenih situacija sa saradnicima – imate dovoljno i snage i stabilnosti da ovo izgurate na pravi način. Podrška od strane nadređenih za vaše planove.

Novac

Cela nedelja je dobra za finansijske prilive, s tim što će u prvoj polovini nedelje sve ići dosta brzo, pa biste trebali da budete spremni da prigrabite svoje šanse. Mirnija situacija i veće isplate idu od polovine sedmice. Bićete zadovoljni.

Zdravlje

Ako ste u prethodnom periodu bili nešto zdravstveno uzdrmani, ovo je vreme oporavka i izlaska iz energetskog pada. Osećaćete se sve bolje kako nedelja bude odmicala.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni