postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana astrolog Danica
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 26. januara do 1. februara 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Navala loših misli može da utiče na stanje vašeg organizma. Izbacite brigu, gorčinu. Eliminišite lošu energiju. Mera u hrani i piću takođe potrebna.

Ljubav

Kao i sve ostalo u životu Jarčeva, i ljubav je kod njih prava kada se čeka, i još je lepša i uspešnija kada neko vreme prođe. Kao dobro staro vino se osećaju zajedno sa partnerom kada se spoje pravi momenti kada vreme napravi dobar i kvalitetan ispit njihove ljubavi. Stećena sigurnost koju će većina Jarčeva imati sada u svojim partnerima samo će proizvesti mir i harmoniju. Bežaćete od porodičnih problema ovih dana.

Posao

Vi se dobro snalazite u svakodnevnim iskušenjima tokom ove sedmice. Kao da ste navikli da vam život svašta nešto priređuje. Taman ste pomislili da nastupa vreme predaha, kada ono sve se vrti u krug, a ponajviše problemi koji kao da imaju šablon svojih dešavanja. U poslu ste mudri i suzdržani, pa je poželjno d ate osobine tokom ove nedelje intevizirate. Do kraja ove nedelje biće žustro, turbulentno na polju posla i to će vam oduzimati puno energije. Nije vreme da se plasirau novine, mada sve što je u planu imaće svoj trenutak.

Novac

Mogući su problemi na ovom planu. Najviše će se odraziti kroz polje kuće. Stari problemi po pitanju novca biće aktuelni tokom ove sedmice. Porodica najviše trpi. Čak i jedan značajan dobitak krajem nedelje neće vas obradovati, jer znate da je taj novac samo u prolazu kroz vaše ruke.

Zdravlje

Problemi sa nogama, cirkulacijom. Srčani bolesnici bi trebalo da idu na lekarske konsultacije.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni