savet za dan: 20.01.2017.

"Reagovanje u ljudskom odnosu je razumevanje samo sebe."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 16. do 22. januara 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Potrebna vam je jedna brza detoksikacija organizma. Konzumirajte dosta vode (najbolje sa malo limuna), sirovo ili kuvano povrće u većim količinama, a od mesa – barenu govedinu. Bez slatkiša, eventualno malo crne čokolade.

Ljubav

Protekli period je doneo dosta problema onima koji su u emotivnim vezama ili bračnim zajednicama. Ni ova sedmica nije nešto naročito bolja, jer ćete vi funkcionisati na dva načina (a oba su podjednako loša)...Ili ćete se u potpunosti zatvoriti prema voljenoj osobi i brinuti neke svoje brige, ili ćete biti dosta odsečni i autoritativni u komunikaciji sa njom. Ni jedno ni drugo neće pozitivno rezultovati u vašoj emotivnoj priči. Savetuje vam se da razmislite o tome da niste sami u ovoj vezi....Neki vas strahovi ili problemi sputavaju da se u potpunosti otvorite prema jednoj osobi sa kojom imate odličnu komunikaciju i bliskost. Sve funkcioniše kako treba... ali konkretnog ulaska u vezu nikako nema. Sve čeka samo vaš potez.

Posao

Neka ste poglavlja kada su poslovne obaveze u pitanju zatvorili, rešili se „repova“ iz prethodnog perioda i sada možete pokušavati da pokrenete neke nove priče. No, to je mnogo lakše reći nego učiniti, što će vam itekako postati jasno tokom ove sedmice. Dolazićete u kontakt sa ljudima koji su izuzetno teški, zahtevni, koji postavljaju pred vas uslove koje vi trenutno niste spremni da prihvatite. Nemojte dozvoliti da vas sve ovo izbaci iz takta – nastavite dalje, uporno i strpljivo. Rezultati neće izostati.

Novac

Novčana situacija itekako klacka, a vi nekim svojim pogrešnim potezima dodatno doprinosite nestabilnosti u ovom segmentu.

Zdravlje

Budite oprezni kada je fizička aktivnost u pitanju, jer se možete povrediti, pasti ili istegnuti mišić, ligament, tetivu.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni