savet za dan: 24.10.2016.

"Čovjek koji ne voli nije sposoban osjetiti veličinu tuđe ljubavi, ni snagu ljubomore, ni opasnost koja se u njoj krije. Ivo Andric "

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 24. do 30. oktobra 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Jednu nedelju ste imali relativno mirna dešavanja….a od početka ove sedmice opet ulazite u začarani krug trčanja, nerviranja, velikog broja aktivnosti. Vi najbolje poznajete sami sebe – u takvim momentima vam nije ni do čega, a kamoli do jela. Tek ćete oko vikenda uspeti da uzmete više vremena za sebe.

Ljubav

Pa dragi moji Jarčevi, koliko god vi možda bežali od neke emotivne prošlosti, svakako je da morate raščistiti neke stvari u ovom segmentu. Tokom ove sedmice vam sledi kontakt od strane bivše ljubavi, na koju vi ni malo niste ravnodušni. I vi I druga strana ćete itekako biti prodrmani dešavanjima prilikom susreta, pa bi bilo dobro da oboje razmislite vredi li dati još jednu šansu ovoj vezi. Razmislite – kažu da je I sarma najbolja kada se podgreva….pa zašto to ne bi važilo I za ljubav? U emotivnim vezama tokom ove sedmice ćete vi I voljena osoba funkcionisati dobro. Komunikacija je odlična, lako se dogovarate, ali lako I ispoljavate nežnost, ljubav I strast jedno prema drugom. U bračnim zajednicama nešto malo problema, ali ništa od ovoga što se bude dešavalo neće ugroziti vaš odnos. Uglavnom dnevna problematika I sitnice.

Posao

Ove nedelje je kod vas jako naglašeno polje podrške od strane drugih, ali I dobrih šansi I protekcije. Obzirom da I vi trenutno imate veliku snagu, da ste angažovani I više nego voljni da izbijete u prvi plan, rekla bih da je pred vama jedan dobar period sa velikim šansama za napredovanje. Šta god da u ovoj nedelji započnete, predodređeno je ne samo za uspeh, već I za dugotrajnost I stabilnost. Nekima od vas stoje I unapređenja ili pak otpočinjanja značajnih saradničkih odnosa. Polje inostranstva je podržano, pa će se neki od vas okrenuti I na tu stranu. Za nezaposlene odličan trenutak za pronalaženje posla!

Novac

Možda će neka dugovanja baš u ovoj nedelji doći na dnevni red I malo vam poremetiti planove I uzdrmati budžet, ali nemate razloga za brigu. Ako ne budete mogli sami ovo da “izgurate” – slobodno potražite pomoć I podršku od strane prijatelja.

Zdravlje

Nepovoljan zdravstveni period još uvek traje. Jake mogućnosti I za aktiviranje hroničnih tegoba, ali I za veće padove imuniteta. Sklonost ka virozama, infekcijama, prehladama.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni