savet za dan: 25.07.2016.

"Čovjek je rođen slobodan , a posvuda je u okovima. Jean Jacques Rousseau"

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 25. jula do 31. jula 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Naglašeno polje doma početkom ove sedmice najviše ukazuje na to da vam sada u velikoj meri odgovara I domaća atmosfera I domaća kuhinja. Takođe, nekako ćete slađe jesti kada ste okruženi porodicom I ljudima koje volite. Ubacite više mesnih proizvoda u svoju ishranu…

Ljubav

Period emotivnih šansi se nastavlja pred slobodnim Jarčevima. Problem je samo u tome što ste vi toliko u razmišljanjima o nekom bivšem emotivnom odnosu, koga nikako ne uspevate da prevaziđete, da je moguće da ćete I ove prilike propustiti. Sigurna sam da vas prošlost boli, ali morate nastaviti dalje I sebi dati priliku za ljubavnu sreću. Pustite da vas jedno novo poznanstvo I komunikacija sa osobom koja je zaista vrlo korektna I na “svom mestu” ponese. Uživajte u dešavanjima. Polje doma I porodice je jako dobro postavljeno tokom ovog perioda, pa će Jarčevi koji su u bračnim zajednicama imati odličan period sa partnerom I mogućnost dogovora o nekim bitnim zajedničkim pitanjima. Ukoliko ste u emotivnoj vezi koja je stabilna, sada se mogu pokrenuti I neke ozbiljnije teme. U suštini – odlični dani su pred vama.

Posao

Promene koje ste pokrenuli u prethodnom periodu sada zaživljavaju I polako počinjete da budete svesni da ste napravili zaista prave poteze. Neke sumnje I preispitivanja sada možete lako otkloniti, jer vidite da se sve odvija baš kako treba, nekim svojim tokom. Ipak, pred vama nije mirna sedmica – kako dani budu odmicali, količina obaveza će se povećavati I moraćete da budete vrlo usredsređeni da biste ispoštovali rokove koji su vam zadati. Nije dobro to što nećete moći da pronađete podršku u svom neposrednom poslovnom okruženju – kolege će se izmaći I ostaviti vas da se snalazite kako znate I umete.

Novac

Iako je finansijski segment kod vas dosta stabilan, I ne možete se požaliti na trenutne prilive, ipak bi bilo dobro da u drugom delu ove nedelje budete nešto oprezniji. Stoji mogućnost neplaniranih troškova, ali tada se možete zaleteti I u neku neplaniranu, veću kupovinu ili investiciju.

Zdravlje

Mlađa populacija Jarčeva se oseća jako dobro. Kod starijih su I dalje aktuelne hronične tegobe, koje se mogu javiti jače u drugom delu sedmice.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni