savet za dan: 20.01.2017.

"Reagovanje u ljudskom odnosu je razumevanje samo sebe."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 16. do 22. januara 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Da biste malo podigli svoju energiju i imunitet i poboljšali krvnu sliku, savet za vas je da u svoju ishranu uvrstite namirnice bogate gvožđem – džigericu, ribu, jaja, spanać, sušeno voće, cveklu.

Ljubav

Vaša raspoloženja i ponašanja je prilično teško kontrolisati u ovom periodu. Sigurno je da će se ovo odraziti na odnos sa voljenom osobom, pa bi bilo dobro da pokušate da budete umereniji kada su vaše promene raspoloženja u pitanju. Emotivni partner se u ovom periodu mnogo više od vas trudi da održi vašu vezu stabilnom. Mogli biste da sledite njegov primer. Ako ste slobodni, više je nego izvesno da ćete to i ostati i kada ova sedmica prođe. Osobe koje vas privlače definitivno nisu ono što vam je potrebno. Negde vi to i sami znate, ali se trenutno zanosite nekim pričicama koje vam više koriste da „ubijete vreme“ i da vam se makar nešto dešava u životu. Lepi, a sami – a vreme za ljubav još uvek se čeka...

Posao

Povremeno ćete u ovom periodu raditi u korist svoje štete i trebali bi da to predupredite. Ne možete se postaviti previše isključivo u nekim situacijama, naročito ne u odnosu sa saradnicima, a pogotovo sa nadređenima. Evidentno je da vam ovi drugi nameću dosta komplikovane i zahtevne obaveze, ali ublažite svoje negodovanje i sklonost ka kritikama i oštrim rečima onda kada im vreme nije. Ako sami ne možete da se izborite sa nekim situacijama, poslušajte savet osobe koje je na vašoj strani i koja se samo trudi da vam pomogne i izađe u susret.

Novac

Dugovi koje ste u proteklom periodu napravili sada dolaze na naplatu. Manjak novca u novčaniku sada će biti teško nadoknaditi.

Zdravlje

Manjak energije, slabost imuniteta, problemi sa krvnom slikom – sve se ovo da popraviti ukoliko se više posvetite sebi.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni