savet za dan: 20.01.2017.

"Reagovanje u ljudskom odnosu je razumevanje samo sebe."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 16. do 22. januara 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Za Ovnove ove sedmice predlažemo lakšu hranu – povrćne supe i čorbe (eventualno sa pilećim mesom), dosta salate, ali bez jakih začina, a kao dezert možete konzumirati sutlijaše, kompote ili voće.

Ljubav

Ah... kad bi čovek tek tako lako mogao doneti neke odluke! S jedne strane – jako vas privlači jedna osoba, non stop razmišljate o njoj, maštate, pravite planove...svesni ste da druga strana itekako „trza“ na vas, pa mi nije jasno – šta vas onda sprečava i koči da se svemu prepustite? Funkcionišete ovih dana po principu „kreni-stani“, i pitanje je hoćete li uspeti da u svojoj glavi konačno „prelomite“ i zaplovite vodama ljubavi....Pratićemo situaciju pa ćemo videti kako vam ide...U postojećim emotivnim relacijama – pa, ne moraju baš svi da znaju da vam u ovom periodu baš i ne funkcioniše sve u odnosu kako treba. Neki od vas bi se možda upustili u neki flertić preko posla, čisto da razbijete monotoniju i ponovo se osetite dobro, ali nisam sigurna da bi to bio najpametniji potez u ovom periodu...

Posao

Aktivirano polje poslovne svakodnevice početkom ove sedmice baciće fokus na odnose sa kolegama i saradnicima. Moguće je da u ovom segmentu dođe do nesuglasica, promena u dogovorima, preteranog kriticizma. Naglašena je potreba da se što više posvetite poslovnim obavezama, jer morate računati da će vam to oduzeti dosta vremena. Neki potezi vaših kolega vam se ne sviđaju, a verovatno ćete se teško sporazumevati i dogovarati i sa šefovima. Nepredviđene blokade u dugogodišnjim saradnjama.

Novac

Poboljšanje kada su prilivi u pitanju. Ipak, polje dugovanja je još uvek jako potencirano, i morate dobro voditi računa kako preraspodeljujete postojeća sredstva.

Zdravlje

Do polovine nedelje stoji vam slabost i iscrpljenost i verovatno ćete se „boriti“ da ne podlegnete nekom virusu ili prehladi. Jako naglašena potreba da vodite računa o imunitetu.

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni