savet za dan: 02.05.2016.

"Danas preispitajmo svoje ideale i hrabro se upustimo u nova iskustva."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 2. maja do 8. maja 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ako ste onako, ljudski prionuli na neku dijetu, a ona ne daje rezultate nikako (broj kilograma na vagi ostaje apsolutno isti) razumite da je u pitanju metabolizam koji je u ovom periodu nešto usporeniji. Nemojte odustajati ako imate nameru da se u neko skorije vreme „uvučete“ u omiljene farmerke.

Ljubav

Ove sedmice, i to u njenom drugom delu mlad Mesec je u polju ozbiljnih partnerstava i braka. I vi sami, ako imate emotivnog partnera, osećate da su se neke stvari promenile. Shvatate gde ste i na koji način grešili u odnosu sa voljenom osobom i spremni ste da se vratite „korak unazad“ i ispravite to. I vaš partner se sada ponaša mnogo drugačije, stabilniji je, otvoreniji i pokazuje veću pažnju i bliskost. Pred vama dvoma su neki lepi dani, kada će ljubav i strast biti u porastu. Opustite se i uživajte, zaslužili ste. Kod onih koji su usamljeni, stvari su se nekako nakupile i počinju da vas pritiskaju. Smeta vam samoća, smeta vam što neku prošlost još uvek niste u potpunosti izbrisali iz glave, a svesni ste da se tu više ništa ne može uraditi. Pustite da se stvari slegnu. Biće ljubavi za vas, kada joj bude vreme...

Posao

Retrogradni Saturn i Mars su u polju posla i novca i evidentno je da sva vaša energija sada ide na ovaj segment. No, rezultati vam dolaze i to konstantno, tako da nije iznenađujuće što će se taj trend ne samo nastaviti, nego i pojačati u ovoj nedelji. Sada su vam najbitnije poslovne saradnje, tu ulažete sebe, ali ne možete da ne primetite da vi više ne tražite druge, već oni traže vas. Odgovorno izmirujete svoje obaveze, ali se u ovom periodu ipak spremite na blaga kašnjenja i na neke zastoje na koje nećete moći da utičete. Moguće su obnove saradničkih odnosa sa jakim klijentima iz prošlosti. Rad sa strancima.

Novac

Koliko god zaradili (a zarade su više nego izvesne) ipak primećujete da sav novac samo prosleđujete dalje. On odlazi na troškove, na neke nove, manje investicije i na pokrivanje dugovanja iz prethodnog perioda. Takav način funkcionisanja se nastavlja i ove sedmice.

Zdravlje

Još uvek niste u svom najboljem psiho fizičkom izdanju, ali vidi se da se situacija popravlja. I dalje je potrebno da vodite računa o sebi. Krećite se što više na svežem vazduhu.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni