postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana astrolog Danica
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 23. februara do 1. marta 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Od voća im se preporučuju grožđe, kupine, plave šljive, banana, ananas, kruška, limun, grejp. Od povrća treba da ima na trpezi krompir, papriku, patlidžan.

Ljubav

Slobodni ili bolje reći usamljeni nemaju podršku zvezda kada je njihov ljubavni život u pitanju. Fokus je na karijeru i posao gde se celi dajete. Pojedini će raditi na sebi. Pokušaće da stabilizuju neke prijateljske odnose koji su se poljuljali malo. Oni koji su u vezi mogu imati problema sa partnerom zbog njegovog egoističnog stava. To nećete moći da trpite. Slično prolaze i bračni ovog znaka.

Posao

Tamo gde je teško nije mesto za vas. Ovo posebno važi za ovu sedmicu. Dobro je raditi za budućnost i na duže staze. Inicijativa za mnoge stvari, posebno one nove, vam ne nedostaje. Držite se svog kursa i uspeh neće izostati. Pojedini će imati šansu da svoju delatnost prošire. Neki od vas će uspeti da stare ideje i planove pretoče u realnost. Samo napred!

Novac

Imate dobre prihode i može se reći da ste zadovoljni. Pazite se ipak je ova nedelja sklona naglim promenama na ovom polju. Rashodi se mogu naglo povećati, tako da vam kraj nedelje može doneti samo razočarenja što niste znali da stanete sa troškovima. Zato je potrebno da se držite svog budžeta i da ne preterujete sa ekstravagancijom i zadovoljstvima.

Zdravlje

Probleme u ovom polju mogu imati oni koji pate od visokog krvnog pritiska. Pun stresa i nervoze je prisutno kod većine ovog znaka, pa je moguće da nervna napetost neće proći tek tako. Posetite lekara.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni