postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 27. jula do 2. avgusta 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Tokom ove sedmice uspevate da pronađete pravu meru – nešto što vam je toliko nedostajalo u prethodnom periodu. Zalogaj – dva tamo, zalogaj – dva ovamo, sve probrano, sve fino, sve da počastite svoja čula. Da bi se osećali bolje, zaista je neophodno s vremena na vreme posrkati i neku supicu ili čorbicu.

Ljubav

Vladar vašeg znaka, Mars, tokom ove sedmice je u dosta stabilnijim pozicijama nego u prethodnom periodu. Uspevate da u kontaktima sa emotivnim ili bračnim partnerom sačuvate svoj mir, pa makar to bilo i prividno i pod jakom samokontrolom. Druga strana se u ovoj nedelji može ponašati dosta pokajnički, jer je svesna da je svojim ponašanjem isprovocirala neke sukobe. Doduše, pomaže i to što ste vi navukli oklop na sebe i ponašali se ledeno i nezainteresovano. Bili slobodni ili ne, u ovom periodu možete računati na povratke nekih bivših u vaš život. Niko ne kaže da nećete biti potreseni onim što se dešava, oooo hoćete itekako. Druga je stvar što ćete, bar za sada, ovoj osobi reći vrlo odlučno NE. Samo je pitanje koliko će dugo ta vaša odlučnost trajati... videćemo...

Posao

U mnogo ste boljem raspoloženju, kao da ste pronašli neku unutrašnju snagu i stabilnost i oguglali na ono što se dešava oko vas. Postoji problem? – opušteno, rešićemo. Kolege se raspravljaju? – nikakva frka, samo ćete se maknuti da ih ne slušate. Neko tvrdi za vas da ste pogrešili i pokušava da vam prebaci krivicu? – iznećete svoje argumente mrtvi hladni i ostaviti drugu stranu da se krčka u sopstvenom sosu. Naravno da razumete šta sam htela da vam kažem – sve je lako srediti kada ste vi jaki i čvrsto stojite. Iako biste jako voleli da se sve ono vezano za posao, pokreće malo brže, našli ste u sebi dovoljno strpljenja. Jasno vam je da se ide ka vašem cilju. A sada ste spremni i da ga sačekate.

Novac

Realno, potrebno vam je mnogo više novca nego što trenutno zarađujete. Ali isto tako realno – ne možete ga izmisliti. Zato ćete da se snađete sa onim što imate. Kada pogledate – mnogo više dobijate od nekih drugih. Niko vam nije kriv što ste nagomilali dugovanja.

Zdravlje

Pošto napete situacije popuštaju, popušta i unutrašnji pritisak koji osećate. Baš ste dobro. Ovu sedmicu sto posto sigurno hoćete iskoristiti za odmor. I neka, vreme je.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni