postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 23. novembra do 29. novembra 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Polako počinjete da se zanosite mišlju da biste stvarno trebali da prestanete da jedete i da se bacite na rekreaciju. Postoje mogućnosti da ovo čak i realizujete u narednim danima. No, dok se ne pokrenete malo više i dalje ćete sa uživanjem klopati, ali najradije meso. Sve vrste, ali preferirate junetinu.

Ljubav

Sigurno je da vas neka priča sve više obuzima. Pojedini će se zaklinjati da ovoliki intenzitet emocija i strasti nisu osetili nikada u životu. Sve se namešta za susrete, vi i druga strana ste opčinjeni i polako shvatate da se sve više vezujete. Pored one najdublje ljubavi koja se u vama budi, vi imate i savršenu komunikaciju sa ovom osobom i maltene telepatsku povezanost. Šta li će od sve ove lepote ispasti, to je već pitanje, ali obzirom da su aspekti Saturna uključeni u celu priču – ovo vam je sudbinski namenjeno i nećete moći da pobegnete tek tako. Ako ste u tajnom odnosu, to jest, ako već imate partnera a ova priča vam je sa strane, za sada niste u opasnosti da budete otkriveni. Samo, u narednom periodu ćete morati da se odlučite na koju ćete stranu, jer će biti bure, to vam obećavam. Generalno, kod onih u emotivnim vezama (koji su dobri i ne švrljaju) sledi porast ljubavi i intenziteta susreta. Odlično vreme je pred vama. Ukoliko ste kojim čudom do sada ostali sami ne brinite se – ova sedmica menja sve.

Posao

Oni kojima baš i niste mili ili im vaši uspesi smetaju, aktiviraće se u prvom delu sedmice. Ne brinite se, problemi su kratkotrajni, i više ćete vi njih izbaciti iz takta nego oni vas. Pred Škorpijama se otvara vreme kada dobro razmišljate o svojim narednim potezima. Pravite neke planove, kontaktirate ljude za koje smatrate da vam mogu pomoći i pripremate se da napravite neku formu preokreta. Do toga neće doći još uvek, ali polako – vaše vreme za prave stvari tek dolazi. Do tada – redovne obaveze i mnogo posla.

Novac

Iako dosta dobro držite konce svojih finansija u rukama, ipak vam se ne svidja što je priliva manje nego u prethodnom periodu. To vam nije jasno – radite više, a zarađujete manje. Pustite sada matematiku, nego se snalazite sa onim što imate.

Zdravlje

Bubrezi će polako početi da vam šalju neprijatne signale. Morate unositi više tečnosti.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni