postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | od 24 novembra do 30. novembra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Fanatične po prirodi, idu iz krajnosti u krajnost na svim poljima. Kada je ishrana u pitanju Ili gladuju ili se prejedaju. Ako odluče da drže dijetu, u tome će i istrajati, ali im treba dopustiti nekoliko slatkih grehova.

Ljubav

Imate velika očekivanja i planove,ali ste nesigurni kako se osoba koja vam se dopada oseća.Sa druge strane niste raščistili sa jednim odnosom koji se sa vremena na vreme obnavlja.Nemojte da dozvolite da vam obe osobe odu,svaka svojim putem i da vi ostanete sami.Potrebno je samo malo više truda,kao i iskrenosti,prvo prema sebi.Neuspesi na drugim poljima skreću vam pažnju od emotivnh događaja,ali možete doživeti i krah u okviru emotitivnog polja,ako čekate.

Posao

Problemi koje ste imali na poslovnom planu polako se stabilizuju. Sve što vam se događa vas transformiše I menja I ponekada I vas same iznenađuje koliko su to krupne promene. Gazite koracima uspeha, a mnogo što šta možete zahvaliti vašoj upornosti. Nemojte da pravite nagle pokrete kada je jedno poslovno partnerstvo u pitanju. Ta osoba vam je još uvek potrebna.

Novac

Kada pomislite na novac odmah vas zapuhne talas nervoze. Prilivi stižu, ali kada stavite na papir koliki su odlivi novca, odmah vam nije dobro. U ovoj nedelji isplatite sve račune.

Zdravlje

Zdravlje nije baš na visini. U ovoj nedelji su mogući urinološki problemi. Moguće virusne infekcije.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni