postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana astrolog Danica
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 2. februara do 8. februara 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Merkate šta ćete jesti. To je u suštini vaša osobina. Možete se ove nedelje opustiti dan-dva ali nikako više i preko toga.

Ljubav

Bilo šta kada osvajate morate napraviti prvo izbor svojih postupaka, a zatim složiti jedinstvo misli i osećanja.Posle toga do vas dopire odlučnost da idete do ispunjenje svojih želja. Danas vam se ispunjavaju želje. Harmoničan odnos u partnerstvu. Duboka osećanja su ostvarena. Bićete zadovoljni i optimistični. Pojedini ovog znaka će imati prinove u porodici, samim tim novine i osveženje u braku dolazi sa novim članom porodice.

Posao

Vaša potreba da se dokazujete na radnom mestu će malo napraviti zbrku u nekim odnosima sa kolegama. Nije pravi sukob u pitanju, ali neki problemi nastupaju bespotrebno. Svoje kalitete i znanje morate da plasirate na drugačiji način. U ovoj nedelji mogu da izostanu reči hvale od strane nadređenih, iako ste sve te pohvale zaslužili.

Novac

Finansijska situacija je kao ringišpil kada ste vi u pitanju. Bitno je da novac dolazi. Neko od bliskih vam traži pomoć tokom ove nedelje. Na vama je da dobro razmislite da li prihvatate ili ne.

Zdravlje

Problemi sa cirkulacijom, stopalima. Moguća prehlada.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni