savet za dan: 27.07.2016.

"'ZLOBA JE NEUKROTIVA, PA I ONDA KADA JOJ UCINITE NAJVECE DOBROCINSTVO' (Ezop) "

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 25. jula do 31. jula 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Apetit je I tokom ovog perioda u potpunosti promenljiv I van ravnoteže. Škorpije kao da ne uspevaju da pronađu “zlatnu sredinu” I idu iz krajnosti u krajnost – ili se prejedaju ili gladuju. Ako nastavite ovim tempom, opet ćete ugroziti svoj imunitet…

Ljubav

Slobodni flertuju, flertuju, flertuju….mislim da vam je već pomalo muka od tolikog flertovanja, a realizacija I konkretizacija svega ovoga je blago rečeno – nikakva. Nekako se uvek mimoilazite sa osobom koja vas neodoljivo privlači. S druge strane – svesni ste da I vi privlačite nju I prosto vam nije jasno zbog čega se sve odugovlači I prolongira. Nemojte razbijati glavu ovim stvarima, pogotovo što je evidentno da u ovom periodu nekako ne možete doći do “stabilnog tla” kada je ljubav u pitanju. Oni u emotivnim vezama I brakovima sve više shvataju da je razmimoilaženje u komunikaciji sa partnerom sve veće. Džaba vašeg truda kada ništa ne ide onako kako bi trebalo. Iskreno rečeno, samo je pitanje vremena kada će neki odnosi prestati da postoje. Oboje pokušavate da dominirate situacijom.

Posao

Ono što vam najviše smeta u ovom periodu je odnos sa nadređenim osobama. Trenutno tu postoji jedno hladno poštovanje, ali je evidentno da stvari ne funkcionišu I da će pre ili kasnije doći do problema. Iskreno rečeno, sada samo od vas zavisi koliko ste spremni na kompromis I na “spuštanje lopte” u komunikaciji sa šefovima. Drugi deo sedmice po ovom pitanju može zaista testirati vaše živce do maksimuma. Imajte svoju dobrobit na umu. Ni odnos sa kolegama nije najbolji. Iako su međuljudski odnosi loši, evidentno je da vi napredujete I niko ne može poreći da su vaši rezultati odlični.

Novac

Stoji da vi već neko vreme dobro sabirate I oduzimate u svojoj glavi pre nego što izvadite pare iz džepa, ali neki put troškove je nemoguće kontrolisati. Ovo će naročito biti naglašeno u drugom delu sedmice, kada novac lako klizi iz džepa. Nepovoljno je I za bilo kakve veće investicije.

Zdravlje

Odlično! Jedini problem se može javiti kod onih koji se bave sportom, jer postoji opasnost I od povreda, ali se možete I “preforsirati”.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni