postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 22. septembra do 28. septembra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Jabuke su bogate vitaminima, mineralima, vlaknima, fitohemikalijama i kao takve su savršene za detoksikaciju. Tokom ovog perioda, vama Škorpijama bi najviše prijale.

Ljubav

U narednom periodu moraćete dosta toga da prepustite partneru. Osećate nervozu i blago nezadovoljstvo a napetost pretvarate u sukob i nerazumevanje. Vi ne dozvoljavate da vam se neko meša i odlučuje umesto vas, međutim, kako sada niste u stanju da situaciju u kojoj se nalazite pravilno sagledate, nekako ćete samo od sebe dozvoliti da partner sve odluči i preuzme inicijativu. Ne osećate se ni dovoljno podržano, ni voljeno, a želite da se neko i o vama brine, odnosno da vam pruži razumevanje i pažnju. Kako ste veoma samostalni i svesni sebe vi i ne delujete kao neko kome su nežnost, pažnja i podrška potrebni.

Posao

Pomalo ste se umorili da sve držite pod kontrolom i da svi budu zadovoljni. Bili ste opušteni s vremena na vreme i puni poverenja prema nekom od saradnika, pa ste sada bago šokirani njegovim/njenim stavom. Nemate potrebe da budete surovi sada. Ostavite to iza sebe. Mnogi od vas ipak idu ka stabilnosti, iako ih okolnosti stežu i prave ograničenja.

Novac

U principu vladate ovim poljem, iako prilivi su odmah i odlivi novca. Izostaje dobitak. Neko iz familije vam traži pomoć ili pozajmicu. Vi najbolje znate šta vam je činiti.

Zdravlje

Jajnici i bešika mogu vam biti smetnja tokom ove nedelje. Naravno, kod muškaraca je to prostata.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni