postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana astrolog Danica
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | od 15. decembra do 21. decembra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Imate čelično zdravlje, ali psihološki problemi mogu da “samelju” vaše fizičko telo… Negde morate da ispucate taj višak energije a to uglavnom mogu biti borilačke veštine. Klonite se začina koji vam iritiraju sluzokožu.

Ljubav

Škorpije bi trebalo zbog problema da se sa nekim posavetuju, biće im lakše da realno sagledaju situaciju. Idu rasterećujući dani za sve Škorpije. Biće raspoloženja i jedan vedriji pogled na tekuće događaje. Radni napori tih dana preporučuje se jedino Škorpijama koje su same, jer ih ni nova poznanastva neće emotivno uzdrmati. Zauzeti, će svojim svojim partnerima pružiti samo fizičke dokaze svoje ljubavi i to u količinama po kojima su i poznate u astrologiji. Čuvajte se, u ovom periodu ste skloni da vašu energiju okrećete na nešto apstraktna interesovanja.

Posao

Osećaj nadmoći i potrebe za akcijom će se buditi ovih dana. Iako nerado, tekuće obaveze morate ozbiljno preispitati i naavaliti na njihovo završavanje. Možda će vam neko od saradnika odvlačiti pažnju i energiju, ali ne brinite sve će se razjasniti već tokom prvih dana u ovoj nedelji. Oni koji se bave modom, dizajnom, umetnošću imaće dobrih mogućnosti da napreduju. Ne shvatite loše zamerke nekog od kolega na kraju radne nedelje. Ta sugestija može samo da vam pomogne da napredujete u pravom smeru.

Novac

Novac vam neće zadavati previše briga, a u nekim navratima ćete ga nemilice i trošiti. Nakon 18.decembra možete svojom domitljatošću da ostvarite zavidnu dobit.

Zdravlje

Umor i umor i sam umor… Pad imunološkog sistema.Pazite na srčane smetnje.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni