savet za dan: 24.09.2016.

"Mi vidimo druge pre svega kroz prizmu sopstvenih predrasuda (Antoni de Melo)"

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 19. do 25. septembra 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Taman ste vi lepo mislili da ste konačno doveli sebe u red po pitanju hrane, kad eto Venere u vašem znaku. I šta ćemo sada? Pa ništa, spremite se da se opet borite sa svojim apetitima, a naročito obratite pažnju na slatkiše – nemojte da budete u varijanti “Poješću sve kolačiće”!

Ljubav

Pa ako ste sami, nemojte da propuštate ovu sedmicu! Vreme vam je da se zaljubite, nemojte tražiti izgovore, nemojte se sklanjati od nekih osoba koje pokušavaju da privuku vašu pažnju. U suštini – pred Škorpijama se otvaraju izvanredne mogućnosti da uđu u jedan lep emotivni odnos. Toliko dugo ste čekali na pravu priliku, nemojte sada strahovati I preispitivati se previše! Oni koji su u emotivnim vezama su svesni da stanje kod njih nije ni malo dobro. No, vi oklevate da povučete neki konkretniji potez, kao da čekate da druga strana bude ta koja će doneti odluku. Realno gledano – vaše veze su u ozbiljnom preispitivanju I pitanje je koliko će dugo ova mučna situacija još trajati. U bračnim zajednicama stvari su polako počele da dolaze na svoje mesto. Strast se vratila između vas I voljene osobe. Super!

Posao

Reći da vam je na bilo koji način loše u poslovnom segmentu prosto ne bi bila istina. Ima tu nekih sitnica tehničke ili papirološke prirode, ali I na to ćete staviti tačku do polovine nedelje. Ono što jeste veći problem je odnos sa nadređenima. Šefovi zakeraju, a vi ih ne fermate. Vrti se tu neka napeta I loša energija, ali I to će se brzo srediti. U suštini – vreme je da počnete ozbiljno da naplaćujete svoj trud iz prethodnog perioda. U smislu – Škorpijama idu promene posla ili pozicija na bolje, idu vam nove poslovne ponude, I šta god da u ovom periodu započnete – trajaće I doneti vam veliko zadovoljstvo!

Novac

Prilivima ne možet da se požalite I to je ona dobra strana finansijskog segmenta. No, to ne znači da ste u potpunosti bez problema. Morate platiti neke dugove, zatvoriti neke obaveze, a moguće je I da će vas “sačekati” veće kamate na dugovanja….

Zdravlje

Imunitet kod mlađih pripadnika znaka još uvek nije stabilizovan. Kod starije populacije se mogu javiti problemi sa kostima, glavoboljom, alergijama.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni