postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 8. februara do 14. februara 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ohoho! Ma je li moguće da ste i vi rešili da povučete ručnu kočnicu kada je klopa u pitanju, a da ubacite u petu brzinu kada pričamo o rekreaciji? Izgleda da jeste, ovo je za svaku pohvalu! Najbliža prodavnica zdrave hrane biće „napadnuta“ jer vi kada presecate sa lošim, onda to radite ozbiljno i temeljno.

Ljubav

Drage moje Škorpije, uzalud vi pokušavate da zadržite oklop oko sebe, odmerenost i kontrolisanje situacije...na licu vam se vidi sve ono što osećate. Kada pogledate osobu koja vam se dopada, tim pogledom biste progoreli rupu u čeličnom zidu....ali i dalje stojite i ne radite ama baš ništa. Šta čekate? Pravi momenat, pravi trenutak? Nesigurni ste, a šta vas zadržava i sputava, to samo vi znate. U svakom slučaju, vaša simpatija može bukvalno u momentu izvući reakciju iz vas. I to će se i dogoditi ove nedelje. Neke lepe emotivne priče mogu otpočeti i jedino što je sigurno jeste da je ova osoba neizmerno bitna za vas. Na koliko dugo – to ćemo tek videti. A vi koji ste u dužim emotivnim vezama ili braku – hajte budite malo strpljiviji ove sedmice. Izgleda da vam svaka sitnica unosi nervozu i burno reagujete, iako realno i nema pravih osnova za tako nešto. Drugi deo sedmice je dosta bolji, ne pravite problem bez problema.

Posao

Zaista nema razloga da provocirate sukobe u nekim kolegijalnim ili saradničkim odnosima. Niti da terate mak na konac u odnosu sa šefovima. Prolazna nervoza trajaće u prva dva dana i onda će se strasti smiriti. Generalno je vaša poslovna situacija dosta stabilna, sad – druga je stvar što biste vi odmah nebu pod oblake. Neka poslovna dešavanja imaju svoj tempo na koji vi sada ne možete uticati. Dolazite do konkretizacije važnog dogovora, koji može biti povezan čak i sa stranim firmama ili predstavništvima.

Novac

Dobre mogućnosti za ulaganja, ali i naplata onoga što ste u prethodnom periodu odradili. Iako niste planirali, moraćete da izdvojite deo novca za neke popravke ili troškove vezane za porodični dom. Privatnici se mogu upustiti u jednu jaču investiciju.

Zdravlje

Gledajte da uzmete malo vremena i za sebe i da se odmorite. Imaćete pad energije u prvoj polovini nedelje, pa tada možete potkačiti i neki sezonski virus.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni