postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 25. avgusta do 31. avgusta 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Laneno seme je popularan lek za razne digestivne problem, uključujući gastritis. Kašika lanenog semena se sipa u čašu vode i ostavi da odstoji 12 sati. Nakon toga procedite i popijte.

Ljubav

Usamljeni u ovom periodu mogu očekivati početak nove ljubavi, a oni koji istu već imaju, uživaće u zadovoljstvu i odmoru. Vi koji ste iskoristili želje i odluke ulazite u period mira i stabilizacije vaše veze. Ako vam se još uvek budu ponavljali zamršeni problemi, budite strpljivi, a i uporni jer će napori uroditi plodom. Treba da znate da je ovo početak uspešnog perioda za vas.

Posao

Posedujete mudrost, a i tako vam ne nedostaje, iskoristite to tako da će vaša natprosečna inteligencija i znanje doprineti pobeđivanju problema u koji ste upali na poslovnom planu. Oni koji su se tako opuštano i bezbrižno ponašali u svom poslu u ovom periodu biće iznenađeni otkrivanjem neke tajne. Ne prihvatajte kompromis kao model rešenja situacje u kojoj ste se našli. Gledajte da ovaj period prođete bez stresova i preterivanja bilo koje vrste.

Novac

Može vam nedostajati za neke krupnije planove, ali za svakodnevno funkcionisanje, novca će biti. Malo ćete odahnuti nakon dobitka pri kraaju nedelje.

Zdravlje

Nervoza čini svoje. Pazite se glavobolje. Idite lekaru, ne pijte lekove po svom nahođenju.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni