postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | od 28. jula do 3. avgusta 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Slabe tačke su polni organi, jajnici, bubrezi, jetra, bronhije, , prostata, bešika grlo, mozak i uši.

Ljubav

Možete biti vrlo napeti, agresivni i raspoloženi za svađe i skandale. Zbog loše samokontrole, Škorpije koje su u vezama stvoriće sami sebi veliki problem. Ovaj period je izuzetno kritičan za one Škorpije koje su odnedavno u braku. Ne izgovarajte teške reči, mogu biti kobne po vaš brak, dovešće vas čak i do razvoda. Pokušajte da izbrojite do deset i da obuzdate svoj temperament, jer ako sebi dozvolite da realno promislite, shvatićete da je problem kompleksniji nego što vam se čini. Škorpije slobodnjaci uleteće u vezu koja će biti nabijena divljim strastima.

Posao

Kada je posao u pitanju, došlo je vaših pet minuta. O ovakvim događajima već dugo maštate, a još dugo ćete ih pamtiti. Nepisana je pravilo kada čeznete za nečim toga nigde nema, a kada se najmanje nadate i kada njamanje očekujete, sve dolazi samo. Što je najinteresantnije pojaviće se više opcija pa ćete biti na muci i za koju varijantu da se opredelite. Pokušajte da mudro odaberete na koju stranu da idete.

Novac

I ova nedelja nije nešto slavna kada su novčani dobici u pitanju, ali u najavi imate dobre vesti. Ne sumnjajte. Nema komplikacija u zadnjem trenu.

Zdravlje

Problemi sa unutrašnjim organima, posebno jetrom. Nije naodmet posetiti zubara.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni