postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 30. marta do 5. aprila 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Zdravlje od vas traži određene korekcije u ishrani. Savet nutricioniste je poželjen. Morate da znate šta vašem organizmu prija,a šta ne. Neke Škorpije mogu da krenu sa nekim restrikcijama i dijetama u ovom periodu.

Ljubav

Venera je u sopstvenom znaku i vama pozicionirana u polju partnerstva i braka što će vam doneti lepe momente sa partnerom. Ugodni trenuci će obnoviti vašu vezu ako je bilo nekih problema do sada. Razumevanje može da bude na nivou sada. Slobodni mogu imati sreće da upoznaju nekog zanimljivog. U ovoj nedelji mogu započeti neke interesantne veze. Bićete dobar savetodavac svojim prijateljima kada je tema “ljubav” u pitanju.

Posao

Ova nedelja će se brzo i pod pritiskom odvijati na polju posla. Ako imate neke dugoročne planove sada nije vreme da se time bavite, u stvari nećete imati vremena od užurbane svakodnevice. Pojedini će dobiti veću odgovornost na ovom polju što će u startu osetiti kao veliki pritisak. Odmah se kod vas budi perfekcionizam koji duboko u sebi imate. Obezbedite sebi neke kvalitetne saradnike ako su vas postavili na mesto šefa.

Novac

U ovoj nedelji nećete biti toliko zadovolnji prihodima. U suštini biste trebali više pažnje da obratite na rashode koje imate. Počeli ste da trošite previše i na nebitne stvari.

Zdravlje

Nemojte da izbegavate konsultacije sa lekarima jer i najmanji problem može da vam iskomplikuje neke zdravstvene tegobe koji se javljaju izvesno vreme. Problemi sa probavnim sistemom, srcem, a moguće su i povremene migrene.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni