postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | od 1. septembra do 7. septembra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Skloni ste raznim užicima, pa je i hrana i piće jedno od tih zadovoljstava. Niste posebno vešti oko pripreme, ali vam je ukus istančan. Kako godine budu išle moraćete više da povedete računa o ishrani, jer obično Škorpije znaju da se ugoje kako stare.

Ljubav

Mnogi od vas imaju zabranjenu ljubav. Ista je neostvarljiva jer ugrožava nečiju sreću. Nađite snage da dovedete sebe ponovo u normalno stanje kako biste mogli potražiti novi put ljubavi, jer ovaj ne vodi nikuda. Ima i vas koji živite u lepom i stabilnom braku. Isti se zove uspešan jer među vama postoji razumevanje i poštovanje. Možda bi trebalo makar u ovom periodu da pokažete više emocija prema svom bračnom drugu.

Posao

Vama kao da je dosadilo sve! Nedelja gde je teško pokrenuti vas, iako se vi trudite iz “petinih žila”. Ako ste nadređeni, uživaćete u nečijem pokušaju da dođe do vas i mirno ćete posmatrati kako se situacije dešavaju. U jednom trenutku ćete se setiti kako je vama bilo dok ste gazili svoje staze, pa ćete toj osobi izaći u suret. To dobro delo vas može motivisati i ostaviti dubok trag.

Novac

Imate priliv novca, ali taj isti novac morate proslediti dalje. U svakom slučaju znate da ne smete i da nema potrebe da brinete, jer to samo utiče na zdravlje. Prosto ste nemoćni da bilo šta uradite da bi se povećao vaš budžet.

Zdravlje

Obratite pažnju na aritmiju. Problemi sa kičmom su takođe ustaljeni.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni