savet za dan: 31.08.2016.

"Inteligencija je sposobnost prilagođavanje promenama"

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 29. avgusta do 4. septembra 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

I ove sedmice će vas mučiti to što prosto ne možete da odolite dobrom zalogaju, a posle se kajete kada shvatite da ste se prejeli, da se osećate teško I samo imate želju da “malo prilegnete, samo pola sata….”. Ipak, od drugog dela nedelje imate više šansi da kontrolišete apetit….

Ljubav

Tranzitna Venera je ušla u vaše polje podsvesti, tajni….Evidentno je da kod slobodnih Škorpija postoji jaka naklonost prema jednoj osobi, ali još uvek vi ne znate šta da po tom pitanju uradite….Jedini savet za vas je da trenutno pustite da se situacije odvijaju svojim tokom I da sačekate. Znam da vam je više muka od čekanja, ali drugačije trenutno ne može. Kod nekih od vas postoji šansa za ostvarivanje tajnog emotivnog odnosa, ali je moguće da je ta osoba zauzeta….U emotivnim vezama I brakovima konačno su neki crni oblaci počeli da se razilaze nad vama I voljenom osobom. Ova sedmica može velikom broju vas doneti smirenje koje vam je toliko bilo potrebno. Međutim, ima I onih odnosa gde ćete I vi I partner sve više upadati u razmišljanja tipa – ima li ova veza smisla? Sačekajte, proverite, ne žurite nigde….

Posao

Odavno se niste osećali ovako dobro kada je posao u pitanju. Čak vas ni loš odnos sa nadređenima ne može “spustiti”, a ni zaustaviti u namerama da osvojite ono što želite. Autoriteti će u ovoj nedelji gledati svaki vaš potez I budite sigurni da će vam zameriti I za najmanju moguću sitnicu. Ipak, ne izgleda mi da će vas to na bilo koji način dotaknuti – svoj posao obavljate kako treba, a u isto vreme tražite nove mogućnosti. Veliki broj Škorpija će krenuti sa ozbiljnim razmišljanjima o promeni posla. Samo ćete čekati prave informacije I otvaranje pravog trenutka. Rešili ste da vas ništa neće zaustaviti u napredovanju.

Novac

Iako ste malo zabrinuti zbog nekih troškova koji su se neočekivano pojavili, vaša je finansijska situacija I tokom ove sedmice više nego dobra. Otvaraju se nove mogućnosti za neke prilive kroz dodatno poslovno angažovanje. Sve u svemu – “plivate” bez po muke….

Zdravlje

Kod starijih pripadnika znaka I ove se sedmice mogu javiti problemi sa probavom I stomačnim delom. Mlađa populacija Škorpija je više nego dobro.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni