savet za dan: 20.01.2017.

"Reagovanje u ljudskom odnosu je razumevanje samo sebe."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 16. do 22. januara 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Energija je na vrlo niskom nivou, a povremeno vas hvataju i talasi depresije. Ovo se stanje može donekle popraviti ishranom – više jedite crveno meso, zeleno povrće, ribu, pomorandže, jaja.

Ljubav

Opet dolazi do distanciranja kada su vaši emotivni odnosi u pitanju. Vi ćete biti osoba koja će se zatvoriti i posvetiti nekim drugim situacijama u mnogo većoj meri, nego voljenoj osobi. Evidentno je da ste okupirani poslovnom ili materijalnom problematikom, ali ne biste smeli baš da dopustite da odnos sa emotivnim partnerom stagnira zbog toga. Pokušajte da pronađete više vremena za zajedničke trenutke. Slobodne Škorpije su u ovom periodu povezane sa dve osobe – jedna može biti iz kruga prijatelja, a druga iz segmenta posla. Ni vi sami ne znate kojoj biste od njih trenutno „dali prednost“ – moguće je da još uvek u svojoj glavi niste raščistili šta tačno osećate... i prema kome...

Posao

Promene u planovima, promene u dogovorima, zastoji u poslednjem trenutku i na sve to – dosta komplikovani odnosi sa ljudima sa kojima sarađujete. Sve ovo vas čeka od samog početka sedmice u koju ulazite. Takođe, neke promene koje se dešavaju u poslovnom okruženju vam se ne dopadaju ni malo i još uvek niste sigurni kako će se odraziti na vas. Do samog kraja radne nedelje očekuje vas užurban tempo dešavanja, borba sa blokadama i težinom. Biće ovo naporan period za vas.

Novac

Neka dugovanja iz proteklog perioda na koja ste „zaboravili“, sada dolaze na naplatu. Naravno, u najnezgodnijem mogućem momentu.

Zdravlje

Zdravstveni segment je i dalje prilično „rovit“. Potrebno vam je više odmora nego inače. Kod starije populacije moguće su tegobe vezane za kičmu, noge, venski sistem.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni