postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 5. oktobra do 11. oktobra 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ne znam da li znate ono pravilo da treba minimum trideset puta sažvakati zalogaj pre nego što ga progutate? Naravno da ne znate....i naravno da ne primenjujete. Primetićete i sami, kako nedelja bude odmicala – bićete sve gladniji i gladniji. Doduše nije se probudila samo glad, već svi apetiti... ali što se hrane tiče – spremite se da svakodnevno punite ispražnjeni frižider.

Ljubav

Ako ste malo “petljali” po tajnim odnosima I zabranjenom voću, sada se osećate više nego dobro. Ne možemo da kažemo da vas baš savest “boli” zbog svega ovoga, poenta je u tome da vas je tajna afera itekako digla u nebesa I ponovo imate osećaj da vam se vaš entuzijazam vratio. Dobro je što će ovo, bar za sada, ostati sakriveno od radoznalih očiju. Postoji mogućnost da je ovo osoba sa kojom ste I ranije nešto imali ili bivši emotivni partner. Uživajte, koliko god da traje. Ukoliko ste u dužoj emotivnoj vezi ili braku videćete u drugom delu sedmice da je moguće da se stvari vrate na svoje. Imali ste jedan period kada je bilo maltene nemoguće napraviti neko kompromisno rešenje I kada ste smatrali da se više ništa ne može učiniti. Jedan razgovor (verovali ili ne – neki put je samo to potrebno!) koji će biti iskreniji I otvoreniji od drugih, vratiće vas I partnera jedno drugom. Drage nam slobodne Škorpije hitaju u susret jednom ozbiljnom I značajnom poznanstvu za koje će pozornica krenuti da se priprema u drugom delu ove nedelje.

Posao

Kao što sam I obećala u prethodnom nedeljnom horoskopu, od ove sedmice Škorpijama počinje da sviće. Više niste u priči zvanoj – Daleko je Sunce – naprotiv. Sve ono što ste u prethodnom periodu radili sada počinje da pokazuje svoje plodove I sigurno je da ćete imati posla preko glave. Sad, budite svesni da ćete hteli ne hteli, morati da radite od jutra do sutra, ali nemojte da kukate – sve stižete, sve završavate I sve dolazi na svoje mesto. Budite sigurni da drugi itekako primećuju I vaš rad I vaše zalaganje I vaše rezultate I možete samo da se unapred radujete beneficijama koje ćete imati od toga. Ako se to ne dogodi u ovoj nedelji, u narednoj sigurno hoće. Počinju neki uvodni dogovori oko bitnih saradnji koje će se otvoriti pred vama.

Novac

Novac nije problem – novca ima…..da, dobro ste me čuli – Škorpijama novac stiže. Nije ni čudo, obzirom na to koliko radite. U prvom delu nedelje mislim da ćete morati da platite neko dugovanje za koje ste se nadali da ćete moći da ga zaobiđete. E, pa ne može. Platite I to konačno stavite ad acta.

Zdravlje

Neuporedivo ste bolje nego u nekom dužem prethodnom periodu. Puni energije. Sjajno.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni