postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | od 21. aprila do 27. aprila 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ove nedelje će isplivati najlepša strana Škorpija. Potpuno ste stabilni, odlučni i uporni u svemu što je dobro za vas. Tako ćete se odnositi i prema hrani, kao i svom organizmu. Pri dobrom ste apetitu, ali pažljivo birate svoj meni. Za pravo čudo u svemu ste odmereni, a pri tom sretni i zadovoljni. Mogli bi malo preterati u slatkišima.

Posao

Mnoge muke kroz koje ste prošli sa Saturnom u vašem sazvežđu, svojom upornošću i željom za dokazivanjem, uspeli ste da prevaziđete. Upravo ste ušli u period koji će vam za ovakvo ponašanje doneti obilate nagrade. Najbolja ostvarenja možete postići na polju inostranstva. Svaka simbolika inostranstva donosi lepu poslovnu priču.

Novac

Ni za novac ne bi trebali da brinete. Ukoliko ste ipak bili u dužoj finansijskoj krizi, nekako vam se same okolnosti slažu i omogućavaju bolju zaradu. Tu su mogući i dobici preko dragih osoba, kao i službenih putovanja, putovanja iz zadovoljstva… Da ne zaboravimo vaš hobi, jer bi ga lako mogli unovčiti.

Ljubav

Škorpije znaju i te kako da uživaju. Emotivno ispunjenje im podiže pozitivnu energiju koju uspešno šire na sve osobe oko sebe. Venera je i dalje u vašem astrološkom polju ljubavi, a pri tom je odlično podržana od drugih planeta. Prijatno iznenađenje mogla bi da vam priredi crna markantna osoba. Radi se o starijem partneru koji je tradicionalan, odlučan i strpljiv. Škorpija sa kojom bi se prvenstveno nadmetali komentarima, na kraju će vas osvojiti. Romantična priča sa jednim boemom osvojila bi vam srce pri prvom kontaktu. I na ljubavnom planu inostranstvo će odigrati bitnu ulogu. Da li partner živi u inostranstvu ili često putuje… upoznajete ga na putovanju… Sa ovakvom osobom najlepše ćete se uklopiti. Poznanstvo do koga dolazi na javnom mestu, vodi vas u tajnu ljubav. Nemojte da se začudite, kada vas stalni partner zaprosi. Vreme je za venčanja i zajednički život.

Zdravlje

Vama vlada neverovatno jaka pozitivna energija.

astrolog Biljana Klark - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni