postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | od 20. oktobra do 26. oktobra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

LAVANDA je od davnina korišćena za lečenje nesanice, bolesti nerava i lošeg varenja. Stavljana je u tople, opuštajuće kupke koje su obezbeđivale miran san, a danas se, ipak, najčešće koristi za pravljenje čaja. Osim što opušta mišiće, smiruje nervozu i uznemirenost, čaj od lavande deluje blagotvorno i u slučajevima poremećaja spavanja.

Ljubav

Za Škorpije treće dekade naredni period biće dosta iscrpljujući. Veoma ste impulsivni, ćudljivi i nepredvidivi. Nervoza i promenjljive emocije utiču na vaše ponašanje. Preosetljivi ste na svaki partnerov gest. Kada ste u vezi tražite maksimum ljubavi, pažnje i podrške, a ako vam se učini da to ne dobijate postajete sumnjičavi, nemirni, povlačite se u sebe i analizirate partnera. Zbog toga je partner neodlučan i ne zna na koji način da vam priđe. On očekuje od vas da se otvorite, a to je vama veoma teško. Želeli biste promene na emotivnom planu jer mnogi od vas koji su u dužoj vezi osećaju neispunjenje i nezadovoljstvo. Tražite strast i jake emocije koje vas pokreću i čine zadovoljnim, ali to već duže vreme ne dobijate. Uskoro ćete učiniti neke radikalnije korake ka emotivnom planu i u sadašnjoj vezi, a za sada još uvek niste spremni za nešto novo.

Posao

Još uvek ne možete da odahnete i da se opustite kada je posao u pitanju. Imate neke ponude i sve u najavi zvuči jako dobro, ali jednostavno nije vreme. Većim delom ste sklonili prepreke koje su se nalazile na vašem putu, ostalo je još malo. Ne posustajte. Neka opaska će vas trgnuti sredinom nedelje. Možda je to prava motivacija.

Novac

Neki novac krijete i od sami sebe. Jesto to dobro, ali va nedelja vam donosi manje prilive od očekivnih ili određena ograničenja, pa je moguće da ono što ste ostavili po strani dam orate da potrošite sada.

Zdravlje

Imate ponovni problem sa kičmom i kostima. Manjak energije nadoknadite odmorom.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni