postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 25. maja do 31. maja 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Vi ste „svaštojed“ i iskoristićete priliku da probate sve. Jer, svaka hrana je jedno novo iskustvo u kome se može uživati. Od brze hrane do najkomplikovanijih jela – Škorpijin apetit je neverovatan. Ove sedmice nećete sebe „maziti“ – bićete u žurbi, i verovatno samo usput ubacivati „ogrev“ da organizam može da nastavi da funkcioniše dalje. Pekare i fast fudovi – čuvajte se!

Ljubav

Svidelo vam se to ili ne, prošlost se sve više sprema da vas primi u zagrljaj. „Sudar“ retrogradnog Merkura i Marsa, vladara vašeg znaka, tokom ove sedmice, prodrmaće Škorpionski emotivni mir iz temelja. U svačijem životu postoji „ona neka“ osoba zbog koje uvek brže zakuca srce, a sada vam sledi susret, kontakt sa njom. Naravno, ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, ovo svakako nije dobro, ali generalno nisam sigurna da će čak i onima slobodnima doneti nešto što valja. Ipak, nećete moći da se obuzdate i da ne „poletite“....samo nemojte posle da slećete prinudno...

Posao

Retro Saturn u polju posla i zarada koji se lagano približava ulasku u vaš znak, čini da neke situacije postaju sve više opterećujuće po vas. Borba za promene i boljitak postaje iz dana u dan sve napornija, ali će od sredine nedelje stvari konačno početi sa okretanjem u vašu korist. Šansa koju ste čekali, obećanje kojem ste se nadali, prilika za koju ste znali da je nećete propustiti – vreme je da zaista počnete da se dižete.

Novac

Iako ste dosta zaduženi (a neki od tih dugova će doći na naplatu u ovom periodu) ipak ste u boljoj poziciji od drugih, jer su prilivi em stabilni, em postoji tendencija da se povećavaju. Pamet u glavu i odredite prioritete.

Zdravlje

Neke stare boljke mogu vas ponovo opterećivati. Ugroženi su vam naročito zglobovi, kičma, kukovi. Sve više shvatate da vam je hitno potrebno vežbanje ili neki drugi tip rekreacije.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni