postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | od 27. oktobra do 2. novembra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Kod vas je se desilo totolno osvešćenje tokom proteklog perioda kada je vaša ishrana u pitanju. Većina je već iskorigovala način ishrane. Ovo posebno važi za predstavnike druge dekade ovog znaka, jer ih je Pluton iz Jarca podržao da naprave promenu u načinu razmišljanja (tranzitira kroz vaše prirodno polje logike, misli).

Ljubav

Već duže vreme razmišljate o ženi koja je zauzeta i sa kojom je gotovo nemoguće ostvariti kontakt. Ali pošto je ljubav slepa, može se i razumeti taj vaš iracionalni zahtev. Ako je ta osoba u znaku Riba, mogli biste da se ohrabrite. Ali isto tako biste mogli da dođete u sukob sa njenim partnerom, kojeg verovatno već duže vreme poznajete. Neprestani izazovi su prava stvar za tebe i prosto si spreman da započneš nove avanture i uzbuđenja. Ovo posebno važi za Škorpije iz prve dekade. Ostali ponekada nesvesno stvaraju probleme i neizvesne situacije. To dosta skreće pažnju na njih, ali to vam ni malo ne smeta.

Posao

Moraćeš malo da se povinjuješ okolini koja nije dinamična i da pristaneš na neke kompromise, bar neko vreme kada je posao u pitanju. Već praviš planove, ali je bitno da još malo budeš strpljiv. Sve dođe na svoje. Onima koji stupaju u nove poslove, sledi ozbiljnija faza, partneri imaju dosta razumevanja. Zato nema potrebe da budete rastrzani sada i da unapred pokušavate da pravite korake do kojih je potrebno vreme da dođete.

Novac

Promene su nastupile i to bolje po vas, ali je ujedno dobro što ste vi promenili stavove po pitanju toga i što ste strpljiviji i niste skloni bespotrebnim troškovima. Postoje i dugovi, ali svesni ste da sve dođe na svoje.

Zdravlje

Povišena temperatura je moguća tokom ove nedelje. Pazite se povreda i posekotina.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni