savet za dan: 27.05.2016.

"Inventivnost i intuicija danas nas vode do najsmelijih dostignuća. Čuvajmo nerve."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 23. maja do 29. maja 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ispada da ste konačno uspeli da pronađete šta vam zaista prija. Moguće je da su Škorpije na novom režimu ishrane koji im u potpunosti odgovara i čini da se osećate „kao novi“. I imunitet i raspoloženje su se popravili u potpunosti i sada već opuštenije možete uživati u slatkim i slanim zadovoljstvima...

Ljubav

Za slobodne Škorpije ovo je jedna prilično nestabilna sedmica. Strasti u vama su jake, a ako postoji osoba koja vam se dopada već neko vreme, svim silama ćete se truditi da je osvojite. Da je moguće da tokom ove nedelje dođe do vašeg spajanja, to stoji, pa šta da vam kažem osim – dajte sve od sebe! Ako nemate nekog za koga ste zainteresovani, okretaćete se ka bivšim ljubavnicima, tražeći samo prolaznu razonodu i neobaveznu avanturu. No, dobro, ni to nije toliko loše sve dok ne uplićete pojam „ljubav“ jer njoj ovde definitivno mesta nema. Ako imate partnera, neke tenzije su prilično jake u prvom delu sedmice. Nemojte upasti u grešku i početi sa izvlačenjem starih problema ponovo na dnevni red. Umesto toga, zgrabite svoje voljeno biće i svu ovu povećanu energiju potrošite na ljubav, strast i uživanje!

Posao

Međuljudski odnosi su sada prilično pod tenzijom i biće teško održati neku normalnu svakodnevnu komunikaciju sa onima kojima ste okruženi u poslovnom segmentu. Problematičan je odnos sa kolegama i saradnicima, ali i sa onima koji su vam nadređeni, pa vam se savetuje da se više posvetite poslu, a manje raspravama. I sami znate da ste kao radnik odlični, ali da imate prilično oštar jezik, kojim možete napraviti veliku štetu, prvenstveno sebi. U dogovorima sa poslovnim partnerima kompromis je neophodan, koliko god vam se neke situacije ne dopadale. Biće vremena da kažete šta imate, ali ne sad.

Novac

Imate neke odlične šanse za dobru zaradu, a dobićete neke mogućnosti i za dodatne prilive koje niste očekivali. Ono što vam i dalje stoji kao loše jesu povećani troškovi, pa gledajte da balansirate i da se snalazite. Jedno dugovanje ćete morati da platite, koliko god vam to ne prijalo...

Zdravlje

Iako ste dosta bolje nego ranije, još uvek zdravstveni segment nije stabilan. Naročito bi starija populacija trebala da više vodi računa o sebi. Uradite krvnu sliku.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni