savet za dan: 10.12.2016.

"Reagovanje u ljudskom odnosu je razumevanje samo sebe."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 5. decembra do 11. decembra 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Kada budete stali na vagu, neće vam biti dobro. Takođe, onaj deo u ormaru sa garderobom u varijanti “ovo ću nositi samo da skinem neko kilo” postaje sve popunjeniji. Škorpije su konačno rešile da kažu – e, sad je bilo dosta. Nećete mnogo smanjiti obroke, samo ćete krenuti na rekreaciju….sve trčeći…

Ljubav

Evidentno je da tokom ove sedmice vi I emotivni partner dobijate jaču priliku da se usaglasite. Neke priče koje su odlagane ili teme koje ste zaobilazili, sada počinju da dolaze na dnevni red. Oboje ste svesni da nešto podhitno mora da se menja u vašem načinu funkcionisanja. Dobro je što ćete uspeti da pronađete zajednički jezik I da pokušate da sredite situaciju. Ne kažem da će ovo ići preko noći, ali na dobrom ste putu….Slobodne Škorpije gore, gore, izgoreće! Ono što se probudilo u vama teško je kontrolisati – ako postoji osoba koja vam se dopada, navalićete svim silama na nju, I malo je verovatno da će vam “pobeći”. Ako pak ne postoji trenutno neko ko vas interesuje, ne berite brigu – sigurno je da će se takva osoba I pojaviti. Burna dešavanja, strast koja prosto kulja iz vas….šta će od svega ovoga biti na kraju balade, to nam tek ostaje da vidimo…

Posao

Budite sigurni – u ovom periodu ne postoji teorijska šansa da ne budete zadovoljni situacijom u posovnom segmentu. Kod vas sve trenutno funkcioniše baš onako kako treba – imate ogromno samopuzdanje, stabilnost, u isto vreme ste puni energije, a opet – ne rasipate se I znate tačno na koju stranu da se usmerite. Jednostavno, vaše su odluke bez greške. Na sve ovo, do vas će tokom sedmice stići jedna ozbiljna ponuda koja se može vezivati za inostranstvo ili saradnju sa strancima. Dobre vesti I pozitivne informacije vas zatrpavaju sa svih strana. Čekali ste ovo dugo – sada iskoristite maksimalno!

Novac

Iako je vaš finansijski segment odličan, bilo bi dobro da novac usmerite na pravu stranu. Znači, bez nekog sumanutog trošenja I rasipanja para na nešto što vam je zaista nepotrebno.

Zdravlje

Zdravstveni segment je odličan. Ne postoje nikakvi problemi, bilo da ste mlađi ili stariji pripadnik ovog znaka. Kao što rekoh gore u segmentu za hranu – sada je pravi trenutak da budete I fizički aktivni.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni