postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana astrolog Danica
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | od 15. decembra do 21. decembra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Već je dobro poznato das u vaše slabe tačke bubrezi i bešika. Izbegavajte sve što iritira te organe, a to su začini, senf, alkohol…

Ljubav

Ulenjili ste se i vidite samo sebe i svoj žal za izgubljenim u životu. Neke Vage druge dekade biće posvećene obavezama, ambiciozne i preduzimljive, a partner će se osećati usamljen. Vage koje očekuju rešenje nekih pravnih stvari ili neku važnu vest iz inostranstva, a opet se tiče njihovog privatnog života, neće više biti u neizvesnosti ali ni zadovoljne ishodom. Ostalim Vagama u ljubavi još uvek im nije sreća naklonjena pa je bolje da se malo osame i pripreme za nastupajuće uzbudljive događaje. Vage koje su već u vezi nerado će se razdvojiti od partnera na kraće vreme zbog iskrslih obaveza koje se ne mogu izbeći.

Posao

Možete biti poljuljani navalom nekih ideja, ali istovremeno uzbuđenje može da padne kada uvidite da nije baš tako lako ostvarljivo kako vam se na prvi pogled čini. Uz sve napore koje ulažete nećete moći da sakrijete neke antipatije prema doskorašnjim saradnicima. Većini Vaga se savetuje da odvoje vremena da naprave dobar radni plan, jer nešto sadašnjem nedostaje.

Novac

Pokazaće se da ste se uludo nadali nekoj većoj sumi novca. Ipak će vam neko nesebično pomoći, tako da ne “bežite” od prijateljske pozajmice ukoliko vam je ona neophodna, a iz priloženog (kada vidite stanje računa) i jeste.

Zdravlje

Ojačajte svoj organizam. Pazite se nazeba. Problemi sa bešikom i bubrezima.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni