postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 27. jula do 2. avgusta 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Taman da se malo okrenete zdravijoj ishrani i da obraćate pažnju na to šta jedete, kad eto vladara vašeg znaka ponovo u tranzitu kroz Lava (u retrogradnom kretanju) i vi kao da ste se vratili po još jednu dozu bogate, kalorične hrane. Doduše, sada imate priliku da malo redukujete obroke jer ste se opametili, obzirom da ste se zaokruglili. Što više voća u ovom periodu – naročito lubenica! Vaši bubrezi će vam biti zahvalni.

Ljubav

Vi idete „unazad“, vladar vašeg polja ljubavi ide „unazad“... i šta novo očekivati u ovom periodu? A baš vam je to nešto NOVO potrebno.....Dosta vam je starih priča, dosta vam je starih obrazaca emotivnih veza, želite nešto da vas podigne, da vam donese pozitivnu energiju, želite da letite, da trčite, da se smejete srca ispunjenog ljubavlju. Eh...sad...žao mi je što moram to da kažem, ali sada – ništa od tog posla. Zato, drage moje Vage – prihvatite ono što imate u ovom trenutku. Možda vas odnos sa emotivnim partnerom opterećuje i smara, ali šta mislite o tome da pokušate da se prilagodite malo više jedno drugom? Možda da ispravite neke greške, i vi i voljena osoba....da se ponovo približite, da ponovo uspostavite onaj emotivni sklad? Nije nemoguće, verujte mi, samo je potrebno malo truda.

Posao

Došlo je vreme da se reše problemi vezano za privatni posao. Isto tako, ovo je dobar period da završavate bilo šta oko nekretnina, a Vage koje se baš bave ovim poslom – u narednom će periodu osetiti bitnije pomake. Generalno, ne može da se ospori da se neke situacije na poslu sređuju, malo same od sebe, a malo uz vaše jače učešće. Prilično ste „zagrizli“ da završite sve zaostatke i da zatvorite neka poglavlja. Sam kraj sedmice može doneti nešto jače razmimoilaženje sa nadređenom osobom. Uzalud je buniti se oko nekih njegovih primedbi, ovu bitku ne možete da dobijete.

Novac

Na žalost, sigurno je da dugovi dolaze na naplatu. Ovo će posebno biti naglašeno u prvom delu sedmice. Pošto ste verovatno na više strana dužni, dobro odaberite čemu ćete dati prioritet. Ne znam da li je sada vreme da se bavite renoviranjem u kući, ali moguće je da se neke stvari sada zaista moraju uraditi.

Zdravlje

Pokušavate da se rešite nekih loših navika, za koje ste svesni koliko vam smetaju, ali ovo za sada ne ide najbolje. Ne odustajte.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni