postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | od 29. septembra do 5. oktobra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ukoliko imate problem sa masnom kožom idealna je sledeća maska. Umitite belance i dodajte kašiku griza. Nanesenu masku držite 20 minuta. Posle 20 minuta kružnim pokretima masirajte lice, pa tek onda isperite hladnom vodom, nakon koje ćete naneti vašu omiljenu kremu.

Ljubav

U narednom periodu bićete promenjljivog raspoloženja i osetljivi. U jednom trenutku osetićete potpuno zadovoljstvo i harmoniju u vezi, a već u sledećem ćete poželiti da se osamite i pobegnete negde daleko i sakrijete se od svih. Morate se pripremiti na to da vas ljudi retko kad potpuno razumeju i danima skoro ne znaju kako se zaista osećate i šta vam je potrebno. Upravo će tako sada i biti i sa vašim partnerom koji će pokušati na svoj način da vam se približi, ali mu vi to nećete dozvoliti, niti ćete mu u tome pomoći.

Posao

Nestrpljivi ste kada je posao u pitanju. Izgleda kao da ste se probudili i ne sviđa vam se ralnost koju ste zatekli kada je poslovno polje u pitanju. Ponovni zastoji treba da vas motivišu da nađete pravi pravac za vas, a ne da vas ubija u pojam. Neka ideja će vam se svideti, ali nije vreme da je plasirate. Nedelja vam je dobra da se prispitate oko prioriteta na polju posla. Pojedini ovog znaka mogu izgubiti dugogodišnji posao.

Novac

Brinete se oko tuđih finansija. To radite zaista savršeno. Neke novine koje ćete uneti u čitavu poslovnu priču, može vam doneti satisfakciju u svakom pogledu. Veći novčani priliv novca na početku nedelje.

Zdravlje

Podložni ste povredama i posekotinama. Pazite na cirkulaciju, slaba vam je tokom ove nedelje.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni