postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 29. juna do 5. jula 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ona simpatična rečenica iz našeg filma je – manje vina, manje vina....a kod vas bi to otprilike izgledalo – manje svega, manje svega....Razumete poentu, zar ne? Doručak neka bude dobar i obilan da bi podmirio vaše potrebe i dao vam jedan jak energetski podsticaj za napore tokom dana. Ručak i večera moraju biti mnogo lakši, a ako je moguće – ovo drugo i preskočite i zadovoljite se nekim lakim voćem...

Ljubav

U porodičnim odnosima i dužim emotivnim vezama ovo može biti dosta nestabilan period, jer je partner razdražljiv i svaka mu dlaka smeta. Doduše i vi se ponašate kao uvređena primadona i čak i ne pokušavate da poradite na ovom problemu. Budite malo više pravedni, pa ćete shvatiti da ste delimično i vi krivi za ovo. Na lep način možete razgovarati sa voljenom osobom u drugom delu sedmice. Slobodni su željni da iskoriste prilike koje im se ukazuju. Ja moram napomenuti da su vaša očekivanja od veza koje pokrećete u ovom periodu dosta velika, i da one mogu krenuti nerealno dobro... ali ipak budite malo na oprezu. Nije zlato baš sve što sija...

Posao

Zbog aspekta Urana sa vašom vladarkom Venerom – budite spremni na promene u okviru posla, ali i u okviru saradnji u kojima funkcionišete. Nema ovde ničeg lošeg, naprotiv – ne zaboravite da su promene sastavni deo života i da će vam u ovom periodu verovatno doneti samo dobro. Zbog Marsa u polju nadređenih osoba, ne preporučuje se da ulazite u sukob sa autoritetima. Iskoristite ono što vam je priroda dala – šarmantnost i sposobnost diplomatije – na taj način postižete sve što želite.

Novac

Mars vlada vašim poljem zarada i nema baš neku blistavu poziciju u znaku Raka. Ovo vama lično donosi da morate ulagati mnogo više energije da biste bili na pozitivnoj nuli. U ovom periodu ste skloni da uzimate kredite i da se zadužujete, što vam se nikako ne preporučuje.

Zdravlje

Zbog prilično zaštitničke kombinacije vaše vladarke sa Jupiterom, koji je baš vladar vašeg polja zdravlja, dosta ste u ovom životnom segmentu sačuvani. Ipak treba biti obazriv – sve vezano za stomačnu duplju je sada slaba tačka. Ne preterujte ni u čemu.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni