postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 31. avgusta do 6. septembra 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ove nedelje možete da se malo (ali samo malo) opustite i da u nešto većoj meri uživate u svojim omiljenim slatkišima. Tranziti planeta su takvi da ćete brzo trošiti ono što pojedete, pa kad je već tako iskoristite priliku i dajte sebi malo na volju. Bilo bi ipak dobro kada biste više konzumirali voćne salate nego čokoladne i kremaste poslastice...

Ljubav

I u dužim emotivnim vezama i u brakovima sledi vam period nervoze. U pojedinim trenucima izgleda kao da čekate samo jednu partnerovu reč pa da ospete paljbu. Naročito će prva polovina nedelje biti intenzivna po ovom pitanju. U suštini, kada sednete i razmislite malo, stvari se i ne dešavaju toliko loše, ali vi sada imate tendenciju da preuveličavate sve. Moguće je da su u vama proradili strahovi - da partner nema dovoljno emocija prema vama, da nije zainteresovan za nekog drugog, da ne krije nešto od vas...i tako dalje. Šta reći osim – ako vam ovo postane u narednom periodu uobičajena rutina, nemojte posle padati u nesvest kada dobijete adekvatan odgovor od druge strane. Čuvajte svoje veze i brakove i spustite malo loptu. Što se slobodnih Vaga tiče – totalno ste nezadovoljni. Nešto je taman krenulo kako treba....i stalo. Zbunjenost, sumnja, nesigurnost....biće bolje u drugom delu sedmice.

Posao

Brzo, intenzivno, kriza, problem... i u poslednjem trenutku rešenje koje izvlačite a ni sami ne znate odakle. Ovo je ukratko opis dešavanja u većem delu radne nedelje. Tek ćete tamo negde u petak moći da danete dušom kao čovek. Ove sedmice će osnovna simbolika vašeg znaka – balans – dobiti na svom punom značenju. Vi ste faktor koji u ovom periodu uspeva da pomiri zaraćene strane, uspeva da snagom i kreativnošću svojih ideja nađe kompromisno rešenje za sve. A šta ćete vi lično imati od toga? Iskreno – ove nedelje jako malo. No, polako – ima još dana za megdana....tj. vaše vreme za priznanje tek dolazi.

Novac

Možda dosta toga uspevate da rešite, ali svoju komplikovanu finansijsku situaciju baš i ne. Rata kredita se mora platiti, obaveze se moraju izmiriti i bićete vrlo tužni gledajući svoj poluprazan novčanik. A šta da se radi...i tu će nekad valjda svanuti...

Zdravlje

Uglavnom vam ništa pod milim Bogom ne fali, ali u ovom periodu volite da malo dramatizujete i da naterate sve da se vrte oko vas. U suštini, potrebno vam je malo pažnje i brige drugih da biste se osećali dobro.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni