savet za dan: 23.10.2016.

"Čovjeka ćete najbolje upoznati ako ga promatrate kako se ponaša kad se nešto dijeli besplatno. ANDRIC"

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 24. do 30. oktobra 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

U ovoj nedelji bi bilo dobro da u potpunosti sebi uskratite slatkiše I da se okrenete hrani koja će vam podići imunitet, ali I poboljšati krvnu sliku. Od mesa – junetina I riba, a povrće je neophodno u većim količinama I to naročito paradajz, cvekla, bundeva, spanać, karfiol.

Ljubav

Vi kad rešite da se zaljubite, ali onako stvarno, obično iskomplikujete sebi život. Pa šta da vam kažem – otprilike vas takva situacija čeka I sada. Novo poznanstvo sa osobom koja ne mora biti iz vašeg mesta rođenja, sa kojom čak možete imati I razliku u godinama. Ako kažem da ćete se dopasti jedno drugom, to je slabo. Prosto rečeno – odlepićete. Oboje. Pošto su počeci emotivnih odnosa u ovoj nedelji jako podržani planetarnim aspektima, računajte da će ova priča biti dugo, dugo u vašem životu. Takođe, računajte na to da je komplikovana….pa sad, neka vam je sa srećom! U dužim emotivnim vezama slabo razumevanje. Vi u klin,partner u ploču. Gledajte da ovo sređujete što pre. U bračnim zajednicama vrlo dobra atmosfera, spremnost na kompromis I obostrani trud da se veza unapredi I poboljša.

Posao

Emotivni život je nekima divan, neki drugi se nerviraju zbog njega….ali svim pripadnicima ovog znaka jedno je isto – poslovni segment funkcioniše odlično! Ne samo da ste se vi na potpuno drugačiji način postavili prema svojim obavezama, već imate I odlične predloge I inicijativu, spremni ste da se svojski potrudite….i zato nije ni čudo što automatski dobijate podršku od saradnika I autoriteta. Ne samo to – mnoge od vas u ovoj nedelji očekuje unapređenje ili poslovna ponuda kojoj neće moći da kažu “ne”. Oni koji rade sa strancima su u još boljoj poziciji. Generalno – novi putevi se otvaraju pred vama!

Novac

Stoji da još uvek imate neke sitnije novčane obaveze iz prethodnog perioda. Sa tim biste trebali da već u prvoj polovini nedelje I završite. Finansijski segment je sada stabilan, dobri prilivi I zadovoljstvo.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka mogu osetiti neke hronične tegobe, naročito ako se one vezuju za kičmu, noge ili krvne sudove. Kod mlađe generacije – odlično, ali delujte preventivno što se imuniteta tiče.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni