postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana astrolog Danica
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 2. marta do 8. marta 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Proteinska hrana, ali i morski plodovi mogu da vam prijaju tokom ove sedmice. Zeleno povrće bi trebalo da se nađe na vašem meniju.

Ljubav

Biće strasti, ali i neprijatnosti na ovom planu, posebno ako ste predstavnike prve i druge dekade. Svađe su neminovne za neke predstavnike ovog znaka. Mnoge Vage koje su u braku doživeće neprijatna suočavanja. Agresivnom stavom izazvaćete još agresivniju reakciju, pa pokušajte da se uzdržite, jer sada nije bitno ko je u pravu, već je bitno da se izbegne katastrofa. Nekim Vagama će se pojaviti bivši partner. Imaćete poziv za druženje sa njegove/njene strane, ali na vama je šta ćete da odlučite.

Posao

Moći ćete da se plasirate dobro na poslu jer ćete imati podršku šefova. Još uvek su neki odnosi nejasni na ovom planu, ali se uzdržite nekih komentara. Oni koji se bave papirologijom mogu ostvariti dobre uspehe na ovom planu, posebno na početku nedelje.

Novac

Možete da bude taj koji će čuvati tuđ novac ili preko čijeg računa će stići nečiji priliv novca. U svakom slučaju ove nedelje ga ima i više nego dovoljno. Znaćete da se snađete sa pristiglim računima i da vam ostane nakon plaćanja.

Zdravlje

Morate čuvati oči, srce, kičmu i krvotok. I potrebno je da više vremena provodite na svežem vazduhu.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni