postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 18. maja do 24. maja 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Nekoliko užina baziranih na voću dovešće njenu ishranu u red, za svaki slučaj obezbedite joj suvo grožđe i ananas, koji će uvek biti na dohvat ruke.

Ljubav

Usamljeni mogu oklevati u jednoj lepoj komunikaciji. Nisu sigurni šta žele, a kasnije se mogu kajati. Oni koji su u vezi su okupirani nekim drugim stvarima što može stvoriti revolt kod partnera. Bračni parovi se nalaze u sličnoj situaciji. Više će vam prijati da provodite vreme sa bližnjima ili na poslu nego sa životnim saputnikom.

Posao

Merkurovog hod unazad će vas staviti na preispitivanju nekih odluka od ranije. Možete biti jako staloženi a istovremeno izuzetno nervozni pri donošenju odluka. Ugledajte se na staro, promenite neke segmente i sačekajte. Ovo nije vreme za nešto novo. Nadređeni su zadovoljni vašim radom, dok vi sami niste.

Novac

Tokom ove nedelje polje finansija nije dobro postavljeno. Može čak i neki dobitak izostati, kako se priblažava kraj nedelje i Sunce uđe u znak Blizanca imate mnogo boljih šansi da budete zadovoljni. Ove dobre vibracije će se posebno odraziti tokom naredne nedelje. Imate čemu da se nadate.

Zdravlje

Ovo polje vam je dobro postavljeno, ali ipak se čuvajte prehlada, virusnih infekcija što može više da bude odraz promenjljivih vremenskih uslova.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni