postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | od 20. oktobra do 26. oktobra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Recept za VODNJIK-u - 300 g kleke - 5 kg oskoruša - 300 g šipuraka - 20 l vode Oskoruše operite, odstranite peteljke i stavite u drveno bure (ako nemate može i plastično). Dodajte šipurak zavijen u nekoliko slojeva gaze i kleku. Prelijte vodom, dobro zatvorite i ostavite na sobnoj temperaturi. Posle 35-40 dana, odlivajte onoliko vodnjike koliko je potrebno, procedite, zasladite medom i pijte po čašu-dve dnevno. Ukoliko vam ukus bude „jak“ možete da je razredite vodom. Koliko vodnjike odaspete za piće, toliko vode dolijte u bure. Tako će ovaj napitak da traje i ostane gotovo neizmenjen do proleća.

Ljubav

Kao podanici planete ljubavi, kad god se ljubavi predate to ne može biti pogrešno, jer tada najviše živite i osećate zadovoljstvo i ispunjenje. Vage prve dekade osetiće ometanje planova i verovatno usporiti nešto vezano za posao i finansije. Morate biti oprezni, taktični i strpljivi. To je na planu emocija još važnije jer će mnogi od vas osetiti nezadovljstvo, osamljenost , krizu u braku ili vezi, a za one jakih emocija i strasti i sukobe sa partnerom. Partner je promenjljivog raspoloženja, zatvoren, nepristupačan i okrenut sebi, pa morate naći način da uspostavite pravi kontakt i izbegnete rasprave i sukobe.

Posao

Greška je što nekima prepuštate inicijativu. Koncentracija vam popušta i to nije dobro. Pojedini će se latiti i nekog nelegalnog posla, sve u nadi da će neki dinar više zaraditi. Pazite se ekstremnih akcija sada u tom polju. Jednostavno sada nemate sreće. Pokušajte da razvrstate ponude i da se latite nečeg ozbiljnog. Još je ostala ova nedelja u nizu loših ili bolje reći tumbanih situacija na poslovnom planu.

Novac

Kritična finansijska situacija vas tera na ogromnu nervozu i ćorsokak. Neki dobici izostaju, makar u onom očekivanom obliku ili bolje reći količini.

Zdravlje

Niste u dobroj kondiciji, tako da je to uglavnom osnova za sve tegobe koje vam telo alarmira.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni