postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | od 21. jula do 27. jula 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Čajevi i mineralna voda može dosta pomoći Vagama u njihovim problemima sa bubrezima i mokraćnim kanalima. Lagana ishrana, salate, posebno zelena su preporučljive, ali Vage kao stari sladokusci ne mogu se uzdržati da ne pojednu poneko parče čokolade.

Ljubav

Kod ovog emotivnog znaka, gde se osećanja vrlo prefinjena već dugo vlada depresija i nezadovoljstvo. U ovom periodu vi ćete blago osetiti poboljšanje vašeg raspoloženja. Tome će doprineti uticaj nekih pozitvnih osoba sa kojima ste počeli da se družite. Posle dužeg vremena bićete raspoloženi za ljubav i romantiku, izaći ćete malo iz sebe i svojih snova, a to će vam jako prijati. Vage prve dekade posebno će se osećati lepo, zadovoljno i blistaće svojom romantikom i šarmom.

Posao

Imaćete promenjljive želje, smene raspoloženja, a to će uticati na vaš posao tokom ove nedelje. Postaćete neodlučniji i skloni promenama više nego ikad. I vaše kolege i saradnici se osećaju slično, pa probajte da zajedno pronađete rešenje. Za većinu Vaga uskoro nastupa stabilniji period, posebno ako su iz prve dekade. Vage koje su navikle da se sve odvija po njihovim željama i planovima mogu biti iznenađeni otporom i odlučnošću koju će iskazati pojedini saradnici.

Novac

Novac pristiže. Pokušajte da ne trošite na nebitne stvari. Ako planirate da ulažete u neki veći posao sačekajte neke bolje momente.

Zdravlje

Pazite se povreda kolena i stopala. Imunološki system vam nije u redu, pa nije zgoreg da odete na konsultacije kod lekara.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni