postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 18. avgusta do 24. avgusta 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Može vam se učiniti da je hrana potpuno bezukusna bez soli ili dodatnih adetiva, ali nađite “slast” u konzumaciji sirovog povrća.

Ljubav

Vage druge dekade se osećaju kao da do ovog trenutka nije imalo ni trunčice svetla na emotivnom polju. Tek ćete uvideti pravu sliku i pravo stanje odnosa, veze ili braka. Ispada da ste tražili „iglu u plastu sena“ ili da ste se nadmetali sa slepim čovekom u detektovanju oblika, a da su vam iznenada stavil povez preko očiju. Predstavnicima ovog zodijačkog znaka prve dekade će biti maksimalno naklonjeni astro-uticajima od značaja za ljubavne odnose i komunikaciju svake vrste. Nema potrebe da se sada premišljate, jasno sagledajte sve i slobodno iskoristite svaku šansu koja je prava.

Posao

Apsolutni mrak je u tvom poslovnom životu ili barem ti zatvaraš oči ispred svega što je za neke druge vredno i značajno. Kao da si opsednut da razrešavaš probleme koji su u suštini nepostojeći. Nalaziš se u periodu koji je kulminacija nepovoljnih uticaja u tvom poslovnom polju.

Novac

Pomoć svojih, a i prijatelja je još uvek aktuelna kada je novac u pitanju. Izostaće novčani dobitak koji ste zaradili. Ne zadužujte se.

Zdravlje

Bešika, genitalije i mokraćni kanali…

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni