postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | od 27. oktobra do 2. novembra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Kod vas se pak već duže vreme dešava tranzit Saturna, pa hteli ili ne imali ste razne faze kada je način ishrane u pitanju. Od stresa su neki predstavnii ovog znaka dobili višak kilogram proteklih dve godine, a pojedini su pak drastično skinuli kilograme, ali više na nervnoj bazi. Zarad vašeg zdravlja morate u oba slučaja da stabilizujete ovo polje.

Ljubav

Polje ljubavi je naglašeno ovih dana za gotovo sve Vage, koji mogu da preteraju želeći da u svojim uživanjima zagrle život široko raširenim rukama. Može vam se desiti da bez obzira na to da li ste u vezi ili ne, počnete da flertujete sa osobom koju već duže vreme poznajete. Trebalo bi da razmislite, jer možda kvarite jedno dobro prijateljstvo, a započinjete nešto što i vi sami znate da nema budućnosti. Žene su vrlo probirljive po pitanju partnera, može se desiti da popuste u svojim strogim kriterijumima. Nije to ništa loše, naročito kada je u pitanju kolega koji nije već duže vreme po vašim kriterijumima, ali su vas određene oklonosti zbližile.

Posao

Konačno ti se otvaraju mogućnosti za razvoj i prosperitet na svim poljima. Dugo su te pratili nezadovoljstvo i materijalni problemi. Sada sve kreće sa mrtve tačke. Pruža ti se šansa da nadređeni vidi jasnije sve zastoje i ružne priče koje su okruživale vas i vaš odnos. Raščistio si sa svima koji su te sputavali u tvom životu i više nego si svestan da samo napred i ono što te čeka tamo u budućnosti je prava stvar za tebe. Snaga ti se regeneriše i polako ti se vraćaju optimizam, entuzijazam i vera. Za tebe je uvek bilo teško da ulažeš sebe i svoju energiju u nešto što ti drugi nameću, zato si i našao podsticaj i volju kroz novine koje su u najavi u ovom polju. Sa starim si završio.

Novac

Još uvek imaš ograničenja na ovom polju, ali sa iskustvom ( uglavnom lošim ) koje je iza tebe možeš napraviti dobar temelj za stabilniju budućnost kada su materijalnosti u pitanju. Nije vreme za neka ulaganja i ubrzanja, a protok novca kreće da biva konstantan.

Zdravlje

Moguće su alergije kao i pojava starih zdravstvenih problema. Ovo posebno važi za predstavnike prve dekade.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni