postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | od 1. septembra do 7. septembra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Za vas je jako bitno da obedujete u jednoj mirnoj i opuštenoj atmosferi. Nema savršenijeg zadovoljstva od toga. Treba da unosite dovoljno joda i mineral bakra.

Ljubav

Došli ste u sukob sa sobom i okolinom kao i sa sebi bliskima. Preživljavate velike krize, jer vam je život postao besmislen i prazan. Nikako ne razumete da se događa i kraj ljubavi. Još jedna vrsta ljubavi mora se pripremiti za jedan teži ljubavni period koji nailazi. Srećom biće kratak. Morate razumeti da je ponekad dovoljan i jedan lep događaj koji bi mogao povući sledeći.

Posao

Ne dozvoljavate da se po vama vidi nezadovoljstvo poslom i onome što vam se dešavalo u prethodnom periodu. Osobe na koje ste računali pokažu svoje pravo lice. Posebno će vam jedna osoba iz vašeg okruženja, sa kojom ste najviše vezani poslom usmeriti pažnju na neke propuste i na ljude koji vam se poltronišu.

Novac

Bilo je troškova i sami znate gde se treba ograničiti i gde ne treba da dajete ono što u suštini još uvek ne posedujete. Pazite se novčanih transakcija, jer možete napraviti grešku tokom sredine nedelje.

Zdravlje

Stres je prisutan, a creva i želudac reaguju. Nema većih potrebe za odlaskom kod lekara.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni