savet za dan: 28.07.2016.

"'KO CINI DOBRO OD NJEGA SE JOS VISE DOBRA OCEKUJE' (I. Andric) "

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 25. jula do 31. jula 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Eh….kada bi ovako bilo baš svakog dana….vi tokom ovog perioda idete sa jedne proslave na drugu, svaki čas vas zivkaju ljudi na rođendane, na veselja, na neke poslovne ručkove, čak I na neka malo elitnija okupljanja…Ako ništa drugo, makar će vas voljena osoba izvesti na romantičnu večeru….

Ljubav

Ne može se poreći da slobodne Vage sada imaju ljubavnih prilika koliko god im srce hoće. Takođe, ovo kao da je period kada ste vi iz dana u dan aktivni u svim društvenim dešavanjima, a pozivi za izlaske, proslave I druženja prosto “pljušte” sa svih strana. Prilično je lako u ovakvim uslovima zaneti se na brzinu I zaljubiti se preko noći. Međutim, pitanje je da li je ovaj odnos sada uopšte održiv, jer mi se čini da lično vi možda niste spremni da se obavežete na nešto ozbiljnije. Zato I ne biste trebali da žurite – dajte sebi dovoljno vremena da dobro upoznate osobu koja vam se dopada. Možda vam se posle par dana I neće sviđati baš toliko….Vage u emotivnim vezama I brakovima nemaju trenutno baš najbolji odnos sa partnerom. Još uvek nije došlo do nekih većih rasprava ali itekako “miriše” na tako nešto u skoroj budućnosti.

Posao

Vaši planovi su dosta ambiciozni, ali nisam sigurna da možete I da ih realizujete na način na koji priželjkujete. Stoji da imate podršku nekih jakih osoba, ali čini mi se da čak ni to sada neće biti dovoljno da biste svoje planove I ostvarili. Moguće je da će se neke stvari prolongirati, što će vas jako iznervirati I baciti u razmišljanje. Saradnje sa strancima “klackaju” u ovom periodu I potrebno je uspostaviti bolju komunikaciju sa poslovnim partnerima. Promene koje želite da uvedete u poslovni segment sada teško zaživljavaju. Sve u svemu – mnogo truda, a realizacija prilično oskudna. Nećete biti zadovoljni.

Novac

Moguće je da ćete ostati bez priliva kojem ste se nadali, ili će on biti prolongiran za narednu sedmicu. S druge strane – nagomilali ste neplaćene obaveze I sada ćete morati dobro da kalkulišete da biste ispoštovali makar jedan njihov deo.

Zdravlje

Povremeni padovi u psihičkom smislu naročito bi mogli postati aktuelni u drugom delu nedelje. Odmarajte se I uzmite više vremena za sebe.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni