savet za dan: 20.01.2017.

"Reagovanje u ljudskom odnosu je razumevanje samo sebe."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 16. do 22. januara 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ako do sada niste koristili kurkumu, mogli biste da probate – ne samo da je možete iskoristiti kao začin, već će ona, u kombinaciji sa medom doprineti da se osećate bolje i ojačate svoj imunitet.

Ljubav

Problem u komunikaciji između vas i emotivnog partnera dosta je naglašen tokom ove nedelje. Niti ste vi niti voljena osoba nešto naročito spremni za kompromise, najviše iz ubeđenja da ste u pravu i da druga strana ima prevelike zahteve. Naročito ćete vi biti kruti i autoritativni, pa biste trebali da malo „omekšate“ svoj stav prema voljenoj osobi. Ušli ste u period kada će se nesuglasice češće javljati, i trebali biste da to maksimalno predupredite i ublažite. Ako ste slobodni – velika privlačnost prema jednoj osobi je sve izraženija. Ni sami niste sigurni da li da „krenete u napad“ ili da ukočite – neke prepreke definitivno postoje ovde, a moguće je da je osoba koja vam se dopada starija ili zauzeta.

Posao

Teško uspevate da kontrolišete dešavanja u poslovnom segmentu. Ni vi niste trenutno u svom najboljem izdanju, dozvoljavate da vam neke prilike promiču ispred nosa, a posvećujete svoju punu pažnju nebitnim stvarima ili redovnim obavezama. Problemi u komunikaciji sa svima sa kojima dolazite u kontakt – ovo ne moraju biti konkretno rasprave, već se sve može odraziti i kroz nemogućnost postizanja sporazumnog rešenja i dogovora. Takođe, očekujte blokade kod poslova za koje ste mislili da ste ih već priveli kraju.

Novac

Povlačili ste neke pogrešne poteze i našli se u situaciji da morate da se prebrojavate. Doduše, ovo jeste kratkotrajno stanje – ali zato – više razmišljanja naredni put!

Zdravlje

Grlo vam je još uvek vrlo osetljivo i potrudite se da kroz adekvatno oblačenje, konzumiranje vitamina i čajeva poboljšate svoj imunitet. Starijoj populaciji problemi sa kretanjem, nogama, venama.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni