postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 27. aprila do 3. maja 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Vagama prijaju maslinovo ulje, piletina i teletina. Mango, japanska dunja, mandarina, žuta breskva, kajsija, dinja, jabuka, šargarepa, kao i svo drugo narandžasto voće, treba redovno da budu na Vaginoj trpezi.

Ljubav

Prijateljstva su tokom ove nedelje aktuelna. Sa nekim ljudima ćete zaokružiti priče i prekinuti odnose, dok ćete sa pojedinima uspostaviti sklad ili barem biti na dobrom putu skladnih relacija. Bićete rasejani, analiziraćete sve što vam se dešavalo i dešava na ovom planu. Bračni i ljubavni odnosi takođe imaju svoje loše momente tokom ove sedmice. Utorak i sreda mogu biti monotoni i depresivni dani na svim poljima za vas.

Posao

Na polju posla budite oprezni. Na prvi pogled deluje sve kako treba, ali je moguće da će vas neke situacije, a možda i kolege i saradnici ometati u napredovanju i radu. Bitno je da ne odustajete i da budete uporni. Od utorka do četvrka lošiji dani, dok sam kraj radne nedelje donosi smireniji tempo. Šanse za napredak će se neočeivano pojaviti na kraju sedmice. Nezaposleni i frilenseri imaju dobre vesti na kraju nedelje.

Novac

Pokušajte da nađete način da povećate prihode. Ovo je nedelja većih troškova. Bićete uznemireni.

Zdravlje

Zdravim načinom života i ishrane ćete uspeti da stabilizujete svoje zdravlje. Nedelja kada se mogu javiti nenadani simptomi koje ne smete zanemariti. Neophoodne su lekarske konsultacije.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni