savet za dan: 10.12.2016.

"Reagovanje u ljudskom odnosu je razumevanje samo sebe."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 5. decembra do 11. decembra 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Vage su u odličnom raspoloženju. Ili ste uspele da skinete kilo ili dva ili ste na određenom režimu ishrane koji vam prija na svaki mogući način. Puni ste energije, dobro se osećate. Na sve ovo – pokrenuli ste se, aktivni ste, vežbate. Jedna savršena nedelja je pred vama.

Ljubav

Do polovine nedelje još uvek će vladati određeno nerazumevanje I neuklapanje u vašim emotivnim relacijama. Da se razumemo, nema nikakvih svađa I većih iskakanja iz koloseka, jednostavno – oboje ste više okrenuti ličnim interesima. E, već drugi deo sedmice donosi mnogo bolje raspoloženje sa voljenom osobom. Oboje ste dobro raspoloženi, pozitivne iskrice sevaju na sve strane I zajednički provedeno vreme će biti ispunjeno zadovoljstvom….ali I strašću. Usamljenim Vagama je dosta da sede, čekaju, samuju. Evidentno je da se nešto mora promeniti, I to što pre. Ne brinite, drage moje – vaša vladarka Venera ulazi sredinom sedmice u vaše polje ljubavi, provoda, zabave. Neki divni I opušteni dani su pred vama. Ovo ne znači da ćete se odmah zaljubiti, ali polako – I to će doći na dnevni red.

Posao

Povremeno vam se čini da vas kolege I saradnici koriste. I više je nego izvesno da ste u potpunosti u pravu. Shvatate da je neophodno da nešto promenite I da se na drugačiji način postavite prema onima sa kojima ste u kontaktu. Promene kojima ste se nadali I oko kojih ste se trudili u prethodnom periodu, sada već postaju mnogo izvesnije. Računajte da će se u drugom delu sedmice pokrenuti neke mnogo ozbiljnije priče. Dolazite u kontakt sa ljudima koji ne obećavaju, već ispunjavaju. Velike poslovne šanse I onima koji rade, ali I onima koji su tek u potrazi za poslom.

Novac

Od ove nedelje ulazite u period kada bi baš bilo fino da povremeno odigrate po koju igru na sreću. Ne kažem da ćete se obogatiti preko noći, ali imate u narednih par nedelja solidne šanse za dobitak. Generalno – ni sada ne stojite ni malo loše po pitanju finansija. Zadovoljni ste.

Zdravlje

Osećate se dobro, izgledate još bolje. Mlađe Vage će funkcionisati apsolutno besprekorno. Što se tiče starije populacije – samo prolazne I lake tegobe.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni