postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | od 24 novembra do 30. novembra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Za vas je ključna reč "ravnoteža", pa bi sprovođenje isključivo proteinske dijete bilo ravno katastrofi. Jedite od svega po malo, ali umereno.

Ljubav

Za znak koji je mentalan i siromašan strašću kakav je vaš ovo je sasvim zadovoljavajuće. Ne propuštajte izložbe i dobra predavanja. Neobično će vam prijati u ovom periodu jer će odagnuti depresiju koja vam se obično javlja s vremena na vreme. Što manje vremena provodite u kući. Takođe, javite se prijateljima za koje već dugo nemate vremena, odgovorite na pristigle mailove i posetite bliže rođake koji su vas se uželeli.

Posao

Posevetite vreme sebi i svojim poslovnim planovima !Potrebna je rekonstrukcija vašeg poslovnog života.Neke greške prošlosti mogu da se vraćaju ovih dana.Bitni dani na početku nedelje da sa poslovnim saradnicima i nadređenima razrešite neke nedoumice. Imate šanse da unapredite svoj poslovni život.Prilike za upoznavanjem novih interesantnih ljudi je u narednom period su velike.

Novac

Vaša finansijska situacija oscilira još uvek, mada ova nedelje donosi poveće dobitke, ali su više u najavi novine koje tako jako želite da vam se plasiraju, jer automatski ćete imati sigurnost kada je ovo polje u pitanju.

Zdravlje

Vage upravljaju funkciojom bubrega, a sekundarno mokraćnim kanalima i bešikom. Pripazite se ove nedelje po pitanju navedenog.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni