savet za dan: 28.09.2016.

"Osećajte se dobro da biste privukli dobro."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 26 septembra. do 2. oktobra 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Znate kako Vojvođani kažu - “lepe pa debele”….A vi ćete drage moje Vage ove nedelje dobiti mogućnost da baš baš baš budete “lepe”…..Ko je rekao da ćete dobiti pet kilograma? Ja nisam….ali možda biste, samo možda….trebali da razmislite o tome koliko jedete I da poneki zalogaj I preskočite….

Ljubav

U bračnim zajednicama do polovine ove sedmice – bure I oluje. Kao da ćete jedva dočekati da bračni partner napravi neki potez, da biste mogli da zvocate do u beskonačnost. Dobro je što će druga strana biti u fazonu “pas laje, vetar nosi” pa ni neće obraćati mnogo pažnju na to što vi ne prestajete da prigovarate. Kada pregurate prvu polovinu nedelje, stvari će se ipak promeniti I doneti vam mirnije dane….U emotivnim vezama dosta su dobre situacije. Nemojte se opterećivati nekim razmišljanjima I pokušavati da izigravate detektiva – smatram da nemate razloga za zabrinutost što se vernosti voljene osobe tiče. Oni koji su slobodni na potpuno će drugačiji način početi da posmatraju osobe sa kojima dolaze u kontakt. Ne želite nešto površno I prolazno, sada ste spremni na ozbiljnije emotivne priče.

Posao

Mlad Mesec u vašem znaku, vaša vladarka u polju posla I novca….sve izgleda prilično obećavajuće. A tako će I biti. Istina je da vam možda brzina dešavanja ne ide na ruku I da biste vi želeli da se sve odvija mnogo intenzivnije, ali sada morate biti spremni I na čekanje. U suštini, velike promene se dešavaju u vašem poslovnom segmentu I one vam svakako idu na ruku. Pratite dešavanja I budite spremni da iskoristite svoje prilike, kojih će definitivno biti. Ove nedelje vam idu I značajna poznanstva sa ljudima od moći I uticaja, koji će vam biti na dalje od velike pomoći. Stvarajte čvrste konekcije, trebaće vam.

Novac

Kada su prilivi u pitanju, vi stet u više nego dobri. Zaista nemate razloga da se požalite. Još kada biste naučili da nešto od tog novca zadržite za sebe ili ostavite u neki štek – a ne da sve potrošite – to bi bilo još bolje…

Zdravlje

Možete donekle popraviti svoj imunitet, ali ste I dalje jako podložni virusnim infekcijama I sezonskim prehladama. Mogu se javiti I problemi sa urogenitalnim traktom.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni