postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana astrolog Danica
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 26. januara do 1. februara 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Vaše slabe tačke su jetra I nadbubrežne žlezde. Vi biste trebali da izbegavate hranu koja ima toksina u sebi. Ne smete da konzumirate hranu na brzinu. Iz ishrane morate da izbacite slatkiše, so, konzerve i suvo voće. Unosite što više tečnosti u svoj organizam.

Ljubav

Ako vam druge stvari ne idu od ruke bar vam u ljubavi danas cvetaju ruže. Ako spadate u Vage prve dekade to će biti sasvim dovoljno da ovu nedelju smatrate jako uspešnim ako se u vaš život vraća stara ljubav. Vage drugog i trećeg dekanata imaju izuzetno napet i dinamičan period. Snaga kao da im se vratila, ali zato ih je napustila diplomatičnost i umerenost. Sa druge strane partner je u vlasti ogromne energije koju ne zna da iskontroliše i pravilno usmere,pa su mogući bespotrebno verbalni sukobi.

Posao

Dinamičan period za drage Vage. U slučaju da ste pogrešili par meseci ranije, ovaj period je kao stari osvetnik za vas. Ipak, imate dovoljno snage i dobrih motiva da sredite sve što je zaostalo. Pazite se da ne uđete u žestoke sukobe i onda sebi pokvarite mogućnost za napredkom i boljom pozicijom. Oni koji se bave umetnošću će imati više sreće. Lepe mogućnosti su pokrenute. Podrška mecena, sponzora, ali ne žurite sa ugovorima.

Novac

Imali ste puno prekovremenog rada pa vam sada stižu neki novčani dobici. Vi uvek imate mesta gde ćete ih usmeriti. Nije vreme za neke veće kupovine, pa se uzdržite od istih.

Zdravlje

Problemi sa zubima i donjim delom stomaka.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni