savet za dan: 06.05.2016.

""Puni smo ideja i energije koje treba upotrebiti u nešto konstruktivno""

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 2. maja do 8. maja 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Vage vrlo često nazivaju „džepnim Venerama“... što samo govori o njihovoj lepoti, skladu i eleganciji... E drage moje, ako imate nameru da i dalje zavodite svakog ko dođe u vašu blizinu, moraćete sebi da uskratite po koji slatkiš ove sedmice. Verujte mi, sada će se sve što pojedete samo „lepiti“ za vas...

Ljubav

Drage Vage, neki divni dani su pred vama, bez obzira da li ste usamljeni ili imate partnera. Ovi prvi se već neko vreme „muvaju“ ali prilično bezuspešno sa jednom osobom i već su počeli da dižu ruke od cele situacije i da razmišljaju da se nikad ništa konkretnije neće dogoditi. No no, nema mesta da se sada odustane – od samog početka sedmice krenite u napad i očekujte da ćete u ovim danima uspeti da osvojite osobu do koje vam je stalo. Ako ste u emotivnim vezama, postajete svesni koliko vam je vaše voljeno biće zaista bitno i koliko želite da se neke lošije situacije između vas dvoje u potpunosti raščiste i srede. Kod parova su naglašene mogućnosti za promene, ali pozitivne, pa nije iznenađujuće što će se neki od vas odlučiti za konkretnije planove o budućnosti. Ljubav, strast i zajedništvo su naglašeni.

Posao

U drugom delu ove sedmice mlad Mesec se dešava u vašem polju promena, a u njemu je i stelijum planeta sačinjen od Venere, Sunca i retrogradnog Merkura. Same ove pozicije govore o tome da su Vage na korak od velikih preokreta u svom poslovnom segmentu, i to onog koje su zaslužile radom i trudom u prethodnom periodu. Neke značajne vesti dolaze do vas u drugom delu ove nedelje. Ako radite sa strancima, očekujte da ćete morati da promenite pojedine delove ugovora i prilagodite se novonastalim okolnostima. Mogući su problemi sa papirima, pogrešne informacije, kašnjenja.

Novac

Ako vam je potrebna pozajmica ili kredit, sada ih možete dobiti pod povoljnijim uslovima. No ovo koristite samo ako vam je neophodno da skinete sa vrata neke obaveze, ne za investicije ili veće kupovine. Finansijski segment je u ovoj nedelji postavljen povoljno po vas.

Zdravlje

Vi lično se osećate mnogo bolje nego u prethodnom periodu. Ukoliko i bude nekih tegoba, one će biti prolazne prirode. Kod starijih i dalje aktuelni samo hronični problemi.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni