postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | od 15. septembra do 21. septembra 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Za vas drage Vage imamo jednu lepu mešavinu od koje će vam tegobe vezane za grlo i kašalj nestati kao rukom odneseni. Uzmite 1 limun, oljušten, 1l vode i med, 2 šake lanenog semena. Sve ovo kuvati 4 sata, ali vodite računa da ova tečnost ne vri dakle kuvanje uz mešanje i na tihoj vatri. Nakon 4 sata dodajte još tečnosti.Treba ukupno da bude 1 l sirupa. Ovaj sirup je idealan za iskašljavanje. Uzima se 4 puta dnevno po 1 kašika.

Ljubav

Odlučni ste da dovedete u red svoj lični život. Posebno oni iz druge dekade.Svesni ste da se na neki način kockate time što partneru prećutkujete neke stvari, ali u svakom slučaju rizikujete. Kao da nemate drugog izlaza ili rešenja. Nesuglasice sa bližom okolinom su nešto na šta ste navikli. Tokom ove nedelje to ostavljate po strani kao nebitno i nećete osećati nikakvu grižu savesti. Oni slobodni se okreću jednoj osobi koja im vraća sjaj u očima i koja ih u ova teška vremena opušta. Srce još uvek zove staru ljubav. Doćiće vreme šta ili bolje reći koga odabrati.

Posao

Malo ste povukli u senku. Pravi potez u ovo vreme kada je vaš posao u pitanju. Na studiozan način proučite šta vam je činiti, jer vaša pozicija, kao i pozicija vaših podređenih ili saradnika zavisi od toga. Uvukla se trema, malo straha, pomešana sa neizvesnošću, ali svakako ovde nemate razloga da se predajete tom osećanju. Oni koji rade fizički posao, a iz druge dekade su ovog znaka, treba da obrate pažnju na eventualne povrede. Možda vam je potreban jedan mali predah. Zašto ne uzmete ovu nedelju kao vreme da se malo odmorite i da povratite snagu?

Novac

Sa finansijama ste prevazišli jedan stresan period. Imate podršku partnera ili neke bliske osobe, pa vam je lakše da napravite odabir šta vam je prioritetno kada je odliv novca u pitanju.

Zdravlje

Imunološki sistem je u padu. Imate probleme sa kožom i sluzokožom. Preporučljiva je poseta lekaru.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni