savet za dan: 28.08.2016.

"Završavati sve što je ranije započeto a ne počinjati ništa novo danas."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 29. avgusta do 4. septembra 2016.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Vage su ušle u period kada teško odolevaju svojoj omiljenoj hrani….doduše, nisam sigurna da poslastice baš možemo nazvati hranom, ali šta sad….Očigledno je da smatrate da niste dovoljno “slatke” čim toliko navaljujete na sve ono što je kremasto, sočno, šlagasto, čokoladno….

Ljubav

Vladarka vašeg znaka, Venera – ušla je u vaše polje ličnosti. Vama je I inače teško odoleti, a sada će to tek biti nemoguća misija. Slobodni pripadnici znaka itekako znaju I šta I koga žele. Sad, imamo jedan mali problem – osoba koju hoćete trenutno ne obraća baš mnogo pažnje na vas. No, I to će se ubrzo promeniti – vreme je da uključite svoje osvajačke sposobnosti na maksimum I da potencirate na komunikaciji. Ne brinite, vrlo brzo će ova osoba biti vaša – ako ne ove sedmice, a ono u nekom skorijem vremenskom periodu. U emotivnim vezama I brakovima – voljena osoba juri I žuri pokušavajući da završi neke poslovne ili privatne obaveze I istina je da vas malo zapostavlja. No, nije vreme za dizanje uzbune – I pored manjka vremena jedno za drugo, u vašim emotivnim relacijama je ipak stabilna situacija.

Posao

Prvih par dana ove sedmice imaćete osećaj da ne znate gde vam je glava. Toliko se toga odjednom nakupilo što treba završiti, da ćete verovatno misliti da ćete pola uspeti da zaboravite. No, nema mesta niti uzbuni niti strahu – sve situacije polako dolaze na svoje mesto. Neki od vas su u ovom periodu dobili one informacije koje su čekali, ili čak unapređenje. Imate razloga da se radujete, čak iako je ovo manje od onoga čemu ste se nadali. Samo polako, vaše vreme tek dolazi….Sada imate dovoljno vremena I prostora da razmišljate šta je ono što biste mogli promeniti u postojećim poslovnim relacijama….

Novac

Sigurno je da ćete u jednom delu ovog perioda biti zabrinuti zbog nekih većih troškova ili obaveza koje morate isplatiti. No, neke srećne okolnosti su na vašoj strani, pa je više nego verovatno da ćete uspeti u poslednjem trenutku da se iščupate iz problema…

Zdravlje

Mlađi pripadnici ovog znaka su u dosta dobroj zdravstvenoj situaciji. Stoji blaga psihička opterećenost, ali se sa time uspešno borite. Kod starijih je neophodna kontrola po pitanju hroničnih tegoba.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni