postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 23. novembra do 29. novembra 2015.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Od ranog jutra ste odlučili da se bacite na dijetu, već u popodnevnim satima ste to prekršili. I sami shvatate da vam je potrebno da se malo kontrolišete, ali u ovom periodu to jednostavno niste u mogućnosti. Probajte da grickalice zamenite nečim zdravijim – voćem ili orašastim plodovima.

Ljubav

Šta da vam kažem... vladarka vašeg znaka će biti u dosta nezgodnim aspektima tokom ovog perioda i ništa vezano za emocije neće ići baš lagano. Vi lično možete osećati da ste u trenutnim odnosima nezadovoljni, da vas partner previše pritiska ili da očekuje od vas više nego što u ovom momentu možete da pružite. Potrebno vam je rasterećenje, potrebno vam je da malo budete samo svoji, da provedete dan u izlasku sa prijateljima ili kupovini i da ne morate svaki čas da se javljate voljenoj osobi. Povremeno ćete imati utisak da vas druga strana nadzire ili proverava. Sve ovo može rezultovati jednom vrstom pobune u smislu da napravite problem, da se posvađate, pa će neke Vage čak ići dotle da će tražiti prekid odnosa u kome su. Nemojte, jer ćete se pokajati čim vas ovo ludilo prođe. Kod slobodnih će se ovo pak manifestovati kroz veliku mogućnost ulazaka u neobavezne, isključivo seksa radi, veze. Budite svesni u šta se upuštate i ne tražite ljubav na mestima gde je ne možete pronaći.

Posao

Ni u poslovnom segmentu ovo nije lagana nedelja, iz više ili manje sličnih razloga. Potenciranje na nečemu od strane poslovnih saradnika ili kolega može vas dovesti do granice tolerancije. Sigurno je da će biti nekih burnih dešavanja, mada ćete se vi sve vreme truditi da ispoštujete one obaveze koje su vam zadate. Potrebne su neke promene u saradnjama da bi one mogle nastaviti da funkcionišu dalje i vi ćete sada potencirati na njima. Ne dozvolite da u drugom delu nedelje budete od nekog izmanipulisani.

Novac

I pored zategnute poslovne situacije, vaši prilivi novca su dosta stabilni i redovni. Sada možete napraviti dobar plan otplate nekih kredita ili dugovanja....ali samo ako izbegnete impulsivno trošenje kojem ste u ovom periodu skloni.

Zdravlje

Sve vezano za glavu je problem. Migrene, povećan pritisak, problemi sa kožom glave.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni