postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna astrolog Dragana
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | od 28. jula do 3. avgusta 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Osetljivi delovi organizma su bešika, bubrezi, koža, želudac, donji deo kičme i mišići, vene.

Ljubav

Zagledaćete se u jednu Vodoliju, a vama će biti naklonjenije Lavovi i Ovnovi. Ispred vas su dani koji su najava jednog novog perioda u vašem životu. Očekujete da vam se desi „nešto“ što bi moglo da okonča jednu i započne novu eru. Sami sebi ponekada delujete kao jedna detinjasta duša, ali više nego ikada ste željni da uživate u ljubljenju, zadirkivanju, milovanjima, a plašite se i bežite od strastvenih ljubavi i fatalnih veza. Vi ste partner kakav se samo poželeti može, uz, naravno, veliku dozu strpljenja i tolerancije za vaše sitne detinjarije.

Posao

Nesvesno ćete neke bitne stvari na poslu pogrešiti. Šta da radite, to je bilo jače od vas. U vašem kopleksnom i brzom umu, konstantno se nešto dešava. Ljudima oko vas izgleda kao da vas je strah da nešto slučajno ne propustite. Kao i u svemu, tako ste i u poslu veoma dinamični u ovoj nedelji. Morate da se uzdržite od pametovanja. Potrudite se da nađete samokontrolu.

Novac

Neki neočekivani novčani priliv novca će vas obradovati. Možete u ovoj nedelji da nenadano dobijete neki vredni poklon. Sama činjenica da vas se neko setio vama znači.

Zdravlje

Problemi sa mokraćnim kanalima, bubrezima. Javlja se i povremena glavobolja tokom ove nedelje.

astrolog Violeta - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni