postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | od 21. aprila do 27. aprila 2014.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Vage su prilično nesigurne. Ne prihvataju tuđe savete, a sami nemaju dovoljno snage da nešto promene u korist sebe. Uticaj se najviše oseća na polju hrane. Ako imate problem sa šećerom, teško ćete odoleti slatkišima i sl.. Ova nedelja bi vam mogla doneti veće zdravstvene probleme, ako niste disciplinovani. Samo od vas zavisi trenutno zdravlje, ne zaboravite to.

Posao

Na poslu vam sve ide olakšano. Čak i ako se susrećete sa nekim novim aktivnostima, bićete sjajni. Kako vas sa jedne strane podržava Venera, a sa druge Jupiter, znajte da su sva ostvarenja moguća na lakši način, preko protekcije... spleta okolnosti. Povećana je i mogućnost zaposlenja, ukoliko radite na tome. Svakako i svi vidovi napredovanja.

Novac

Sigurno vas muči Saturn koji već dugo boravi u vašem astrološkom polju novca. Ove nedelje Saturn prima stimulativne uticaje, koji vam omogućavaju da svoju finansijsku situaciju dovedete u red. Povoljno je vreme i za štednju, koja ima tendenciju rasta. Dobici koji vas očekuju su isključivo od puno rada i zalaganja.

Ljubav

Već duži period vaše astrološko polje ljubavi prima uzburkane uticaje, koji mogu doneti nagle promene. Ako ste u vezi, sami bi mogli pokrenuti sukob koji bi vas razdvojio. Više pažnje posvetite potrebama i željama partnera, kako bi spustili tenziju koja je prisutna među vama. Bilo koji vid uslovljavanja partnera, sigurno vas vodi ka sukobu, pa i rastanku. Isti uticaj deluje i pri ulasku u vezu. U jednom momentu ste i te kako zainteresovani za jednu osobu, da bi ubrzo otkrili bitne mane koje vas odbijaju. Ljubavi kreću u jednom momentu zanosa, a kad prenoćite shvatite da to nije to. Sa ovakvim uticajima samo budite obazrivi sa kim ulazite u vezu. Konfliktne osobe vam nikako ne odgovaraju, naročito u ovom periodu. Međutim, ukoliko upoznate osobu koja je krajnje originalna, neobična, bavi se neobičnim zanimanjem… mogli bi ući u interesantnu i sretnu ljubavnu priču.

Zdravlje

Fizički se prilično dobro osećate. Sami imate dobru intuiciju šta vam prija a šta ne.

astrolog Biljana Klark - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni