savet za dan: 20.01.2017.

"Reagovanje u ljudskom odnosu je razumevanje samo sebe."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 16. do 22. januara 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Navalite ove sedmice na supe i čorbe –ne samo da ćete doprineti da se osećate bolje, već ćete brzo videti da se kilogrami nakupljeni u prethodnom periodu, tope. Uz ovo – što više salata.

Ljubav

Ako upadnete u začarani krug poslovnih i finansijskih obaveza, više je nego izvesno da ćete odnos sa voljenom osobom u potpunosti potisnuti u neki dvanaesti plan. Ako imate nameru da vaša veza funkcioniše i dalje, makar se u drugom delu sedmice okrenite ka voljenoj osobi. To malo vremena koje uspevate da odvojite za nju, iskoristite makar kreativno i kvalitetno. Neki put i sitnice mnogo znače. Kod slobodnih Vodolija će neke „magle“ u glavi početi da se raščišćavaju tek od ulaska Sunca u vaš znak, pred vikend. Moći ćete jasnije da sagledate svoju situaciju, ali i da konačno odlučite da li želite da pokrenete jedan odnos ili ne. Neke strasti vas izjedaju i morate rešiti da li da im se prepustite ili ne.

Posao

Početak nedelje je haotičan i verovatno je da ćete makar prvu njenu polovinu provesti baš u ovakvom fazonu. Gomila obaveza koje niste završili čeka na vas, a vremena je premalo da bi se sve odradilo na vreme. Bukvalno ćete juriti sto na sat, ali i neke poslove odraditi ofrlje, čisto da biste mogli da kažete da ste sve završili. Na sve ovo – kontakti sa drugim ljudima su više nego napeti, često prožeti nervozom, kritikom, nerazumevanjem. Odnos sa nadređenima će takođe biti naporan po vas.

Novac

Najviše mrzite kada morate da izvadite veću sumu novca iz džepa i platite neke obaveze, a niste sigurni da li je to moglo da sačeka. Ne žalite – rešite se tereta dugovanja.

Zdravlje

I sami ste svesni da ste se usedeli, da ste statični i bez energije. Potrebno je da se okrenete rekreaciji, vežbanju, makar šetnji.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni