savet za dan: 20.01.2017.

"Reagovanje u ljudskom odnosu je razumevanje samo sebe."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 16. do 22. januara 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Da biste malo rasteretili želudac i poboljšali probavu, pokušajte da ove sedmice češće jedete povrće i meso kuvano na pari. Prijaće vam i supe, jogurt, tostiran hleb, banane i jabuke.

Ljubav

Ako je u prethodnom periodu bilo jačih nesuglasica sa emotivnim partnerom (a sigurna sam da jeste), ova nedelja može doneti smirivanje, ali samo ako pokušate da malo utišate svoj kriticizam i naglašenu preosetljivost kada se povedu pitanja koja su važna za vaš odnos. Umesto da se rasipate u podbadanju i nekim besmislenim pridikama, bolje je da pokušate da pokrenete korektnu priču, u kojoj ćete neke stvari razjasniti jedno drugom. Imate šansu da se malo sredite, pa gledajte da je i iskoristite. Ako ste slobodni – može vas iznenaditi kontakt od strane bivšeg emotivnog partnera, pa se nećete u prvom momentu snaći kako da odreagujete. Ako postoji osoba koja vam se dopada, trenutno ne uspevate da vaša komunikacija teče bez zastoja.

Posao

Što više žurite, manje ćete postići. Šta više – u pokušajima da ubrzate neke poslovne situacije, naročito dogovore, samo možete izgubiti ili vam se neke prilike mogu izmaći iz ruku. Možda je bolje da sada više analizirate, pravite i menjate planove, a da konkretno dejstvo ostavite za narednu sedmicu. Nervoza će biti prisutna u vašim odnosima sa kolegama, saradnicima, ali i nadređenima. Ne uspevate da se uklopite ni kada je mišljenje, ni kada je način rada u pitanju. Budite pametni, povucite ručnu i spustite tenziju.

Novac

Znate kako se kaže – ko ne plati na mostu, platiće na ćupriji. Zalud vi neke nevažne troškove držite pod kontrolom, kada na drugoj strani rasipate. Nepovoljna finansijska situacija.

Zdravlje

Nervoza kojoj ste u ovoj sedmici itekako podložni, najviše će se odraziti na probavni sistem kod mlađih pripadnika ovog znaka. Potrebno je nešto promeniti u načinu ishrane. Starijima problemi sa leđima i nogama.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni