savet za dan: 20.01.2017.

"Reagovanje u ljudskom odnosu je razumevanje samo sebe."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 16. do 22. januara 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ove sedmice vam je potrebna jača energija, pa vam preporučujemo više zeleniša na trpezi – naročito spanaća, zelene salate. Za doručak koji treba da vas „drži“ dobar deo dana – integralne žitarice, jaja, jogurt.

Ljubav

Dosta toga u vašem emotivnom životu i odnosu sa voljenom osobom zavisiće ove sedmice samo od vas. Naime, partner je u periodu kada ima dosta poslovnih obaveza, ali moguće i porodičnih problema, pa će imati mnogo manje vremena za vas, a moguće je da će često izgledati dosta distancirano i rastreseno. Vi biste trebali da sve ovo pokušate da razumete i da se prilagodite, da se potrudite da na pravi način iskoristite zajedničke momente, a ne da unosite dodatno nemir i nervozu u odnos. Ako ste sami, komunikacija sa osobom koja vam se dopada se popravlja i vaši razgovori postaju sve duži. Osećate jaču bliskost i povezanost, a moguće je da ćete sredinom sedmice ili za vikend uspeti da ugovorite i ljubavni sastanak.

Posao

Vi lično se osećate stabilnije, ispunjenije i zadovoljni ste onim što ste postigli, ali i time kako se odvijaju planirani dogovori. Bolja fokusiranost i jača organizacija dovešće do toga da na lakši i brži način uspevate da završite poslovne obaveze. Ipak, u saradničkim i partnerskim odnosima biće potrebno više prilagodljivosti, neki put i popustljivost da bi sve funkcionisalo kako treba. Šefovi vas koče u nekim vašim zamislima – ne odustajte od ovoga, ali sačekajte pogodan momenat za još jedan razgovor sa njima.

Novac

Pojačani troškovi vezani za dom ili članove porodice, a ako ste privatnik – i tu ćete imati više izdataka nego inače.

Zdravlje

Starijim pripadnicima znaka naglašene su hronične tegobe. Mlađi Blizaci mogu osećati češće umor i pad energije.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni