savet za dan: 20.01.2017.

"Reagovanje u ljudskom odnosu je razumevanje samo sebe."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 16. do 22. januara 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

>Vaš probavni sistem ne funkcioniše kako treba u ovom periodu. Pokušajte da se okrenete ka lakšoj hrani, bogatoj vlaknima, povrću. Koristite đumbir kao začin, a možete pripravljati i čaj od njega.

Ljubav

Nezadovoljstvo u odnosu sa emotivnim partnerom je više nego izvesno kod vas u ovoj nedelji. Voljena osoba funkcioniše na isti način kao i do sada, ali očigledno je da vama nešto u svemu tome „ne štima“ i nije po volji. Vaša hladnoća i povremena distanciranost smeta partneru, ali on za sada ne reaguje. Bilo bi dobro ako biste pokrenuli priču o onim situacijama koje vas muče, ali je pitanje da li ćete to zaista i uraditi. Kao da se mnogi od vas nadaju da će voljena osoba sama „ukopčati“ šta nije u redu. Ako ste slobodni – trenutno ste vrlo vezani okovima prošlosti. Lomite neke stvari u svojoj glavi, ali je neizvesno da li ćete imati snage da nešto i preduzmete. Prisutno je veliko emotivno nezadovoljstvo i statičnost.

Posao

Iako neku formu podrške imate, još uvek nije vreme da se preterano ističete ili pokrećete neka pitanja u poslovnom segmentu. Bolje je da pratite situaciju, pravite neku formu analize i plana u svojoj glavi i da sačekate pogodan momenat kada će se neke stvari otvoriti. Ako morate da donesete neku odluku, nemojte to raditi sami, bilo bi dobro da potražite savet od osoba kojima verujete. U privatnom segmentu može doći do problema i okolnosti koje vas sputavaju u ostvarenju onoga što ste zamislili.

Novac

Vrlo obazrivo i promišljeno napravite plan kada su prilivi i troškovi u pitanju. Moraćete da se odreknete nekih kupovina koje vam sada nisu neophodne.

Zdravlje

Problemi sa glavoboljom, iscrpljenošću, faktor stresa je vrlo prisutan. Kod starije populacije jače hronične tegobe.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni