savet za dan: 20.01.2017.

"Reagovanje u ljudskom odnosu je razumevanje samo sebe."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 16. do 22. januara 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Potrebno vam je više magnezijuma, kalijuma, gvožđa i vitamina C u ishrani da biste se osećali bolje i izašli iz nepovoljnog perioda i osećaja težine. Što više zeleniša i crvenog mesa, šargarepe i spanaća.

Ljubav

Osećaj da ste u „zimskom snu“ i da vam nije ni do čega, a kamoli do truda kada je vaš odnos sa partnerom u pitanju, počeće polako da popušta u drugom delu ove sedmice. I neke tenzije će nestati, pa ćete vi i voljena osoba moći da se više posvetite jedno drugom. Sada treba raditi na tome da povratite bliskost i razumevanje. Savetuje vam se da oboje budete aktivni, da više izlazite i družite se, da ponovo probudite onu vrcavost i veselost koja je obeležavala vaš odnos. Slobodni Lavovi se istinski trude oko jedne osobe koja se pokazuje kao prilično krupan zalogaj za njih. I vi ćete menjati svoje taktike, da biste joj se približili, jer ste shvatili da ona neće sama doći do vas, da ćete morati da budete mnogo aktivniji i više angažovani.

Posao

Imate mogućnosti da neke svoje poslovne relacije učvrstite, ali samo ako budete spremni da usvojite način funkcionisanja druge strane. U prevodu – prilagodite se, da biste izvukli maksimum. Mučiće vas neke nerešene situacije iz kojih ćete misliti da ćete se teško iščupati, ali pošto ste u ovoj nedelji itekako sposobni da saradnicima pristupite na pravi način, izvesno je da ćete sve uspešno privesti kraju. U nekim dugogodišnjim poslovnim partnerstvima može doći do kratkotrajnog zastoja u poslovanju.

Novac

Prilično nepovoljna situacija u finansijskom sektoru. Od samog početka nedelje krenućete sa troškovima, a izvesno je da će neke obaveze, za koje ste se nadali da ćete ih makar još jedno vreme izbeći, doći na naplatu.

Zdravlje

Vaša zdravstvena situacija nije savršena, ali postoji velika šansa da se ovo stanje popravi tokom ove sedmice. Više se posvetite sebi.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni