Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 12.11.2018 - 18.11.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Neki od vas, iako slobodni, još uvek nisu spremni da otvore svoje srce i prepuste se. Moguće je da i dalje „varite“ bivšu emotivnu priču i da trenutno nemate dovoljno snage da ponovo poverujete u ljubav. Interesantno je da udvarača oko vas ima, i to poprilično – ali vi samo jednim delom uživate u nekim zanimljivim komunikacijama i kao da ste postavili „crtu“ – dovde može, odavde ne može. Ipak, moguće je da će vas nečija inicijativa i pozitivna energija „prevariti“ pa ćete čak početi da više razmišljate o toj osobi....Ukoliko ste u vezi ili u braku – ne treba uložiti puno snage da bi se odnos sa voljenom osobom sredio. Sada je to više nego moguće...osim ako vi ne upadnete u neku od svojih „besnih“ faza....

Posao

I vaš znak očekuju velike poslovne promene, koje će startovati baš ove sedmice. Vaša vladarka Venera kreće direktnim hodom što će vam doneti izlazak iz zamornog i povremeno vrlo statičnog perioda. U ovoj nedelji itekako su mogući novi poslovni predlozi, ali i promene u vašem svakodnevnom okruženju – možda neki tip reorganizacije zbog kojeg ćete u početku biti skeptični ili nezadovoljni. Neki od vas dobiće možda i ponude u tajnosti, zbog kojih će ozbiljno razmišljati da prekinu sa trenutnim poslom.

Novac

Merkur u vašem polju dugova, kredita, ali i priliva od poslovnih partnerstava kreće retrogradnim hodom u ovoj sedmici. Budite nešto oprezniji sa troškarenjem.

Zdravlje

Zdravstveni segment lagano se popravlja i ide ka stabilizaciji. Ipak, i dalje ćete biti skloni prehladama i problemima sa grlom.

Hrana

Nastavlja se period u kojem uglavnom bezuspešno pokušavate da se vratite nekom zdravijem režimu ishrane. Ili trenutno nemate dovoljno volje i karaktera ili su iskušenja ipak prejaka za vas. Prijalo bi vam više svežeg povrća i voća.

astrolog Olga - 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter