Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 12.11.2018 - 18.11.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Nekih sitnih i „blic“ raspravica može biti povremeno tokom ove sedmice u vašim emotivnim relacijama. No, ovo su samo talasi neke negativne energije, koja će brzo iščeznuti obzirom na to da i vi i partner trenutno imate i volju i želju da poboljšate svoj odnos. Komunikacija sve rešava, ali isto tako – pozitivu vam donose promene u odnosu, više živosti, dobrih dešavanja! Oni koji su usamljeni, ostvariće jedan izuzetno zanimljiv kontakt i upoznati osobu koja kao da je „pravljena“ po vašoj meri – u sebi sadrži sve ono što volite i čemu se nadate! Takođe, Vodolijama i dalje stoji period kada mogu uživati u nezobaveznim kontaktima, u flertovanju sa suprotnim polom, u druženju i izlascima.

Posao

Tačno ćete u ovoj nedelji prepoznavati kada morate sačekati a kada je vreme za inicijativu i akciju! Nosi vas jedan talas pozitivnih okolnosti i dešavanja. Čak se mogu ponovo pokrenuti dogovori koje ste davnih dana započeli i odustali od njih jer su došli u neku formu blokade ili zastoja. Neke izuzetno povoljne vesti dolaze vam preko prijatelja ili društvenih kontakata, veza. Retrogradno kretanje Merkura može donekle prolongirati sve situacije, ali uz malo strpljenja – sve je ostvarivo!

Novac

Priliva ima, ali vi kao da ste izgubljeni u vremenu i prostoru kada je u pitanju njihovo raspoređivanje. Pare vam odlaze na potpuno nebitne stvari....

Zdravlje

Ako do sada niste – u ovoj sedmici je pravi trenutak da se pokrenete. Potrebna vam je fizička aktivnost – videćete ubrzo koliko se dobro osećate!

Hrana

Mars u ovoj sedmici ulazi u vaše polje hrane, što znači da će vam u narednom periodu biti potrebna ishrana koja vam donosi energiju, a da ćete morati striktno da izbegavate namirnice za koje već odavno znate da nisu dobre po vas.

astrolog Olga - 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter