postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumač i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumač Jelena astrolog Biljana Crlak astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Violeta astrolog Luna
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Besplatan horoskop - pitanja i odgovori

Jelena Mijatović

Dragi moji, interesuje me uopšteno ljubav i brak. Hvala Vam unapred!

Draga Jelena, Vaša predispozicija za ljubav je dobra. Veoma ste emotivn, privrženi u ljubavi i kod Vas nema površnih osećanja, već naprotiv veoma ste duboki kad je ljubav u pitanju. Sudbinska predispozicija za brak je veoma dobra. Ne bih Vam preporučila starijeg partnera, mislim da bi u takvoj vezi bilo problema, i prepreka. Eventualna mladalačka razočarenja mogu da Vam prave problem, i moj savet je da se ne osvrćete na to, da ne bi dalje uticali na Vas i Vaš emotivni život i brak. Sve najbolje!

Danica  900 988 0 700 (2,99 USD/min) - 27.02.2014.

Mojih 5 minuta

Postovani, da li je moguca veza sa muskarcem rodjenim 27.3.1969. godine? I, sta me ocekuje na emotivnom planu uopste? Hvala!

Poštovana, uporedni horoskop izmedju Vas i Vašeg potencijalnog partera je veoma dobar. Puno emocija, jako izražena i uspešna uzajamna komunikacija. Izražena fizička privlačnost. Partner može veoma pozitvno uticati na Vaše raspoloženja i uneti optimizam i vedrinu u Vaš život. Sve je gotovo savršeno, osim eventualne mogućnosti da čak oboje s vremena na vreme imate problem s ljubomorom i posesivnošću. Gledajte da to ne pokvari Vaš dobar odnos. Sve najbolje!

Danica  900 988 0 700 (2,99 USD/min) - 26.02.2014.

Irenica

Poštovani, zanima me kakav odnos mogu da očekujem sa muškarcem rođenim 14.10.1982. Unaprijed hvala.

Draga Irenice, Vaš uporedni horoskop s muškarcem čije ste podatke poslali je izuzetno dobar. On bi Vas mogao podržati, voleti i što je veoma naglašeno prosto uzdići na pijadestal ljubavi i pažnje. Postoji naglašenost da bi Vam mogao pomoći i na poslovnom planu ili uopšte u nečemu što je vezano za Vaš društveni položaj. Emotivni odnos, mogućnost braka, partnerstva jednostavno je idealno. Sve najbolje!

Danica  900 988 0 700 (2,99 USD/min) - 26.02.2014.

Frida Kalo

Poštovani,šta me čeka na polju ljubavi'Da li mi predstoji brak,dete,porodica,jer već imam godina?Hvala puno,unapred.

Draga Frida, dobar period za brak ste imali prošle godine. Ne znam da li je bilo situacija u kojima ste mogli upoznati nekog odgovarajućeg partnerai ostvariti stabilnu emotivnu vezu. Septembar 2014. godine donosi nove mogućnosti za upoznavanje i početak ozbiljne veze koja može prerasti u brak. Pokušajte da se što više krećete i družite da Vam povoljan period ne prodje neostvareno. Svako dobro!

Danica  900 988 0 700 (2,99 USD/min) - 26.02.2014.

Loola

Pisem vam ko zna koji put. Zanima me polje posla , da li ce ga biti u skorije vreme i da li ce biti nesto konkretno tj. i struci?

Draga Loola, možete uskoro uz pomoć nekog muškarca i to iznenada doći do posla. Medjutim od leta 2014. godine ulazite u izuzetno dobar period što se posla i karijere tiče. I punih godinu dana bićete veoma zadovoljni što se posla tiče i napredka u karijeri. Imaćete i puno posla ali to će Vam prijati i bićete zadovoljni. S ogromnom količinom energije i optimizma obavljaćete svoj posao. Sve najbolje!

Danica  900 988 0 700 (2,99 USD/min) - 25.02.2014.

Nina Ilic

Po ko zna koji put vam pišem.Interesuje me da li ću u skorije vreme ući u neku ozbiljnu vezu. Pozdrav!

Poštovana Nina, već ste u periodu koji je povoljan za početak nove veze. Dosta ste zatvoreni, na poseban način ste i preosetljivi, i kao da se povlačite u sebe umesto da svaki slobodan trenutak živite malo aktivnije. Od početka proleća 2014. g. nastupa Vam još povoljniji period za ljubav. Ranije ste imali razočerenja u vezi ljubavi i veza, medjutim potrebno je da na to stavite tačku i krenete napred. Zaboravite i nemojte strahovati. Idealan partner za Vas je neko ko je obrazovan, sklon i talentovan za neku vrstu umetnosti. Sve najbolje!

Danica  900 988 0 700 (2,99 USD/min) - 25.02.2014.

Dragana Milanović

Da li ce moja majka (Vinkovci 09.04.1955.) nakon preloma kuka stati na noge i nastaviti koliko toliko funkcionisati sama? Da li je moja cerka zdrava (29.09.1993. 15h,Vrbas)? Hvala unapred.

Poštovana Dragana, što se Vaše ćerke tiče i njene natalne karte ne vidim neke probleme koji se ne mogu rešiti. Veoma je osetljiva i emotivna. Moguće je da će neke analize u vezi zdravlja klinički ispitivati, medjutim sve se dobro završava. Može se desiti da bude sklona periodičnoj depresiji blagoj, i treba je ohrabrivati da se previše ne povlači u sebe. Neka pije što više tečnosti. Takodje je treba savetovati da se što više kreativno izražava jer je kreativna po prirodi. Što se tiče Vaše majke ona ima sve uslove da ponovo stane na noge i da se posle rehabilitacije oseća i da bude dobro. Malo su samo naglašeni njeni strahovi kako će sve da se završi. Vaš horoskop Dragana je uglavnom dobar i eventualne teškoće koje ste imali su verovatno zbog tranzitnih aspekata se manifestovali, ali sama Vaša sudbinska situacija je dobra. Sve najbolje!

Danica  900 988 0 700 (2,99 USD/min) - 25.02.2014.

SB

Vec nekoliko puta postavljam ovo pitanje ali ne dobijam odgovor. Hocu li dobiti premestaj na novo radno mesto gde sam konkurisala proslog meseca (u drugoj zemlji je taj drugi posao, ali ja vec jesam u inostranstvu)?! Hvala.

Poštovana SB, položaj tranzitnih planeta ukazuje na mogućnost selidbe u nastupajućem periodu. Početkom marta 2014. godine možete očekivati da se povoljan period ostvari u vezi svih mogućih dokumenata i potpisivanja. Mogućnost boljeg posla i plaćenijeg ukazuje na to da možete očekivati potvrdan odgovor u vezi novog posla. Sve najbolje!

Danica  900 988 0 700 (2,99 USD/min) - 24.02.2014.

Ljiljana

Intresuje me posao,radim na odredjeno da li cu ovde ostati, i dokle, i da li postoji sansa za posao u mojoj struci.

Draga Ljiljana, trenutno kod Vas postoji nezadovoljstvo što se posla tiče. Vi apsolutno imate mogućnost da radite u svojoj struci. Vaš odnos prema poslu je izuzetno odgovoran, jer ste i Vi sami izuzetno odgovorni, disciplinovani i vredni. Nećete još dugo čekati da se Vaše želje ostvare, ali morate biti aktivni u traženju posla i mimo toga što već radite. Bliska osoba iz Vašeg okruženja može Vam pomoći što se Vaše poslovne situacije tiče, za posao u struci. Mislim da nećete imati pauzu izmedju trenutnog i novog posla.

Danica  900 988 0 700 (2,99 USD/min) - 24.02.2014.

Maja Milacic

Postovane, da li cu se pomiriti sa bivsim partnerom, rodjen je 2.avg.1954. oko 6h,Cetinje.

Draga Majo trenutno se nalazite u malo težem periodu. Situacija što se Vašeg ljubavnog života tiče ukazuje na to da veze s muškarcima koji su dosta stariji od Vas nije najbolji izbor i dobra prilika za Vas. Uporedni aspekti pokazuju mnogo više problema kako se veza razvija. Vi ste se dosta rekla bih zaljubili i Vaša veza je veza s naglašenim osećanjima, medjutim Vaši karakteri se razlikuju. Idealan partner za Vas je neko koje duhovit, optimista i vedrog karaktera i ko je produhovljen. Sve najbolje!

Danica  900 988 0 700 (2,99 USD/min) - 24.02.2014.

< 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >