Blog: numerolog i tarot tumač Vesna Virgo

Mesečna num prognoza za Maj 2015.

Vladavina. br. 4 (SATURN)

Ako nismo do sada naucili onda je krajnje vreme da postanemo odgovorni i da postujemo obaveze. Zelimo bolju i sigurniju buducnost - razmisljajmo sada. Period kada cete zanemariti emocije i vise se baviti poslovima od interesa. Ovo je mesec kada red, rad i disciplina treba da budu prepoznatljivi. Sve ono sto je bilo "na cekanju", treba privesti kraju. Rezervisanost, hladnoca i sumnjicavost pratice vas u stopu. Proradice osecaj odgovornosti.

Dosta pesimizma u vama. Dobar period za resavanje stambenih pitanja vezanih za prodaju ili izdavanja nekretnina.Moguca razdvajanja i preseljenja. Ako imate neresene sudske sporove nedelja pred vama donosi razresenja. Nigde ne zurite, vreme je na vasoj strani.

Budite istrajni i dosledni. Cuvajte zdravlje jer u ovom periodu moze biti naruseno.Posetite lekara! Mozete imati problem sa stitnom zlezdom, kozom. Moguca pojacana nervoza, unutrasnji strahovi. Cuvajte se mogucih povreda,prehlada, posekotina, problema sa zubima. Moguc pad imuniteta, osecaj iscrpljenosti. Napravite svoj program ishrane i vezbi koje vam mogu pomoci da se osecate bolje.

Tezak mesec, pun dodatnih opterecenja. Samo velikom istrajnoscu i dobrom organizacijom mozete doci do pozitivnih rezultata. Moguci problemi u karmickim, emotivnim vezama. Dosta raskida u ovom periodu, udaljavanja od partnera. Bicete prinudjeni da se borite sa razlicitim teskocama.

Pronadjite snagu da se izborite sa svim preprekama , suocite sa starim greskama i postanete mnogo sigurniji i stabilniji.

Naucite da vise cenite svoju duhovnu snagu. Dosta razmisljanja o tradiciji, svom poreklu. Pokazacete odanost, hrabrost, ozbiljnost. Sve sto budete radili mora biti jasno i tacno. Finansije vam nece biti jaca strana.....znaci bez rasipanja uz malo stednje drzacete ih pod kontrolom. Budite mudri, vredni, radni i odgovorni. Povremeni pesimizam "zamenite" lepsim pogledom na svet.Privremenu usporenost zamenite pozitivnijim razmisljanjem i planiranjem onoga sto je izvodljivo. Sve najbolje u maju mesecu - mesecu SATURNA!

Numerolog Vesna Virgo 0906 200 600

Vesna Virgo 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter