Horoskop po ciganskim kartama


OVAN

NEPRILIKA – VESELJE - DAR

Ljubav

Napeti momenti u emotivnim relacijama mogu nastati samo ako vi budete partnera i odnos sa njim doživljavali olako. Neki od vas mogu biti toliko sigurni u svoju vezu, da će početi da zanemaruju voljenu osobu i okretati se više prijateljima ili poslovnim interesima. Koliko god da ste zauzeti drugim stvarima, obavezno pronađite dovoljno vremena da odnos sa partnerom učvrstite i ojačate. Druga strana će sa pravom zahtevati da joj se posvetite, pa nemojte da se iznenadite ukoliko povremeno dobijete po koju pridiku. Slobodni Ovnovi bi na jedno šest strana odjednom, ako je to ikako moguće. Jednostavno, prija vam da sa više osoba budete u kontaktu, trenutno vam odgovaraju lake i lepršave, neobavezne forme, pa nećete ni juriti nešto posebno za stabilnošću. Svejedno, neki fini i zanimljivi dani su pred vama.

Posao

U prvoj dekadi februara kao da ne možete da u potpunosti kontrolišete dešavanja, a i vi lično se možete prema saradnicima i poslovnim partnerima postavljati zahtevno, naredbodavno. Nije ni čudo što u tim danima može doći do povremenih napetosti u kolegijalnom okruženju. Ostatak meseca je već prilično dobar, najviše za saradničke odnose, jer uspevate da ugovorite dobre poslove i pokrenete partnerstva koja će odmah pokazati svoju isplativost. Potrudite se da se odgovorno ponašate prema novcu.

Zdravlje

Iako će početkom meseca biti neke sitnije zdravstvene problematike, ovo se relativno brzo rešava. Krećite se, bavite se rekreacijom. Postoji potreba da nešto promenite u načinu ishrane.

BIK

PUTOVANJE – LOPOV - VESELJE

Ljubav

Jaka energija i želja za dešavanjima i pokretom na ljubavnom planu probudila se kod slobodnih Bikova. U ovom vas mesecu vuku jake strasti, želite da uživate, da se provodite, da budete slobodni i nesputani. Malo je verovatno da će vam ovaj period doneti ulazak u neki stabiliniji odnos, ali će vam sigurno doneti trenutke ispunjene uživanjima i seksualnim igrarijama. Uglavnom neobavezni kontakti sa suprotnim polom, koji mogu ići od flertovanja pa sve do upuštanja u zabranjenu ljubav sa zauzetom osobom. Ako ste zauzeti, po nekim pitanjima ste trenutno nesigurni. Možda vam ponašanje voljene osobe nije u potpunosti jasno, možda sumnjate u njegovu vernost i iskrenost. Vi lično se potrudite da budete korektni i da ne „švrljate sa strane“. Održavajte makar strast u vašem odnosu, jer će vas ona voditi dalje...

Posao

Iako je ovaj mesec po vas mnogo produktivniji i isplativiji nego prethodni, ipak postoje neke stvari kojih se trebate čuvati. Naime, konkurencija će dosta biti aktivna tokom februara, a vi lično ne biste trebali da se upuštate u neke tajne dogovore, jer će oni ostati ili nerealizovani, ili će vam doneti samo kratkotrajan uspon. Ono gde biste svakako trebali da se usmerite jeste aktivnost sa saradnicima i poslovnim partnerima. Iako će dogovori ići nešto sporije nego inače, mogu vam doneti zadovoljavajuće rezultate.

Zdravlje

Vaša će energija tokom ovog perioda vrlo varirati, pa je svakako neophodno da se usmerite na očuvanje imuniteta. Budite fizički aktivni, krenite na rekreaciju, takođe – rešite se nekih loših navika.

BLIZANCI

LJUBAV – POSETA - DAR

Ljubav

Za slobodne ovo jeste mesec ljubavi, ali definitivno i vaših nedoumica kojoj od osoba koje se motaju oko vas pokloniti svoju pažnju i naklonost u potpunosti. Naime, evidentno je da ćete biti u kontaktu sa više njih, flertovati, susretati se i uživati u zanimljivim i podsticajnim dešavanjima. Ne požurujte sebe, jer to neće doneti prave rezultate – ako ništa drugo – treća dekada meseca će vam dati jasniju sliku i usmeriti vas na osobu koja je prava za vas. Ukoliko ste zauzeti, ono što će vam doneti skladan odnos i razumevanje sa partnerom je jačanje komunikacije, ali i pokazivanje više obzira, pažnje, lepih reči i gestova. Sa emotivnim partnerom organizujte neke izlaske, druženja, budite društveno aktivni. Ovaj mesec može označiti jedan veliki preokret na bolje u vašim emotivnim relacijama.

Posao

Poslovno bi februar mogao biti jedan dosta uspešan mesec za vas. Možda će vam na samom njegovom početku biti malo nejasno u kom pravcu da se pokrenete, tada možete vući i poteze koji će se kasnije pokazati kao neisplativi ili da ste previše očekivali od njih, ali se vrlo brzo „vraćate u kolosek“ i krećete punom parom napred. Vreme je da svoje ideje prezentujete, vreme je da saradnicima i poslovnim partnerima pokažete svoje kvalitete. Treća dekada februara može doneti veliku, uspešnu saradnju.

Zdravlje

U prvoj dekadi meseca moguće su prehlade, a tada biste trebali da obratite i više pažnje na pluća i bronhije. Ostatak februara donosi vam dobru energiju i zdravlje. Smanjite unos slatkiša.

RAK

POSETA – VENČANJE - UDOVAC

Ljubav

Slobodni Rakovi već početkom meseca mogu doći u kontakt sa osobom koja će ih odmah privući neuobičajenom energijom, duhovitošću i podsticajnim razgovorima. Iako ćete u početku smatrati da od ovoga može da bude samo neobavezna, povremena priča, jer ćete prilično strasno „uleteti“ u nju, možete biti iznenađeni razvojem situacije. Itekako je moguće da se ovaj odnos pretvori u nešto dosta ozbiljnije i trajnije. Zauzeti pripadnici ovog znaka osećaju potrebu da neke nejasnoće i probleme u odnosu sa voljenom osobom razreše što pre. Vama dvoma je itekako neophodan razgovor o daljem toku odnosa. Neki od vas će uspeti da prevaziđu zastoj i ponovo se vrate na „stare staze“ ljubavi sa partnerom. Međutim, u nekim vezama, neizbežno će doći do dodatnog distanciranja.

Posao

Neophodno je da sa šefovima uspostavite dobar i korektan odnos tokom februara, jer će od njihove podrške zavisiti neka vaša nastojanja i stabilnost pozicija na kojima ste. Generalno, kod vas se probudila podsticajna energija, kao i ambicioznost, i želećete da se više angažujete, potrudite, da sebi otvorite vrata nekih novih saradnji i poslovnih projekata. Čak i nezaposleni mogu pronaći makar privremeno rešenje za sebe, mada se, ako budete odgovorni, ovaj posao može pretvoriti i u trajno angažovanje.

Zdravlje

Problemi sa grlom i disajnim organima mogu vam praviti probleme tokom prve dekade februara. Kod starijih pripadnika znaka moguće je aktiviranje hroničnih tegoba u drugom delu meseca.

LAV

GUBITAK – NEPRILIKA – IZNENADNA SREĆA

Ljubav

Ako ste slobodni – vreme je da stavite tačku na prošlost i emotivnu povređenost koju osećate i okrenete se lepšoj strani života. Prva polovina meseca uglavnom će vam donositi mogućnosti za kontakte preko poslovnog segmenta, ali nemojte se iznenaditi ukoliko to samo budu „ponude“ za neobavezne odnose ili povremena viđanja. Mnogo je za vas emotivnoj podsticajniji drugi deo meseca, kada preko prijatelja, društvenih mreža, izlazaka ili na neki neobičan način možete doći u kontakt sa osobom koja može da vam pruži mnogo više. Ukoliko imate partnera, potrebno je da oboje pokažete odgovornost prema svojoj vezi. Budite tu jedno za drugo, međusobno se podržavajte u nekim lošim životnim trenucima, jer ljubav nije samo uživanje, već treba da se pokaže i kroz prisustvo i trajanje.

Posao

Preko trnja do zvezda – tako bi otprilike mogli da opišemo ovaj februar u poslovnom smislu za vas. U prve dve dekade meseca evidentno je da ćete morati da se prilagođavate postojećim okolnostima u poslovnom okruženju i da ćete često dolaziti u razmimoilaženje i probleme sa saradnicima i kolegama. Ipak, vaš trud da pronađete način da poboljšate svoju situaciju definitivno će uroditi plodom, jer vas u trećoj dekadi ovog perioda očekuju iznenadne ponude i otvaranje poslovnih šansi. Novac ipak ostaje kao dosta promenljiva kategorija i vaša „bolna tačka“ tokom ovog perioda.

Zdravlje

Ovaj vam period godine ne prija, jer osećate da je vaša energija na vrlo niskom nivou, pa povremene prehlade i virusne infekcije mogu da vam naprave problem. Vodite računa o imunitetu.

DEVICA

NEŠTO NOVCA – LJUBAV - BOLEST

Ljubav

Teško je da će slobodne Device moći da na kraju februara meseca kažu da su zadovoljne onim što se dešavalo u njihovom ljubavnom životu. Ili ćete izabrati usamljenost i uvući se u svoju ljušturu... ili ćete pak imati samo ponude neobaveznog tipa, povremene susrete i kontakte sa suprotnim polom. Ako se i dogodi da započnete nešto što će vam izgledati kao priča oko koje se vredi potruditi, možete biti razočarani razvojem situacije ili obeshrabreni sporošću kojom će se sve odvijati. Neki od vas će ući u povremene seksualne kontakte sa osobom koja je dosta starija od njih... Za zauzete pripadnike ovog znaka stoji preporuka – morate pronaći način da sa voljenom osobom izađete iz faze nerazumevanja i ćutanja. Vaša ljubav je još uvek tu, samo je treba ponovo probuditi. „Poradite“ malo i na strasti.

Posao

U prvoj dekadi februara iskoristite vreme da napravite dobru organizaciju, da isplanirate sve ono što možete vezano za poslovni segment. U tim danima pravite osnovu za dešavanja na dalje, pa se fokusirajte, sredite šta imate i od obaveza koje ste zapostavili, da vam kasnije vraćanje na staro ne bi oduzimalo vreme. Ostatak meseca je pogodan za otpočinjanje novih, ali i postavljanje postojećih saradnji na drugačije osnove. Jedini segment kojim nećete biti zadovoljni su finansije – mogući su gubici.

Zdravlje

Iako će se zdravstvene tegobe tokom februara pokazati kao prolazne, ipak će vas iritirati često vraćanje nekih prehlada i gubitaka energije. Vodite računa i da se ne povredite. Starijim pripadnicima znaka stoji vraćanje hroničnih tegoba.

VAGA

NADA – LJUBOMORA - NESREĆA

Ljubav

Ako ste slobodni pripadnik ovog znaka, tokom februara će vas uhvatiti dosta čudno raspoloženje. Dok ćete sa jedne strane razmišljati o pravoj ljubavi i nadati joj se, s druge – neke će osobe u vašoj blizini probuditi zakopane strasti u vama koje ćete teško uspevati da kontrolišete. Itekako je moguće da im se prepustite i da tokom ovog perioda uđete u odnos koji će biti prvenstveno zasnovan na seksualnoj privlačnosti i hemiji. Čak je moguće da će osoba sa kojom stupate u ovakav vid kontakta biti zauzeta. Ukoliko ste u emotivnom odnosu, pred vama su neki dani koji će prodrmati vašu ustaljenu svakodnevicu sa voljenom osobom. Strasti će se pojačati, ali će se javiti i nesigurnost, ljubomora i sumnja. Itekako je moguće da će vaša veza u ovom periodu imati velike uspone i padove.

Posao

Ne mogu da kažem da će za vas ovo biti lak period, ali je sigurno da ćete biti neuobičajeno aktivni i spremni da se borite za ono što želite. Vidi se da će vam konkurencija povremeno remetiti planove, ali vi nećete dozvoliti da tek tako popustite pod njihovim pritiscima. I u kolegijalnom okruženju može biti nesuglasica – tako da ćete najbolje funkcionisati kada radite „solo“ i kada vas svi ostave na miru. Aktivnosti prema inostranstvu i saradnje sa strancima će početi velikom brzinom da se pokreću.

Zdravlje

Još uvek ste prilično „roviti“ i ne smete dozvoliti sebi veće energetske padove. Potrudite se da se odmarate, da balansirate ishranu i da obavezno nađete vremena za rekreaciju.

ŠKORPIJA

NEŠTO NOVCA – DETE - PORUKA

Ljubav

Iako će povremeno izgledati da neki od kontakata koje imate mogu da se pretvore u solidnu emotivnu priču, na kraju ćete shvatiti da od tog posla neće biti ništa. Na žalost, kada su ljubavna dešavanja kod slobodnih Škorpija u pitanju – slede vam samo povremena viđanja sa nekim osobama i neobavezni kontakti – ukoliko je to ono što želite. Ako niste za ovakve „aktivnosti“, onda se bolje okrenite drugim prioritetima – odnosu sa prijateljima ili poslovno – materijalnoj sferi. Kod zauzetih pripadnika znaka imamo već drugačiju sliku – iako će prvi dani meseca biti naporni u kontaktu sa voljenom osobom i dolaziće do nerazumevanja, ostatak perioda može vaš odnos ponovo uzdići na mnogo viši nivo i dovesti vas do stabilnosti koju priželjkujete. Ako se potrudite, pred vama dvoma su zaista neki lepi dani.

Posao

Potpuna usmerenost na poslovni segment i velika fokusiranost na poslovne obaveze, naročito na ono što ste tokom prethodnog perioda zapostavili ili zanemarili, obeležiće čitavu prvu dekadu februara. Istina je da će ovi dani biti malo naporni za vas, ali će vas definitivno rasteretiti, a i kontakti koje u tom periodu budete ostvarivali pokazaće se kao vrlo isplativi u ostatku meseca. Tokom tog perioda sledi vam veliki pokret i ostvarivanje novih poslovnih partnerstava i saradnji. Čak i nezaposleni mogu doći do poslovnih šansi.

Zdravlje

Potrudite se da ne dovodite sebe u stanje iscrpljenosti i da obavezno pronađete dovoljno vremena za odmor. Odreknite se i po koje štetne navike i poboljšajte svoju ishranu. Od drugog dela meseca preporučuju vam se fizičke aktivnosti.

STRELAC

MISAO – NEŠTO NOVCA - PUTOVANJE

Ljubav

Mesto vas definitivno ne drži tokom februara. Želite da putujete, da uživate, da se provodite. Prosto rečeno – želite da budete u pokretu i iskusite sve životne radosti. Obuzela vas je velika energija koju nekako treba i „potrošiti“. Slobodni će zato lako ostvarivati kontakte i upoznavati se sa pripadnicima suprotnog pola. Uživaće u susretima, u komunikaciji, flertovanju, druženju. Iz svega ovoga, „izrodiće“ se neke priče kojima ćete želeti više da se posvetite i za koje ćete se nadati da će potrajati. Ako ste u emotivnoj relaciji, vreme je da razmislite na koji način biste mogli poboljšati odnos sa voljenom osobom. Pravi je trenutak da posvetite jedno drugom više vremena, više pažnje. Pravi je momenat da ostvarite neke svoje zajedničke planove. Drugi deo meseca vas može iznova spojiti i obnoviti ljubav i strast.

Posao

Veliko razmišljanje šta uraditi da biste poboljšali svoju poslovnu, a naročito finansijsku situaciju biće jedan od prioriteta početkom februara meseca. I vama je jasno da trenutnom situacijom niste zadovoljni, ostaje još da pronađete način da svoje delovanje usmerite i nađete konstruktivna rešenja. u početku očekujte male pomake, da bi od drugog dela februara sve krenulo da se odvija bržim tempom. Uspostavićete bitne kontakte, pokrenuti jake saradničke odnose, a neki od vas će otpočeti i ozbiljne kontakte sa strancima.

Zdravlje

Prvi deo meseca je prilično statičan, možete se povremeno osećati umorno i „izduvano“. Promenite nešto u načinu ishrane i krenite na rekreaciju, čiji će se rezultati vrlo brzo videti na vama.

JARAC

PISMO – NESREĆA - DETE

Ljubav

Ako ste slobodni, možete polagati mnogo nade u jedan kontakt koji prilično obećava. Međutim, ne bih rekla da će ova priča imati neki skladan razvoj, jer je očigledno da će se pojaviti problematika koja će vas zaustaviti. Moguće je da ćete shvatiti da osoba za koju ste zagrejani nije ozbiljna i da želi samo provod i neobavezan kontakt. Neki od vas mogu biti razočarani i činjenicom da je druga strana skrivala od vas činjenicu da je zauzeta. U svakom slučaju – malo šansi da tokom februara ostvarite nešto emotivno stabilnije i zadovoljavajuće. Ako ste u emotivnoj relaciji – karta Nesreća uvek govori o jakoj energiji i strastima u odnosu, ali je problem u tome što se to očas posla može preokrenuti u svađu i raspravu. Zato ćete morati da se maksimalno potrudite da do ovakvih stvari dolazi što ređe, da bi odnos sa voljenom osobom funkcionisao. Razbuktajte strasti, ali na jedan pozitivan način – pokrenite vezu u pravom smeru.

Posao

Informacije koje ćete dobiti početkom februara meseca možda će vam se u prvom trenutku učiniti kao problematične, ali ćete tek kroz vreme shvatiti da su vas dešavanja odvela u pravom smeru. Generalno, prvu dekadu meseca je najbolje iskoristiti kroz ostvarivanje kontakata i pokušaje da sebe, svoje ideje i kreativnost promovišete. Iako će druga dekada biti dosta napeta i i dešavanja će se odvijati u jakom tempu, ipak će rezultati biti bolji od očekivanih. Mnogima od vas sledi neka forma novog početka krajem februara, a u tom periodu i nezaposleni bi mogli realizovati jednu šansu.

Zdravlje

Sredinom meseca ste podložni virusnim i bakterijskim infekcijama, a moguće je da one budu praćene i višom temperaturom. Iz lošeg zdravstvenog perioda izlazite u trećoj dekadi februara.

VODOLIJA

PISMO – LJUBAVNIK - SUDIJA

Ljubav

Ako ste slobodni, ostvarili ste novo poznanstvo ili komunikaciju sa osobom koja vam se dopada pokrenuli u pravom smeru. Moguće je da će se sredinom meseca pojaviti još jedna osoba koja vas interesuje i biće vam teško da se odlučite na koju stranu da se okrenete. Za ovo – pustite vreme da odluči šta je najbolje za vas, a vi se potrudite da u svim dešavanjima uživate punim plućima. I vreme je bilo da se opustite i prepustite nekim životnim radostima. Ne bih rekla da će u vašim emotivnim relacijama biti bilo kakvih „tamnih oblaka“. U suštini – pred vama i voljenom osobom je period kada će i ljubav i razumevanje i pažnja funkcionisati više nego dobro. Nekima od vas će početi da padaju na pamet i ozbiljnije teme....ne kažem da nije pravi trenutak, već da ne žurite i dobro razmislite o svemu.

Posao

Odličan poslovni mesec je pred pripadnicima znaka Vodolija. Dešavanja će krenuti već od prvih dana februara i mogu vas iznenaditi nove poslovne šanse koje će se pred vama otvoriti. Ono što je dosta bitno jeste da će se komunikacija sa nadređenima konačno popraviti i sa njima ćete uspevati da lako pronađete zajednički jezik. Ostvarićete kontakte sa ljudima koji se mogu pokazati značajnim za vašu poslovnu budućnost. Prilično ćete biti izbalansirani po pitanju finansija tokom ovog perioda.

Zdravlje

Uspećete da se u potpunosti „povratite“ kada je zdravstveni segment u pitanju. U tome vam od pomoći može biti izbalansirana ishrana, ali i želja za rekreacijom i boravkom na svežem vazduhu.

RIBE

MISAO – IZNENADNA SREĆA - LJUBAVNICA

Ljubav

Slobodne Ribe će u februar mesec ući u prilično statičnom raspoloženju. Vaša razmišljanja su okrenuta ka prošlosti i nekim bivšim emotivnim greškama. Ipak, izvesno je da će ovo vaše stanje mirovanja biti ustalasano, i to tokom druge dekade februara, kada se pojavljuje neko kao „grom iz vedra neba“ u vašem životu. Ovo može biti osoba preko izlazaka i prijatelja, ali i preko društvenih mreža i kontakata. Kao da ste dobili adrenalinsku inekciju – ponovo ćete se osetiti živo, radosno, ekstatično....Ukoliko ste u emotivnom odnosu, sredinom meseca će doći do preokreta u vašoj vezi. Izlazite iz jedne faze zastoja i ulazite u period u kojem će biti više prilika da pokažete emociju i privrženost jedno prema drugom. Pravi je trenutak da obnovite strast, da uživate u zajedničkim izlascima i trenucima ljubavi.

Posao

Iako će se veći deo nositi u poslovnom segmentu jednu nervoznu energiju i napetost, više je nego izvesno da tokom ovog perioda možete napraviti drastičan iskorak na bolje. Ono što vam je sada neophodno je promena i radićete na tome da je i ostvarite. Odnosi sa kolegama neće biti baš po vašoj volji, ali će zato sa nadređenima ipak biti korektne komunikacije. Trebali biste da obratite pažnju na svoje troškove, jer pokazujete izvesnu dozu neumerenosti. Ipak, prilivi će biti redovni i solidni.

Zdravlje

Kako god okrenuli – od stresa teško da ćete moći da pobegnete. Polovinom meseca možete „zakačiti“ i neku virusnu infekciju.

Olgaastrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter