Horoskop po ciganskim kartama


OVAN

ČEŽNJA – PISMO – GUBITAK

Ljubav

Ulazak u novembar ne deluje obećavajuće, naročito onima koji su već duže vreme sami ili koji još uvek pate za nekim emotivnim gubitkom iz prošlosti. Željni ste dešavanja, željni toga da se ponovo osetite živima i voljenima. Nisam sigurna koliko je ovaj mesec pogodan za ulaske u neke trajnije odnose, ali budite uvereni da od početka druge dekade ulazite u mnogo podsticajniji period kada ćete doći u kontakt sa dve osobe sa kojima ćete poželeti da produbite komunikaciju. U emotivnim vezama i brakovima povremeno će dolaziti do emotivne distanciranosti, i to najviše zbog nekih tračeva ili povećane ljubomore kod vas ili voljene osobe. Više komunicirajte i budite otvoreniji jedno prema drugom.

Posao

Zabrinutost zbog papiroloških problema, nabavke dozvola ili dogovora. Takođe, do polovine meseca osetićete zastoj i u komunikaciji sa kolegama i najbližim saradnicima. Ne budite previše kritični ni prema sebi, a ni prema onima sa kojima radite na dnevnoj bazi. Ako ste nezaposleni, sredinom novembra dobijate šansu da preko nečijeg posredovanja ili podrške dobijete radno mesto. Finansijski segment je postavljen nešto slabije. Troškovi su povećani, a nije dobar momenat za ulaganja ili rizike.

Zdravlje

Kičma – kod onih koji već imaju hronične tegobe ili pripadaju starijoj populaciji. Kod mlađih pripadnika znaka – više obratite pažnju na imunitet.

BIK

KUĆA – DETE - POKLON

Ljubav

Poslovni segment, kao i vaša neposredna okolina, okruženje – može slobodnim Bikovima doneti nove emotivne prilike tokom novembra. Evidentno je da će nove ljubavi biti probuđene, pa biste kraj meseca mogli dočekati u velikom zadovoljstvu, emotivno ispunjeni i srećni. U bračnim zajednicama moguće je da ćete vi i partner ozbiljno razmišljati o proširenju porodice, a svakako je da vas očekuju lepe vesti i noviteti. Ono na šta biste trebali obratiti pažnju jeste da je neophodno da stalno unapređujete vaš odnos i ne dozvolite da strasti zamru. U dužim vezama Bikovi će funkcionisati u potpunom skladu sa emotivnim partnerom. Neko će pokušavati da flertuje sa vama, ali vi trenutno imate oči samo za voljenu osobu.

Posao

Ono što vam je sada primarno jeste stabilnost u poslovnom segmentu i Bikovi će se svim silama truditi da ojačaju partnerske odnose i saradnje. Nekima od vas već postaje pomalo naporno na poslu na kojem su trenutno i čeznuće da pokrenu nešto novo, možda se čak okrenu i privatnom biznisu. Ako želite da pronađete novi posao za sebe, ili ste nezaposleni, bilo bi dobro da se aktivirate od početka druge dekade meseca, jer se neočekivano dobre prilike mogu otvoriti pred vama. Treća dekada je odlična za napredovanje u službi, a to je ujedno i period u kojem ćete biti najzadovoljniji novčanim prilivima.

Zdravlje

Obratite pažnju na način ishrane. Mogući su problemi sa kičmom, a kod ženske populacije – genitalije su trenutno slaba tačka. Bilo bi dobro da proverite i hormonski status.

BLIZANCI

KUĆA – SMRT - NOVAC

Ljubav

Neka forma statičnosti uvukla se u vaše ozbiljne emotivne relacije. Kao da ni vi ni voljena osoba niste dovoljno raspoloženi i nemate motivaciju da gradite i unapređujete svoj odnos. Moguće je da su nastupili neki problemi finansijske prirode ili ste se vas dvoje emotivno udaljili. Neophodno je da se uvedu suštinske promene, što biste svakako trebali da uradite. Naime, ako se iole potrudite oko obnavljanja ljubavi i intenziteta sa partnerom, kraj meseca ćete dočekati u više nego dobrim odnosima i stabilnoj vezi. Ako ste slobodni – moguće je da će vas tokom novembra više zanimati neke druge stvari, a da ćete ljubav ostaviti za bolje vreme. Doduše, mogli biste da obratite pažnju na period tokom druge dekade novembra, kada itekako stoji mogućnost pokretanja odnosa koji bi bio izuzetno stabilan i trajan.

Posao

Neka dugovanja i finansijska otežanja vam bukvalno stoje nad glavom i ono čemu ćete najviše težiti tokom novembra jeste stabilizacija u materijalnom segmentu. Prilika za to će biti, ali su one najrealnije i najstabilnije tokom treće dekade meseca. Neki od vas će želeti da promene okolnosti u kojima su, ali je potrebno da budete mudri i da čekate pravi trenutak, koji će i doći u drugoj polovini ovog perioda. Odnosi u kolegijalnom okruženju povremeno će biti dosta naporni, a sigurno je i da će količina obaveza biti neuporedivo veća nego ranije. Ipak, krajnjim rezultatima ćete biti zadovoljni.

Zdravlje

Prva polovina meseca je prikazana nepovoljno u zdravstvenom segmentu. Obratite pažnju na imunitet, postoji sklonost ka upalama i prehladamap/p>

RAK

PUTOVANJE – LJUBAVNIK - NOVAC

Ljubav

Evidentno je da su vaše emotivne relacije tokom novembra pod jednim dosta blagonaklonim uticajem. Vreme je da pokušate da na svaki način unapredite odnose u kojima ste, jer to sada i možete. Neki od vas doduše, biće na slatkom iskušenju, i to preko poslovnih okolnosti –jer se može pojaviti osoba koja će vam zagolicati maštu i učiniti da poželite da se malo zasladite „zabranjenim voćem“. Razmislite dobro da li vam je to u interesu ili ne....a odluka je samo na vama. Slobodni pripadnici znaka tokom ovog meseca imaju itekakve šanse da se nađu u jednom dosta lepom emotivnom odnosu. Ne samo da ćete blistati od sreće i zadovoljstva, već bi veze započete tokom novembra itekako mogle imati trajnu vrednost za vas.

Posao

Ako ste nezaposleni bilo bi dobro da krenete u akciju od samog početka meseca. Neko od prijatelja vam može ukazati na zanimljiv posao ili vam pomoći da dođete do njega. Nemojte biti iznenađeni ako se ponuda bude vezivala za stranu firmu, a neki od vas bi mogli i put inostranstva...Generalno – novembar je dobar u poslovnom segmentu, i evidentno je da ćete imati dosta uspeha u pregovorima, ali i u baratanju novcem. Oni koji sarađuju sa inostranstvom, u velikoj meri će biti zadovoljni finansijskim segmentom, ali ni ostali neće moći da se požale. U trećoj dekadi – sve zamisli će vam ići od ruke.

Zdravlje

Starija populacija neka obrati pažnju na krvni pritisak, a srčani bolesnici neka se striktno pridržavaju propisanih terapija. Mlađi Rakovi bi mogli više da se bave fizičkom aktivnošću.

LAV

NEŠTO NOVCA – ISTINA - LJUBOMORA

Ljubav

Posesivnost, ljubomora, ali i sumnje u vernost postaviće se kao prepreka između vas i voljene osobe. Neke tajne će morati da ugledaju svetlost dana i bilo bi dobro da vi i partner budete što otvoreniji jedno prema drugom. Ako ne bude iskrenosti i pravog razgovora, možete dovesti sebe u situaciju da razmišljate čak o prekidu emotivne veze u kojoj ste. Ne gurajte tokom novembra probleme pod tepih, to se definitivno neće pokazati kao pravo rešenje! Ukoliko ste slobodni, evidentno je vaše nezadovoljstvo. Neki od vas još uvek se nadaju da će obnoviti komunikaciju sa bivšim emotivnim partnerom, ali generalno gledano – kao da su se crni oblaci nadvili nad vašu potrebu za ljubavlju. Ono gde ćete moći da potrošite ovu nagomilanu negativnu energiju jesu izlasci i kontakti sa prijateljima. Nekih mogućnosti za prolazne, neobavezne odnose ili flertovanja će svakako biti. Ipak, za pravu ljubav treba još čekati.

Posao

Smatrate da je vaša pozicija u poslovnom segmentu trenutno nepovoljna, a niste zadovoljni ni finansijskim segmentom. Neki od vas će pokušati dapronađu svoju sreću na drugoj strani, nadajući se da će promena poslodavca ili radnog mesta da im donese željene pozitivne promene. Generalno – zaista jeste u komplikovanom poslovnom mesecu, ali ovo ne znači da ćete u potpunosti ostati bez prilika za napredak. Sredina meseca je najpovoljnija za otvaranje novih priča, za kontakte sa saradnicima i poslovnim partnerima. U ovom periodu su podržane i saradnje sa inostranstvom, poslovna putovanja.

Zdravlje

Dobro je što će bilo koje zdravstvene tegobe koje se aktiviraju tokom novembra, biti samo prolaznog karaktera. Starija populacija neka vodi računa o upalama vezanim za urogenitalni trakt.

DEVICA

LJUBAVNICA – NEPRIJATELJ - NESREĆA

Ljubav

Najbolje bi bilo da vi i partner tokom novembra budete u potpunosti okrenuti jedno ka drugom, spremni na otvoren razgovor. Ne dozvolite da se bilo kakve tajne ili treće osobe umešaju u vašu vezu, jer vam ovo itekako može napraviti problem. Nisu vam baš svi prijatelji zaista i PRIJATELJI, pa bi bilo dobro da ne delite svoje intimne tajne ili razmišljanja sa njima, kada su vaši emotivni odnosi u pitanju. Bilo koju prepreku možete savladati ljubavlju i poverenjem. Ukoliko ste usamljeni, malo je zaista pravih prilika pred vama tokom novembra. To ne znači da se nećete dobro provesti, naprotiv – naglašeni su vam izlasci i druženja sa prijateljima. Ipak, tokom ovih dešavanja, nekako je najviše naglašen element strasti i intenziteta i možete se lako upustiti u neku formu neobaveznog, prolaznog odnosa ili avanture.

Posao

Računajte na to da je pred vama jedan užurban i pun dešavanja mesec. Neće uvek biti lako izaći na kraj sa ljudima koji vas okružuju, ali svakako ne biste trebali sebi da dozvolite da zbog nekih problema ili nesporazuma padate u vatru. Bitno je da prilikom komunikacije i dogovora ostanete pribrani i spremni na kompromis i pregovaranje. Ako tražite posao, sada ga možete dobiti jedino preko posrednika, kao neku vrstu usluge ili preko kontakta, veze. Iako finansijski segment nije prikazan kao najstabilniji, uspećete da vratite jedan deo dugovanja koja vas pritiskaju. Ono od čega definitivno možete dobiti više priliva jesu vaši talenti, kreativnost i ideje.

Zdravlje

Sezonski virusi, upale, prehlade. Moguće je da povremeno budete i pod temperaturom. Naročito je ugrožena starija populacija Devica.

VAGA

NESREĆA – VESELJE - GUBITAK

Ljubav

Promenljiv mesec u emotivnim i bračnim relacijama. Vi i partner ćete se teško usklađivati – kada ste vi voljni za kompromis, on je u daunu, a kada je on spreman da se prilagodi – vi se inatite i tvrdoglavite. U suštini, kao što i sami vidite – neophodno je da jedno drugom povremeno progledate kroz prste i otvorite srce. Ne zaboravite koliko je snažna vaša ljubav i šta ste sve pregurali preko glave. Ako se potrudite – od početka druge dekade mogli biste ući u jednu stabilniju fazu. Ako ste trenutno slobodni, nemate razloga za bojazan – to definitivno nećete ostati još dugo. Više osoba može poželeti da vam se približi, a vi budite pametni pa izaberite onu pravu. Ako želite samo avanturu i neobavezne kontakte, mogućnosti za to ćete svakako imati, i to naročito kroz izlaske i preko kontakata sa prijateljima.

Posao

Zatrpanost obavezama će biti vrlo aktuelna tokom novembra, naročito u prvoj dekadi, kada možete povremeno biti pod velikim pritiskom, u žurbi i kratkim rokovima. Ovo će vam sve unositi veliku nervozu i napetost, pa bi bilo dobro da u kontaktima sa poslovnim saradnicima i kolegama ne napravite svojom naprasitošću neki problem. U trećoj dekadi novembra vodite računa sa kim se i šta dogovarate, jer postoji predispozicija da uđete u saradnju sa nepouzdanim ljudima koji bi vas mogli ostaviti na gubitku. U suštini, najmirnija je druga dekada novembra, a ona će se ujedno pokazati i kao najprofitabilnija po vas.

Zdravlje

Zdravstvena situacija promenljiva a imunitet u blagom padu, naročito kod starije populacije. Unosite dovoljno vitamina i minerala, pojačajte ishranu, a nađite vreme i za dovoljno odmora.

ŠKORPIJA

SREĆA – DETE - UDOVAC

Ljubav

Mogućnosti za obnovu emotivnih odnosa iz prošlosti, ako je to nešto što sada priželjkujete, itekako su otvorene kod slobodnih Škorpija. Takođe, neki od vas mogu upoznati osobu koja je od skora slobodna, I sa kojom ćete morati da idete nešto sporijim tempom, jer je još uvek emotivno vrlo ranjiva. Generalno – novi emotivni počeci su otvoreni, a čini mi se da će prva I druga dekada novembra biti najispunjenije lepim I podsticajnim dešavanjima. Ukoliko ste u emotivnom odnosu ili braku, vreme je da svoj odnos postavite na potpuno nove osnove. Neke stvari je neophodno promeniti, ako imate nameru da stabilizujete vezu. Nemojte posle žaliti za propuštenim prilikama. Probudite ponovo ljubav I strast.

Posao

Sigurno je da će se tokom ovog meseca u vašem poslovnom segmentu provlačiti blaga doza nesigurnosti. Možda smatrate da se niste dovoljno stabilizovali na nekim pozicijama ili strahujete od rezultata poslova koje ste pokrenuli. Vaše brige su u potpunosti bez osnova, dokle god vredno I istrajno idete ka svome cilju. Vrlo ste odgovorni I posvećeni radnim zadacima I nema teorijske šanse da ne uspete. Neki od vas će pokrenuti nove poslovne priče, dok će drugi imati priliku da prošire svoje poslovanje. Novčanim segmentom ćete biti zadovoljni, I to najviše zbog stabilnih priliva.

Zdravlje

Kod starije populacije Škorpija mogući su blaži problemi sa kičmom I kostima. Mlađi pripadnici znaka bi mogli da promene nešto u načinu ishrane. Potreba za više fizičkih aktivnosti.

STRELAC

SREĆA – KUĆA - UDOVICA

Ljubav

U dužim emotivnim vezama postoji potreba za ozbiljnošću. I vi I partner ste spremni da napravite neke značajnije korake. Mogućnosti za početke zajedničkog života ili pripreme oko ulaska u brak. Sa voljenom osobom sada možete da na iskren I otvoren način razgovarate o svemu. U bračnim zajednicama – solidna situacija. Možete rešiti neka bitna pitanja u vašem odnosu, naročito ako se ona već neko vreme provlače. Slobodni pripadnici znaka kao da oklevaju da se prepuste jednoj osobi koja vrlo uporno pokušava da ih osvoji. Moguće je da kod vas još uvek postoji neka forma zadrške zbog prethodnih loših ljubavnih iskustava. Neki od vas sada mogu obnoviti kontakt sa bivšim emotivnim partnerom.

Posao

Možda će okolnosti u poslovnom segmentu tokom novembra biti donekle promenljive, ali nećete moći da se požalite na krajnji rezultat. Ono što će vam svakako smetati jeste izvesna sporost u dešavanjima, ali to ne znači da od zadatih ciljeva trebate da odustanete. Samo polako I uporno – istrajnost vam je sada jedna od naglašenijih osobina. Ako želite da obnovite neku poslovnu saradnju, pokrenite se od drugog dela meseca. Takođe – dobre predispozicije onima koji žele da se bave privatnim biznisom. Što se finansijskog segmenta tiče – ostvarili ste izvesnu stabilnost, ali još uvek niste zadovoljni u potpunosti.

Zdravlje

Endokrini sistem, žlezde, a ženska populacija bi morala da obrati više pažnje na hormonski status. Kod starijih – vraćanje hroničnih tegoba.

JARAC

SMRT – NEISKRENOST - DAR

Ljubav

U vašim emotivnim I bračnim relacijama došlo je do određenog distanciranja I zahlađenja. Evidentno je da su se pojavile neke prepreke, a moguće je da je jedna od njih I sumnja u vernost voljene osobe. U svakom slučaju – ništa nećete pozitivno uraditi ako ostavite situaciju ovakva kakva jeste. Neophodno je da pokušate da otvorite pitanja koja su vam bitna, da biste eventualno prevazišli ono što vas muči. Ako budete posvećeni odnosu, treću dekadu bi već mogli da dočekate u mnogo boljoj atmosferi. Kod slobodnih pripadnika znaka stoji velika emotivna blokada. Naglašeni su nesigurnost I strah, možda zbog loših ljubavnih iskustava iz prošlosti. Ne dozvolite da ono što je bilo utiče na vašu budućnost. Dajte šansu jednoj osobi koja će se aktivirati prema vama tokom treće dekade ovog meseca.

Posao

Sumnjate u sebe, sumnjate da li ste na pravom putu u poslovnom segmentu. Neki od vas se mnogo preispituju I razmišljaju da li je vreme da pokušaju da promene radno mesto I okrenu se na potpuno drugačiju stranu. Evidentno je da su prve dve dekade ovog meseca dosta loše po vas, da teško dolazite do stabilnosti I sigurnosti, a moguće je da imate I određena podmetanja od strane konkurencije, ili čak kolega. Setite se da ste vi osoba koja ume itekako nepokolebljivo ići napred, bez odustajanja, I taj princip primenite I sada. Ništa nije toliko loše da se ne može popraviti. I to ćete I videti od početka treće dekade, kada već dobijate konkretnije prilike vezane za posao, ali I za finansije.

Zdravlje

Zdravstveni segment je u padu I neophodno je da se više posvetite sebi. Pad imuniteta, upale, virusne I bakteriološke infekcije. Starijoj populaciji problemi sa šećerom ili kičmom.

VODOLIJA

BOLEST – NADA - UDOVAC

Ljubav

U vašim emotivnim I bračnim relacijama definitivno stoji problematika tokom ovog meseca. Izgleda mi da ste I vi I partner u potpunosti okrenuti ličnim interesima, a da ljubav I razumevanje u ovom periodu teško uspevaju da nađu put do vaših srca. Neophodno je da što pre napravite “presek” I pokušate da promenite nešto, da sve ovo što se dešava ne bi dovelo do dubljeg razmimoilaženja. Ako smatrate da se neko umešao u vaš odnos – razgovarajte sa partnerom o tome. Potrebno je da provodite mnogo više vremena jedno s drugim. Ukoliko ste slobodni – pred vama je vreme kada ćete uglavnom težiti nekim neobaveznim odnosima, ili se zanositi pričama koje nemaju nikakvu perspektivu. Neki od vas će pokušati da obnove kontakt sa bivšim partnerom, dok će pojedini ući u vezu sa osobom koja je zauzeta…

Posao

Nadate se I očekujete previše, a realnost vam govori da od maštanja I planiranja nema ništa, ako zaista svojski ne prionete na posao. Doduše, oni koji rade sa strancima ili koji se bave umetničkim, kreativnim radom – neće imati većih problema, šta više – uspeće da naplate svoj rad više od očekivanog. Vodolijama stoji zabrinutost, pritisak nešto težih okolnosti, a mnogi od vas će imati problema I sa starijim kolegama, autoritetima, šefovima. Druga dekada meseca je ubedljivo najpovoljnija, pa u tom periodu planirajte poslovne poteze. Što se finansija tiče – daleko od očekivanog.

Zdravlje

Postoje predispozicije za pad imuniteta, što ćete sprečiti dobrim snom, odmorom I unošenjem više vitamina I mineral u svoj organizam. Starijoj populaciji – problemi sa žlezdama, zubima, kičmom.

RIBE

DETE – NOVAC - SUDIJA

Ljubav

Ne možete se ponašati olako I lakomisleno kada su vaše emotivne ili bračne relacije u pitanju. Ako je odnos u kome ste nešto u čemu I želite da ostanete, ako je za vas trajna vrednost – onda se prema njemu tako I ponašajte. Partneru je dosta vaših nestašluka I neodgovornosti. Vreme je da se uozbiljite I odrastete. Ako ne budete obazriviji, možete iz flertovanja sa kolegom sa posla krenuti I u neku tajnu pričicu – što će samo dodatno podriti emotivne relacije u kojima ste. Oni koji su slobodni prvenstveno bi trebali da obrate pažnju na poslovni segment, ali I na neku vrstu proslava (vezanih za porodicu, prijatelje, kolege), jer biste tu mogli upoznati dosta ozbiljnu osobu koja će od samog početka kontakta sa vama pokazivati da je vrlo zainteresovana. Ova priča bi mogla postati trajna vrednost u vašem životu.

Posao

Podrška od strane šefova je evidentna tokom novembra, a neki od vas mogu se popeti I poziciju više, sve zahvaljujući dugom I predanom radu koji su nadređeni već neko vreme pratili. Vi ste neko ko ne beži od obaveza, ali ponekad se ponašate suviše naivno u odnosu sa kolegama, pa na kraju završite radeći I deo njihovih obaveza. Neke nove ponude sada dolaze zaposlenim Ribama, ali I nezaposleni će imati svoje prilike da preko nečijeg uticaja dođu do radnog mesta. Finansijski ćete proći mnogo bolje u odnosu na prethodni period, a najisplativija vam je druga dekada meseca, kada možete imati prilive I od dodatnih poslova.

Zdravlje

Vaše zdravlje se popravlja, ali to ne znači da možete da se opustite I prestanete da vodite računa o sebi. Adekvatna ishrana, oblačenje shodno vremenskim uslovima, više vitamina I mineral I rekreacija.

Olgaastrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter