Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 09.12.2019 - 15.12.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Komunikacija sa voljenom osobom je problem u ovoj sedmici. Ne znači da će doći do odvajanja, distanciranja – ali kao da se nećete baš lako i jednostavno „pronalaziti“. Još ako obostrana tvrdoglavost proradi – ma milina....Ne preuveličavajte problem, jer problem ne postoji. Opustite se, oboje – i stvari će doći u normalu. Slobodni Bikovi – komunikacija sa osobom koja vam se dopada ide skroz dobro i jedina ne baš pozitivna stavka je ta što sve ide sporije od očekivanog. Kratkotrajni zastoji u kontaktu sa simpatijom u vama bude nesigurnost i strahove. Nema razloga za to – sve ide kako treba.

Posao

Nije pred vama lagana poslovna sedmica. Ona hoće biti kvalitetna i doneće vam rezultate i one poslovne i one finansijske, ali se mora priznati da će vas prilično iscediti i izmoriti. Raštrkanost, trčanje na sve strane, pokušaji da organizujete ono što je trenutno nemoguće srediti – obeležiće ovu nedelju. Obaveze će se gomilati koliko god se vi trudili da budete maksimalno ažurni u njihovom izvršavanju. Komunikacija sa saradnicima će biti konfuzna, a vi ćete shvatiti da na mnoge od njih ne možete da se oslonite.

Novac

Opustili ste se sa novcem i skloni ste da više potrošite.

Zdravlje

Jako osetljivo grlo i celokupan respiratorni trakt.

Hrana

Potrebne su vam namirnice bogate mineralima i vitaminima – sve ono što može u ovoj sedmici ojačati vaš imunitet. Banane, badem, brokoli, cvekla, bundeva, grejprfrut, jabuke, jaja, riba, jogurt, karfiol, krompir, kukuruz....

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.