Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 18.09.2023 - 24.09.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Imate različite faze ovih dana – one, u kojima se osećate više nego dobro, aktivno, raspoloženo&.ali i one u kojima kao da sami sebe saplićete (neki kroz opterećenje porodičnim segmentom, neki kroz to što se osećaju nesigurno i što situacije koje su vam važne nikako da „krenu“). Partner pokušava da vas prati, sa manjim ili većim uspehom. Komunikacija je malo zapinjala, sada se stvari popravljaju. Slobodni Bikovi – lepa energija koju vam donosi društvo, izlasci, flertovanje i dešavanja sa suprotnim polom. Neko vas može baš zainteresovati i šarmirati, pa ćete poželeti da ovu osobu bolje upoznate.

Posao

Organizacija vam je bolja, a iako još uvek niste u potpunosti fokusirani – lakše izlazite na kraj sa obavezama na dnevnoj bazi. Nedoumice koje imate po pitanju nekih dogovora ili sitne greške iz proteklog perioda – raščistiće se u prvoj polovini ove sedmice. Svim važnim papirološkim pitanjima ili administrativnim zavrzlamama – takođe u ovom periodu posvetite pažnju, jer ćete ih uspešno privesti kraju. Finansije se blago popravljaju, mada ste još daleko od stabilnosti kojoj težite.

Novac

Zdravlje

Virusne ili bakteriološke infekcije. Posebno je osetljivo grlo.

Hrana

Potrebna vam je hrana koja će više aktivirati metabolizam. Unosite više mleka I mlečnih proizvoda, zeleno povrće, variva, ali I suve šljive, smokve I razne žitarice.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter