Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 18.11.2019 - 15.11.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ti si satkana od daljina i uvek upireš pogled negde daleko, i razmišljaš kako bi bilo da negde zauvek otputuješ. Biraš tajanstvenost i samocu i skupljaš snagu za naredni period. Kada jedan zgodni muškarac u znaku Škorpije ili Vage krene u akciju, promenice ti tok misli u pravcu koji on želi. Ovo posebno važi za slobodne iz trece dekade.

Posao

Pomalo ste zapustili polje posla. Pride tu je i nerviranje koje je konstantno prisutno. Ponekada vam se cini da se udaljavete od svojih ideala. Moguce loše informacije sredinom radne nedelje. Nešto cete morati da ispravljate. Pazite da ipak ne preterate sa reakcijom bez obzira koliko ste u pravu.

Novac

Kako ti se novac topi brže nego što stigneš da ga složiš u novcanik, razmišljaš o svojim daljim potezima na polju posla da bi obezbedila sigurnost koja ti je potrebna.

Zdravlje

Stomacni virus, glavobolja…,

Hrana

Trudite se da se ne ulenjite i da ne unosite više alkohola. Skloni ste sada tome, a posebno što volite da ugadate sebi.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.