Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 14.06.2021 - 20.06.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Oni parovi koji su usklađeni imaju pred sobom jednu živahniju i aktivniju nedelju, sa više dešavanja i pokreta, ali i više emocija i strasti. Provodite što više vremena u zabavnim aktivnostima – bilo kog tipa…Ulazak Marsa u vaše polje doma najbolje je izgurati kroz to da vas ne drži mesto ili kroz sređivanje i ulepšavanje zajedničkog kutka. Oni parovi kojima zajedništvo baš i ne ide u poslednje vreme ulaze u „crvenu zonu“ koja će potrajati narednih mesec dana. Slobodni Bikovi – aktivniji ste, krećete se više i imate prilike za lepe nove kontakte. Naravno, paralelno sa njima – i prošlost tu i tamo pomalja glavu.

Posao

Uglavnom korektna radna nedelja i pored nekih sitnih „bagova“ koji se vezuju za komunikaciju, dogovore, tehniku i dokumentaciju. No, ovo su prolazne i lako rešive situacije. Vi ste prikazani taman kako treba – umete da se organizujete, da rasporedite obaveze, imate strpljenje kada je ono potrebno a umete i da „pogurate“ situacije u pravom trenutku. Moćnost novog, isplativog dogovora ili saradnje. Bićete prilično aktivni, a nekima od vas otvoren je i kraći poslovni put ili seminar, obuka.

Novac

Nešto pojačani troškovi, ali je ipak finansijsko stanje korektno.

Zdravlje

Može biti sitnijih problema sa stomačnim delom.

Hrana

Ljubav prema dobrom zalogaju je nešto što je standardno kod vas. No, ove nedelje ćete imati i jaku potrebu da svojim ukućanima ugodite, da im spremate jela koja najviše vole I u kojima uživaju. Vi lično nešto više pažnje obratite na hidrataciju.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.