savet za dan: 26.02.2017.

"Karijeristi nemaju prijatelje_ oni imaju svoje ljude."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 27. februara do 5. marta 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Što dalje od slatkiša. Treba vam ishrana bogata jajima, mesom, mlečnim proizvodima. Takođe, na meniju neka budu i riba, orašasti plodovi, žitarice od celog zrna. Od voća – banane i suvo grožđe.

Ljubav

Većina slobodnih Bikova nije zadovoljna svojim emotivnim životom. Više puta ste u prethodnom periodu imali početke koji su dosta obećavali, da bi se sve završilo ili posle par susreta ili kroz neko nerazumevanje sa osobom koja vam je bila privlačna. Dok će neki od vas razmišljati u čemu to greše I utehu tražiti kroz kontakt sa bivšim partnerima, drugi se mogu upustiti u tajnu priču sa osobom koju upoznaju preko nekog od svojih prijatelja. U vašim emotivnim relacijama – nerazumevanje sa partnerom se nastavlja I dalje. Vladarka vašeg znaka, Venera je stacionarna I kreće retrogradnim hodom, što govori o tome da je prisutna neka forma odvajanja I manjka bliskosti između vas I voljene osobe.

Posao

Preispitujete svoje poteze iz prethodnog perioda I razmišljate o načinima da popravite postojeću situaciju. Svesni ste da nekih promena u kolegijalnim I saradničkim odnosima mora biti, ali za sada još uvek ne možete da pronađete pravi način da ovo rešite. Potrebno je da one projekte ili obaveze sa kojima ste u zastoju ili u kašnjenju, aktivirate, da vam se poslovi ne bi gomilali I samo vam dodatno donosili nervozu. Imate podršku od nekih osoba koje su vam važne I sa njihove strane očekujete pomoć.

Novac

Finansijska situacija je ove sedmice nešto bolja, ali vi jednostavno kao da ne umete da baratate novcem u ovom periodu I večito ste u kašnjenjima ili odlaganjima onoga što morate da platite.

Zdravlje

Retrogradno kretanje vaše vladarke govori da je vreme da ozbiljnije posvetite pažnju problemima sa zdravljem koji se već izvesno vreme javljaju. Nervoza I stres su prisutni kod mlađih Bikova, dok bi stariji mogli imati problema sa krvnim sudovima.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni