Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 21.09.2020 - 27.09.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Šarena sedmica je pred vama. Čas je sve super i na sedmom ste nebu, čas imate milion i jedno pitanje bez odgovora. Generalno gledano – partner vas svojim postupcima „diže“ i čini da se osećate dobro, ali vrlo brzo vas neki strahovi obuzmu i vaše kočnice se aktiviraju. Poslušajte savet – ne vrtite filmove, ne tražite ozbiljne razgovore (osim na bezazlene, svakodnevne teme), samo uživajte u momentima koji vam nose strast….a njih će biti. Slobodni Bikovi – lepa energija je pokrenuta i pred vama su dešavanja koja će vam donositi osmeh na lice. Nije vreme da se povlačite, vreme je da blistate i uživate.

Posao

Komplikovana pozicija Merkura, planete koja vlada komunikacijom u vašem polju poslovne svakodnevice može tokom ove sedmice doneti brzinu iz koje proizilaze greške, sporost u ostvarenju dogovora i završavanju obaveza, loše i naporne odnose sa onima sa kojima sarađujete. Takođe, očekujte probleme koji se vezuju za tehniku i papirologiju. Slaba organizovanost i manjak fokusiranosti. Najbolje ćete proći ukoliko u ovoj nedelji proveravate sebe i vrlo pažljivo slušate druge, pogotovo nadređene.

Novac

Više su naglašeni troškovi i odlivi novca nego prilivi.

Zdravlje

Mogućnost povreda, problemi sa spavanjem.

Hrana

Potrebna vam je hrana koja će ubrzati metabolizam I poboljšati vaše varenje, koje je tokom ove nedelje dosta problematično. Unosite više mleka I mlečnih proizvoda, zeleno povrće, variva, ali I suve šljive, smokve I razne žitarice.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.