Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 13.07.2020 - 19.07.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

U ovoj ćete sedmici ostaviti neku prošlost iza sebe. Da li ćete rešiti da se više ne nervirate oko nekih starih pitanja i tema između vas i partnera, da li ćete rešiti da je vreme da promenite svoj dosadašnji model ponašanja ili će to biti nešto peto – totalno je individualno. U svakom slučaju, polako ćete zajednički krenuti napred. Kod nekih od vas još uvek tinja nervoza i u tim momentima gledajte da ne zatalasate previše odnos sa voljenom osobom. Slobodni Bikovi – nastavlja se dobar period za više kontakata sa suprotnim polom. Polako se izdvaja osoba koja bi mogla biti baš po vašoj meri.

Posao

Polako su se pokrenule situacije koje vas opterećuju već izvesno vreme, ali pravo rešenje još uvek nije došlo na dnevni red. Možete u ovoj sedmici biti opterećeni prevelikom količinom dešavanja na poslu, kontaktima, brzinskim rešavanjima papiroloških problema – sve ukupno – organizacija na dnevnom nivou je vrlo haotična i promene se dešavaju u trenutku. A mnoge od njih vam neće biti po volji ili ćete imati problem da se uklopite. No, sve su ovo prolazne teškoće koje ne mogu poljuljati vaše pozicije.

Novac

Na samom početku kao i na kraju sedmice – nešto veći troškovi.

Zdravlje

Više nego do sada – u ovoj nedelji vam je potreban i fizički i mentalni odmor.

Hrana

U periodu ste koji je odličan za dijete I za sticanje nekih finih, pozitivnih navika kada je ishrana u pitanju. Ono što definitivno morate izbegavati je brza hrana I to da jedete “s nogu”. Grickalice zaobilazite u širokom luku – imate voće, ne treba vam ništa više od toga.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.