Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 17.01.2022 - 23.01.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom je takav kakav je – neće biti spektakularnih promena – jedino će u prvom delu nedelje neka pojačana nervoza da se provlači između vas dvoje, a pogotovo će na istu biti osetljivi oni koji su u braku ili žive zajedno. Drugi deo nedelje je već opuštajuć i u njemu ćete više vremena i pažnje posvetiti jedno drugom. Slobodni Bikovi – možda nove ljubavi kasne i nova poznanstva se otežu, ali zato prošlost punom snagom „napada“. Moguće obnove komunikacije i susreti sa bivšim partnerima, simpatijama iz davnih dana. Kao da su svi „od pre“ baš sada rešili da vam se jave.

Posao

Merkur u vašem polju karijere jeste krenuo unazad, što u ovom trenutku i nije toliko loše – obzirom da će vas u drugom delu nedelje osloboditi pritiska obaveza koji će do tada biti prilično jak. Takođe, lakše ćete se organizovati, čak i pored povremenih sitnih distrakcija i problema. Što se tih distrakcija tiče – više obratite pažnju na sva papirološka pitanja, a nemojte da se iznenadite i ukoliko bude dolazilo do kašnjenja ili problema u dogovorima i sa tehnikom. Finansije – nešto pojačani troškovi vas prate.

Novac

Zdravlje

Povremene glavobolje, osetljivost grla.

Hrana

Češćim užinama koje mogu biti sastavljene od svežeg ili suvog voća, orašastih plodova – uspevaćete da utolite glad I da smanjite obim obroka jer ste zaista skloni da povremeno preterate. Izbegavajte da jedete u večernjim satima.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter