Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 13.09.2021 - 19.09.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Mnogo toga vama lično u ovoj nedelji skreće pažnju i nameće se kao prioritet ili kao izvor nezadovoljstva. Uopšte ne mora da znači da će negativna energija dolaziti od strane partnera, ona je u ovom periodu ipak u većoj meri kod vas prisutna. Naravno, imaćemo situacije i kod nekih Bikova kada ste svesni da voljena osoba nešto krije i to vas uznemirava i donosi vam loše osećaje i nezadovoljstvo. Slobodni Bikovi – kvadrat vaše vladarke sa retro Saturnom može da donese ili prošlost ili novitete – ali one obojene karmičkom energijom i težinom. Šta ćete vi, bilo s jednim bilo s drugim – ne znam.

Posao

Iako može biti nekih brljotina – za koje nećete biti vi krivi već oni sa kojima radite i sarađujete – mora se primetiti da ćete svoje obaveze zaista obavljati odgovorno. To što niste zadovoljni odnosom nadređenih prema vama i što postoji određena napetost – može biti jednim delom vaša krivica, ali ipak mnogo više ide na stranu šefova koji su u ovom periodu prilično rigidni ili se pak sklanjaju iz neugodnih situacija i ostavljaju vas da se sami nosite sa njima. Nije trenutak za odluke koje se vezuju za vaš poslovni status.

Novac

Novca ima, ali ne onoliko koliko ste svojim radom zaslužili.

Zdravlje

Nešto slabiji imunitet. Osetljivo je grlo i urogenitalni trakt. Mogući problemi sa hormonima.

Hrana

Malo je verovatno da ćete uspevati da obuzdavate potrebu za uživanjem u hrani. Pošto se nalazite u periodu kada vam imunitet može oslabiti zbog prevelikog energetskog trošenja – potrudite se da unosite zdrave kalorije, a ne one iz slatkiša, grickalica, brze hrane.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter