Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 04.07.2022 - 10.07.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom varira. Čas postoji tenzija, uzburkane misli, napetost u vama i u odnosu – a čas sve funkcioniše lagano i opušteno, kao da nikakvih briga ni kao par a ni samostalno – nemate. Neki zajednički planovi će polako početi da izlaze na dnevni red – najpre oni koji se vezuju za putovanje i odmor. Oboma vam je sada ovo potrebno i donelo bi vam rasterećenje. Slobodni Bikovi – u periodu ste obnove komunikacije sa bivšim simpatijama, ljubavima, poznanicima, prijateljima. Ali isto tako – u periodu ste kada se možete pokrenuti ka osobi koja vas interesuje, kao i ona prema vama.

Posao

Sam početak nedelje može doneti zategnutiju atmosferu na poslu – možda komunikacija neće ići kako treba, možda će nadređeni opet imati neku „genijalnu“ ideju koja uključuje baš vas, možda ćete otkriti da je neko od kolega pričao ili radio protiv vas i tako dalje i tako dalje. Šta god da je, ovo je situacija koja se brzo smiruje i rešava. Ulazak Marsa u vaš znak pokazuje da ćete u narednom periodu umeti da usmerite svoje snage baš na ono što vam donosi korist, da ćete umeti da se borite za sebe.

Novac

Zdravlje

Osetljivost grla, mogući manji problemi sa žlezdama i hormonima.

Hrana

Teško ćete odolevati omiljenoj hrani. Ipak, bilo bi dobro da u ovom periodu budete umereniji I da ishranu bazirate na povrću, uz dodatak mesa, jaja ili ribe.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter