Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 18.06.2018 - 24.06.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Venera u polju doma mazi i čuva vaše porodične relacije, ali i duže emotivne veze, tera vas da više vremena provodite sa partnerom u „kućnim uslovima“....E sad, to ne bi bilo ni toliko loše, jel da....da nije jelte te opozicije sa Marsom koji vlada vašim partnerstvima, pa se vi i vaše voljeno biće svaki čas gložite oko koječega....U prevodu – možda je bolje da sa partnerom odete negde u provod, da ipak probate da provedete više vremena u nekim zabavnim aktivnostima....da biste malo ovu energiju opozicije primirili....Ukoliko ste solo, nešto ste u ovom periodu povučeniji....kao da ste se primirili, stišali. Vidi se da postoji jaka simpatija prema nekom, ali ni vi ni druga osoba ne povlačite nikakav konkretan potez.

Posao

Dobre ideje, one oko kojih se vredi potruditi i realizovati ih! Dodato će se aktivirati vaša potreba da nešto promenite, pa ćete još više biti u kontaktu sa ljudima sa kojima se razumete i koji vam eventualno mogu pomoći vezano za posao. Ulazak Sunca u znak Raka, vaše polje komunikacije i putovanja, neke od vas će „poterati“ i na poslovni put ove sedmice.....U svakom slučaju, na dnevnom redu su dogovori. Neće njih baš biti lako ostvariti, jer prepreke postoje, ali one su tu da biste ih savladali, zar ne?

Novac

Na kratko ćete „prodisati“ po pitanju novca, ali će se jako brzo pojaviti troškovi na koje nikako niste računali...U prevodu – biće para, ali će vam samo proći kroz ruke....

Zdravlje

Slatko je naklopati se, al treba mere imati! Pogotovo ako stomak pokazuje tendenciju da odbija saradnju i muči se da svari ono čime ga „natovarite“.

Hrana

Ove sedmice – ljubav prema dobrom zalogaju! Ali isto tako – i želja i potreba da svojim ukućanima ugodite, da im spremate najkompleksnija i najzahtevnija jela, da sa ljubavlju svaki zalogaj dekorišete – da pravite predstavu i za oči i za nepce!

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter