Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 12.02.2018 - 18.02.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Partner će vam možda tokom ovog perioda zameriti da ste se ućutali, povukli u sebe i više niste zainteresovani za neke zajedničke izlaske, druženja sa prijateljima ili više aktivnosti sa njim. Vi niste loše, ali vam je potrebno da malo razmislite o nekim situacijama u odnosu sa voljenom osobom i trenutno vam najviše odgovara da budete u bliskijem kontaktu samo sa pojedinim prijateljima. Vrlo brzo ćete se vi vratiti u neko „normalno“ funkcionisanje, moguće već u drugom delu ove sedmice. Što se tiče slobodnih, ostvarili ste kontakt sa nekim iz prošlosti i pomalo ste počeli da maštate o ovoj osobi i da se nadate nekim konkretnijim dešavanjima sa njom. Ne zanosite se dok ne vidite u kom pravcu cela priča ide...

Posao

Ova vam je sedmica dobra za kontakte sa strancima, ali i za postavljanje poslovnih odnosa na neke stabilne temelje. Jedino što ne smete u ovom trenutku da uradite jeste da žurite, pustite da dogovori i planovi idu nekim svojim tokom. Neko vam može jako pomoći svojim savetima i podrškom, možda stariji kolega ili neko kome jako verujete. Pomračenje Sunca u vašem polju karijere govori o promeni statusa ili o zaokretu u poslovanju koji vas čeka u narednom periodu.

Novac

Novac koji očekujete može kasniti, a definitivno ćete imati nekih neočekivanih troškova i to verovatno vezanih za starijeg člana porodice.

Zdravlje

Starijoj populaciji predlažemo da urade krvnu sliku, a svakako bi trebali da provere stanje krvnih sudova. Kod mlađih – meteoropatske reakcije.

Hrana

U ovoj bi vam nedelji najviše prijala riba, meso smanjite a mesne proizvode izbegavajte. Masna hrana škodiće vašim krvnim sudovima, a da biste ubrzali metabolizam i poboljšali cirkulaciju, koristite đumbir i kao čaj i kao začin.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter