Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 14.01.2019 - 20.01.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

U emotivnim I bračnim partnerstvima – čas ste super, čas vam ništa nije po volji. Čas se nervirate, čas uživate. Pa u čemu je problem? Na primer – možda previše očekujete od voljene osobe. Možda vam se čini da su osećanja partnera promenljiva, pa se ne osećate sigurno. A možda vas zbunjuju ponašanja druge strane. Pokušajte da se opustite i uživate u onim lepim momentima. One druge – preskočite. Ako ste slobodni – vi imate neke svoje ideale ljubavi, imate svoje želje I evidentno – imate I simpatiju. Samo….možda je vaša simpatija kilometarski udaljena od vas…ili je udaljena u nekom drugom smislu, pa vam je teško da istinski doprete do nje. Pokušavajte I dalje, ništa vas ne košta…A avantura? E, to može..

Posao

Generalno gledano – niste loše u poslovnom segmentu. Muče vas doduše neki papiri, dozvole ili ste opterećeni dogovorima koji nikako da se realizuju, ali sve su to rešive stvari koje ćete uz nešto više volje i truda uspeti da obavite. Novim poslovnim saradnjama pristupajte sa dosta sistematičnosti i organizovanosti, jer će se od vas odmah zahtevati maksimalna posvećenost. Moguće je da u ovoj nedelji započinjete sa nekim dosta bitnim projektima ili dogovorima koji imaju šanse da traju.

Novac

Polako se rešavate nekih bolnih momenata kada su finansije u pitanju. Novčana situacija se popravlja korak po korak.

Zdravlje

Pojačana nervoza ove sedmice. Kod starijih Bikova – problemi sa venama. Moguće zadržavanje tečnosti u organizmu.

Hrana

Prijaće vam mlečni proizvodi, a vašem organizmu bi trenutno najviše odgovarali stari, tvrdi sirevi. Peciva I testa da, ali od integralnog pšeničnog brašna, heljdinog I ražanog. Bez konzervirane hrane, mesnih prerađevina I previše začina.

astrolog Olga - 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter