Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 22.04.2019 - 28.04.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Bolja komunikacija sa osobom koju volite. Kao da ste se oboje pokrenuli, živnuli – lakše vam je da pronađete zajednički jezik i kompromisna rešenja, a moguće je da ćete u ovoj sedmici planirati i neko putovanjce na kojem biste mogli da se opustite. Doduše, imaćete povremeno par padova u neraspoloženje, najpre zbog sumnjičavosti jedno prema drugom, ali ovo su prolazne situacije....Slobodni Bikovi – ulazak Sunca u vaš znak može doneti i novu osobu u vašem životu – nekog ko bi vas probudio, prodrmao, ko bi u vama ponovo pokrenuo strasti i sa kim biste imali odličnu komunikaciju. Ovo može biti pomalo neobična priča, bar u odnosu na ono što ste imali ranije, ali će vam jako prijati.

Posao

Sedmica pred vama može doneti povremene tenzije. Najpre zbog nekih obaveza koje niste završili u prethodnom periodu ili koje morate ispraviti, ali i zbog toga što se vaši planovi ne odvijaju na način koji ste zamislili. Obratite pažnju na odnos sa nadređenima, koji su u ovom periodu prilično napeti, pa to može proizvesti neku negativnu enegiju, naročito u drugom delu nedelje. Vaše ideje jesu dobre i trebate se pozabaviti njima i razraditi ih. Dobijate neočekivano novu poslovnu ponudu.

Novac

Sa novcem budite oprezniji tokom ovog perioda. Em postoje neke obaveze koje niste izmirili, em ste pomalo impulsivni kada su troškovi u pitanju.

Zdravlje

Vreme je da budete više fizički aktivni. Prijaće vam šetnje u prirodi.

Hrana

Zasladite se u ovoj sedmici voćnim salatama, voćnim jogurtom ili svežim sokovima koje ćete sami praviti. Izbegavajte da između obroka jedete slatkiše i grickalice – bolje ih zamenite šakom orašastih plodova. Budite umereni i kada je meso u pitanju.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.