Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 22.10.2018 - 28.10.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Opozicija Sunca i Urana, retrogradne Venere i Urana, kao i pun Mesec u vašem znaku u konjukciji sa tim istim Uranom.....pa, onako na prvi pogled – u nekim vezama će biti poprilično burno i vruće. Još jedna sedmica u kojoj pojedina partnerstva mogu biti presečena kao sekirom. Isto važi kao i za prethodnu nedelju – ako je vreme da se razilazite, onda će ovi aspekti označiti definitivan kraj. Ukoliko još ima stvari koje vredi spasavati, onda će smirenje nastupiti od 26-og oktobra. Pa šta kome zapadne....A oni koji su slobodni, pored prošlosti koja i dalje visi u vazduhu, ove nedelje mogu biti prodrmani i novim poznanstvima – neočekivanim, ali izuzetno lepim i podsticajnim. Biće nekih početaka preko noći....

Posao

Neki veliki preokreti će uslediti po pitanju posla. Oni koji su zabrinuti za svoje pozicije i stabilnost svojih radnih mesta imaće non stop „gore-dole“ situacije. Kontradiktorne informacije koje vas čas uznemiravaju, čas vam donose rasterećenje. Tenzija će početi da popušta pred kraj nedelje – tada ćete imati jasnu sliku. Ne treba brinuti previše – nikako ne bih rekla da imate razloga za nervozu, šta više – smatram da su vaša radna mesta više nego sigurna. No, sačekajmo da ova nedelja prođe, pa da vidimo..

Novac

Imaćete priliku da zaradite. Takođe – novac koji vam neko duguje može konačno pronaći put do vas tokom ove sedmice. Novčano ne stojite ni malo loše u ovom periodu.

Zdravlje

Manji problemi sa urinarnim traktom, uglavnom starijim Bikovima. Kod mlađih su moguće prehlade i problemi sa grlom.

Hrana

Pun Mesec u vašem znaku upozorava Bikove da bi bilo vreme da smanje apetite, da izbegavaju pretešku i prezačinjenu hranu i da se sklanjaju što više od slatkiša. Ukoliko želite dobro sebi, svom organizmu i zdravlju – više voća i povrća!

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter