Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 19.04.2021 - 25.04.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Stelijum planeta u vašem znaku, na čelu sa vašom vladarkom Venerom zaista baca fokus na ono što vi želite, na uživanje i ljubavnu ispunjenost, na neke lepa dešavanja….No, neki drugi opterećujući aspekti ipak govore i o tome da će se sve lepo dešavati polovično ili uz određenu muku, pritisak, čekanje. Može da se dogodi da čak u jednom momentu vi budete u lošem raspoloženju ili preumorni. Zahtevna nedelja je pred vama, ne dozvolite da se odrazi na odnos sa onima koje volite. Slobodni Bikovi – prošlost i noviteti se u ovom periodu jako mešaju a vi možete biti neodlučni na koju stranu da se okrenete.

Posao

Iako je cela poslovna nedelja dosta napeta – to je najpre iz razloga što će se sve vrteti oko vas. Bićete u svakoj čorbi mirođija ne zato što vam je to namera, već zato što vas bilo okolnosti bilo nadređeni guraju u prvi plan. Baš ti nadređeni se postavljaju prema vama u ovoj nedelji dosta zahtevno, presirajuće – očekujući od vas i moguće i nemoguće. Fokus će biti i na prošlosti – na dogovorima od ranije, na greškama, propustima, administraciji i papirološkim pitanjima. Zatvarajte sve što je ostalo otvoreno.

Novac

Kašnjenje isplata koje očekujete, smanjeni ili usporeni prilivi novca.

Zdravlje

Kontrolišite ishranu. Stres, blaže prehlade.

Hrana

Znam da vam se ne dopada da vam kažem da bi vam sada odgovaralo najviše povrće i voće u neograničenim količinama, a da biste sve ostale namirnice trebali da svedete na najmanju moguću meru. Ali, to je najbolje i za vaše zdravlje i za vašu liniju. Apetiti jesu pojačani, držite ih pod kontrolom.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.