Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 29.05.2023 - 04.06.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Voljena osoba i vi niste na istim talasnim dužinama ovih dana. Ovo ne mora da donese jače tenzije ili rasprave, ali ćete oboje osećati prisutnost tog nekog naboja, pa su moguće povremene varnice uglavnom oko sitnica, ali kratkog daha. Ukoliko se partner vraća na neke stare a nezavršene teme – pokušajte da priču skrenete – sada baš i nije trenutak za ovaj tip razgovora. Slobodni Bikovi – dopašće vam se neko na blic, zaintrigiraće vas priča sa ovom osobom ali i pozitivna energija kojom zrači. Kontakt je moguć kroz izlaske, preko prijatelja ili preko društvenih mreža. Takođe – neko iz prošlosti vam se javlja

Posao

Nemojte rasipati vreme i energiju na obavljanje obaveza koje vam nisu prioritetne. Takođe, pokušajte da ne radite više stvari istovremeno jer u brzini i nefokusiranosti možete lako napraviti grešku. Ovih dana vam stoji nešto pojačana nervoza – jednim delom zbog informacija koje dobijate od saradnika, drugim delom zbog promena kojima morate da se prilagođavate u hodu. Bolja organizacija će pomoći da zatvorite sve obaveze koje ste preuzeli. Finansijski segment je nestabilan i sa većim oscilacijama.

Novac

Zdravlje

Potrebne su promene u načinu ishrane. Pojačana nervoza.

Hrana

Vaš probavni sistem ne funkcioniše bajno ovih dana. Neke namirnice vam sada ni malo ne prijaju, otežavaju varenje i potrebno je da istražite koje su i uklonite ih iz svoje ishrane.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter