Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 04.07.2022 - 10.07.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Možete brzo i lako isprovocirati partnera, ali ćete još brže i lakše uspevati da stvari ponovo vratite u normalu. Neka vaša detinjasta i promenljiva ponašanja mogu ići na živce dragom vam biću – ali vi ste trenutno više nego sposobni da situaciju okrenete u svoju korist. Za vas se i dalje nastavlja period lakoće i opuštencije – gledajte da svaki minut iskoristite da vam bude lepo sa voljenom osobom i da se povežete još više. Slobodni – ulaskom Merkura u znak Raka – postaćete sentimentalniji i osetljiviji. Lako će vam se misli (a možda i dela) vraćati u prošlost. Nove šanse takođe postoje. Vi birajte gde ćete.

Posao

Verovatno ćete se više finansijski istrošiti u ovoj sedmici, a moguće je i da ćete nekim svojim potezima uspeti da sami sebi izbijete deo zarade iz džepa. No, s druge strane – prilivi će nastaviti da dolaze, možda i u većoj meri nego inače, a moguće je i da ćete naplatiti neko zaostalo potraživanje ili dugovanje. Tako da će se troškovi i prilivi ipak na kraju izbalansirati. Generalno – i dalje ste u dobroj poslovnoj energiji, samo više pažnje posvetite odnosu sa saradnicima i nadređenima. Nešto lošija komunikacija sa njima.

Novac

Zdravlje

Osetljivost stomačnog dela. Mogućnost prehlada i alergija.

Hrana

Nemojte dozvoliti sebi da jedete na preskok i potrudite se da vaša ishrana bude raznovrsna. Bez konzervi, brze hrane, bez usputnih zalogaja. Dosta zeleniša i voća, umereno sa mlečnim proizvodima.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter