savet za dan: 26.02.2017.

"Karijeristi nemaju prijatelje_ oni imaju svoje ljude."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 27. februara do 5. marta 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.









Izbegavajte da jedete samo jednom, eventualno dva puta tokom dana. Ne možete na taj način nadoknaditi potrebe svog organizma. Više malih obroka, sa obaveznim užinama od voća i orašastih plodova.

Ljubav

Osoba koju ste upoznali preko prijatelja ostavila je veliki utisak na vas I početna komunikacija je bila jako dobra, dajući vam nadu da ćete ovu osobu uspeti da osvojite. Međutim, u ovoj nedelji dolazi do nekog zastoja u razgovorima koji ćete vi shvatiti kao njeno povlačenje ili nesigurnost. Ne donosite zaključke na brzinu, već dajte drugoj strani par dana vremena. Moguće je da je samo došlo do nakupljanja nekih obaveza ili problema kod nje, pa iz tog razloga ne može da vam posveti dovoljno vremena. U vašim emotivnim relacijama dosta napetosti u protekloj nedelji ostavilo je traga na odnosu sa partnerom. Oboje ste se donekle povukli, ali ćete se, kako dani budu odmicali, truditi da popravite komunikaciju.

Posao

Ulazite u ovaj period sa pomračenjem Sunca I mladim Mesecom u polju karijere, koje vam donosi mogućnost da napravite neke korenitije promene I proširite svoj uticaj u poslovnom segmentu. Za sada nemate nameru da žurite, jer vam je brzina u delovanju samo donela probleme u proteklom periodu, pa ćete se malo povući, čisto da biste dali sebi vremena da razmislite o svojim budućim potezima. Od drugog dela sedmice pred pojedinim Blizancima se otvara nova poslovna ponuda koju vredi razmotriti.

Novac

Veći prilivi novca koji su aktuelni ove sedmice, donekle će vas primiriti I opustiti. Ipak, svesni ste da vam je još dosta toga ostalo nezatvoreno, a da se troškovi života povećavaju.

Zdravlje

Kod starijih pripadnika znaka moguće su tegobe sa venama, krvnim sudovima generalno. Mlađi Blizanci bi trebali da uzimaju više tečnosti I obrate pažnju na ishranu.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni