Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 13.07.2020 - 19.07.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Nedelja koja može dosta toga u vašim partnerstvima pokrenuti i promeniti na bolje, mada ćete imati par momenata u kojima će vam živci biti baš zategnuti i kada ćete teško obuzdavati sebe da ne progovorite. Koliko god to ne hteli da priznate sebi sada – previše ste osetljivi i čak i beznačajan i nenameran postupak ili reči od strane partnera mogu vas „čačnuti“. Pogotovo Blizanci koji žive zajedno sa partnerom ili su u braku – mogu imati nekih neslaganja. Slobodni Blizanci – iako ima više osoba koje su zainteresovane za vas – vama trenutno mnogo više prija kontakt i opuštenost sa prijateljima.

Posao

Merkur, vladar vašeg znaka krenuo je direktnim hodom, pa ćete vi u ovoj nedelji polako da se vraćate u neke ustaljene poslovne tokove. Tenzija nije toliko jaka kao u prethodnoj sedmici, a imaćete i manje prepreka da biste ostvarili svoje ciljeve. Sada ste prilagodljiviji i prema saradnicima, ali i prema okolnostima u kojima radite. Ukoliko još uvek niste ispravili propuste ili rešili papirološke zavrzlame koje imate – u ovoj nedelji je to moguće, ali uz određenu kritiku od strane nadređenih.

Novac

Pojačani troškovi tokom ove sedmice.

Zdravlje

Bolje se osećate i pored sitnih tegoba koje su prisutne.

Hrana

Verujte, samo su vam « oči gladne » u ovoj nedelji i ako popustite pod trenutnim impulsima i navalite na neku tešku i previše kaloričnu hranu, vrlo brzo ćete shvatiti da to vašem stomaku nikako ne prija. Mnogo povrća – to je sada prava stvar za vas.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.