savet za dan: 28.05.2017.

"Oni koji se penju stepenicama uspeha nikad se ne žale da su ostali bez daha."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 29. maja do 4. juna 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Dan započnite obrokom sačinjenim od više vrsta pahuljica sa komadima svežeg voća i jogurtom. Obezbedićete sebi dovoljno energije, a ovo će izuzetno prijati i vašem varenju. Valjalo bi da preskačete slatkiše ili da ih makar svedete na najmanju meru.

Ljubav

Sunce u vašem znaku je u trigonskom aspektu sa Jupiterom iz polja ljubavi, a Mars, koji takođe tranzitira kroz vaše polje ličnosti – u sekstilu sa Venerom. Odlični su ovo aspekti za slobodne Blizance, jer ih jedno novo poznanstvo može u potpunosti „povući“ i mogu se zaljubiti preko glave na prečac. Vaš vladar je u znaku Bika i vašem polju podsvesti, pa je nešto sporiji, statičniji nego inače, što neke od vas može zakočiti i učiniti da propuste šansu koja im se bukvalno na dlanu daje. Kada je ljubav u pitanju, možda ne valja baš uvek razmišljati previše – ako ste „osetili“ da je neko baš prava osoba za vas – ne dozvolite joj da nestane iz vašeg života! U emotivnim relacijama – nije bajno stanje, ali se da tokom ove sedmice popraviti. Vi lično biste mogli da budete malo veseliji, optimističniji, da pokrenete neke pozitivne promene, da date voljenoj osobi dovoljno razloga za osmeh i zadovoljstvo. To sada možete, pa nemojte čekati da se neki vaši problemi reše sami od sebe, jer neće.

Posao

Blizanci imaju dobrih poslovnih prilika ove nedelje. Ne samo da stoji šansa da postojeće saradnje unapredite i stabilizujete, već možete dobiti i interesantne ponude koje niste očekivali. Sad, da li tako nešto prihvatiti ili ne – pitanje je? Naime, više je nego izvesno da je gro ovih ponuda u potpunosti dobro po vas, ali ipak, kada su pare i posao u pitanju, nikada ne treba odlučivati preko noći. Pošto nisam sigurna koliko ste vi zaista u ovom momentu sposobni da prosudite pravilno, a dovoljno brzo, ja bih vas posavetovala da potražite pomoć nekoga kome verujete. Dve glave bolje razmišljaju nego jedna.

Novac

Pa da vas neki novci „hoće“ ove nedelje, to stoji. Ipak, „hoće“ vas i troškovi, a ne bih rekla ni da ćete vi baš biti spremni da „stegnete kaiš“, već da se možete malkice raspustiti...

Zdravlje

Uglavnom ste dobro. Neki od vas imaju manjih problema sa varenjem, drugi pak sa nesanicom ili pritiskom, ali sve je ovo prolazno i kratkotrajno.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni