Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 19.03.2018 - 25.03.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Vidite ovako….kada se stvari ne rešavaju na vreme, kada se guraju pod tepih ili kada se ni vi ni partner ne trudite iz sve snage da pronađete zajednički jezik….onda dođe trenutak (kao što je u ovoj nedelji) kada ništa više ne može da popravi situaciju. No, ne treba dizati paniku i ne treba odustati. To što u ovoj sedmici ne uspevate da pronađete rešenje sa partnerom, ne znači da je to nemoguće i da nećete uspeti u nekom narednom periodu. Poenta je – sada ispravljajte i vi i voljena osoba ono što ste zabrljali do sada, i neka vam je sa srećom da to rešite što pre ! Što se tiče slobodnih, zainteresovanih za vas je tušta i tma,a vi ste se baš sada setili kako bi bilo fino videti se sa nekim bivšim partnerom..Ma, šta je vama_ ?

Posao

Ne ljutite se zbog ove rečenice, ali u ovoj nedelji kada je posao u pitanju imate više sreće nego pameti. Da je po vama – vi ste skloni i greškama i propustima, i ne razmišljate o svojim postupcima. Na svu sreću, drugi vas uvek iščupaju u poslednjem trenutku iz nekih neugodnih situacija. Pa za to i prijatelji i dobre kolege služe, zar ne ? U ovoj vas nedelji neće mimoići ni nesporazumi, problemi sa kompjuterima, mobilnim telefonima….standardno za vreme trajanja retrogradnosti vašeg vladara Merkura….

Novac

Neki će vas novčani priliv prijatno iznenaditi početkom nedelje. Doduše, nisam sigurna da se vezuje za redovni posao, već pre za neki dodatni angažman ili priliv kroz saradnju sa prijateljima…

Zdravlje

Kod starijih Blizanaca će i dalje biti prisutni hronični problemi. Generalno gledano – problemi sa varenjem, ali I sklonost prehladama.

Hrana

A tako vam je lepo savetovano da vodite više računa o onome što jedete, da pomognete malo svom probavnom sistemu…a vi ništa. E, zato ćete sada ove nedelje , kada se te tegobe pojačaju, da se uzmete u pamet i konačno krenete da se hranite kako valja…

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter