Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 17.01.2022 - 23.01.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Prošla sedmica vam je verovatno bila po malo smorna, po malo napeta i nervozna – komunikacija sa partnerom je bila otežana i teško se dolazilo u fazu opuštanja. Verovatno je da će vam prvi dani ove nedelje biti slični i da u nekim momentima može izgledati kao da je dogovor i mir maltene pa nemoguće postići – ali vas dvoje ćete ipak uspeti da pronađete zajednički model funkcionisanja i da lagano sređujete sve što se eventualno u prethodnim danima pokvarilo. Slobodni Blizanci – nove osobe u vašem životu vas ne motivišu dovoljno da biste se istinski potrudili. Naravno – prošlost je tu da začini sve.

Posao

Sve i svi će testirati snagu vaših živaca (onih koje još uvek imate) i slobodno računajte da ćete prva dva ili tri dana ove nedelje da budete u ozbiljnoj gužvi, verovatno stisnuti rokovima. Nerviraće vas zaostaci i kašnjenja, vi ćete nervirati one oko vas – a bilo bi dobro da gledate da u prvih par dana ne napravite neke ozbiljnije greške jer će vam trebati puno vremena da ih ispravite. Moguće je da će vam se u drugom delu nedelje neko javiti da pokuša da obnovi saradnju sa vama. Finansije – zbrda, zdola.

Novac

Zdravlje

Osetljivost, nešto slabiji imunitet.

Hrana

Apetit polako opada I ukoliko želite da započnete sa dijetom to će biti moguće već od polovine nedelje. Pokrenite promene po pitanju ishrane I zdravijeg načina života jer to sada možete. Samo će početni momenat biti težak!

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter