Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 14.06.2021 - 20.06.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Da je sve savršeno – i nije, ali da je dobro – e to svakako jeste. Emocija ima, komunikacija je malo živnula i pokrenula se, počela su i neka zajednička dešavanja i akcije, stvari lepo dolaze na svoje mesto u vašoj emotivnoj priči. Ono na šta bi još valjalo obratiti pažnju jeste vaša zauzetost – ne dozvolite da vam poslovne i lične obaveze pojedu ogroman deo vremena i da za partnera ostanu samo mrvičice….Slobodni Blizanci – prošlost – tu je! Noviteti – tu su! A sad vi na konto svojih želja i mogućnosti sami odredite na koju stranu ćete se okrenuti i kome ćete posvetiti svoju punu pažnju.

Posao

Posao vam zaista oduzima veliki deo energije i vremena. Treba rešiti probleme, savladati nejasnoće, reći prave reči na pravom mestu u pravo vreme. Treba se izboriti sa papirologijom i sa obavezama. Treba i sebe proveriti više puta na dan jer lako se u žurbi zaboravi, pogreši, propusti. No, sve su ovo sitne stavke koje vas na trenutak uznemire, ali koje relativno brzo i vrlo uspešno završavate. Otvara vam se period važan za pregovore, za sklapanje novih poslova ali i za veći broj kraćih poslovnih putovanja.

Novac

Situacija je u ovom segmentu solidna i baš iz tog razloga – ne opuštajte se kad je troškarenje u pitanju.

Zdravlje

Energetske oscilacije, lako se umarate. Više opreza u saobraćaju.

Hrana

Uživanje u porodičnim okupljanjima, u druženjima sa prijateljima uz dobar zalogaj (a može i uz neko fino pićence) obeležiće Blizancima ovu sedmicu. Dakle, dani za hedonizam. Opustite se i dajte malo sebi na volju..

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.