Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 09.12.2019 - 15.12.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Prelazak vašeg vladara Merkura u polje partnerstava i pun Mesec u vašem znaku možemo dvojako posmatrati. U stabilnijim odnosima, ovo će da označi kraj zahtevnog perioda za voljenu osobu i vas, veću posvećenost i više vremena jedno za drugo. Čak i uz zauzetost i opterećenost obavezama – vi ćete tražiti način da se povežete i budete što češće zajedno. U onim nestabilnijim vezama – pokušaji da razgovarate i rešite probleme neće funkcionisati. Slobodni Blizanci – ima tu nekih kontakata, ali sve je to „smuti pa prospi“ varijanta. Dobar je period da se družite i izlazite, na ljubav sačekajte malo.

Posao

Do sada ste radili nekako „u senci“ a sada je vreme da istupite i da svoje rezultate date drugima na uvid. Pojedini će ostvariti vrlo značajne poslovne kontakte – umećete da na pravi način predstavite sebe i svoje ideje. Svakako očekujte da je pred vama jedna izuzetno aktivna nedelja, protkana mnogobrojnim sastancima i pojačanom komunikacijom na svim nivoima. Rešavate važna papirološka pitanja i iako to neće ići bez tenzije – izvesno je da ćete do kraja nedelje uspeti da neke bitne stavke privedete kraju.

Novac

I dalje je naglašen period pojačanih troškova. Svedite ono što možete na razumnu meru.

Zdravlje

Moguće su virusne infekcije.

Hrana

Dosta ćete se energetski trošiti pa je neophodno da vaša ishrana bude kvalitetna i redovna da ne bi došlo do pada imuniteta. Obavezno uvedite više voća, naročito grejpfruta, pomorandže, limun, kivi i češće pijte čajeve, najpre od đumbira i koprive.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.