Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 13.09.2021 - 19.09.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Sa partnerom uglavnom korektno u ovoj nedelji. Možete imati neku nejasnu situaciju, sumnju ili ćete pak biti zbunjeni ponašanjima voljene osobe – ali ovo je kratkotrajno i rešivo. Sada vam je najvažnije to što vam je komunikacija dobra i što umete doći do dogovora i zajedničkog rešenja za sve, a isto tako i zajednički uživati u nekim zabavnim aktivnostima i provodu. Slobodni Blizanci – stara ljubav zaborava nema a vama se baš jedna takva „stara“ emocija smeška u ovoj sedmici. Čak i ako joj zatvorite vrata pred nosom ne računajte da ste rešili situaciju. Sa novim osobama – flert, uživanje, dobar provod i zabava.

Posao

Iako početkom nedelje može izgledati kao da se solidan dogovor ili posao otvaraju pred vama – ne bi trebalo žuriti sa odlukama. Ne računajte baš mnogo u prvom delu nedelje na tačnost informacija koje dobijate od drugih – neophodno je da ih dobro proverite da biste znali u kom pravcu da delujete i da li da delujete uopšte. Odnos sa kolegama može biti nešto napetiji tokom ovog perioda, pogotovo ako vas smatraju konkurencijom ili misle da im smetate u njihovoj ličnoj promociji i napredovanju.

Novac

Možete dobiti vesti o prilivima. E sad, da li će zaista priliva i biti – to je pitanje.

Zdravlje

Iako na prvi pogled delujete kao da ste skroz ok, imunitet baš i nije najsjajniji. Čuvajte se prehlada.

Hrana

Osećate da vam je potrebno više energije, a i trenutno ste u periodu u kojem vam je imunitet oslabljen, pa vam je potrebna ishrana bogata mineralima i vitaminima. Ne uzimajte suplemente, već obogatite svoju trpezu svakodnevnim unosom voća i povrća.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter