Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 29.05.2019 - 26.05.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Sledi vam naporan odnos sa emotivnim partnerom, iako će u nekom momentu izgledati kao da ste makar jednim delom rešili nesuglasice koje vas pritiskaju. Ponašanje voljene osobe vi ne uspevate da definišete i nije vam jasno zbog čega preteruje i od svega pravi razlog za turbulenciju u vašoj vezi. Ne dozvolite da vas svojim raspoloženjima navede na reči ili na postupke zbog kojih bi vam posle bilo krivo. Ukoliko ste sami – u nedostatku novih ljubavnih prilika počinjete sve češće da razmišljate o bivšim partnerima. Ulazak Sunca u vaš znak iskoristite da se više aktivirate – da ste u pokretu, okružite se prijateljima i makar se dobro zabavite.

Posao

Kao i emotivni segment i poslovni odiše nervozom i kontaktom sa ljudima koji su naporni i komplikovani. Informacije koje dolaze do vas su nepouzdane i ne biste trebali da na njima zasnivate svoje odluke i postupke. Ne jurite i ne žurite, već prvo proverite. U ovoj sedmici može doći do neorganizovanosti i zbrda-zdola funkcionisanja, ali čak i na taj način – uspećete da stanete na kraj obavezama. Nova poslovna ponuda koja dolazi do vas ostaviće vas u razmišljanju i nedoumici da li da je prihvatite...

Novac

Izbegavajte velike troškove i opreznije baratajte novcem.

Zdravlje

Problemi sa varenjem, nervoza. Stariji su skloni i prehladama.

Hrana

I pripadnicima vašeg znaka će promenljiva raspoloženja uticati na apetit. Moguće je da će isti u ovoj nedelji biti pojačan a ukoliko je to tako – probajte da „tešku“ i previše kaloričnu hranu zamenite voćem, povrćem, mlečnim proizvodima, ribom.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.