Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 15.08.2022 - 21.08.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Za slobodne Blizance su ovo lepi dani. Imate podršku Sunca, Venere, Jupitera, Saturna – a od vikenda i Mars se seli u vaš znak. Nosi vas talas pozitivne energije, lako ostvarujete zanimljive kontakte i možete se baš zainteresovati za osobu čija vam vibracija, stav, ponašanje i harizma itekako prija. Neki od vas mogu poželeti da ostvare i kontakt sa bivšim emotivnim partnerom ili se sa njim susresti prilikom izlaska, šetnje, provoda. Oni koji su zauzeti su pod nešto statičnijom energijom. Imate i vi jako lepih i aktivnih trenutaka sa partnerom, ali dosta svog vremena morate posvetiti i porodičnom ili privatnom sektoru.

Posao

Trudite se da ispravite neke prošle greške i poučeni iskustvom – vodite računa da ne napravite iste ili slične i sada. Fokus tokom ove sedmice je na komunikaciji, kraćim putovanjima, sastancima i dogovorima. Uglavnom ćete lako uspevati da se sporazumete i dogovorite i u ovoj nedelji vam se mogu pokrenuti i otvoriti i prilično solidne poslovne ponude. Za nekog potpuno nove, a za nekog – ponovljene prilike. Dobićete vesti koje će vas prilično obradovati, moguće i o finansijskom prilivu.

Novac

Zdravlje

Mogućnost virusnih i bakterioloških infekcija

Hrana

Vodite računa o ispravnosti i svežini namirnica koje koristite prilikom pripreme obroka. U ovim danima izbegavajte mlečne proizvode, osim tvrdih sireva. Slabost ka slatkišima.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter