Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 21.09.2020 - 27.09.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Neka polovična nedelja što se tiče odnosa sa partnerom je pred vama. Vas dvoje se dosta teško usklađujete, energije vam se trenutno ne podudaraju. Vi možete smatrati da je partner previše težak, komplikovan, zahtevan i statičan dok druga strana može misliti o vama da ste povremeno potpuno neopravdano kritični, svadljivi i da brzo menjate raspoloženja. Takođe, može vam zameriti što previše vremena posvećujete sebi i svojim prijateljima. Slobodni Blizanci – raspoloženi ste za avanturu, za promene u svom ljubavnom životu. No, teško ostvarujete ciljeve po pitanju ozbiljne veze.

Posao

I dalje vas nosi talas pozitivne energije i volje da intenzivno učestvujete u poslovnom životu, naročito po pitanju potencijalnih dogovora. No, na žalost aspekti u ovoj nedelji su takvi da ni do čega ne možete stići lagano niti brzo. Šta više, može se dogoditi da vas druge osobe ili okolnosti zakoče po onim situacijama koje su vam bitne. Sporost u ostvarenju planova, problemi u dogovorima, teškoća po pitanju bitnih papiroloških pitanja. Ne odustajte, nešto od ovoga ipak možete ostvariti u svoju korist.

Novac

Finansijska problematika je posebno izražena. Nije vreme za pozajmice ili kredite.

Zdravlje

Osetan pad energije i imuniteta. Lako su moguće prehlade. Takođe – skloni ste povredama.

Hrana

Veći deo sedmice je dosta zahtevan I mentalno I fizički po vas, pa poboljšajte dodatno stanje svog organizma I duha izbalansiranim I češćim obrocima. Preporučuje vam se konzumiranje belog pilećeg ili ćurećeg mesa, spanaća, šargarepe I zelene salate.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.