Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 20.01.2020 - 26.01.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Partner će u ovoj nedelji svakako vrlo da vas podstiče. To bi trebalo da je super, jel da? Međutim, imamo tu jedan malecki problemčić – kad je voljeno vam biće dobro raspoloženo, ono će vas podsticati na neke super zajedničke aktivnosti, dobru komunikaciju, mnogo lepih dešavanja. Međutim, kad je dotično voljeno biće loše volje, e onda će lepo i vas da podstiče da se nešto džapate i kontrirate jedno drugom. Objasnite partneru početkom nedelje – budi fin i podstiči me na lepe stvari, jer će biti frke! Slobodni su u takvoj ludoj prepisci sa nekim i samo se čeka da se taj sudbonosni susret dogodi!

Posao

Prvo ćemo ono što je najbitnije i najvažnije – svaku situaciju ćete u ovoj nedelji rešiti u svoju korist. Sad možemo dalje – dakle, ovo vam je jedna luda nedelja gde može biti svega i svačega – i povremeno loših odnosa sa saradnicima, kolegama, šefovima. I tenzije i pritisaka i brzine od sto na sat. I kašnjenja i završavanja stvari u poslednjem trenutku. I problema sa papirima, tehnikom, nesporazuma u dogovorima. A sad ću ponoviti sa početka – svaku situaciju ćete rešiti. U svoju korist i uspešno, naravno.

Novac

Novca neće biti onda kada ga očekujete, a stizaće onda kada mu se ni malo ne nadate.

Zdravlje

Pritisak, cirkulacija, raspoloženja oscilacija (čitaj – stres). A može da padne i prehlada i temperatura.

Hrana

Blizanci će ove nedelje da nam budu super aktivni, pa vam je potrebno sve – i minerali i proteini i masti i vitamini i biljna vlakna. Potrebni su vam i ugljeni hidrati i šećeri ali u minimalnim količinama. Dakle – klopajte povrće, meso, jaja, slaninicu, a redukujte hleb i peciva i slatkiše. I bićete kao zmaj!

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.