Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 10.06.2019 - 16.06.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

A u ovoj sedmici – problem bez problema. U prevodu – verovatno neće biti nikakvih trzavica, već pre natezanja sa voljenom osobom. Partner radi stvari na svoj način, vi radite na svoj....a ta dva načina sada je pomalo komplikovano uklopiti. Takođe, vaša su raspoloženja jako promenljiva i postoje oscilacije u emocijama pa ćete u jednom momentu želeti svo vreme ovog sveta sa osobom koju volite, a u drugom – želeti da partijate sa prijateljima i uživate u svojoj slobodi. Slobodni Blizanci – imate paralelnu komunikaciju sa više osoba i u svemu što se dešava uživate. Još ako se i neka prošlost aktivirala i bivši partner žarko želi da obnovi kontakt sa vama – e, onda je slika zaista kompletna.

Posao

Cela ova sedmica će vam proći u „kreni – stani“ fazonu. Jurnućete, pa će vas nešto zablokirati, otpočećete, pa ćete morati da se zaustavite....i tako redom. U suštini, početni momenat će biti dosta jak, ali će krajnji cilj biti teško dostići i realizacija će biti neizvesna. Zato u sve u šta ulazite, bilo da su to novi poslovni dogovori, papirološka pitanja ili traženje posla – nemojte previše očekivati i nećete biti razočarani ukoliko se vaše nade ne ostvare.

Novac

Kašnjenje priliva – očekujte isplatu u drugom delu sedmice.

Zdravlje

Stomačna regija, alergije, oscilacije pritiska.

Hrana

Ulaskom Venere u vaš znak – ukoliko budete pustili da vam se sva razmišljanja vrte oko toga kad ćete, koliko i šta pojesti...vrlo brzo ćete se zaokrugliti. Doduše, od nekih obaveza će vam zalogaj u grlu presesti..ili od nekih ljudi...

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.