Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 18.01.2019 - 24.02.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Vi lično mislite da ste potpuno realni kada su partnerski odnosi u pitanju, da vam je sve jasno i da ste u pravu. Žao mi je što ću vas razočarati, ali izuzetno su male mogućnosti da je to baš tako. Skloni ste ili da ne vidite ono što je očigledno, ili da od sitnice napravite gromadu. U prevodu, ovo vam je period u kojem ne biste trebali sami sebi da verujete, svojim zaključcima i svojim prosuđivanjima. Partner je mnogo korektnije postavljen od vas, ali teško je da vas sada može ubediti da niste u pravu. Pa šta da radite? Pa ništa, trudite se makar da u svojoj ubeđenosti ne zabrljekate nešto u odnosu sa voljenom osobom. Slobodni – možete da se zaljubite baš onako – da budete romantični za sve pare. Pa hajte, fino je to..

Posao

Sve što može da se zakomplikuje verovatno će se zakomplikovati. Da ne pričam o tome da lično vi možete učiniti da neka izuzetno jednostavna situacija postane problem oko kojeg ćete gubiti vreme i nerve. Period je u kojem vam je potrebna praktičnost i realan pogled na sve situacije u poslovnom segmentu, a to sada izostaje kod vas. A kao za baksuz – nećete da potražite pomoć ili savet. Ili pak – potražite, a onda ne poslušate. Sami ćete biti krivi za svaki problem, samo da znate....

Novac

Tenzija oko novca i troškovi će samo rasti do polovine sedmice. Nakon toga – ulazite u nešto stabilnije i mirnije dane.

Zdravlje

Zdravstveno baš i niste bajno. Premalo energije, pad imuniteta i osetljivost. Radite sve što možete da biste se osećali bolje.

Hrana

Ništa vama ne bi falilo kada biste krenuli sa nekom detoksifikacijom, a ova sedmica je savršena baš za to. Znam da vam se ne mili, ali ništa vas ne košta da probate. Navalite na voćkice i povrćkice, na sokiće, šejkiće i na sve što je zdravo. Makar pokušajte, značiće vam.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.