Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 29.05.2023 - 04.06.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Partner i vi ćete se uglavnom tokom ove nedelje „voziti“ na talasu pozitivne energije. Ok, oboje imate neke svoje probleme, nedoumice, možda pretovarenost obavezama – ali to sada neće uticati na vaš odnos, jer ćete umeti da sve te distrakcije potisnete kada ste zajedno. Dobar je trenutak da planirate izlet, putovanje, letovanje….ili više druženja i aktivnosti sa prijateljima. Slobodni Blizanci – dobar period da se brzinski zainteresujete za nekog, čak da sa tom osobom i pokrenete emotivnu priču. Međutim, novozapočeti odnosi mogu imati neki vid prepreke – zauzetost druge strane ili veću razliku u godinama.

Posao

Neočekivane informacije mogu doći do vas – kod nekih se one vezuju za povećanje nadoknade za rad, kod drugih – možete dobiti promenu radnog mesta, nov poslovni zadatak ili unapređenje koje sa sobom nosi ozbiljno povećanje količine obaveza. Što bi se reklo – tražili ste, gledajte. Ne zaboravite da ste u dužem poslovnom periodu kada zaista morate pokazati sve ono što znate i umete i biti maksimalno odgovorni. Finansije – dosta stabilno po pitanju priliva, ali postoje dugovanja koja vas opterećuju.

Novac

Zdravlje

Problemi sa grlom, prehlade. Takođe, osetljivost vratnog i ramenog dela kičme.

Hrana

Možete preterati sa nekim namirnicama, naročito u drugom delu sedmice – što može izazvati probleme i sa varenjem ali i sa pritiskom i krvnim sudovima.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter