Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 16. do 22. oktobra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Dok vaš vladar napreduje kroz znak Škorpije, pravi je trenutak za čajeve koji će vam pročistiti krv, detoksifikovati organizam. Takođe, doprineće smanjenju mogućnosti za neke urinarne probleme. Čaj od koprive, peršuna, kukuruzne svile – sami izaberite.

Ljubav

Venera u vašem polju ljubavi, zabave i životnih zadovoljstava donela vam je osobu koja vas je debelo zainteresovala. Ne samo da vam se uvukla pod kožu, već čini da prosto treperite od strasti i uskomešanosti u stomaku. Mlad Mesec u vašem polju ljubavi svakako vam sada otvara nove prilike i mogućnosti da ostvarite svoje želje. Zato, pripremite se za ljubavno osvajanje! Što se Blizanaca u emotivnim i bračnim vezama tiče, vi i partner sada možete funkcionisati savršeno, ali samo ako svesno izbegavate bilo kakvu mogućnost za raspravu. Jake energije koje su u ovom periodu između vas dvoje najbolje je trošiti kroz zajedničke aktivnosti koje vam oboma prijaju, ili kroz strast. Ne idite u pravcu nekih sukoba, jer bi to moglo biti prilično intenzivno i burno.

Posao

Mnogo dešavanja oko vas, pa ćete povremeno delovati nesređeno i neorganizovano. Suviše žurite, a u toj žurbi ne primećujete da pravite greške ili da svojim postupcima ljutite one koji su oko vas. Jasno je da biste vi da menjate nešto na brzinu, ali i sami vidite da sada važi ona fraza – preko preče, naokolo bliže. Pustite, ako je to ikako u vašoj moći, da stvari idu svojim tokom. Svakako nastavite sa realizacijom svojih planova, ali nemojte se nervirati ako vidite da to ne ide onako kako ste očekivali. Ima dana za megdana.

Novac

Nestabilnost po pitanju finansija je moguća već na samom početku nedelje i ovaj će vas „mini potres“ pratiti sve do kraja ovog perioda. Moguće je da je u pitanju veći izdatak za kuću ili člana porodice.

Zdravlje

Starijim Blizancima mogući su problemi sa krvnom slikom, ali i bakterijskim infekcijama urinarnog trakta. Mlađi pripadnici znaka su dobro, mada povremeno dosta nervozni.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter