Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 16.07.2018 - 22.07.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Možda u svojoj glavi imate neka preispitivanja ili nedoumice kada su partnerstva u pitanju, ali srcem i lepim postupcima ste okrenuti ka voljenoj osobi i sigurno je da će odnos krenuti uzlaznom linijom. Trudićete se da osobi do koje vam je stalo pokažete svoje prisustvo i emocije, da unesete dobru atmosferu i pokrenete pozitivna dešavanja. Ovo može biti izuzetno lep period za vas dvoje, pa ne skrivajte ono što osećate! Slobodni pripadnici ovog znaka – pozicije Venere i Meseca u vašem polju ličnosti na ulasku u ovu nedelju obećavaju sve, samo ne dosadu i samoću! Sem lepih novih poznanstava, sada možete da se okrenete i ka nekome iz svoje prošlosti – sva čuda su sada moguća!

Posao

Polje poslovne svakodnevice jeste uzburkano i obaveza obavezu sustiže, što vam donosi s vremena na vreme mentalnu opterećenost i nervozu, ali uspevate vi da se snalazite i „plivate“ u ovim nemirnim vodama. Malo čvrstim stavom, malo lepim rečima – sve sređujete. Od ove će se nedelje jako aktivirati sve ono što se vezuje za dogovore sa stranim firmama. Takođe, neko sa kim ste ranije sarađivali ili bili u pregovorima, sada ponovo pokazuje tendenciju da pokrene poslovne projekte sa vama. Prihvatite.

Novac

Bolje novčane prilike, pa je i raspoloženje bolje. Teret obaveza i dugova još uvek je na vašim leđima, ali uspevate da se na pravi način izborite sa tim.

Zdravlje

Nervni sistem je kod pojedinih Devica prilično opterećen. Najbolji lek je odmor ili pojačana fizička aktivnost koja vas opušta – šetanje, plivanje.....

Hrana

Lagani, manji obroci, sastavljeni od malih količina mesa (najbolje pilećeg) ili ribe u kombinaciji sa dosta povrća i pastama ili hlebom od integralnog brašna – u isto vreme će vam dati dovoljno energije, ali neće opteretiti vaš sistem za varenje.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter