Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 17.01.2022 - 23.01.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Kada god vaš vladar Merkur ide unazad, vi ulazite u period preispitivanja, neke forme unutrašnjih monologa u kojima pokušavate da sebi date odgovore ili da izanalizirate situaciju u emotivnom odnosu u kojem ste. Ne postoji osnov da možemo da kažemo da ste u potpunosti opušteni, ali sa druge strane – nemate ni razloga da budete nezadovoljni. Stvari su takve kakve su, bitno je da zajedničkim snagama idete napred. Slobodne Device – vi ste u retro fazonu, Venera u polju ljubavi i zabave je retrogradna….Ne mora sve u ljubavi da se vezuje za prošlost ali će biti ona varijanta „već viđeno“.

Posao

Pored Saturna i retrogradnog Merkura, polovinom nedelje i Sunce ulazi u vaš sektor koji se vezuje za poslovnu svakodnevicu, odgovornosti i obaveze. Ono što je sigurno jeste da ćete posla imati preko glave. E sad, da će povremeno biti zastoja i komplikacija, odugovlačenja – ma hoće sigurno, ali to ne znači da vi to nećete umeti dosta lepo da hendlujete. S druge strane gledano – ipak je ovo odličan period da zaista pokažete sve ono što umete i možete i da obezbedite sebi dobre poslovne prilike i dogovore.

Novac

Zdravlje

O zdravlju ćete ipak morati da više vodite računa. Pogotovo o respiratornom sistemu. I stresu.

Hrana

Dva dana jedete, ne znate da stanete – a onda trećeg dana samo grickate neko voće ili se nalivate čajevima, čorbama. Trebali biste da ustalite svoje navike – da ne idete iz krajnosti u krajnost, jer to ne odgovara ni vašem imunitetu niti varenju.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter