Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 29.05.2019 - 26.05.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ljubav lepo i stabilno gleda na vas. Imate sve preduslove da odnos vas i voljene osobe funkcioniše kako treba. Doduše, možda neke partnerove mane svesno zanemarujete, možda ne želite da potežete neka pitanja zato što se bojite da bi to moglo dovesti do tenzije....možda se svesno povlačite pred preprekama ili se pravite da ih ne vidite....šta god da je od ovoga, poenta je ista – trenutno je u odnosu sa partnerom mir i harmonija....Ukoliko ste sami - neka lepa iznenađenja idu ka vama. To mogu biti druženja sa prijateljima, kontakti sa osobama koje ne žive blizu vas, to mogu biti i flertovanja i avanture – no, šta god bilo – suština je da ćete uživati i opustiti se...

Posao

U ovoj sedmici možete propustiti neke poslovne prilike iz razloga što ste okupirani situacijama koje su pokrenute u prethodnoj nedelji a koje se mogu vezivati za vaš privatni život ili za neko opterećenje koje nosite. Pokušajte da se više fokusirate na ono što se dešava oko vas, u radnom okruženju a pogotovo za ono što se vezuje za kontakt sa nadređenima. Drugi deo nedelje je rasterećeniji jer ćete neke probleme uspeti da rešite pa ćete se više posvetiti poslu i novim dogovorima.

Novac

Iako su se finansijski prilivi poboljšali, još uvek ste dosta opterećeni dugovima i troškovima.

Zdravlje

Disajni putevi su osetljivi.

Hrana

Napravite dobar plan ishrane i pridržavajte ga se. Neka obroci budu raznovrsni, sastavljeni od namirnica koje neće opterećivati vašu probavu i želudac a koje će vam donositi dovoljnu količinu vitamina, minerala, kalorija i gradivnih materija.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.