Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 09.12.2019 - 15.12.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ukoliko su vaše emotivne relacije iole stabilne, ovo je lep period za vas. Vi ste spremni da se više posvetite voljenoj osobi, da provedete lepe trenutke zajedno. Sve funkcioniše mirno, sa dosta pozitivne energije i sa finim novitetima koji mogu samo pozitivno podstaći vaš odnos. Oni koji su u dužim emotivnim vezama počeće intenzivno da razmišljaju o zajedničkom životu, braku. Slobodne Device – u periodu ste koji je izuzetno značajan za vas i koji treba da vam donese ozbiljnu i trajnu emotivnu priču. Osobe koje su sada oko vas nude vam ono što vam je potrebno – smirenje i stabilnost.

Posao

Tokom ove sedmice može biti tenzija u radnom okruženju, ali to su situacije sa kojima ćete vi uspevati da se izborite i koje neće uticati ni na kvalitet vašeg posla ni na saradničke odnose. Prosto rečeno – trenutna bura u čaši vode. Suština je da ste vi u dobrom poslovnom periodu, i da ćete povremene distrakcije i zastoje lako prevazilaziti. Oni koji planiraju pokretanje privatnog posla, od ove nedelje će se mnogo jače usmeriti na tu stranu.

Novac

Možda novca nema na kamare, ali vi uspevate da ga dobro rasporedite.

Zdravlje

Više se odmarajte, potreban vam je kvalitetan san i opuštanje.

Hrana

Apetiti su vam trenutno vrlo svedeni, osim na samom početku nedelje kada ćete sebi dozvoliti više uživanja i opuštanja. Prijaće vam mlečni proizvodi i sve kisele namirnice – turšija, kiseli kupus, krastavci. Potrebno vam je više voća, naročito grejpfruta, jabuka, limuna.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.