Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 18.11.2019 - 15.11.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

S vremena na vreme si tužna i depresivna, teško ti je i potrebne su ti promene iz korena. Pazi da ne upadneš u malodušnost i sažaljevanje same sebe. Zato stegni zube i pravac neka bude samo – napred. Muškarci ovog znaka bice zainteresovani za ozbiljnu vezu sa jednim Jarcem. Slobodne ce možda osvojiti nova ljubav i uneti u njihov život potrebne promene.

Posao

Pojedine kolege mogu se ponašati prilicno nezahvalno tokom ovog perioda. U jednom trenutku cete se premišljati da li da reagujete. Sa druge strane imate podršku bitnih ljudi i pocece da vam se dešavaju stvari koje ste vec izvesno vreme želele. Polako se pokrecu vaša stara nadanja. Ipak se pazite, konkurencija vreba na svaku vašu grešku.

Novac

Novca nigde na vidiku, barem ne onog koji bi tebe sada zadovoljio.

Zdravlje

Pazite na cirkulaciju. Moguca je blaža prehlada.,

Hrana

Trebali biste da izbegavate testenine i ugljene hidrate. Ta vrsta hrane ne prija vašim crevima, posebno tokom ove nedelje.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.