Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 16. do 22. oktobra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Teško je održati balans po pitanju ishrane, kada je čovek okupiran problemima ili je u nekom intenzivnom stanju, zar ne? Tako i vi ove sedmice – povremeno se „pogubite“, odete u neku rasejanost i zamišljenost, a na hranu zaboravite...

Ljubav

Slobodne Device su ostvarile neko novo poznanstvo ili su se uplele u jednu komunikaciju, koja ih polako, sve više „uvlači“ u sebe. Od samog početka ove sedmice ste u nekom zanosu, maštate, sanjarite na javi, a u glavi vam se vrte scene pune strasti od kojih prosto ključate. Sve je to lepo i krasno, ali nadam se da umete da budete strpljivi, jer ništa vam drugo ni ne preostaje. Za sada nema realizacije, ali nadam se da će vam i ovo što se događa itekako prijati... Device u emotivnim ili bračnim vezama su kao nešto popravile odnos. Međutim, pitanje je koliko je to zaista boljitak, a koliko ste vi u stvari pustili da sve ide tako kako ide... pa dokle stigne. Radite na strasti, jer ovaj segment sada može da vas dodatno „iščupa“ i doprinese da se osećate bolje.

Posao

Lepa vest je da je ove nedelje mlad Mesec u vašem polju finansija i poslovne stabilnosti. Loša je da njegovo delovanje nećete osetiti odmah, tako da slobodno računajte da vam je i ova sedmica onako nervirajuće, iritirajuće, nestabilna. Dobro je što i neke ljude i neka svoja promenljiva raspoloženja uspevate da držite pod kontrolom, i što ste počeli da „gurate“ svoje, ne odustajući od zadatih ciljeva. Aktivirajte se u potrazi za novim poslovnim mogućnostima, jer vam je polje komunikacije jako.

Novac

Ova vam je sedmica u varijanti – evo priliva, evo troška. Slažete ih kao tortu, malo jedni, malo drugi. Kad sve saberete, verovatno ćete biti na nuli. Strpite se, biće tu poboljšanja vrlo brzo.

Zdravlje

Starije Device neka obrate pažnju na uro-genitalnu problematiku. Ako je potrebno, otiđite i do lekara. Kod mlađih pripadnika znaka – variranje energije, povremena iscrpljenost i stres.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter