savet za dan: 26.02.2017.

"Karijeristi nemaju prijatelje_ oni imaju svoje ljude."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 27. februara do 5. marta 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Dobri živci su vam u ovom periodu više nego potrebni, a samim tim i više vitamina B u ishrani. Možete ga pronaći u ribi, mesu, mleku i mlečnim proizvodima, jajima. Takođe – u zelenom lisnatom povrću, pšeničnim klicama, bananama, citrusima.

Ljubav

Iako vas drugi neopravdano smatraju suviše racionalnima I hladnima kada je ljubav u pitanju, imate I vi svoje momente kada se u potpunosti “pogubite” I kada ne znate gde vam je glava. Tako I ovaj period Devicama donosi mogućnost ulaska u jedan odnos koji će biti pomalo nedefinisan, ali koji će vam doneti veliko uživanje I zanos. Ova osoba nije u potpunosti otvorena prema vama, ali I vi dosta toga čuvate za sebe – trenutno vam je oboma samo važno da ono što se dešava I potraje….Kod onih koji su u emotivnim vezama, treba se usmeriti na jačanje prisnosti I bliskosti sa voljenom osobom. Nemojte izbegavati razgovore I o neprijatnim temama, I nikako nemojte dozvoliti sebi da se uplićete u flertove sa strane, jer vas mogu “povući”.

Posao

Merkur, vladar vašeg znaka, trenutno je u Ribama I vašem polju ozbiljnih poslovnih partnerstava. Dosta toga u poslovnom segmentu je sada nejasno I konfuzno, vi pokušavate da realizujete neke projekte ili ostvarite dogovore, ali to uglavnom ide traljavo. Teško je pronaći zajednički jezik, jer nikako ne uspevate da se usaglasite po nekim, zaista beznačajnim stvarima. No, ono što je bitno jested a nećete dozvoliti da vas sve ovo zaustavi – nastavljate dalje onako kako ste isplanirali. Korektniji odnosi sa šefovima.

Novac

Zastoj u naplatama, a ako očekujete neki novac, više je nego izvesno da će kasniti. Podsetite dužnike na ono što su odavno trebali da vam vrate.

Zdravlje

Stres vam može poremetiti ritam spavanja, a mogu se javiti I problemi sa želucem I probavnim traktom. Kod starijih pripadnika znaka mogući su problemi sa venama.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni