Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 13.07.2020 - 19.07.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Sa partnerom ste kroz prethodnu nedelju prošli tako kako ste prošli. Ukoliko ste bili racionalni – niste dozvolili da dođe do ozbiljnijeg talasanja, a ukoliko niste – evo vam prilike u ovoj nedelji da promenite svoj stav i pokušate da rešite situaciju. Device u emotivnim vezama nisu u lakom periodu i samo od vas zavisi da li ćete pomoći partneru i sebi ili ćete dodatno otežati. Izbor je vaš. Slobodne Device – trudite se da ostavite neku prošlost iza sebe u potpunosti, ali to za sada ide traljavo. Pogotovo što nema nečeg novog što bi vam na pravi način skrenulo pažnju i zainteresovalo vas.

Posao

Osećaj tapkanja u mestu po vama bitnim pitanjima od ove će nedelje krenuti da popušta. Direktno kretanje vašeg vladara Merkura govori o tome da polako ali sigurno rešavate situacije koje su vam važne. Za vas je naročito bitna sredina ove sedmice jer baš tada mogu doći značajne informacije, dobre prilike i baš od tog momenta sve se može pokrenuti. To je momenat i za rešavanje papiroloških problema i za zatvaranje prošlih propusta – proći ćete bolje nego što ste očekivali.

Novac

Ili novca ima više ili vi bolje raspolažete njime.

Zdravlje

Bolje se osećate nego u prethodnom periodu.

Hrana

Device prave « veliko spremanje » kada je ishrana u pitanju. Neki od vas će čak biti zainteresovani da posete i nutricionistu ili naprave veliki zaokret u svojim navikama. Generalno gledano – možete postići jedan vrlo korektan balans, regulisati varenje I osećati se dobro.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.