Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 14.01.2019 - 20.01.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Pravi koktel dešavanja u vašem emotivnom ili bračnom životu. Izuzetno lepi i nežni, topli momenti smenjivaće se sa periodima u kojima ste jedno drugom nejasni i počinjete da se opterećujete sumnjom. Opterećujete se nečim što struji ispod površine, a možda nemate nikakvih realnih razloga za to. Pokušajte da unesete više podsticajnih momenata i lepih dešavanja u zajedničku svakodnevicu. Oni koji su slobodni imaju vrlo ozbiljne šanse da uđu sa jednom osobom u trajnu emotivnu priču. Ovo je neko ko je baš po vašem ukusu – osoba koja je stabilna, odmerena, jaka intelektualno a u isto vreme vrlo magnetična i privlačna. Ne propuštajte prilike koje vam se ukazuju.

Posao

Vrlo ste ozbiljni u ovom periodu, posvećeni poslu, sposobni i angažovani pa nije ni čudo što vas očekuju neke konkretnije priče i dogovori. Sa svakodnevnim obavezama ćete lako izlaziti na kraj, iako je njihov obim sada povećan i u potpunosti vam ispunjava radno vreme. Cak i one situacije koje će na prvi pogled biti nerešive uspećete da privedete kraju. Doći ćete u kontakt sa osobama koje su po vas vrlo značajne i sa kojima možete dogovoriti neke nove poslovne priče ili projekte.

Novac

Promenljiva situacija po pitanju finansija. Novac pristiže, ali ili ne u onoj meri koja vas zadovoljava, ili su pak troškovi dosta pojačani.

Zdravlje

Ulazite u period kada sve ono što je vezano za stomak i varenje postaje jako osetljivo. Starijima – tegobe sa zglobovima, reuma.

Hrana

Osluškujte potrebe svog organizma i potrudite se da ih ispoštujete kvalitetnom i odgovarajućom ishranom. Jedite laganu hranu sa više vlakana, izbegavajte mesne prerađevine i veći unos mlečnih proizvoda.

astrolog Olga - 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter