Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 21.09.2020 - 27.09.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Dosta komplikovani aspekti vašeg vladara Merkura tokom većeg dela ove sedmice govore u prilog tome da u odnosu sa voljenom osobom sada treba uneti mir, spokoj i prilagodljivost jer ćete jedino na taj način zaobići posledice drugačijeg delanja. A te posledice mogu biti rasprave, ćutanje i distanciranje od partnera, teške teme i pitanja koja sada ionako ne mogu biti rešena, samo će doneti nemir oboma. Slobodne Device – želje su jedno, realizacija je nešto potpuno drugo. Koliko god da su želje u ovom trenutku jake, malo je verovatno da ih možete dohvatiti i uvući u naručje.

Posao

Moguće je da ćete shvatiti da ste ćapili prevelik zalogaj i da neće biti baš tako lako izboriti se sa njim. U prevodu – koliko god da je nešto tokom protekle nedelje krenulo obećavajuće, sada dolazi do zastoja. Ima smisla taj zastoj jer neke stvari se moraju preispitati, neka papirologija dodatno proveriti, neke stavke dogovora ili ugovora staviti na dodatno razmatranje. Ovo je nedelja koja od vas očekuje posvećenost, baš u onim najkompleksnijim i najtežim, nervirajućim momentima. Idite polako.

Novac

Troškovi se gomilaju, dosta toga treba ispoštovati u ovoj nedelji.

Zdravlje

Mentalni i fizički zamor. Moguće su i povrede. Hronični problemi se jače aktiviraju.

Hrana

Kao da u ovoj nedelji imate premalo vremena da sednete, da uživate u obrocima u krugu porodice. Mesto vas neće držati, pa će obroci « s nogu » postati maltene pa svakodnevna stvar kod vas. Izbegavajte koliko god možete brzu hranu, pekare, pojedite povremeno nešto i « na kašiku ».

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.