savet za dan: 28.05.2017.

"Oni koji se penju stepenicama uspeha nikad se ne žale da su ostali bez daha."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 29. maja do 4. juna 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Mesec u vašem znaku početkom ove sedmice može donekle uticati na povećanje apetita. Glad možete „zavarati“ užinama sačinjenim od svežeg voća ili orašastih plodova. Dovoljna će biti i šaka badema.

Ljubav

Konjukcija Venere i Urana u vašem polju strasti, uvodi slobodne Device u jednu zanosnu nedelju. Koliko god se vi trudili da budete mirni i stabilni, osećaji i želja prema jednoj osobi vas drmaju sve više i više. Čak i ako vi ne budete spremni na neki konkretniji potez, druga strana hoće. Ako želite da poslušate savet – prepustite se i ne razmišljajte previše. Ovaj život je samo jedan i treba iskoristiti svaki momenat za sreću. U vašim emotivnim relacijama, vi i partner ste ušli u jednu ozbiljniju i neuporedivo mirniju fazu. Problemi se polako sklanjaju, a ono što ostaje jeste suština vašeg odnosa – osećaj pripadanja, bliskosti, zajedništva. Neki planovi o budućnosti već počinju da se „motaju“ po vašoj glavi – ne žurite, pustite da sve dođe na svoje mesto. Pred vama je tek vreme koje će vam doneti dobro. Za sada, samo uživajte u lepim trenucima sa voljenom osobom.

Posao

Polje promena je jako aktivirano tokom ovog perioda i ono što očekuje Device u poslovnom segmentu svakako je jaka dinamika i dešavanja koja vam idu u korist. Iako će povremeno izgledati da se stvari dešavaju haotično i bez ikakve vaše kontrole, prepustite se da vas nose. Sve ono što vam tokom ove nedelje dođe, posledica je prethodnog perioda u kojem ste vi uložili neizmernu količinu truda i angažovanja. Zato sada i ove darove i promene prihvatite na pravi način. Velike mogućnosti za promenu radnog mesta ili čak firme, a odlični su dani i za nezaposlene pripadnike znaka.

Novac

Možete naplatiti dugovanja ili potraživanja za svoj rad iz proteklog perioda. Dobici od trenutnih poslova su takođe aktuelni. Dobra situacija.

Zdravlje

Vaš zdravstveni segment je vrlo stabilan. Stariji pripadnici znaka bi mogli imati manjih problema sa kičmom, sve ostalo je u redu.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni