Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 14.06.2021 - 20.06.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Čudan ljubavni period. U nekom trenutku vam je srce na mestu, u drugom i ne baš. Odnos sa partnerom je sa velikim oscilacijama i čas vam se čini da je sve u redu i da idete u neke mirnije vode, a čas imate milion i jedno pitanje bez odgovora. Moguće je da je jednim delom problem i vaša okupiranost poslom, ali i partnerom nešto drugačiji način funkcionisanja koji vi ne prepoznajete i to vam automatski unosi nemir. Slobodne Device – novih ljubavnih „ponuda“ i novih ljudi ima oko vas. Ali vi ih ili ne vidite ili ne uzimate za ozbiljno ili (a to je trenutno prilično jako) i dalje očekujete nešto i nekog iz prošlosti.

Posao

Poslovno angažovanje vam oduzima ogroman deo vremena i energije, pogotovo ako paralelno pokušavate da funkcionišete na više poslovnih frontova, što je sada jako moguće. Neke promene se dešavaju u vašem poslovnom okruženju što vam unosi blagi nemir jer ne znate u kom pravcu će se odvijati na dalje i kako će se to odraziti na vas. Za sada – vaše je da radite kao i do sada – najbolje što možete, da budete posvećeni i odgovorni. Na sve drugo trenutno nemate uticaja.

Novac

Finansijski segment ne bi trebao da bude loš u ovom periodu.

Zdravlje

Umor, bilo mentalni bilo fizički.

Hrana

Mesec u svojoj prvoj četvrti u vašem polju ličnosti skreće vam pažnju na promene u načinu ishrane koje će neki od vas baš u ovoj nedelji prihvatiti. Vrlo brzo će nov režim ishrane početi da se odražava i na vaš izgled, ali i na vaše raspoloženje i na to kako se zdravstveno osećate.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.