Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 27.03.2023 - 02.04.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Izgledaće kao da stvari dolaze na svoje mesto. Mir, staloženost, stabilnost i pozitivna osećanja će preovladati u vašim emotivnim relacijama. Ovo ne znači da su svi vaši problemi kao para rešeni – oni će svakako i u narednom periodu dolaziti na dnevni red, ali sada ćete imati trenutke opuštanja i bliskosti koji će izbrisati ono negativno što je bilo i dati vam snagu za dalje. Slobodne Device – dobar ljubavni period kod vas traje i dalje. Prilike se pružaju na više strana – preko prijatelja i društvenih kontakata, mreža, preko izlazaka ili kroz daljine – bilo na putovanju, bilo sa osobama koje ne žive blizu vas.

Posao

Obim obaveza se neće u ovoj nedelji smanjiti – i na dalje ćete morati da žurite, da funkcionišete kroz tenziju (i svoju i tuđu), i dalje će biti previše toga na vašim plećima. Ali, razlika u odnosu na prethodni period je ta da ćete uvek pronaći pravi model, pravo vreme i trenutak, da ćete imati dovoljno stabilnosti u sebi da sve iznesete na pravi način do kraja. I to više nego uspešno. Neočekivane poslovne prilike ili promene se mogu otvoriti kod onih koji sarađuju sa strancima ili kroz poslovna putovanja.

Novac

Zdravlje

Manji meteoropatski problemi.

Hrana

Potrudite se da vam ishrana bude što raznovrsnija ove sedmice. Ne preskačite neke grupe namirnica – neka budu zastupljeni I meso, mlečni proizvodi, med, jaja, voće I povrće, žitarice.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter