Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 13.09.2021 - 19.09.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Opozicija Sunca iz vašeg znaka sa retrogradnim Neptunom iz partnerskog polja, kao i pun Mesec koji vas čeka u partnerskom polju ne u ovoj nedelji već 21-og septembra – pokazatelji su da ste u prilično ozbiljnoj fazi sa voljenom osobom i da sada treba graditi odnos postepeno i sa puno razumevanja, tolerancije i truda. Nemojte zbog nekih glupih svađa i bezveze situacija dovoditi u pitanje sve ono što ste gradili. Slobodne Device – „čačka“ vam misli neko preko posla ili iz vaše okoline. To može biti osoba koju već duže poznajete, bivši partner čak, ali i neko sa kim imate solidnu razliku u godinama.

Posao

Do vas mogu doći neke neprijatne informacije. Mogu vam biti saopštene, možda ćete ih na neki način otkriti, prokljuviti – ali u svakom slučaju, nećete biti zadovoljni. Moguće je da ćete shvatiti da ste previše poverenja dali nekim osobama u svojoj okolini i previše im verovali. U svakom slučaju, trenutak je da razmislite na koji način ćete reagovati, ali moj savet vam je da za sada samo pratite situaciju. Kao prioritet stavite svoje obaveze i na tu stranu usmerite svoje snage i vreme.

Novac

Dosta korektna finansijska situacija, iako može da se dogodi da vas „zakinu“ prilikom isplate.

Zdravlje

Kompletan respiratorni trakt je osetljiv. Moguće prehlade, alergije, virusne infekcije.

Hrana

Mogli biste da pojačate ishranu, a da posebnu pažnju obratite na unos vitamina i minerala. Potrebno vam je više gvožđa u ishrani, pa ćešće konzumirajte zeleno povrće, naročito spanać. Meso da, ali izbegavajte industrijske mesne proizvode.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter