savet za dan: 25.06.2017.

"Ljubav je izvanredan cvet, ali treba imati hrabrosti da se ubere na ivici uzasnog ponora. Stendal"

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 26. juna do 2. jula 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

I na dalje vam stoji potreba da unosite više kuvane, barene, dinstane hrane. Manje mesa, a više povrća, ribe, voća. Začini i premasna hrana sada će uticati vrlo negativno na vaše varenje, ali i na osećaj težine i nadutosti.

Ljubav

Preuzeli ste inicijativu kada su odnosi sa suprotnim polom u pitanju. No, takođe – pokazujete tendenciju da budete u kontaktu sa više osoba. Kao da ni sami ne možete da se odlučite koja bi od njih bila u ovom trenutku najpogodnija za vas. Strasti vas čak mogu „terati“ da uđete u odnose za koje znate da nemaju nikakvu perspektivu, sa zauzetim osobama ili sa onima koje su sklone avanturama. Device u emotivnim vezama i brakovima tokom ove nedelje moraju da budu nešto obazrivije kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju. Generalno gledano, ne bi trebalo da bude nekih većih problema, ukoliko vi ne budete pokušavali da igrate neke „psihološke igrice“, da manipulišete partnerom ili da se trudite da mu nametnete svoju volju. Nežan, blag, pun ljubavi pristup sada će delovati mnogo bolje – zato primenite njega.

Posao

Ovo jeste jedna naporna nedelja, ali budite sigurni da ćete njenim krajnjim rezultatima biti više nego zadovoljni. Biće vam potrebna sva vaša organizacija i fokusiranost da isplivate iz mora obaveza koje vas očekuju. Kontakti sa drugima će vas iscrpljivati i moraćete da se borite sa ljudima koji su komplikovani, teški i tvrdoglavi. Vaše su ideje odlične i planovi dobro napreduju, zato nemojte pokušavati da ih požurite i ubrzate – sve neka ide svojim tokom i dalje, to je trenutno najpovoljnije za vas. Nestrpljenje može samo da vas uvede u problem. Ne preuzimajte na sebe više od svojih snaga i mogućnosti.

Novac

Itekako dobro možete zaraditi, jer će vam se otvoriti par prilika koje niste očekivali. No, i dalje stoji da je vaš odnos prema novcu prilično nemaran i da vam lako klizi iz prstiju.

Zdravlje

Naglašen umor, odliv energije, iscrpljenost. Sve ovo može itekako delovati negativno na vaš imunitet. Borite se protiv stresa relaksacijom, boljom organizacijom, češćim opuštanjima u krugu porodice.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni