Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 11. do 17. decembra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Spajanje vašeg vladara sa Venerom doneće vam ove sedmice bolje raspoloženje, neke opuštenije i lagodnije životne okolnosti, a samim tim – i popravljanje apetita. Doduše, pojačaće i vašu želju za slatkom ili kaloričnijom hranom, pa gledajte da ne pokvarite tu vašu finu liniju...

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, a želite da privučete neku osobu iz svoje emotivne prošlosti, sada to možete uraditi bez po muke. No, ako vam staro nije milo, već želite nove ljubavne aktivnosti, one vas tokom ove sedmice čekaju ili preko posla, ili preko putovanja, pokreta, seminara, fakulteta – na svim onim mestima gde ste fizički ili umno u pokretu. Vaš vladar će se spojiti i sa Suncem i sa Venerom tokom ove sedmice, pa računajte da će osobe koje će vam doći biti one koje vas ostavljaju bez teksta i bez daha. Nije to loše, jel da? Device u emotivnim vezama ili bračnim zajednicama sada mogu pokrenuti važna pitanja koja se vezuju za dom, porodicu, ili samu osnovu odnosa sa voljenom osobom. Lako dolazite do rešenja.

Posao

Stoje vam velike mogućnosti da realizujete svoje poslovne planove i zamisli, i pored toga što će biti potrebno da budete neuporedivo pažljiviji i obazriviji nego inače. U polje dogovora, pokreta, komunikacije, putovanja – ušao je tranzitni Mars koji i vlada ovim segmentom, tako da je sigurno da je pred vama duži vremenski period u kojem ćete biti posebno aktivni, ali i uspešni. Odličan je period za one Device koje se bave privatnim poslom. Takođe, možete obnoviti saradnju sa bitnim partnerima.

Novac

Novac dolazi, možda i u većoj količini od one koje ste očekivali. Od ove sedmice otvaraju vam se i jače mogućnosti za zaradu preko dodatnih poslovnih angažmana.

Zdravlje

Zdravstveni segment se popravlja, ali potrudite se da ne preterujete ni u čemu. Starijima možda variranje krvnog pritiska, ili povećanje šećera u krvi.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter