Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 16.09.2019 - 22.09.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ovo je sedmica u kojoj Saturn, vladar vašeg znaka – kreće direktnim hodom. Imate iza sebe duži vremenski period u kojem je trebalo da mnogo toga rešite u odnosu sa voljenom osobom. Sada ćemo uskoro videti koliko ste istinski bili uspešni u tome. Ova sedmica konkretno donosi uglavnom stabilne odnose sa partnerom, mada sam početak i sam kraj mogu biti pomalo naporni i zahtevni za vas. Slobodni – slede vam zanimljivi kontakti preko poslovnog segmenta. Moguće je da je ova osoba zauzeta i to vas sprečava da se upustite u nešto više sa njom mada vam se svakako uvukla u misli i razmišljanja. Da li će sve ostati samo na razmišljanjima – to ćemo vrlo brzo videti....

Posao

Direktno kretanje Saturna u vašem znaku označava konačni kraj perioda u kojem ste tapkali u mestu po mnogim, vama važnim poslovnim pitanjima. Stvari se od ove sedmice značajnije pokreću, ali ne uz težinu i komplikacije kao do sada, već na jedan lakši, brži i opušteniji način. Moguće je da vam stoji poslovni put ili makar značajniji kontakti sa inostranstvom. U ovoj sedmici se prave preliminarni dogovori, a vrlo je moguće da do njenog kraja dođe i do potpisivanja vama vrlo značajnog ugovora.

Novac

Iako finansijski prilivi nisu veći nego inače, troškovi su smanjeni pa bolje baratate novcem.

Zdravlje

Ne zanemarujte bolove u lumbalnom delu kičme.

Hrana

Sedmica u kojoj posebnu pažnju morate obratiti na kvalitet namirnica i njihov rok trajanja. Takođe, konzumirajte hranu koja se lako vari i koja ne opterećuje vaš želudac. Naime, varenje vam je dosta usporeno i mogu se očas posla javiti stomačne tegobe.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.