Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 01.06.2020 - 07.06.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Nedostatak prave komunikacije itekako može u ovoj nedelji dovesti do problema. Oko čega god da se vrte razgovori sa voljenom osobom – oko vaše svakodnevice, nerešenih pitanja, nesigurnosti ili sumnji – poenta je da ne smete unositi nervozu i potrebu za raspravama – morate pokušati da istinski shvatite jedno drugo. Da li će ovo biti lagano? Ma jok. Mnogo ste opterećeni i partner i vi i lakše će biti posvađati se nego mirno razgovarati. Ipak, pokušavajte – možda vam i uspe. Slobodni – moguća je avantura sada, neki brz početak koji će ličiti da može da potraje. Da li će zaista – to ćemo tek videti.

Posao

Najradije biste u ovoj nedelji pobegli od svih obaveza, od svih ljudi i poslovnih problema. Neki od vas će i uspeti u tome – ili će se fizički distancirati ili će mentalno staviti blokadu pa će funkcionisati po principu „na jedno uvo ušlo, na drugo izašlo“. Jednostavno, u ovoj sedmici vam se neće da se suočavate sa problemima – ako ne možete da ih rešite u prvom pokušaju, pobeći ćete od njih. Iskreno, ovo vam je možda i dobar potez. Ako rešite da ostanete – zatrpaće vas obavezama i stresiraće vas. A vi kako hoćete.

Novac

Možda ćete se nešto više istrošiti u ovoj nedelji ali vam neće biti žao.

Zdravlje

Mlađi – budite oprezniji u saobraćaju. Mogućnost manjih povreda. Stariji – kontrola.

Hrana

I kod pripadnika ovog znaka stres i unutrašnja nervoza i oscilacije raspoloženja itekako mogu uticati na apetit. Bitno je ne preterivati ni u čemu – niti izgladnjivati sebe niti se svaki čas tovariti hranom. Ni jedno ni drugo neće pozitivno delovati na vaš stomak i varenje.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.