Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 16.05.2022 - 22.05.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Nervoza je pojačana u partnerskim odnosima. Može biti više razloga za to – partnerova promenljiva raspoloženja, povremeni problemi u vašoj komunikaciji i nerazumevanje, rešavanje nekih bitnih porodičnih ili stambenih pitanja, pa čak i povremeni naleti sumnje i ljubomore. A možda je i nešto deseto – vi najbolje znate šta bi to moglo biti. U svakom slučaju, oscilacije će postojati i dani pred vama neće baš biti uvek jednostavni i laki za izgurati. Slobodni Jarčevi – ako upoznajete nekog novog ili pokrećete novu ljubavnu priču – hemija koja je prisutna vam može malo zamagliti pogled. Ukoliko želite da obnovite neku staru priču, ponovo pokrenete kontakt – dvoumićete se i razmišljati šta da uradite.

Posao

Konjunkcija Marsa i Neptuna u polju koje se vezuje za informacije, dogovore, komunikaciju – već neko vreme čini da se osećate nesigurno, da razmišljate da li se nešto krije od vas ili da smatrate da neko iz vaše poslovne okoline radi protiv vas, podmeće vam ili širi netačne informacije. Bitno je da pratite situaciju – vrlo brzo ćete otkriti šta je od ovoga istina a šta ste malo preuveličali. Generalno – poslovni tokovi će biti nešto usporeni, ali ne bi trebali da vam donesu veću problematiku.

Novac

Zdravlje

Alergije, vrtoglavice, problemi sa pritiskom.

Hrana

Trebali bi da smanjite začine i da ishranu više bazirate na svežem povrću – najpre u vidu salata, ali ga možete konzumirati i kao grilovano ili bareno. Meso možete u umerenim količinama.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter