Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 16.12.2019 - 22.12.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ukoliko vam je drugi deo prethodne sedmice doneo neke sitnije trzavice sa partnerom, sada je vreme da to rešavate. A možete, bez ikakvih problema. Voljena osoba može biti malo „drvena“ dan ili dva – ali popustiće, to nije sporno. Bar vi znate da budete slatki kao šećerlema – kad je to neophodno, naravno. U suštini, pred vama je jedna fina nedelja u kojoj ćete se vi i partner pronaći na pravi način. Slobodni Jarčevi – ode vam Venera u drugom delu sedmice. No, ako mislite da sa njom odlaze i vaše ljubavne šanse, e tu se varate. Polako, tek ste na početku – još more ljubavnih prilika je tek pred vama.

Posao

Sve se okreće u vašu korist. Poslovne kockice se slažu, nameštaju. Započeli ste jedno dugačko putovanje ali bi i ovi početni koraci trebali da vam pokažu da ste na dobrom putu. Mnogi planovi još uvek stoje u vama i tek će doći na dnevni red. Ne pravite za sada nikakve konkretne poteze i dogovore po pitanju vaših ideja, sačekajte još malo. Za sada ih samo slažite, analizirajte i pravite strategiju. U međuvremenu, koristite povoljnosti koje imate trenutno. Radite i budite vredni, isplatiće vam se svakako.

Novac

Blago poboljšanje po finansijskim pitanjima.

Zdravlje

Nesanica, potreba da se više odmarate. Starijima – kostobolja.

Hrana

Malo slave, malo proslave, malo veselja – u suštini – vi ste prilično opušteni i rasterećeni u ovoj sedmici, a i dobro je društvo oko vas pa će i apetiti biti probuđeni. Vama ne treba govoriti da ne preterujete – imate meru u svemu.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.