Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 29.05.2019 - 26.05.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Nekim situacijama koje se uopšte ne moraju vezivati za partnera i za odnos u kojem ste, ste jako opterećeni i to ne uspevate da sakrijete koliko god se trudili. Ovo će izbijati na dnevnoj bazi i sigurno je da u nekom momentu može dovesti do neprijatnosti sa voljenom osobom. Pošto ona nema nikakvog udela u vašoj „glavolomki“ potrudite se da ne prenosite nervozu na nju, ali ni da se ne zatvarate i ćutite, kao što umete. Ukoliko ste sami – vi sve prilike za ljubav imate i one će biti prisutne u narednih par nedelja. Stoji da vi vrlo ozbiljno razmišljate pre nego što se odlučite na bilo koji korak i otvaranje ka drugoj osobi, ali nemojte zbog svojih strahova propustiti ovako dobar period za emotivnu sreću.

Posao

Jedan deo poslovnih pitanja koja su vas opterećivala ili koje ste želeli da regulišete ste već završili, iako vi trenutno još uvek ne vidite prave rezultate. To što se u ovom momentu ništa ne dešava i što izgleda kao da situacija stoji, samo je privid. Vrlo brzo će otpočeti konkretne akcije, ako ne ove a ono tokom naredne sedmice. Generalno gledano – ovo je dobar period za vas da pokrenete nešto o čemu dugo razmišljate i vrlo je izvesno da biste ostvarili rezultate kojima se nadate.

Novac

Koliko god pokušavali da kontrolišete troškove – to jednostavno nije moguće u ovoj nedelji.

Zdravlje

Prehlade, a starijim Jarčevima – osetljivi zglobovi, reuma.

Hrana

Trebali bi da smanjite upotrebu začina i da svoju ishranu više bazirate na svežem povrću – najpre u vidu salata, ali ga možete konzumirati i kao grilovano ili bareno. Meso možete u umerenim količinama, ali biste suhomesnate prerađevine ipak trebali da izbegavate.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.