Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 10.12.2018 - 16.12.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Malo nekih nervoznih momenata sa voljenom osobom u prvoj polovini nedelje I to je to. No, ta nervoza ne mora striktno da se vezuje za vaš odnos, ona može biti I produkt okolnosti I drugih osoba koje su u vašem okruženju. Šta god da je, neće u većoj meri uticati na stabilnost odnosa sa partnerom. U drugom delu nedelje vreme je da vas dvoje više budete zajedno, da češće izlazite i družite se. To će vam jako prijati, oboma. Slobodni Jarčevi sada mogu da pronađu ono što su dugo tražili. Dobar kontakt vladarke polja ljubavi Venere sa Saturnom donosi stabilnu emotivnu priču preko segmenta prijatelja, izlazaka, društvenih mreža. No, takođe – ovaj aspekt daje mirenje sa prošlošću i povratak iste u vaš život…

Posao

Prepreka je sto i jedna pred vama. No, pošto ste u periodu kada ste sigurni u ono što radite, kada ste odlučni I kada ste spremni da bez žurbe idete korak po korak ka svom cilju, ne sumnjam da ćete sve te prepreke oduvati, jednu po jednu. Ukoliko vam se učini da je neka osoba ili posao čudan ili sumnjiv, poslušajte svoju intuiciju –itekako vam daje prave savete u ovom periodu. Dobri kontakti sa bitnim ljudima, dobre mogućnosti da se naprave dogovori koji mogu trajati.

Novac

Da je sve savršeno – nije. Da ima troškova i problema i opomena zbog neplaćanja – ima. Ali I pored toga – ono čega nema jeste pravi razlog za nerviranje. Izaći ćete iz svega ovoga, I to vrlo uspešno.

Zdravlje

Preosetljivi ste u prvom delu nedelje i u tom periodu treba više voditi računa. Sklonost i ka povredama, ali i ka virozama, bakteriološkim infekcijama.

Hrana

Jedete iz dosade. Onda jedete zato što se nervirate. Pa onda preskačete obroke. Pa onda jedete s nogu. U prevodu – ništa tu ne ide kako bi trebalo. Imate šanse da od drugog dela sedmice ipak promenite ovakav način funkcionisanja I da se malo dovedete u red….

astrolog Olga - 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter