Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 11.10.2021 - 17.10.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Vladar vašeg znaka, planeta Saturn – od ponedeljka kreće direktnim hodom u polju vrednosti, materijalnih i ličnih. U tim materijalnim prioritetima sada imate sklonost da više dajete sebe – ali ne smete zanemariti ni emotivni segment. Nije situacija sa partnerom sjajna, ali se stvari ipak pokreću na bolje. Jedini problem bi mogao da nastane ukoliko ste u nečemu tajnom – nisam sigurna da ćete to na duže moći da sakrivate od voljene osobe. Slobodni – ako ste u svojoj glavi raščistili sa prošlošću – onda u redu. No, ukoliko niste – evo sada imate šansu za popravni ispit. I noviteti postaju aktuelni.

Posao

Čas se slažete, čas se ne slažete sa onima sa kojima funkcionišete na dnevnoj bazi. Bitno je da ste vi stabilni, da znate šta hoćete i šta vam je cilj – i onda ćete lakše dolaziti do rešenja i do sporazumevanja. Važno je da pre nego što odreagujete ili nešto uradite – dobro razmislite i isplanirate. Dolaze vam informacije ili vesti koje najavljuju promene i pokretanje nekih vaših planova ili projekata koji su do sada bili u zastoju. Od ove nedelje bi i finansijski segment trebao da krene ka stabilizaciji.

Novac

Zdravlje

Osetljivost disajnih organa.

Hrana

Upali ste u period kednolične ishrane. A i vi jedete preko volje, čisto da biste imali nešto u stomaku. Živite na grickalicama i nekim brzinskim obrocima, ne na pravoj hrani. Menjajte nešto. I vašem je znaku potrebno dosta čajeva, dosta vitamina.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter