Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 27.03.2023 - 02.04.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Iako je Mars kao ratnička planeta, kao nosilac nervoze i nemira – ušao u znak Raka koji je vama opozitan i prikazuje partnerske odnose – bar tokom ove nedelje nećete osetiti njegove negativne efekte. Naprotiv – delovaće kao da partner i vi uspevate da pronađete prave reči, da se uklopite, da stremite zajedničkim ciljevima a moguće je da će i bliskost i emocije u ovom periodu biti posebno izražene. Što se tiče slobodnih – i pored izraženih novih emotivnih prilika koje se mogu odjednom otvoriti pred vama, ova je nedelja u mnogo većoj meri obojena prošlošću, pa čak i jačim kontaktima sa bivšim partnerima.

Posao

Dogovori će funkcionisati, prave informacije će dolaziti do vas (možda i one koje ste dugo čekali), sve ono što ste isplanirali – uspevaćete da sprovedete i ostvarite. Da, naravno da će biti povremenih začkoljica, prepreka i tenzije – ali suština je da ste vi sada u periodu koji je izuzetno povoljan i koji vam daje ostvarenja onoga čega se „prihvatite“. Trenutno imate prilično miran put i jasnu sliku vezanu za poslovni segment. Po pitanju finansija – i pored troškova, situacija je dosta stabilna.

Novac

Zdravlje

Osećate se prilično dobro.

Hrana

Više se hidrirajte, bilo kroz ishranu bilo kroz veći unos čajeva, sokova. Sada vam mnogo više odgovara biljna ishrana, od one zasnovane na mesnim i mlečnim proizvodima.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter