savet za dan: 28.05.2017.

"Oni koji se penju stepenicama uspeha nikad se ne žale da su ostali bez daha."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 29. maja do 4. juna 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Varenje vam ove sedmice može donositi manje probleme, pa se potrudite da ne pretovarujete stomak, da vam obroci budu raznovrsni, sa naglaskom na povrću i svežem voću. Obavezno više tečnosti.

Ljubav

Lepi ljubavni aspekti za slobodne Lavove. Saturn iz vašeg polja ljubavi je u trigonu sa Venerom, pa nemojte da se iznenadite ukoliko „naletite“ na osobu sa kojom ste bili ranije ili ako obnovite kontakt sa bivšim partnerom. Tu bi čak moglo doći i do ponovnog pokretanja nečega, ali moram da priznam da to „nešto“ više liči na povremene kontakte, seks ili kombinaciju. Ali šta sad – ako je vama lepo, i meni je drago....Dalje – aspekt Venere u konjukciji sa Uranom dovešće do novih poznanstava, koja najviše idu preko interneta i društvenih mreža, putovanja, jednim delom preko izlazaka. Sasvim solidni dani da vas u potpunosti „dignu“ i oraspolože. U vašim emotivnim relacijama – stanje je u potpunosti zadovoljavajuće. Jedini problem bi mogao napraviti manjak vremena kod vas, jer ćete zaista biti preopterećeni obavezama. Ipak, to vam neće smetati da uživate u danima koji su pred vama, zajedno sa voljenom osobom.

Posao

Aspekti koji se vezuju za poslovni segment su dosta povoljni za vas i pojedini Lavovi bi mogli doživeti pravu ekspanziju, proširiti svoje poslovanje ili otvoriti potpuno nove „frontove“ koji će se pokazati kao jako isplativi. I pored povremenih zastoja i nedoumica, umete da odaberete ono što je pravo za vas i sigurna sam da ni jedan vaš potez neće biti pogrešan. Takođe, imate veliku podršku od drugih, naročito od strane uticajnih osoba, koje vam takođe mogu „otvoriti vrata“ za neke poslovne dogovore. Sve u svemu – i više nego dobro.

Novac

Dokle god ste oprezni, nećete imati nekih većih problema u finansijskom segmentu. Potrudite se da napravite jasne dogovore, da se kasnije sa saradnicima ne biste sporili oko visine zarade.

Zdravlje

Mogućnosti za alergije, kod starijih pripadnika znaka – čak i neka slabija virusna oboljenja grla i respiratornog trakta.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni