Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 16. do 22. oktobra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Još ove nedelje Sunce vaš vladar, nalazi se u znaku Vage, koji vama i ne odgovara baš energetski, jer se često osećate umorno i izduvano. Potrebno vam je nešto da vas „digne“, pa pokušajte da pojačate ishranu jajima, orašastim plodovima, crnom čokoladom, spanaćem, džigericom.

Ljubav

Ako ste do sada sedeli i čekali da vam ljubav sama od sebe padne sa neba, sada bi već bio pravi trenutak da počnete i sami da se aktivirate u ljubavnoj potrazi. Od ove sedmice kreće vreme uzbudljivih susreta, novih poznanstava i jedne mnogo bolje atmosfere u vašem društvenom životu. Osobe koje dolaze u vašu blizinu biće harizmatične, šarmantne i vrlo interesantne – baš kao i vi. Neki lepi dani su pred vama, pa se potrudite da ih iskoristite do maksimuma. Lavovi u emotivnim ili bračnim vezama su onako – okej, ništa spektakularno, ali realno gledano – nije ni loše. Možda bi sada bio dobar momenat da malo poboljšate kvalitet veze u kojoj ste, da se opustite i da sa partnerom češće izlazite, razgovarate, da provodite neko podsticajnije i zanimljivije vreme zajedno.

Posao

Bar do polovine nedelje – ne otpočinjite ništa novo, ne sklapajte neke dogovore, jer bi oni bili ili problematični, ili ništa posebno ne biste izvukli iz njih – samo mnogo nerviranja. Bacite se u akciju u ostatku ovog perioda, pravite planove, rešavajte ono što je ostalo iz proteklog perioda, i pravite okvirne dogovore. Najbolje je da samo, formalno potpisivanje bilo čega, ostavite za narednu sedmicu. Neke poslovne šanse će vam se otvoriti, dobićete zanimljivu ponudu o kojoj će vredeti razmisliti.

Novac

Još ove sedmice Mars je u vašem polju finansija, pa ćete lakše disati kada ova planeta izađe. Do tada, teret troškova i obaveza još uvek postoji, a prilivima ste onako, delimično zadovoljni.

Zdravlje

Niste loše, ali niste ni savršeno. Menjate raspoloženja, imate oscilaciju energije, a neki od vas će imati i pad imuniteta, doduše blag. Kod starijih Lavova – manji problemi sa kožom.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter