Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 19.03.2018 - 25.03.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ah, te daljine! Koliko je sada lako zaljubiškati se u nekoga ko ne živi blizu vas, ko je iz drugog grada, druge zemlje čak. Naglašeno polje inostranstva I drugih prostora mami slobodne Lavove da svoju sreću okušaju tamo daleko….Ovaj nam se segment vezuje I za ljubavi na putovanjima, u obrazovnim institucijama, na nekim seminarima I tako dalje….No, tu ove nedelje imamo I retrogradnog Merkura, pa može da se dogodi da komunikacija ne funkcioniše baš onako savršeno kako biste vi to želeli. Ne dozvolite da vas zastoji pokolebaju, ako nekoga želite da osvojite – ne odustajte! Što se tiče onih koji su u vezama I brakovima, I dalje imate problem da se usaglasite po nekim pitanjima, ali gurate nekako….

Posao

Neki dogovori mogu jako fino krenuti, pa nemojte da vas zbuni ukoliko ubrzo dođe do zastoja, vraćanja na neke stavke za koje ste već mislili da ste ih završili Ili promena. Sve je to deo procesa koji će itekako rezultovati pozitivnim rezultatima. Vi ste u odličnom energetskom periodu, tako da ćete na lakši način savladavati prepreke I nećete se ustručavati da pokažete šta želite. Za neke situacije će vam možda trebati više vremena ili truda, ali to ne znači da nećete uspeti da ostvarite svoje ciljeve.

Novac

Merkur, planeta koja vlada finansijama I njeno retrogradno kretanje, opet će dovesti do zastoja ili manjih problema sa novcem. No, šta je tu je….

Zdravlje

Dok će mlađa generacija Lavova u zdravstvenom segmentu funkcionisati skoro pa savršeno, kod starijih I dalje postoji potreba da se fokusiraju na hronične probleme.

Hrana

Pravi trenutak da se otpočne sa skidanjem kilograma koji su se, ničim izazvano, zalepili za vas tokom zimskog perioda. Vreme je za dijete, za velike promene u ishrani. Sami izaberite režim koji vam najviše odgovara, ali – krenite!

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter