Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 18.11.2019 - 15.11.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ti si definitvno docekala svojih pet minuta i sada, blage i dobre volje, uživaš sa svojim prijateljima, praviš planove za svoj život dalje. Sve pocinje da funkcioniše po željenom šablonu, baš kako to svaki Lav priželjkuje. Muškarci ovog znakamogli bi se iznenaditi kada shvate da im se svida njihova prijateljica, a ako i ona bude raspoložena da druženje pretvorite u romanticnu vezu, ocekuju vas divni trenuci, verovatno brižljivo sakriveni od poznanika. Lavovi u dužim vezama ili braku ocekuju harmonicni trenuci sa voljenom osobom.

Posao

Imacete sa nadredenima niz ozbiljnih razgovora. Možda cete u pocetku biti napeti, ali kako se neki razgovori i dogovori budu odvijali, nalazicete sve više elana i volje u sebi da sredujete sve zaostalo u ovom polju.Bitno je da se budite. Iako je budenje zaista trajalo,ono što vas ocekuje bice pravo otkorvenje za vas. Otkrice se jedan kolega ili koleginica. Nakon nekih pocetnih uspeha nece uspeti da sakrije ljubomoru.

Novac

Prilivi novca se ustaljuju. Može se reci da ste zadovoljni jer imate cilj.

Zdravlje

Pazite na krvni pritisak. Moguce su glavobolje, groznica i visoka temperatura.,

Hrana

Odrecite se kolaca i veceg unosa alkohola. Pokušajte da budete stalno u pokretu,ako niste od onih koji su ljubitelji sportskih aktivnosti ( mada malo ih je u ovom znaku ).

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.