Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 21.09.2020 - 27.09.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Dogovori i komunikacija sa partnerom su u ovoj nedelji izuzetno problematični. Čak i ako oboje budete spremni na kompromis, nešto će se dešavati što će donositi teskobu, non stop ćete imati saplitanja i prepreke. Naravno, sve ovo može biti dodatno komplikovano ukoliko ste oboje u fazi da najpre gledate sebe i svoje prioritete – tek onda ne postoji teorijska šansa da do usklađivanja dođe. Šta više, neke neprijatne teme mogu biti iznete na dnevni red, a zajedno sa njima – i rasprava. Slobodni Lavovi – neka priča se polako gradi, korak po korak ide približavanje. Jeste teško i sporo, ali ide.

Posao

Neke dobre poteze jeste povukli u protekloj nedelji, nije problem u tome. Problem je što očekujete realizaciju odmah, a to je sada maltene pa nemoguće za izvesti. U ovoj sedmici čak možete očekivati da se suočite sa preprekama na koje niste računali. Moguće su neprijatne informacije… Uložite više strpljenja i truda, jer to je jedino što sada možete uraditi. Ono što je važno jeste da laganim tempom gradite neku stabilniju poslovnu budućnost, ali će to biti više primetno tek u mesecima koji dolaze.

Novac

Još uvek ste u fazi kada lakše privlačite novac. Pametno ga koristite.

Zdravlje

Bolovi u ekstremitetima, povrede. Budite oprezniji u saobraćaju.

Hrana

Hleb I pecivo od integralnog brašna, žitarice od celog zrna, integralni pirinač, jabuke, orašasti plodovi, bobičasto voće. Sve ovo će pomoći vašem varenju, ali vam I doneti dovoljno energije. Izbegavajte slatkiše, a ako baš ne možete da izdržite – jedite crnu čokoladu

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.