Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 17.01.2022 - 23.01.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Pun Mesec u vašem polju podsvesti i tajni „teraće vas“ da iz sebe izbacite sve ono što se nakupilo, sve ono što ste zatrpali a vezuje se za odnos sa voljenom osobom ili lično za vas u smislu kako se u tom odnosu osećate. Ulazite u fazu kada sve ono što se vezuje za partnerstvo postaje vrlo bitno i kada je vreme da se vrati korak unazad i raščisti ono što ne valja. Nezgodan period za one čiji su odnosi klackavi ili ne žele da ozbiljno rade na vezi. Za druge – vreme da menjate nešto na bolje. Slobodni Lavovi – minijaturne šanse za nove ljubavi. Sve ono što se vezuje za prošlost sada je dignuto na kvadrat.

Posao

Presabirate se i brinete – brigom ćete malo toga rešiti, ali fokusiranošću na ono što radite i spremnošću da prihvatite trenutne uslove i prilagodite im se koliko je to u vašoj moći – možda i uspete. U svakom slučaju, prvi deo nedelje vam je vrlo zahtevan i po pitanju obaveza i po pitanju komunikacije sa saradnicima. U drugom delu sedmice funkcionisaćete nešto lakše i jednostavnije – obaveze neće biti toliko komplikovane a uspećete i da rešite par stavki koje su vam zadavale glavobolju. Novac – tja.

Novac

Zdravlje

Ni fizička a pogotovo mentalna stabilnost – sada nije prisutna kod vas. Vodite računa o sebi.

Hrana

Ulazak Sunca koje vlada vašim znakom u Vodoliju, gde je izuzetno slabo – otvara pred vama period u kojem je potrebno više obratiti pažnju na ishranu. Potrebna vam je kalorična hrana koja će vam donositi dovoljno energije, mnogo vitamina I minerala. Čuvajte imunitet.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter