Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 02.08.2021 - 08.08.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Kako god to zvučalo čudno – zauzeti Lavovi su u takvom periodu da moraju da se posvete sebi. Ne u onom lošem smislu – da u odnosu stavite sebe iznad partnera, da smatrate da je samo ono što vi želite važno i tako dalje, ne. Već u smislu da iskoristite povoljne aspekte koji „rade“ kod vas i da počnete da menjate sebe, da spoznajete šta je to što istinski želite, šta vas čini nezadovoljnim, da stvarate jednu novu i bolju osobu. A kada se promenite vi – promeniće se i odnos u kojem ste. Do tada – zategnuto. Slobodni – nemam šta mudro da vam kažem. Eventualno neka sitna, povremena komunikacija.

Posao

Posao će vam se malo „cimnuti“ na bolje. Ali malo. Ali nedovoljno. I ovde postoji slična stavka kao i u emotivnom delu – dragi Lavovi, menjajte nešto. Ukoliko do sada niste pokrenuli promene, ukoliko niste počeli da se angažujete na ostvarenju svojih planova i ideja – ne čekajte više,krajnje je vreme. Pokazivaće vam okolnosti u ovoj nedelji da stari obrasci ponašanja u poslu više ne funkcionišu kako treba. Dobijate mlad Mesec u svom znaku – nov početak za vas, potpuno nove. Krenite hrabro.

Novac

Velika borba za stabilizaciju u finansijskom segmentu.

Zdravlje

Aktuelna je hronična problematika kod starijih Lavova. Mlađi – čuvajte se povreda.

Hrana

Malo ste se opustili i moguće je da preterujete sa nekim namirnicama, pogotovo slatkišima. Kada budete shvatili da vas omiljeni komad garderobe steže, navalićete na salate, grilovano meso, voće. Ako se neki sladoled “provuče” – pa dobro, malo sebi I ugodite.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.