Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 14.06.2021 - 20.06.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ulazite u ovu sedmicu sa Marsom i Mesecom u svom znaku – kod vas su i želja i akcija i osećanja, ali i potreba da funkcionišete u fazonu „ja to želim, ja to hoću!“ E pa kad hoćete, a vi hajde….Sa partnerom se uglavnom razumete rečima, ali koliko god da pričate nešto ostaje neizrečeno. A to neizrečeno je suština vašeg odnosa – doći će i ona na dnevni red, uskoro. Slobodni Lavovi – prošlost vas drži za rukav a vi se otimate – Mars u vašem znaku hoće da preseče i oslobodi se, krene napred i samo napred. Hmmm….ne bih da prejudiciram, ali ta prošlost je nezgodan igrač. Pokušavajte i dalje, šta vam teško.

Posao

I kada je posao u pitanju vi biste novo, nešto novo, na drugačiji način…..ma nije problem, može – ali u tim novim poslovima mora biti elemenata prošlosti. Prosto rečeno – stvari koje funkcionišu ne treba menjati iz korena, samo ih doraditi, ulepšati, obući u novo ruho. Generalno gledano – sa Marsom kod vas vi biste da bijete bitke, da se dokažete i pokažete. Vrlo ambiciozan period je pred vama i sigurno je da ćete u narednom periodu otvoriti sebi nove puteve i poboljšati sve ono što se za posao vezuje.

Novac

Neka kreni – stani varijanta je kod vas. No, ova nedelja je nešto plodonosnija.

Zdravlje

Trošite kroz fizičku aktivnost tu ogromnu energiju koju trenutno nosite.

Hrana

Znatno povećanje apetita, ali sa druge strane – i znatno više pokreta i akcije pa će sve unesene kalorije biti relativno lako potrošiti. Izbegavajte da u noćnim satima posežete za grickalicama, slatkišima, da se tešite hranom….

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.