Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 27.03.2023 - 02.04.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Dokle god partner i vi imate dobru komunikaciju i trudite se da podržite i razumete jedno drugo – vaš odnos će funkcionisati bez problema. Trenutno funkcionišete u različitom ritmu pa to hoće povremeno donositi manjak zajedničkog vremena – što ne mora da pravi problem dokle god je tih, samo vaših trenutaka u kojima reči i strasti prate jedno drugo. Slobodni Lavovi – zanimljiva dešavanja, najpre preko poslovnog segmenta ili društvenih mreža. Neko vas može privući, zaintrigirati, osvojiti u trenutku. Svakako ste u periodu koji vam prija i u kojem se osećate poletno. Blistate i uživate u dešavanjima.

Posao

Mnoštvo dešavanja i akcije na poslovnom planu koji su započeli tokom prethodnih nedelju dana, doneli su vam znatnu dozu optimizma i energije. U ovoj su sedmici moguće još dodatne promene koje vam svakako idu na ruku. Zanimljiva dešavanja i preokreti koji vam idu na ruku. Vaši planovi se trenutno odvijaju stabilno a ukoliko radite na nekim većim projektima (naročito sa strancima) – oni polako ulaze u završnu fazu. Po pitanju finansija – mogući su neplanirani prilivi. Trenutno se osećate dosta stabilno.

Novac

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija. Možda povremeni problemi sa spavanjem.

Hrana

Period kada više uživate u hrani, ali se njome ne zatrpavate. Možda nešto pojačana sklonost ka mesu i mesnim prerađevinama, dok povrće uglavnom zaobilazite.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter