savet za dan: 26.02.2017.

"Karijeristi nemaju prijatelje_ oni imaju svoje ljude."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 27. februara do 5. marta 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Lavovi bi mogli od ove sedmice ozbiljno razmisliti o tome da u svoju ishranu uvedu više ribe, a ako ste od onih kojima prijaju morski plodovi – još bolje! Prijaće vam i sve vrste variva i barene, kuvane hrane, a ništa vam ne bi falilo da smanjite belo brašno, a uvedete neko drugo – ražano, speltino, laneno.

Ljubav

Ono što vi nazivate velikom zaljubljenošću, verovatno je samo trenutni zanos. Itekako je moguće da u ovom trenutku na nosu imate ružičaste naočare, pa ni ne možete na pravi način sagledati ni osobu koja vam se dopada niti njen karakter I namere. No, pošto su definitivno lepi dani pred vama, koristite ih sada, a kasnije ćemo videti u kom pravcu cela ova priča ide. U odnosu sa emotivnim partnerom sada je zaista potrebno da pokušate da razrešite neke dileme iz proteklog perioda. Nemojte se sklanjati od razgovora, a pogotovo nemojte zanimaciju ili utehu tražiti na drugoj strani, jer vas neki naoko bezazleni flert može “povući” I očas posla se možete naći u tajnoj priči. Odnos sa voljenom osobom je ionako na klimavim nogama, ne uzdrmavajte ga dodatno.

Posao

Jasno vam je da su velike promene, koliko god ih vi želeli, sada nemoguće – pa ćete se zadovoljiti nekim malim pobedama, rešavanjima problema na dnevnoj bazi. Trudite se da budete korektni prema osobama sa kojima radite I sarađujete, mada vam to prilično teško pada u ovoj nedelji, jer neki od njih pokazuju zaista enormno velik nivo nedogovornosti I bahatog ponašanja. No, spremni ste da sačekate svojih “pet minuta”. Neke situacije koje su vas zbunjivale ili vam unosile neizvesnost, počeće da se razrešavaju od drugog dela sedmice.

Novac

Imate osećaj da vam u ovom periodu novac prosto klizi iz ruku, koliko god se vi trudili da isplanirate sve ono na šta ćete potrošiti – večito ste u manjku.

Zdravlje

Promene vremena deluju vrlo čudno na vas – umesto da vam donesu više živosti I energije, vi ste u nekoj minus fazi I mrzi vas da se pomerite sa mesta. Kod starijih pripadnika znaka mogući problemi sa krvnim pritiskom.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni