Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 18.09.2023 - 24.09.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Već neko izvesno vreme vi ste u emotivno napornom periodu. Čak i da spolja sve deluje kao da je dobro, iznutra – i u samom odnosu, ali i unutar vas – mnogo toga je uzburkano i napeto. Iako ste kao par (ili vi lično) više puta bili na pragu nekih odluka (bilo da se te odluke vezuju za presek ili za podizanje odnosa na viši nivo) – ili te odluke nije bilo moguće sprovesti ili nije bilo dovoljno snage za njih. Sada, kada Sunce uđe u znak Vage za vikend – odluke, kojeg god tipa one bile – biće moguće i doneti i sprovesti. Slobodni Lavovi – uživajte, privlačite, zabavite se, flertujte – period pravog emotivnog buđenja je sada otvoren.

Posao

Možda nećete na samom početku nedelje uspeti da se organizujete i uhvatite korak sa dešavanjima – delovaće vam da rasipate energiju na beznačajne stavke i detalje, a da vam promiču prioriteti i da njih ne uspevate da privedete kraju. Od sredine nedelje sve će doći na svoje – vi ste pod boljom energijom, uhvatili ste konce dešavanja i bez većih problema ćete „ispeglati“ sve. Iako period nije loš za nove dogovore, ipak neka sve ostane okvirno – konkretizaciju ostavite za narednu nedelju.

Novac

Zdravlje

Uglavnom sitnija zdravstvena problematika.

Hrana

Hleb I pecivo od integralnog brašna, integralni pirinač, jabuke, orašasti plodovi, bobičasto voće. Sve ovo će olakšati varenje, I doneti vam dovoljno energije. Izbegavajte slatkiše….ili jedite crnu čokoladu

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter