Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 14.01.2019 - 20.01.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ova sedmica kao da još jednom stavlja na kušnju odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom. Nastupajuće totalno pomračenje Meseca koje će se dogoditi u vašem znaku narednog ponedeljka nosiće svoj uticaj I u ovoj nedelji. Neke stvari se moraju raščistiti da bi konačno moglo da se diše lakše u odnosu sa voljenom osobom. No, kod nekih Lavova postoje čak I mogućnosti da okončaju veze u kojima su, pa iz tog razloga – trudite se da pronađete zajedničko rešenje za postojeće probleme. Oni koji su usamljeni sada imaju odlične mogućnosti ili za značajno novo poznanstvo ili za pokretanje emotivne priče sa osobom koju već neko vreme poznaju.

Posao

Možda nemate iste stavove I razmišljanja kao vaši saradnici, ali to ne znači da ne možete da pokušate da se uklopite sa njima. Ići će to teško, pogotovo ako su oko vas osobe koje su krute, rigidne ili koje se čvrsto drže svog načina funkcionisanja, ali treba probati. U ovoj sedmici može biti zastoja u projektima koji su vam bitni ili u dogovorima, ali ovo se može prevazići. Imajte na pameti svoju dobrobit I budućnost I budite maksimalno profesionalni.

Novac

Neke teškoće se hoće javiti po pitanju novca u ovoj sedmici. Umanjeni prilivi ili teškoće prilikom naplate potraživanja.

Zdravlje

Problemi sa kičmom, kostima, zglobovima. Moguće su i zubobolje. Takođe – obratite pažnju na klizavicu, da se ne povredite.

Hrana

Ulazite u fazu kada je potrebno da pojačate svoju ishranu, ali da striktno vodite računa o tome da to budu kvalitetne kalorije, a ne obroci bez ikakvog reda I smisla. Zdrava ishrana treba da vam postane prioritet ukoliko želite da se osećate dobro.

astrolog Olga - 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter