Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 25.03.2019 - 31.03.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Iako se početkom sedmice još uvek osećaju efekti nemira iz prethodne nedelje, ipak sada postoji šansa da se odnosi primire I usklade, pa makar to bilo samo površno, “kozmetičko” sređivanje. Voljena osoba kao da je spremna da vam izađe u susret po nekim pitanjima ili će vam pak dati predloge koji bi se mogli pokazati kao jako zanimljivi I podsticajni po vas. U prevodu – sada bi stvari mogle početi da dolaze na svoje mesto….Slobodni pripadnici ovog znaka mogu se odlučiti da zakorače u jednu priču koja je na prvi pogled vrlo neobična, ali sa druge strane – jako intrigirajuća I uzbudljiva po vas. Nemojte previše razmišljati da li je to dobro po vas ili ne – opustite se I prepustite se dešavanjima…

Posao

Osećaj zastoja I pritiska kada je poslovni segment u pitanju biće prisutan tokom cele ove nedelje. Ipak, budite svesni da ste negde pri kraju ovog perioda I da ne morate čekati još mnogo do rasterećenja. Ono što će vam dati vetar u leđa jeste poslovna šansa koja se otvara bukvalno preko noći – nešto novo što do sada niste radili a u čemu ćete se snaći kao riba u vodi. Iako ovo može biti povremeni angažman ili neki kratkotrajni posao ili projekat – to ne znači da vam neće doneti dobru energiju….ali I lepe novce….

Novac

Prilivi će biti učestali I jači nego inače. No, mnogo bi pomoglo vašoj finansijskoj stabilizaciji kada biste prestali da toliko ne vodite računa o troškovima…

Zdravlje

Dosta dobra zdravstvena situacija, iako ste vi povremeno skloni da se iscrpljujete I terate sebe do krajnjih granica….

Hrana

Neravnoteža po pitanju ishrane je prisutna I dalje. Unosite više namirnica nego što vam je to istinski potrebno, a posebno ste skloni svim vrstama slatkiša. No, ono što je dobro jeste da ste fizički dosta aktivniji nego ranije, pa se dosta ovoga I potroši na dnevnoj bazi….

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.